Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
Meni paše jednom tjedno, i to ovako..ćurka nekaNoor wrote:istinakaya wrote:
I meni bi se zamjerila nakon dva tjedna istinabog
ja si 2-3x tjedno radim nešto kao wok, al samo povrće...ne patim jesti meso svaki dan, ne paše mi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Taman da naučim vas dve kako se pravi ajvar. Nešto se ne nadam u vaše kulinarske sposobnosti, ali opet. Prvo pravilo je da se ajvar pravi u toplesu.kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
Jedino ako tu dođu na kupanje a poslje u grčku za ovo drugo...
Što bi s onim ćurkama, jel može to na šparet ?
Ćuti i donesi svoj. A ne tamo po istri da se švrćkaš...dzango wrote:Taman da naučim vas dve kako se pravi ajvar. Nešto se ne nadam u vaše kulinarske sposobnosti, ali opet. Prvo pravilo je da se ajvar pravi u toplesu.kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
2015-08-15
ko se prazne puške boji. Kaže jedna baka na to da se i od kundaka gineNoor wrote:sad kad me skine sa snajperom iz švabije, kuku leletre wrote:Noor wrote:jeftinije je piljevinu stavit na tanjur i prelijat kečapomtre wrote:reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:
Malo jače pečeno jel?
a okus isti
no nema beda, svetoje je vidio snajper najprije na ps2, pa je obogatio iskustvo na ps3, pa na x boxu, pa na ps4 i sad na ps4 pro, biće nenadjebiv kad nabavi ps5
ček da progutam ovo u ustima što žvačem led te hebokaya wrote:Možda to nije bila čurka nego je noja skinuo snajperom u zoološkom , a on je malo tvrđi...
pa ti nemaš pojma, to prska i peče kao žeravicadzango wrote:Taman da naučim vas dve kako se pravi ajvar. Nešto se ne nadam u vaše kulinarske sposobnosti, ali opet. Prvo pravilo je da se ajvar pravi u toplesu.kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
Mirko pazi metaktre wrote:ko se prazne puške boji. Kaže jedna baka na to da se i od kundaka gineNoor wrote:sad kad me skine sa snajperom iz švabije, kuku leletre wrote:Noor wrote:jeftinije je piljevinu stavit na tanjur i prelijat kečapomtre wrote:
reš pečeno da ni bakterije nemaju što napast
a okus isti
no nema beda, svetoje je vidio snajper najprije na ps2, pa je obogatio iskustvo na ps3, pa na x boxu, pa na ps4 i sad na ps4 pro, biće nenadjebiv kad nabavi ps5
2015-08-15
A da, kaj oni znaju, skine ga i samo izvuče ...samo jedan manje u kavezu " was ist das?!...a sveto s pljenom već u rernitre wrote:ček da progutam ovo u ustima što žvačem led te hebokaya wrote:Možda to nije bila čurka nego je noja skinuo snajperom u zoološkom , a on je malo tvrđi...
2015-08-15
sigurno je plako kad bi ko mali dobio ulogu švabe u dječijim igrama, uvjek ga je Slavko koji vidi metak i spašava mirku život fascinirao toliko da je i dobar dio rata proveo nosajući snajper po Županji i Štitaru ali bez ispaljenog metka! Znali su srbi s kim imaju posla i odma zaključuli da je bolje da se ne kače s njim pa su se uvijek sklanjali na sigurno kad bi sveto(jed) došao na položaj!!kaya wrote:Mirko pazi metaktre wrote:ko se prazne puške boji. Kaže jedna baka na to da se i od kundaka gineNoor wrote:sad kad me skine sa snajperom iz švabije, kuku leletre wrote:Noor wrote:
jeftinije je piljevinu stavit na tanjur i prelijat kečapom
a okus isti
Da svetojed ...pa on će nas ubiti
2015-08-15
ja ga zamišljam ko intedanta u partizanskim jedinicama, nema trika da bi neko bio gladan, u stvari ima, oni koji nemaju zube ko vas jebe ako ne možete sažvakati čisti ugljik!kaya wrote:A da, kaj oni znaju, skine ga i samo izvuče ...samo jedan manje u kavezu " was ist das?!...a sveto s pljenom već u rernitre wrote:ček da progutam ovo u ustima što žvačem led te hebokaya wrote:Možda to nije bila čurka nego je noja skinuo snajperom u zoološkom , a on je malo tvrđi...
