ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!

Page 21 of 25 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next

Go down

Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica! - Page 21 Empty Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!

Post by Noor 12/6/2020, 23:04

michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
venus wrote:
Noor wrote:Kum je razdrljen ko u pol 6 ujutro na sanku iza svadbe

Nego čuj Borisa...ako ja i dalje budem u toj opciji  :|

Prvo buljim jel mu kum onaj ronilac, Curavić. Ako je...onda mi je puno toga jasnije.

A ovo ako ja i dalje...tko pametan autorizira takav tekst... No
Kike, ae...glavom i bradom :grin

a ovo ako ja i dalje ...pa ostala sam u vakuumu, ono doslovno  :nocomment
očito je od prvog dana bio svjestan da nije u modu "dok ih smrt ne rastavi", ili od drugog...
da, jako se da osjetiti doza nesigurnosti

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica! - Page 21 Empty Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!

Post by RayMabus 12/6/2020, 23:06

Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
venus wrote:
Noor wrote:Kum je razdrljen ko u pol 6 ujutro na sanku iza svadbe

Nego čuj Borisa...ako ja i dalje budem u toj opciji  :|

Prvo buljim jel mu kum onaj ronilac, Curavić. Ako je...onda mi je puno toga jasnije.

očito je od prvog dana bio svjestan da nije u modu "dok ih smrt ne rastavi", ili od drugog...
Pa ona je diktator. On je malo kerče koje više nije tilo mavat repom.

Rastava. Spasija se al sad će njemu alimentacije sudskim putem. Ne jepe ota ništa. Ima i pravo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/6/2020, 23:08

RayMabus wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
venus wrote:

Pa ona je diktator. On je malo kerče koje više nije tilo mavat repom.

Rastava. Spasija se al sad će njemu alimentacije sudskim putem. Ne jepe ota ništa. Ima i pravo.
nek svira na crno i nek daje koliko može...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 23:15

A jepe mi se kako će on plaćat alimentaciju. Nisu moja dica nego njegova. Nisam ih ja pravija.

U mene samo drkica. Niks žene. Nek ih neko drugi puni. 

Ja čekam da sistem padne pa ako ne misle dignit porodiljne naknade do desete godine života nastavi drkat i dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 23:20

Zavučeš.ruku u gačice i malo ga protreseš i nemaš nikakvih problema u životu. Znaš koliko tih stvari postane nebitno a život pun k lakši ? Masu.

Blažena drkica.

Eto jedino šta san davno planira imat obitelj al pomirija san se s time da neću pa me ni to više neopterećuje ko prije.

Spasija san se
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/6/2020, 23:21

RayMabus wrote:A jepe mi se kako će on plaćat alimentaciju. Nisu moja dica nego njegova. Nisam ih ja pravija.

Ja čekam da sistem padne pa ako ne misle dignit porodiljne naknade do desete godine života nastavi drkat i dalje.
ovi tvoji u gf sve derp ekako se razmnažate?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 23:28

veber wrote:
RayMabus wrote:A jepe mi se kako će on plaćat alimentaciju. Nisu moja dica nego njegova. Nisam ih ja pravija.

ovi tvoji u gf sve derp ekako se razmnažate?
Kako na kojoj planeti. 

Znam samo da bi ova malo teže išla na rastavu jer u GF dica idu ocu a jedino ako on pusti onda majci. 

To je ono ako se ona želi rastavit može al neće odnit djecu.

Razlog ? Ne pada im na pamet se rastavljat a nit se mogu prepirat sa mužem jer ovi samo spomene rastavu. One ne plaćaju alimentaciju al ne može ni djecu uzet. Ako se želi rastavit može al djeca ostaju ocu osim ako on ne da majci al onda plaća alimentaciju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 23:32

Ne postoji niti jedan razlog da društvo da djecu roditelju koji želi rastavu.

Tko želi rastavu ne dobija djecu.

Ravnopravnost spolova.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 23:35

Davanjem djece na sudu roditelju koji se želi rastaviti vi potičete rastave.

Trenitno kod vas majka ima prednost.

To znači da žene znaju da ako se žele rastavit da će dobiti djecu a muž mora plaćat alimentaciju.

To je mehanizam s kojim vi jednoj strani dajete ogromnu moć nad suprotnim spolom i potičete aroganciju kod jednog spola u vezi i potičete rastave.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 23:40

Ako ženi nije dobro u braku , može se rastavit , ne plaća alimentaciju i ide svojim putem.

