Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 23 of 25
Page 23 of 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Lakše nać podstanarku nego ženu. Žene nešto kompliciraju kad im ideš pristupiti. Odma misli da može nešto uvjegovat. Ovako daj osamsto kuna i imaš svoju sobu i nisan sam u kući.
A žensku za seks mogu nać i vanka. To će tako i biti. To sredi i iznajmiti nekoj ženskoj , daj osamsto kuna i imaš to to i to i parking uz to i snalazi se.
A žensku za seks mogu nać i vanka. To će tako i biti. To sredi i iznajmiti nekoj ženskoj , daj osamsto kuna i imaš to to i to i parking uz to i snalazi se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znaš kaj je kriza srednjih godina?Maggie19 wrote:Hmmm..jasambrend wrote:Nemoj više. Doći će Maggie pa će morat guglati da nam rekne kako smo perverzni...
Prije kriza srednjih godina ;-^^
ili tko koristi nosoroga i afričke šljive.
a ima domaće.
2014-12-30
longiRayMabus wrote:Dobro jutro Rvatska. Diga se u podne , pijen kavu i razmišljan kako ovaj plan da tražiš žensku priko oglasa da ti pravi društvo i plati pola režija ima manu ako ženska nije odavde jer ako nije odavde a dođe onda automatski nema posao dakle jedna usta više za hranit.
To je luksuz.
ozeni neku koja je puno bogata i preseli kod nje
samo nemoj nosit puno stvari ako te napuca da ti je lako ponjet kad se budes vraco kuci
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Žene puno kompliciraju kad im dođeš s ponudom za ozbiljniu vezu. Prvo gleda kakav si ti i onda gleda di će se uvalit a cila poanta priče je da mi plati dio režija i da nisam sam u kući.
Sex me uopće ne zanima. Ta koja misli da se njoj triba plaćat za seks to makni se ća od umišljene.
Eto rješen problem. To doli uredit i iznajmiti ženskoj nekoj koja radi i nek da ona 800 kuna i sve pet.
Sex me uopće ne zanima. Ta koja misli da se njoj triba plaćat za seks to makni se ća od umišljene.
Eto rješen problem. To doli uredit i iznajmiti ženskoj nekoj koja radi i nek da ona 800 kuna i sve pet.
2014-04-11
Ne triba. Imam svoje nekretnine i svoju lovu. Moran smislit još tisuću kuna sa strane a iman rješenje i za to kad ostanem sam.prckov wrote:longiRayMabus wrote:Dobro jutro Rvatska. Diga se u podne , pijen kavu i razmišljan kako ovaj plan da tražiš žensku priko oglasa da ti pravi društvo i plati pola režija ima manu ako ženska nije odavde jer ako nije odavde a dođe onda automatski nema posao dakle jedna usta više za hranit.
To je luksuz.
ozeni neku koja je puno bogata i preseli kod nje
samo nemoj nosit puno stvari ako te napuca da ti je lako ponjet kad se budes vraco kuci
Tako san zatvorija financijsku konstrukciju i imam nekog u kući kad ja nisan i netko živi u njoj i to je to.
Mogu ja i bez seksa i žene. Ne mogu bez para.
Ekonomija mi je uvik išla , žene i muško ženski odnosi ne.
2014-04-11
Žene su malo umišljene. One misle da ti njima tribaš plaćat seks i ostalo a onda bi ona još i proučavala kakav si ti jesi zgodan , zdrav i jel radiš.
Aj ti moja prošetaj. Ne triba meni seks nego netko tko će mi pokrit po režija i da nisam sam u kući a iman pametnije rješenje za tako šta i čist račun duga ljubav.
Aj ti moja prošetaj. Ne triba meni seks nego netko tko će mi pokrit po režija i da nisam sam u kući a iman pametnije rješenje za tako šta i čist račun duga ljubav.
2014-04-11
zamisli ženska ti pičku na čvalje prisloni.
a ti nemreš do tipkovnice.
a ti nemreš do tipkovnice.
2014-12-30
Bez žena i seksa se može. Bez love ne može.
Misliš da su ove 40+ nešto shvatile u međuvremenu a ona nerotkinja u tim godinama i traži muškog koji na nešto liči , zdrav je i radi.
Ha ha ha je baš ga nač. To si tribala prije dok su oni bili mlađi i sve to šta tražiš i imali. Neš to nać. Znam po sebi. Dođu zdravstveni problemi u meduvremenu.
Misliš da su ove 40+ nešto shvatile u međuvremenu a ona nerotkinja u tim godinama i traži muškog koji na nešto liči , zdrav je i radi.
Ha ha ha je baš ga nač. To si tribala prije dok su oni bili mlađi i sve to šta tražiš i imali. Neš to nać. Znam po sebi. Dođu zdravstveni problemi u meduvremenu.
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Ja ne mogu i meni je to puno bitnija stavka od seksa , žene i djece.
