Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 13 of 25
Page 13 of 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
RayMabus wrote:Ako imate žene koje nisu vedre i vesele , nabavite novu.
Ista poruka može ići i ženama čiji su muževi niškoristi, nek nabave nove.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa za sebe je pametna. Zato ja od takvih bižin jer iman par nekretnina.dijagram wrote:I to stoji, i skrbit ce o dici ,nece ih sutnuti na drzavno uzdrzavanje.RayMabus wrote:Diga san se u podne. Pojia kiflić , potiralo me na wc. Skuva kavu. Opet nisan gleda taj Dobro jutro Hrvatska.
Bitno da je ona kuću kupila i fakultet privela kraju i usput rodila dvoje dice. Neke ne uspiju ni to.
Ne može joj se reč da nije sposobna.
Koga misliš impresionirat s tih par nekretnina, bar 10 puta sam pročitala da ih imaš
Imam ja dvije kuće na moru, stan u Zg, imanje u drugoj državi, pa...?
Jesam li ti zanimljivija? Nisam bokte bojiš me se ko vrag tamjana i idem ti na živce.
Guest- Guest
Brain32 wrote:Jako je lijepa u živo, baš jako.venus wrote:
Postala je poznata kad je glumila u jednoj hrvatskoj sapunjari.
Izrazito je ljepuškasta, probitačna.
Ovu poruku ne bi poslala mužu ni da sam se napila neke loše šljive.
Kastrirala ga mam.
Kaj se poruke tiče lik ionako očito drka kurac doma po cijele dane tak da ne znam zakaj su te upute tak grozne.
Da mu smeta bi si valjda našel posla a ne fural spiku glazbenik za kojeg nitko nikad nije čuo, to je valjda nešto kao ministrica bezmandataresora samo i bez love...
Da, slažem se s tobom. Ja kad pročitam da je on glazbenik smijem se jer nemam pojma tko je lik uopće.
Što se tiče poruke, ona se postavila prema njemu ko prema papku, ono sretno ti bilo s obavljanjem svega toga.
Guest- Guest
venus wrote:
Ja kad pročitam da je on glazbenik smijem se jer nemam pojma tko je lik uopće.
Nemam ni ja, ali znam hrpu glazbenika koji zarađuju dobre novce svirajući samo po svadbama, a potpuno su nepoznati široj javnosti.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:venus wrote:
Ja kad pročitam da je on glazbenik smijem se jer nemam pojma tko je lik uopće.
Nemam ni ja, ali znam hrpu glazbenika koji zarađuju dobre novce svirajući samo po svadbama, a potpuno su nepoznati široj javnosti.
Da, dragi.
Guest- Guest
'Ova pjesma mi puno znači. Najintimnija i najosobnija od svih koje sam napisao. Dvanaest godina sam je pisao. Milijun verzija i riječi sam izmjenio, dok nisam došao do ovoga, da sam zadovoljan. Toliko mi je bilo potrebno da je realiziram i da izrazim sve ono što sam želio. Dvanaest godina stvaranja, pretočenih u pet minuta pjesme. Imajte to na umu kada je slušate.’!, rekao je Boris.
21/02/2020
tu smo se raspisali kao da kitove spašavamo.
za njega nisam čul. u biti previdio sam ga.
za nju sam čuo kada je s nekog radija prešla na htv.
kako mi stari gleda onu neku njemačku seriju u niskom startu upali tv u 6 pa između ostalog vrti se i dobro jutro hrvatska.
tada sam ju vidio.
antipatična osoba.
ali to je osobno viđenje nekog.
za njega nisam čul. u biti previdio sam ga.
za nju sam čuo kada je s nekog radija prešla na htv.
kako mi stari gleda onu neku njemačku seriju u niskom startu upali tv u 6 pa između ostalog vrti se i dobro jutro hrvatska.
tada sam ju vidio.
antipatična osoba.
ali to je osobno viđenje nekog.
2014-12-30
Preimenovat cemo ViP u Gloria .
Najvise vas Doriska zanima. ;-D
Seke, da ti nisi, ...ja nemam veze s ovim:)Maggie19 wrote:Preimenovat cemo ViP u Gloria .
dijagram-
2015-08-09
Uzalud trud, longi je neosvojiv:)venus wrote:RayMabus wrote:Pa za sebe je pametna. Zato ja od takvih bižin jer iman par nekretnina.dijagram wrote:I to stoji, i skrbit ce o dici ,nece ih sutnuti na drzavno uzdrzavanje.RayMabus wrote:Diga san se u podne. Pojia kiflić , potiralo me na wc. Skuva kavu. Opet nisan gleda taj Dobro jutro Hrvatska.
Bitno da je ona kuću kupila i fakultet privela kraju i usput rodila dvoje dice. Neke ne uspiju ni to.
Koga misliš impresionirat s tih par nekretnina, bar 10 puta sam pročitala da ih imaš
Jesam li ti zanimljivija? Nisam bokte bojiš me se ko vrag tamjana i idem ti na živce.
dijagram-
2015-08-09
ionako nikaj ne radimo.Maggie19 wrote:Preimenovat cemo ViP u Gloria .
malo u tuđe sobe zavirimo.
svi sretni.
