Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
Jedino ako tu dođu na kupanje a poslje u grčku za ovo drugo...
Što bi s onim ćurkama, jel može to na šparet ?
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Malo jače pečeno jel?tre wrote:može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ako ne udaraš satarom ili sikirčetom po pečenju da odvališ komad onog crnoga to nije dovoljno pečeno!!!kaya wrote:Jbt...pa pekli bi paprike do zime ako sveto da recept...do praha
mooooože bre, sve može....najbolje je kad gi pečeš na špOret, ima prstiće da poližeškaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:Malo jače pečeno jel?tre wrote:može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
Duže navodno izdrži tako, ko zimnica!tre wrote:reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:Malo jače pečeno jel?tre wrote:može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:
snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožeži
2015-08-15
jeftinije je piljevinu stavit na tanjur i prelijat kečapomtre wrote:reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:Malo jače pečeno jel?tre wrote:može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:
snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožeži
a okus isti
mindestens 14 tage...kaya wrote:Duže navodno izdrži tako, ko zimnica!tre wrote:reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:Malo jače pečeno jel?tre wrote:može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!kaya wrote:
Ošini po prašini...
Joj ja sam ovakve jela jučer...al na roštiljNoor wrote:mooooože bre, sve može....najbolje je kad gi pečeš na špOret, ima prstiće da poližeškaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
2015-08-15
Noor wrote:mindestens 14 tage...kaya wrote:Duže navodno izdrži tako, ko zimnica!tre wrote:reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:Malo jače pečeno jel?tre wrote:
može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!
2015-08-15
meso 14ti najbolje a zimnicu još nisam uspio zamisliti u tom agregatnom stanjukaya wrote:Duže navodno izdrži tako, ko zimnica!tre wrote:reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:Malo jače pečeno jel?tre wrote:može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!kaya wrote:
Ošini po prašini...
prefine su, da :)kaya wrote:
Joj ja sam ovakve jela jučer...al na roštilj
kod menea ne traje tako dugo, a kod tebea?kaya wrote:Noor wrote:mindestens 14 tage...kaya wrote:Duže navodno izdrži tako, ko zimnica!tre wrote:reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:
Malo jače pečeno jel?
Noor wrote:jeftinije je piljevinu stavit na tanjur i prelijat kečapomtre wrote:reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:Malo jače pečeno jel?tre wrote:može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!kaya wrote:
Ošini po prašini...
a okus isti
Kod mene dva, treći je već upitan.Noor wrote:kod menea ne traje tako dugo, a kod tebea?kaya wrote:Noor wrote:mindestens 14 tage...kaya wrote:Duže navodno izdrži tako, ko zimnica!tre wrote:
reš pečeno da ni bakterije nemaju što napast
Dobro ja na malo slabije pečem pa zato to..
2015-08-15
sad kad me skine sa snajperom iz švabije, kuku leletre wrote:Noor wrote:jeftinije je piljevinu stavit na tanjur i prelijat kečapomtre wrote:reš pečeno da ni bakterije nemaju što napastkaya wrote:Malo jače pečeno jel?tre wrote:
može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!
a okus isti
i ja...medium pečem i drugo mi ne valjakaya wrote:Kod mene dva, treći je već upitan.Noor wrote:kod menea ne traje tako dugo, a kod tebea?kaya wrote:Noor wrote:mindestens 14 tage...kaya wrote:
Duže navodno izdrži tako, ko zimnica!
svetozar mu ubije dušu i uživa 14 dana, kaže: svaki dan dva tjedna imali purece snicle uz....pire,spinat,grasag varivo...no sad ne mogu pozeljeti puretinu josh
Možda to nije bila čurka nego je noja skinuo snajperom u zoološkom , a on je malo tvrđi...
2015-08-15
I meni bi se zamjerila nakon dva tjedna istinabogNoor wrote:i ja...medium pečem i drugo mi ne valjakaya wrote:Kod mene dva, treći je već upitan.Noor wrote:kod menea ne traje tako dugo, a kod tebea?kaya wrote:Noor wrote:
mindestens 14 tage...
svetozar mu ubije dušu i uživa 14 dana, kaže: svaki dan dva tjedna imali purece snicle uz....pire,spinat,grasag varivo...no sad ne mogu pozeljeti puretinu josh
2015-08-15
istinakaya wrote:
I meni bi se zamjerila nakon dva tjedna istinabog
ja si 2-3x tjedno radim nešto kao wok, al samo povrće...ne patim jesti meso svaki dan, ne paše mi
Meni paše jednom tjedno, i to ovako..ćurka nekaNoor wrote:istinakaya wrote:
I meni bi se zamjerila nakon dva tjedna istinabog
ja si 2-3x tjedno radim nešto kao wok, al samo povrće...ne patim jesti meso svaki dan, ne paše mi
2015-08-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Željko Kerum Željko Kerum
» Željko Kerum: Iden na izbore!
» Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
» Strani investitori ne mogu spasiti Hrvatsku
» Izbavite me iz ovog pakla da mogu spasiti djecu
» Željko Kerum: Iden na izbore!
» Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
» Strani investitori ne mogu spasiti Hrvatsku
» Izbavite me iz ovog pakla da mogu spasiti djecu
Page 3 of 4