Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Tak je, 28.01.2021. budemo saznali jesu li Mamići nešto ukrali ili nisu ... Do tada, priznao ti to ili ne, oni su nepravomoćno osuđeni ... I ne mogu im oni dati, kak' veliš, smiješnu kaznu ... Oni samo mogu ili potvrditi pravomoćnu presudu, ili ih osloboditi, ili vratiti postupak na ponovno suđenje ... Jer, oni se nisu žalili na visinu kazne, već se pobija presuda u cjelosti ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
eto, dinamo se bruka i sramoti u europi.
jedini od 80 momčadi u ligi prvaka i europskoj ligi u četiri odigrana kruga nije primio gol.
tko zna bili bilo tako da je za protivnika imao gziru, ne?
jedini od 80 momčadi u ligi prvaka i europskoj ligi u četiri odigrana kruga nije primio gol.
tko zna bili bilo tako da je za protivnika imao gziru, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Dobro je to bilo jučer, ali još uvijek nije osiguran prolaz. Grupa je izjednačena, svi još imaju šanse za prolaz. Treba dobiti u Rotterdamu.
Čestitke najvećem klubu na ovim prosorima na suverenom osvajanju grupe.
A kaj bi tek bilo da trenera imaju? Osvojili bi dvaput ovu grupu ...
Zeko-
2015-08-26
Kako je dobro biti navijač Dinama.
https://net.hr/sport/trener-svih-trenera-potpuno-otpustio-kocnice-oduvijek-znao-da-je-zoran-mamic-bolji-trener-od-nenada-bjelice/
sitting_bull-
2015-09-28
Bjegunac Mamić: Otvorite najbolju bocu koju imate. Ja sam kriv za sve ovo
https://www.index.hr/sport/clanak/bjegunac-mamic-otvorite-najbolju-bocu-koju-imate-ja-sam-kriv-za-sve-ovo/2235934.aspx
Čestitke bjeguncu na uspjehu, ostvarit će još više postotka za Međugorje.
P.S. Nadam se da ćeš poslati jednu bocu i u ze-ge birtiju, zaslužio je bonus na 2 zidarske vikendom.
Guest- Guest
nije lako biti jalni član sekte i idiot.Andreas Goldberger wrote:Bjegunac Mamić: Otvorite najbolju bocu koju imate. Ja sam kriv za sve ovo
https://www.index.hr/sport/clanak/bjegunac-mamic-otvorite-najbolju-bocu-koju-imate-ja-sam-kriv-za-sve-ovo/2235934.aspx
Čestitke bjeguncu na uspjehu, ostvarit će još više postotka za Međugorje. :tu:
P.S. Nadam se da ćeš poslati jednu bocu i u ze-ge birtiju, zaslužio je bonus na 2 zidarske vikendom. :lol!:
sitting_bull-
2015-09-28
Bože, kakav debil. To samo majka može voljeti.
Viruj mi da ni mater to nevoli.Roland Deschain wrote:Bože, kakav debil. To samo majka može voljeti.
Tolika mrznja prema dinamu je bolesna.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
umjesto da bude sretan što dinamo diže reputaciju lige i uzdržava mu klub
End- Posts : 21177
2015-08-25
A čuj pak ovog dalmatinskog debilnog idiota ampera kaj trkelja ... Jel' i Širkan bjegunac kad, kak' veliš, još uvijek "NIJE" u prdekani?
Zeko-
2015-08-26
Pa čestitao sam, što bi ti više htio?End wrote:umjesto da bude sretan što dinamo diže reputaciju lige i uzdržava mu klub
Kome ću čestitati nego gazdi kluba koji je sve zasluge pripisao samom sebi a nikome od ovih što se nazivaju navijačima Dinama to ne smeta, niti smeta što se radi o osuđenom kriminalcu koji je u bijegu i koji vodi klub iz druge države.
Otići ću korak dalje, pa ću čestitati obrani Dinama (to je ista ona obrana koja nije, citiram:"ni na razini županijske lige" ) na tome što jedina nije primila gol u grupnoj fazi europskih natjecanja ove sezone. Što bi tek bilo da je bar županijska razina.
Guest- Guest
Opet dalmatinski forumski idiot trkelja bez veze i smisla ... U obrani koja je bila na razini županijske lige igrali su Stojanović, Leovac i Dilaver, a u posljednjih mjesec-dva igraju Moharrami, Gvardiol i Lauritsen ... A ova ekipa Dinama je potpuno nova od one Bjelicine lani ... Od udarne Bjelicine ekipe u sadašnjoj su starteri samo 4 igrača: Livaković, Teophille, Ademi i Petković, dakle 7 igrača su novi ili oni kojima Bjelica nije dao igrati ili nisu ni bili tu: Moharrami, Lauritsen, Gvardiol, Jakić, Kastrati, Majer i Ivanušec ... Pa svakom treneru moraš dati 2-3 mjeseca da to malo posloži, pogotovo što ni priprema za sezonu nije bilo ... Al' ne, ovdje je od prve utakmice počela pljuvačina po Zoranu Mamiću, no Zoki se svima pljuvačima dobro ispišao u usta ...
Zeko-
2015-08-26
Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Koja odvratna, lopovska tema...
Samo napalm...
<3
Guest- Guest
po jalnim sektaškim idiotima dinamo sad i u europi krade, jednako kao i u hnl-u!
zapravo, idioti neizravno priznaju kako dinamo uopće ne krade, već je sve u njihovu stanju svijesti, ili što god da umjesto svijesti imaju.
zapravo, idioti neizravno priznaju kako dinamo uopće ne krade, već je sve u njihovu stanju svijesti, ili što god da umjesto svijesti imaju.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50