Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Pa treba tražit odgodu, u 11 dana 4 utakmice, a 5-6 igrača ima koronu.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Ove godine svaki klub ima pravo, određeno pravilnikom, jednostrano odgoditi utakmicu HNL-a ako igra Europsku (jednu u terminu kvalifikacija, jednu u terminu grupne faze).fridrih_niche wrote:Prcija Boysi se prepucavaju, lol...
Samo nemojte ime Hajduka uzimat u usta, nesrice jedne...
;)
Mi nemamo problem s odgodom (nama svejedno, nedostaju sad dva važna igrača zbog korone, a nitko ne garantira da neće nedostajati opet), prije je bio problem kad bi HNS nekome odgađao, a nekome ne kao primjerice prije 2 godine kad su i Rijeka i Hajduk tražili odgodu međusobne utakmice, a HNS nije htio odgoditi što naravno nikad slično nisu napravili GNK Lopovu.
Guest- Guest
neko osvaja trofeje kad se sjeti, a neko kmeči 0-24 svaki dan u godini
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:neko krade trofeje kad se sjeti, a neko traži pravdu 0-24 svaki dan u godini
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:End wrote:neko krade trofeje kad se sjeti, a neko traži pravdu 0-24 svaki dan u godini
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:neko krade trofeje kad se sjeti, a neko traži pravdu 0-24 svaki dan u godini
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:neko osvajae trofeje kad se sjeti, a neko kmeči 0-24 svaki dan u godini
Last edited by Roland Deschain on 23/11/2020, 13:38; edited 1 time in total (Reason for editing : o)
Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:neko krade trofeje kad se sjeti, a neko trazi pravdu 0-24 svaki dan u godini
Guest- Guest
Ciju, ciju, mali tovarčići.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:neko osvaja trofeje kad se sjeti, a neko kmeči 0-24 svaki dan u godini
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:neko krade trofeje kad se sjeti, a neko traži pravdu 0-24 svaki dan u godini
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:neko krade trofeje kad se sjeti, a neko traži pravdu 0-24 svaki dan u godini
Guest- Guest
A jeli...Roland Deschain wrote:Pa treba tražit odgodu, u 11 dana 4 utakmice, a 5-6 igrača ima koronu.
Genoa je imala 8 igraca u karenteni a Napoli ni da cuje
2 kola poslje napoli ima 3 igraca u karanteni
Dopustenje ministra zdravstvs da odigra mec u torinu.
Njih naravno nema.
Juventus ih ceka na terenu njih naravno nema.
Sra je cigane sad ne vrijede dvostruki arsini
Dinamo he ispao picka i tu price nena ali to objasniti mamicevcu koji riga Po Juventusu a brani Dinamo nema logike
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebiga Ante, Napoli ima dodatne utakmice u Europi, Genoa nema i to ti je to ...
Zeko-
2015-08-26
The great escape
Znam da ako ih i osude ce dobiti smijesnu kaznu , no nadam se da ce biti bilo sto, samo da mi placenici vise ne mogu govoriti kako su jadni nepravomocno osuđeni i nevini
Znam da ako ih i osude ce dobiti smijesnu kaznu , no nadam se da ce biti bilo sto, samo da mi placenici vise ne mogu govoriti kako su jadni nepravomocno osuđeni i nevini
Guest- Guest
Tak je, 28.01.2021. budemo saznali jesu li Mamići nešto ukrali ili nisu ... Do tada, priznao ti to ili ne, oni su nepravomoćno osuđeni ... I ne mogu im oni dati, kak' veliš, smiješnu kaznu ... Oni samo mogu ili potvrditi pravomoćnu presudu, ili ih osloboditi, ili vratiti postupak na ponovno suđenje ... Jer, oni se nisu žalili na visinu kazne, već se pobija presuda u cjelosti ...
Zeko-
2015-08-26
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50