Izbavite me iz ovog pakla da mogu spasiti djecu
Page 1 of 1
Izbavite me iz ovog pakla da mogu spasiti djecu
Šta ti je birokracija , ima pravo na 1300 kuna dječjeg dohotka al nema prijavljeno prebivalište bla bla bla i ništa ne dobija
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zagora/slomljena-je-i-iscrpljena-ali-jos-ima-snage-za-borbu-vrgorska-majka-hrabrost-sanja-topli-dom-izbavite-me-iz-ovoga-pakla-da-mogu-spasiti-svoju-djecu-1002889
Bravo birokracija. Stalo vama do nataliteta i djece ko do lanjskog snijega.
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zagora/slomljena-je-i-iscrpljena-ali-jos-ima-snage-za-borbu-vrgorska-majka-hrabrost-sanja-topli-dom-izbavite-me-iz-ovoga-pakla-da-mogu-spasiti-svoju-djecu-1002889
Bravo birokracija. Stalo vama do nataliteta i djece ko do lanjskog snijega.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Izbavite me iz ovog pakla da mogu spasiti djecu
Ukratko : muž , žena , troje male djece , ona odseli u drugu općinu al muž ne da se djecu prijavi u drugoj općini i onda nema dječji doplatak , pravo na vrrić itd itd itd.
Koja pravna caka a totalno na štetu djece.
Koja pravna caka a totalno na štetu djece.
2014-04-11
Meni se čini da dicu triba spasit od tebe. Nema posla , stana , nema joj tko pričuvat troje dice a ona bi u podstanare i radila i tko će tu dicu čuvat ?
De , de , djeca u dom i gotova priča.
De , de , djeca u dom i gotova priča.
2014-04-11
Utekla od njega , rastavljaju se. Ma uglavnom dici je bolje u domu nego s njom. Ženska nema posal , nema stan , nema joj tko pričuvat dicu ako se zaposli a fantazira kako će ih sama odgajat. Nema ništa od toga , u domu im je bolje.Legendovich wrote:a sto muž kazeee?
2014-04-11
eeeee..takve se i ne znaju pojebati,da odma ne zatrudne..mislim,yebote..ides se omužiti,djecu raditi,a nemas bar dvi godine unaprijed sve isplanirano do detalja...katastrofa..
kazes utekla..pa yebo joj pas guzicu,umjesto da je roge spustila i jezicinu,poganu svezala u cvor..takve su sebi bitnije nego djeca..
kazes utekla..pa yebo joj pas guzicu,umjesto da je roge spustila i jezicinu,poganu svezala u cvor..takve su sebi bitnije nego djeca..
Guest- Guest
Tri puta joj je uša milokliz i tad joj nije bija nasilan.Legendovich wrote:eeeee..takve se i ne znaju pojebati,da odma ne zatrudne..mislim,yebote..ides se omužiti,djecu raditi,a nemas bar dvi godine unaprijed sve isplanirano do detalja...katastrofa..
2014-04-11
Bilo ono u Županji , muž , žena , troje male dice a nema posla , pa žicali pomoć za dogradit tu baraku jer te curice odrastaju pa san posla blizu tri tisuće kuna i to se napravilo a ovo mi ide na živce jer pajdo se nauživa , napravija troje dice i onda je potira i sad mi svi ostali da uskačemo a on će ladit jaja.
Ajde prošetaj i ti i on i tvoja i njegova dičica.
Eno općina će joj pomoć , ionako je depopulacija tamo.
Ajde prošetaj i ti i on i tvoja i njegova dičica.
Eno općina će joj pomoć , ionako je depopulacija tamo.
2014-04-11
Similar topics
» Strani investitori ne mogu spasiti Hrvatsku
» Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
» Godišnje zarađuju gotovo milijun kuna, ali si svejedno ne mogu priuštiti imati djecu
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
» Godišnje zarađuju gotovo milijun kuna, ali si svejedno ne mogu priuštiti imati djecu
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
Page 1 of 1