Smijem se ovim 30+ curama , nije se udala do tridesete i onda se žali da ne može nać momka po svom ukusu. A diš.ga nać Bog te vidija. Moš jedino se nekome nagusit pa da ti plaća alimentaciju al zato tko god ima malo mozga maka se od toga i ne da svoju spermu.
Smijem se ovim 30+ curama , nije se udala do tridesete i onda se žali da ne može nać momka po svom ukusu. A diš.ga nać Bog te vidija. Moš jedino se nekome nagusit pa da ti plaća alimentaciju al zato tko god ima malo mozga maka se od toga i ne da svoju spermu.
2014-04-11
Po curi odma vidiš da nije normalna čim ima 30+ a priča šta bi ona tila tj kakvog momka i muža.
To odma vidiš da nije normalna.
To odma vidiš da nije normalna.
2014-04-11
Ove sve ženske 30+ šta se nisu udale nego onda traži momka to je sve teški propuv u glavi. Diš ti nač više te šta bi se ženili kad to razočarano nekim prije vezama , nije više ni zaljublv , sve gledaju drukčije i oprezniji , nemaju para a i da imaju sigurno ih neće dat udavači kojoj na čelu piše curi mi biološki sat pod hitno trebam sponzora da mi plaća alimentaciju.
To je propuv od cura i to pola ih se neće udat a kad uvati 40 onda je nerorkinja pa je negledaju ni ovi šta bi možda brak radi djece jer ova više ne može rodit.
Teški propalitet od cura.
To je propuv od cura i to pola ih se neće udat a kad uvati 40 onda je nerorkinja pa je negledaju ni ovi šta bi možda brak radi djece jer ova više ne može rodit.
Teški propalitet od cura.
2014-04-11
a ti zadržavaš pravo masturbacije,nejebice i korištenje opijata.
daj me upoznaj s nekom iz GF
neka mi pp ostavi
neka mi pp ostavi
2014-12-30
Iden baciti drkici. Dosta sam razmišlja o ovim 30+ koje misle da kad trguju s muškim da mogu ubaciti stavku seks u tu trgovinu kao da meni to triba a njoj ne pa onda ona to nudi a ti sad moraš pomudit neku lovu u zamjenu za to na neki način.
Umisto toga desanka šakić i zamisliti neku od 20 godina kako meni paše.
Bolje nego gledat staru krpu na koju mi se ne može dignit il će se dignit priko kurca.
Umisto toga desanka šakić i zamisliti neku od 20 godina kako meni paše.
Bolje nego gledat staru krpu na koju mi se ne može dignit il će se dignit priko kurca.
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Bacio sam je upravo. Iden zapalit jednu i gledat neke druge teme. Svrsishodnije. Ovo sa starim krpama koje misle da mogu sex stavit u trgovini u međuljudskim odnosima pa im muški mora plaćati nekako za to mi nema smisla. Gube moje vrijeme i moj život a i moje pare.veber wrote:ideš bacit drkicu.
2014-04-11
Nemaju ti oni šta reč na ovu temu. Ne bave se s time. Bavi se Aštar grupa jer su to majistori svjetlosti al nemaju ni oni šta pametno reč na temu stare cure i stari momci. To ti je proša voz za neke stvari i te stvari se rade prije a ne posli kad više nemaju ni volje za seks nit ih išta zanima itd.veber wrote:a ti zadržavaš pravo masturbacije,nejebice i korištenje opijata.
neka mi pp ostavi
2014-04-11
Bolje da ne znam previse detalja ;-Dveber wrote:znaš kaj je kriza srednjih godina?Maggie19 wrote:Hmmm..jasambrend wrote:Nemoj više. Doći će Maggie pa će morat guglati da nam rekne kako smo perverzni...
a ima domaće.
onako. da narodski objasnim,Maggie19 wrote:Bolje da ne znam previse detalja ;-Dveber wrote:znaš kaj je kriza srednjih godina?Maggie19 wrote:Hmmm..jasambrend wrote:Nemoj više. Doći će Maggie pa će morat guglati da nam rekne kako smo perverzni...
a ima domaće.
ima lijepih žena. ima ružnih.
još se tu prošvercaju ko ona za dom, obitelj svi doma i spremni.
naravno da slijedi potrebitost, afričke šlive i te spike.
2014-12-30
jasambrend wrote:Opet ću iskoristiti priliku za podršku Borisu Pinčiću, nekad Rogoznici...
...a jadan, nema mu druge nego da se vrati na svoje rođeno prezime.
Guest- Guest
sinoć sam bila dokona znatiželjka i zavirila mu na fbvenus wrote:jasambrend wrote:Opet ću iskoristiti priliku za podršku Borisu Pinčiću, nekad Rogoznici...
...a jadan, nema mu druge nego da se vrati na svoje rođeno prezime.
sada mi je nešto jasnija ova priča, dobrice uvijek nadrapaju
Page 23 of 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta