Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 22 of 25
Page 22 of 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Od rentanja stanova ako sam sam opet mi fali tisuću kuna al to mogu zaraditi i na to ću ič al mi je lakše ako ima i neka ženska u kuči da plati po režija i da nisam sam u kuči.
To mi je lakše i bolje al neće to svaka jer kad vidiš njihove prohtjeve odma vidiš koja misli da ti moraš rintat za nju a ona je dama koju mater cili život služi i nije naučila biti jedina žena u kuči.
Manja mi je biriga financije. To mi je lako. Samo ne živi mi se sam. U tome je poanta.
To mi je lakše i bolje al neće to svaka jer kad vidiš njihove prohtjeve odma vidiš koja misli da ti moraš rintat za nju a ona je dama koju mater cili život služi i nije naučila biti jedina žena u kuči.
Manja mi je biriga financije. To mi je lako. Samo ne živi mi se sam. U tome je poanta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
genetika se pobrine.RayMabus wrote:A i to je jedna od opcija. Umisto da tražim ženu mater ovamo i nek stavi ključ na svoje sobe , ja na svoje i nitko s nikim ne priča i iznajmi svoj stan ima penziju i lakše je i njoj jer stan iznajmi pa ima za režije.veber wrote:sada bi se i s materom mirio.RayMabus wrote:Žene su postale prezahtjevne. Možda odustanem od te ideje da tražim neku s pomirin se s materon jer njoj ne moran ništa objašnjavat pa onda nek odvoji sebi dvi sobe a oni svoj stan nek iznajmi i opet je u plusu i ona i ja.
Tko će s ovim ženskima ić u posal kad ona traži zdravog , zgodnog i da radi a to traži od lika u 40+ godinama.
To bi ona da on rinta za nju. Zaboravi.
i kaj bi s 40+ nekaj radio kada možeš zalegnut i rentat.
Al to mi nije opcija nego neka zadnja. Prije ove ima ja sam i nađem posal pa radin. Jedino ako ne buden moga radit onda ide ova opcija.
2014-12-30
Opet ću iskoristiti priliku za podršku Borisu Pinčiću, nekad Rogoznici...
darth_vader-
2014-04-17
ja sam bil u pekari i kupil sam našnitani polubjeli, frtalj pice i slavonsku buhtlu.
2014-12-30
Nije ti dala cijelu picu? Kako se dobije frtalj?
darth_vader-
2014-04-17
a ja cudna coeka
kaki je to muz'ćar
mogo je sve to sto mu je navela obavit pjevajuci
kaki je to muz'ćar
mogo je sve to sto mu je navela obavit pjevajuci
2014-04-19
ne tu picu.jasambrend wrote:Nije ti dala cijelu picu? Kako se dobije frtalj?
u mlinaru.
inače mi ženke dadu avansno pola, a pola poslije.
2014-12-30
i ti se ulovio pice ko svetoje ruke, a da nisi pitao kakva je to slavonska buhtla?
2014-12-30
Jel' vlažna i s pekmezom?
darth_vader-
2014-04-17
Doduše, fuj pekmez, čokolada... bitno da je toplo... idem sad rigat, eunuh sam postao...jebo te svetoje...
darth_vader-
2014-04-17
šunka, sir, paradajzjasambrend wrote:Jel' vlažna i s pekmezom?
2014-12-30
jebo tebe s pol metra šlaufajasambrend wrote:Doduše, fuj pekmez, čokolada... bitno da je toplo... idem sad rigat, eunuh sam postao...jebo te svetoje...
bu ti po zakonima hidraulike i pekmez i čokolada na usta izašli.
2014-12-30
Nemre. Mora ru(j) ku guzit'...
darth_vader-
2014-04-17
stalno zaboravim dotičnu.jasambrend wrote:Nemre. Mora ru(j) ku guzit'...
pazi da ti fisting ne napravi.
2014-12-30
Nemoj više. Doći će Maggie pa će morat guglati da nam rekne kako smo perverzni...
darth_vader-
2014-04-17
da nema gugla, svetoje ne bi pedofilirao.
po selu bo ovce naganjao.
po selu bo ovce naganjao.
2014-12-30
Dobro jutro Rvatska. Diga se u podne , pijen kavu i razmišljan kako ovaj plan da tražiš žensku priko oglasa da ti pravi društvo i plati pola režija ima manu ako ženska nije odavde jer ako nije odavde a dođe onda automatski nema posao dakle jedna usta više za hranit.
To je luksuz.
To je luksuz.
2014-04-11
Hmmm..jasambrend wrote:Nemoj više. Doći će Maggie pa će morat guglati da nam rekne kako smo perverzni...
Prije kriza srednjih godina ;-^^
Možda bolje da gore uredim kužinu a donju kužinu pretvorim u sobu , ima dva wc doli i zatvoren prostor i velika konoba i ispred vrtal i iza dva parkinga pa dam za pesto kuna mjesečno tu sobu u najam nekoj koja oće.
To bi bila neka šema ono ti dođi plati ppa useli pa kad skužiš da nema žene ni dice a iman nekrernina doš ti sama gori.
Jedino na tu fintu. Dakle mora radit tu negdje u startu ilil imat 1000 kuna za podstanarstvo.
To bi moglo tako ić pa kojoj paše eto joj doli njen prostor.
To bi bila neka šema ono ti dođi plati ppa useli pa kad skužiš da nema žene ni dice a iman nekrernina doš ti sama gori.
Jedino na tu fintu. Dakle mora radit tu negdje u startu ilil imat 1000 kuna za podstanarstvo.
2014-04-11
To će tako i bit. Iznajmit to , dat u oglas i kad se javi muški iznajmljeno je a ako se javi ženska rečeš da je to prostor za jednu osobu pa ako je zanima nek dođe pogledat a ako ne ništa. Ako joj paše nek da osamsto kuna i ima doli svoju sobu , dva wca , može stavit kužinu ispod jer ima mista , ima konobu na raspolaganju , vrtal , parking. Sve za osamsto kuna , more ispod kuće , u centru.RayMabus wrote:Možda bolje da gore uredim kužinu a donju kužinu pretvorim u sobu , ima dva wc doli i zatvoren prostor i velika konoba i ispred vrtal i iza dva parkinga pa dam za pesto kuna mjesečno tu sobu u najam nekoj koja oće.
Šta bi ona za osamsto kuna. To neće nać nigdi tako.
2014-04-11
Lakše nać podstanarku nego ženu. Žene nešto kompliciraju kad im ideš pristupiti. Odma misli da može nešto uvjegovat. Ovako daj osamsto kuna i imaš svoju sobu i nisan sam u kući.
A žensku za seks mogu nać i vanka. To će tako i biti. To sredi i iznajmiti nekoj ženskoj , daj osamsto kuna i imaš to to i to i parking uz to i snalazi se.
A žensku za seks mogu nać i vanka. To će tako i biti. To sredi i iznajmiti nekoj ženskoj , daj osamsto kuna i imaš to to i to i parking uz to i snalazi se.
2014-04-11
Page 22 of 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se