I to je to. Djeca ostaju ocu tj strani koje nije željelo rastavu.

Ne može reći da je netko maltrerira. Rastavi se. Imaš pravo na posjete.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 23:52

Muž uvijek plaća alimentaciju. 

Ako sam želi rastavu , djeca idu njoj i on plaća.alimentaciju i ako ona oće rastavu a on odluči da je bolje da djeca budu kod nje a ne kod njega.

Ona ne plaća alimentaciju nikad. Ako sama da rastavu djeca idu mužu a ako on da rastavu djeca idu njoj.

Razlog zašto je to tako je taj da ona može otić kad god hoće a on ako mu ona ode mora sve sam i da ako misli ne brinuti se o djeci da to neće biti moguće jer su il na njegovoj skrbi ili im plaća alimentaciju.

Ona teško da će rodit novu a on može radit novu i da se to ne desi on uvijek plaća alimentaciju ako su djeca kod nje il ako nisu mora ih finacirat i brinut se za njih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2020, 00:04

I imamo puno bolji natalitet od vašeg jer se muškarci ne boje pravit dicu od straha da ova sutra digne sidro , uzme djecu a ti plaćaj alimentaciju a nemaš djecu i šta se ne moraš s njom svađat ako nećeš jer te baš brige jer ti ne može ništa ako želi otić.

Jedino ćeš ostat bez nje a onda procjeni sam jel ti to paše.

Ona se ne mora bojati tko će hranit djecu jer se može rastavit pa ćeš morat ti i tvoja obitelj.

Puno jednostavnije nego ova vaša šema s žene imaju prednost uvijek.

Zato vam se i dešavaju Doris Pinčić situacije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2020, 00:15

Ja neću da pravim djecu iz straha da mi se ne desi šta i ovom pajdi. Imam par nekretnina i mogu se sam brinit o djeci ako ona neće al ne pada mi na pamet da me ona drži u šaci priteći mi rastavom , oduzimanjem djece i alimentacijom.

Zato drkica i čekaj da vam sistem padne a past će u krvavom ratu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2020, 00:37

Imam potvrdu da ćete završiti u krvavom ratu. Tražio sam od GF te podatke nakon šta mi se nije realiziralo nešto jednostavno na tom planu a nije bilo do mene tj ja nisam tija savinit kičmu ko i ovaj jer sam muško koji ima svoj um a ne samo onu donju glavu pa da ne vidim kad nešto nije kako treba.

Imali ste ove godine 900 djece manje i imat ćete još. Ako ne dignete porodiljne totalno će vam se demografija raspast. 

Ako mislite da će muški radit djecu imajte na umu da je strah a posebno ako je jako vjerojatan a ne izmišljen puno jači od želje kod muških da imaju svoje potomstvo genetski.

Ne moraju ga imat. To nije nešto šta je muškome bitno po svaku cijenu. Da je tako ne bi ginili u ratu dok su još mladi i nisu osnovali porodice.

Ne moraju oni imat djecu. Nije im to toliko bitno da to bude pod svaku cijeniu.

Neće. To se vidi i po raspadu demografije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2020, 06:03

Gledam tv pa internetu gledam šta stare cure kažu zašto im je teško nać nekoga.

Da na nešto liči , da je zdrav i da radi. To da si došla kad san ima 30 ima san sve te karakteristike a sad niti mi se više radi nit sam sa zdravljem najbolje nit više u kombinaciji s godinama , zdravstvenim problemima te šta se zapustiš s godinama kad više ne tražiš ženske jer ti se sve zgadilo nisan nešto da na nešto ličin.

I šta će njoj ovo kad ona ima 40 godina , ne može ni rodit a traži lika ko da će joj napravit dite u tin godinama pa mora biti zdrav , dobro da izgleda i da radi jer to on mora radit za dite.

Ovo je u biti ono ona radi , živi sa starcima ne pada joj na pamet iić živit kod lika koji je mrtvo puvalo jer onda bi morala čistit , brinit se za njega ukratko robijat a šta će joj to kad ima svoju lovu i još je mater dvori.