2014-12-30
Noor wrote:
'Ova pjesma mi puno znači. Najintimnija i najosobnija od svih koje sam napisao. Dvanaest godina sam je pisao. Milijun verzija i riječi sam izmjenio, dok nisam došao do ovoga, da sam zadovoljan. Toliko mi je bilo potrebno da je realiziram i da izrazim sve ono što sam želio. Dvanaest godina stvaranja, pretočenih u pet minuta pjesme. Imajte to na umu kada je slušate.’!, rekao je Boris.
21/02/2020
I odoše manje od 2 minute života na ovo "remek djelo" ..
Tako mi treba kad sam radoznala.
Guest- Guest
dijagram wrote:Uzalud trud, longi je neosvojiv:)venus wrote:RayMabus wrote:Pa za sebe je pametna. Zato ja od takvih bižin jer iman par nekretnina.dijagram wrote:I to stoji, i skrbit ce o dici ,nece ih sutnuti na drzavno uzdrzavanje.RayMabus wrote:Diga san se u podne. Pojia kiflić , potiralo me na wc. Skuva kavu. Opet nisan gleda taj Dobro jutro Hrvatska.
Ne hvala, škrtost mi je 1. na listi mana kod muškaraca, 100 mjesta praznih, na 101. mjestu alkohol.
Škrtost je najgora, odvratna, očajna.
Guest- Guest
Da. Slažem se. Ionako san se diga u podne pa pričam gluposti.venus wrote:RayMabus wrote:Pa za sebe je pametna. Zato ja od takvih bižin jer iman par nekretnina.dijagram wrote:I to stoji, i skrbit ce o dici ,nece ih sutnuti na drzavno uzdrzavanje.RayMabus wrote:Diga san se u podne. Pojia kiflić , potiralo me na wc. Skuva kavu. Opet nisan gleda taj Dobro jutro Hrvatska.
Last edited by RayMabus on 12/6/2020, 18:49; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Maggie19 wrote:Preimenovat cemo ViP u Gloria .
Ti sa jezikoslovnom temom držiš visoko mjesto za najbolji izbor tema!
Guest- Guest
RayMabus wrote:Da. Slažem se. IIonako san se diga u podne pa pričam gluposti.venus wrote:RayMabus wrote:Pa za sebe je pametna. Zato ja od takvih bižin jer iman par nekretnina.dijagram wrote:I to stoji, i skrbit ce o dici ,nece ih sutnuti na drzavno uzdrzavanje.RayMabus wrote:Diga san se u podne. Pojia kiflić , potiralo me na wc. Skuva kavu. Opet nisan gleda taj Dobro jutro Hrvatska.
Bitno je da znamo da si pojia kiflić u svoja 3 stana, sam i da si iša na wc.
Keep us updated.
Guest- Guest
vidiš kakva si, Ivi se sasvim sigurno jako sviđavenus wrote:Noor wrote:
21/02/2020
Pinčićki vjerojatno puno manje
Last edited by Noor on 12/6/2020, 18:51; edited 1 time in total
nema sex droge preljuba alkohola...poznati u klasi katolicke djamahirije , ona je postojana i radisna on svira neutjesnoj ljubavi , prije svega prijatelji te zajednicki vlasnici dvoje malih andjela
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Noor wrote:vidiš kakva si, Ivi se sasvim sigurno jako sviđavenus wrote:Noor wrote:
21/02/2020
Ovom brzinom za album bi mu trebala 2 života.
Nek pegla jebemusve, ima Doriska pravo.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:nema sex droge preljuba alkohola...poznati u klasi katolicke djamahirije , ona je postojana i radisna on svira neutjesnoj ljubavi , prije svega prijatelji te zajednicki vlasnici dvoje malih andjela
Bravo, on pjeva tijelu neke druge žene na koju mu se digla antena i ne može je zaboraviti dok sprema bebici bočicu. Good point!
Guest- Guest
Koga briga šta je tebi bitno ? Možda ti netko ne želi dat ništa i onda baš zato fino odeš jer to ti je taj i poručija.venus wrote:dijagram wrote:Uzalud trud, longi je neosvojiv:)venus wrote:RayMabus wrote:Pa za sebe je pametna. Zato ja od takvih bižin jer iman par nekretnina.dijagram wrote:
I to stoji, i skrbit ce o dici ,nece ih sutnuti na drzavno uzdrzavanje.
Ne hvala, škrtost mi je 1. na listi mana kod muškaraca, 100 mjesta praznih, na 101. mjestu alkohol.
Škrtost je najgora, odvratna, očajna.
Ono jednom san donira gladnoj djeci Afrike tisuću kuna tako da ženska to vidi a njoj ništa osim šta san joj jednom platija piće a poruka je bila : imam , nisan škrt al ti od mene nećeš dobiti ni crno ispod nokta kad trzaš na pare
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 13 of 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se