Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
Page 1 of 1
Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/450641/zeljko-kerum-porucio-donaldu-trumpu-nemoj-me-kopirat-naj-ces
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
...moze biti kerum ovakav onakav ali tu ej u pravu...ako se ne drzis zacrtanog najebat ces...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
kerum je do bogtstva došao američkim snom, hrvatska tranzicijska verzija, a trump tako da mu je otac ostavio lovu. keruma dopao doalc za sadit luk u ogorju ...
Similar topics
» Željko Kerum Željko Kerum
» Željko Kerum: Iden na izbore!
» Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
» Jurica Pavicic tvrdi:U drugom krugu Kerum i kandidat HDZ-a Mihanovic.Kerum favorit.On e splitski Trump
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Željko Kerum: Iden na izbore!
» Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
» Jurica Pavicic tvrdi:U drugom krugu Kerum i kandidat HDZ-a Mihanovic.Kerum favorit.On e splitski Trump
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
Page 1 of 1