Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Željko Kerum: Samo nas Srbi mogu spasiti
samo srbi kreteni mogu da
letuju U hr.
letuju U hr.
Last edited by pizzon on 7/6/2020, 22:49; edited 1 time in total
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
lako za srbe da bar bosanci navale , ponese za 10 a potrosi za 6 dana
ponovo melem za usi bude " babo vidi kako plivam " dok se utapa u plicini
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Opet paradajiz na plaži kao nekada.debotoijusto wrote:lako za srbe da bar bosanci navale , ponese za 10 a potrosi za 6 dana
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
lani je masu srba radilo u hrvatskoj, konobarilo i kuhalo, turista slabo
Cccc Samo Srbin sezonu spašava...RayMabus wrote:Jaka im je ta sezona kad te samo Srbi mogu spasiti. Piši propalo. Smijeh.
Hahahahamutava baštarda wrote:Cccc Samo Srbin sezonu spašava...RayMabus wrote:Jaka im je ta sezona kad te samo Srbi mogu spasiti. Piši propalo. Smijeh.
dobro,srbi vas svakako spasavaju po pitanju nataliteta..cure neprekidno pohode stamne muskarce u begeju...
Guest- Guest
bolje oni nego ti( manji su lažovi od tebe ma kako to nevjerojatno zvučilo), u stvari ti ne bi mogao ni da hoćeš i tvoj domet je malena ručica broj rukavica 8 i tu priča stajeLegendovich wrote:dobro,srbi vas svakako spasavaju po pitanju nataliteta..cure neprekidno pohode stamne muskarce u begeju...
zakvima prekaljenim borcima sam ja u mladjim danima poboljsavao prirast..ne beri brigu..sad tu i tamo katkad provjerim plodove toga...tre wrote:bolje oni nego ti( manji su lažovi od tebe ma kako to nevjerojatno zvučilo), u stvari ti ne bi mogao ni da hoćeš i tvoj domet je malena ručica broj rukavica 8 i tu priča stajeLegendovich wrote:dobro,srbi vas svakako spasavaju po pitanju nataliteta..cure neprekidno pohode stamne muskarce u begeju...
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
je, evo morao si u švabiju pobjeći da te ne vuku za rukave zbog alimentacije.Legendovich wrote:zakvima prekaljenim borcima sam ja u mladjim danima poboljsavao prirast..ne beri brigu..sad tu i tamo katkad provjerim plodove toga...tre wrote:bolje oni nego ti( manji su lažovi od tebe ma kako to nevjerojatno zvučilo), u stvari ti ne bi mogao ni da hoćeš i tvoj domet je malena ručica broj rukavica 8 i tu priča stajeLegendovich wrote:dobro,srbi vas svakako spasavaju po pitanju nataliteta..cure neprekidno pohode stamne muskarce u begeju...
E sveto(jedu) umrjeti ćeš sam i nesretan bez da si išta u životu stvorio, pa barem nešto po čemu će te pamtiti
Jel znaš prispodobu o talentima, ispričao ju je čovjek kojeg ovih dana toliko psuješ, ako ne znaš pročitaj, ako ne budeš uhvatio nit obrati se slobodno za tumačenje mada sumnjam da se nećeš prepoznati
tre wrote:
Jel znaš prispodobu o talentima, ispričao ju je čovjek kojeg ovih dana toliko psuješ, ako ne znaš pročitaj, ako ne budeš uhvatio nit obrati se slobodno za tumačenje mada sumnjam da se nećeš prepoznati
Pa njega i nema u toj prispodobi, jer on spada u ekipu koja čak nije niti zakopala svoja dva talenta pa ih vratila gospodaru nego ih je jednostavno pojela i potrošila.
Guest- Guest
Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
Jedino ako tu dođu na kupanje a poslje u grčku za ovo drugo...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
na razini imbecila je, to stojiSpeare Shaker wrote:tre wrote:
Pa njega i nema u toj prispodobi, jer on spada u ekipu koja čak nije niti zakopala svoja dva talenta pa ih vratila gospodaru nego ih je jednostavno pojela i potrošila.
Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
Što bi s onim ćurkama, jel može to na šparet ?
2015-08-15
samo da im svetojed ne proda recept koliko dugo nešto kuhati ili peći, nema trika da ispeku dvije tegle za vrijeme cijelog godišnjegNoor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
tre wrote:samo da im svetojed ne proda recept koliko dugo nešto kuhati ili peći, nema trika da ispeku dvije tegle za vrijeme cijelog godišnjegNoor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
2015-08-15
Jbt...pa pekli bi paprike do zime ako sveto da recept...do praha
2015-08-15
može ako ćeš šest komada po 1,5 kg peći 9 sati, što će reći skoro od jutra do mraka!kaya wrote:Ošini po prašini...Noor wrote:snađu se oni...dovuku šparet na drva na plažu i ožežikaya wrote:Pa sada, neka dođu ljudi, mada mislim da im ne odgovaramo zbog visoke cijene plina a ajvar dugo krčka .
Što bi s onim ćurkama, jel može to na šparet ?
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Željko Kerum Željko Kerum
» Željko Kerum: Iden na izbore!
» Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
» Strani investitori ne mogu spasiti Hrvatsku
» Izbavite me iz ovog pakla da mogu spasiti djecu
» Željko Kerum: Iden na izbore!
» Željko Kerum poručio Trumpu:Nemoj me kopirat,najebat ćeš!
» Strani investitori ne mogu spasiti Hrvatsku
» Izbavite me iz ovog pakla da mogu spasiti djecu
Page 2 of 4