Ugljik je zdrav za crijevnu virozutre wrote:ja ga zamišljam ko intedanta u partizanskim jedinicama, nema trika da bi neko bio gladan, u stvari ima, oni koji nemaju zube ko vas jebe ako ne možete sažvakati čisti ugljik!kaya wrote:A da, kaj oni znaju, skine ga i samo izvuče ...samo jedan manje u kavezu " was ist das?!...a sveto s pljenom već u rernitre wrote:ček da progutam ovo u ustima što žvačem led te hebokaya wrote:Možda to nije bila čurka nego je noja skinuo snajperom u zoološkom , a on je malo tvrđi...
2015-08-15
ma ima svoje čari te njegove lovačke priče samo što nema žicu da to preokrene u pozitivu kao što mu se pruža prilika na ovoj ili sličnoj temi, radije će glumiti uvrjeđenu frajlu nego kroz humor malo ispraviti svoj položaj. Jednostavno je magnet za grablje na koje uredno stajekaya wrote:Da svetojed ...pa on će nas ubiti
bili ne plavi toja baka preživjela tulum?kaya wrote:Jbt...pa pekli bi paprike do zime ako sveto da recept...do praha
2014-12-30
A?veber wrote:bili ne plavi toja baka preživjela tulum?kaya wrote:Jbt...pa pekli bi paprike do zime ako sveto da recept...do praha
2015-08-15
serem bezveze, zanemarikaya wrote:A?veber wrote:bili ne plavi toja baka preživjela tulum?kaya wrote:Jbt...pa pekli bi paprike do zime ako sveto da recept...do praha
2014-12-30
Inspirira nas s lovačkimtre wrote:ma ima svoje čari te njegove lovačke priče samo što nema žicu da to preokrene u pozitivu kao što mu se pruža prilika na ovoj ili sličnoj temi, radije će glumiti uvrjeđenu frajlu nego kroz humor malo ispraviti svoj položaj. Jednostavno je magnet za grablje na koje uredno stajekaya wrote:Da svetojed ...pa on će nas ubiti
2015-08-15
Lepše je da ga zajedno pravimo. Prvo treba da se dobro povalja leđima.kaya wrote:Ćuti i donesi svoj. A ne tamo po istri da se švrćkaš...dzango wrote:Taman da naučim vas dve kako se pravi ajvar. Nešto se ne nadam u vaše kulinarske sposobnosti, ali opet. Prvo pravilo je da se ajvar pravi u toplesu.kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Imam ja svoj način. Prska ali ne peče uopšte.Noor wrote:pa ti nemaš pojma, to prska i peče kao žeravicadzango wrote:Taman da naučim vas dve kako se pravi ajvar. Nešto se ne nadam u vaše kulinarske sposobnosti, ali opet. Prvo pravilo je da se ajvar pravi u toplesu.kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
2014-04-19
oooo, peče, peče....nemaš pojmadzango wrote:Imam ja svoj način. Prska ali ne peče uopšte.Noor wrote:pa ti nemaš pojma, to prska i peče kao žeravicadzango wrote:Taman da naučim vas dve kako se pravi ajvar. Nešto se ne nadam u vaše kulinarske sposobnosti, ali opet. Prvo pravilo je da se ajvar pravi u toplesu.kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:
snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožeži
Ali drugačije, lepo...Noor wrote:oooo, peče, peče....nemaš pojmadzango wrote:Imam ja svoj način. Prska ali ne peče uopšte.Noor wrote:pa ti nemaš pojma, to prska i peče kao žeravicadzango wrote:Taman da naučim vas dve kako se pravi ajvar. Nešto se ne nadam u vaše kulinarske sposobnosti, ali opet. Prvo pravilo je da se ajvar pravi u toplesu.kaya wrote:
Ošini po prašini...
2014-04-19
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Željko Kerum Željko Kerum
» Željko Kerum: Iden na izbore!
» Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
» Strani investitori ne mogu spasiti Hrvatsku
» Izbavite me iz ovog pakla da mogu spasiti djecu
» Željko Kerum: Iden na izbore!
» Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
» Strani investitori ne mogu spasiti Hrvatsku
» Izbavite me iz ovog pakla da mogu spasiti djecu
Page 4 of 4