Uglavnom dama s fakultetom il tako nešto. Ovo su one koje spadaju pod onu moju kategoriju da žene s fakultetom i karijeristice da mi se ne javljaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2020, 06:29

Žene su postale prezahtjevne. Možda odustanem od te ideje da tražim neku s pomirin se s materon jer njoj ne moran ništa objašnjavat pa onda nek odvoji sebi dvi sobe a oni svoj stan nek iznajmi i opet je u plusu i ona i ja.

Tko će s ovim ženskima ić u posal kad ona traži zdravog , zgodnog i da radi a to traži od lika u 40+ godinama.

To bi ona da on rinta za nju. Zaboravi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2020, 06:43

Možda bolje tražit neku rastavljenu a da su dica velika jer ove šta se nisu udale uopće te su nekim svojim filmovima i nemaju veze s realnošću a para imaju i imaju di stat i još je roditelji finaciraju i služe i plaćaju joj režije a ona samo radi i troši na sebe i gleda kako će nać nekoga tko će trošit na nju a da mora nešto očisti optužit ćete da si nekakvi robovlasnik.

Ove rastavljene a dica velika to još najbolje. Obično lošijeg imovinskog stanja i vrlo rijetko je to neki fakultet a mora radit a ako su dica velika gleda da se makne pa da nije podstanar il da ditetu da svoj stan a priseli kod lika koji ga ima i radi i naučila je radit i nije joj ništa problem a ne tražiš ženu za rađanje nego za druženje i suživot.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2020, 06:52

To triba sve proučit jer ove šta se nisu udale a + 40 su to su sve neke linguse koje žive s roditeljima , radi neki poslič i gleda kako će nać nekoga tko će trošit na nju a ne pada joj napamet čisti kod muškog jer to njoj teško a doma mater čisti za nju.

To ona pala s konja na magarca jer doma ne triba ništa a ode mora nešto i radit po kuči jer je jedina ženska i nema joj matere koja to sve radi.

Onda bolje ove rastavljene s velikom dicom jer ni to ne rađa više a naučila radit i ako i ima stan gleda da se makne , to da ditetu i vamo nađe muža koji će joj nešto i ostavit i njoj dakle i toj dici i ima društvo i pola režija rješeno i takva oće a ove umišljene razmažene to te gleda ko zlotvora kad skuži da ona mora čistit jer joj nema matere u kući.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 13/6/2020, 07:06

RayMabus wrote:Žene su postale prezahtjevne. Možda odustanem od te ideje da tražim neku s pomirin se s materon jer njoj ne moran ništa objašnjavat pa onda nek odvoji sebi dvi sobe a oni svoj stan nek iznajmi i opet je u plusu i ona i ja.

Tko će s ovim ženskima ić u posal kad ona traži zdravog , zgodnog i da radi a to traži od lika u 40+ godinama.

sada bi se i s materom mirio.
i kaj bi s 40+ nekaj radio kada možeš zalegnut i rentat.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2020, 07:12

veber wrote:
RayMabus wrote:Žene su postale prezahtjevne. Možda odustanem od te ideje da tražim neku s pomirin se s materon jer njoj ne moran ništa objašnjavat pa onda nek odvoji sebi dvi sobe a oni svoj stan nek iznajmi i opet je u plusu i ona i ja.

sada bi se i s materom mirio.
i kaj bi s 40+ nekaj radio kada možeš zalegnut i rentat.
A i to je jedna od opcija. Umisto da tražim ženu mater ovamo i nek stavi ključ na svoje sobe , ja na svoje i nitko s nikim ne priča i iznajmi svoj stan ima penziju i lakše je i njoj jer stan iznajmi pa ima za režije. 

Al to mi nije opcija nego neka zadnja. Prije ove ima ja sam i nađem posal pa radin. Jedino ako ne buden moga radit onda ide ova opcija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2020, 07:21

Od rentanja stanova ako sam sam opet mi fali tisuću kuna al to mogu zaraditi i na to ću ič al mi je lakše ako ima i neka ženska u kuči da plati po režija i da nisam sam u kuči.

To mi je lakše i bolje al neće to svaka jer kad vidiš njihove prohtjeve odma vidiš koja misli da ti moraš rintat za nju a ona je dama koju mater cili život služi i nije naučila biti jedina žena u kuči.

Manja mi je biriga financije. To mi je lako. Samo ne živi mi se sam. U tome je poanta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 25 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next

Back to top

- Similar topics