Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Andreas Goldberger wrote:Koliko je % Livaković kriv za drugi gol?
Ili nije kriv nikako jer eto on ne mora kupiti lopte u 5 metara?!?
Guest- Guest
Oprosti nam Nenade Bjelica.
Nismo znali sta cinimo.
Nismo znali.
Sad nam na klupi umjesto tebe sjedi
Luciferov brat Sotona .
Oprosti nam Neno
Nismo znali sta cinimo.
Nismo znali.
Sad nam na klupi umjesto tebe sjedi
Luciferov brat Sotona .
Oprosti nam Neno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hajduk dobija, GNK Lopov popusija od Bjelice...
To znaci samo jedno: Zekan ide na službeni put i nema ga danima...
A da su drugačiji rezultati bili, već bi odavno pisa splačine i gluposti...
Guest- Guest
Zaboravio si nadodati da "Livi" opet nije kriv za gol, pardon kriv je samo 2,64 %.fridrih_niche wrote:Hajduk dobija, GNK Lopov popusija od Bjelice...
Guest- Guest
Vidim da su čak i "navijači" Dinama jedva dočekali da Dinamo izgubi i to još od njihovog nadčovjeka Neneka ... A utakmica k'o utakmica, mi svoja 4 zicera nismo zabili, oni su iz jedne šanse zabili 2 gola ... Kak' smo ih u Zagrebu pobijedili, kad su oni kod 1-1 imali 3-4 mrtve šanse, fulali su penal i na kraju dobili 4 komada, tak' smo sad izgubili, jer smo kod 0-0 imali 3 zicera, kod 1-0 još jedan zicer, nismo zabili i dobili smo po lampama ... Idemo dalje, u četvrtak je u Austriji puno bitnija utakmica od ove ...
Zeko-
2015-08-26
Zakaj jadnici? Pa kaj to nije istina? I još k tome puno jači Dinamo od puno slabijeg Osijeka ... Al' to ti je napisano samo zato da se malo zatvore gubice ovim štovateljima lika i djela Neneka Bjelice, a kao navijači su Dinama ...
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Beef Supreme wrote:Cekam sluzbeno priopcenje placenika
Sigurno ce naci nesto pozitivno u igri dinama te obezvrijediti nadmoc bjelice nad dalton jr-om
Guest- Guest
Dinamo se uplašio hajdučića šrd i traži odgodu utakmice Dinamo-hajdučić šrd u slijedećem kolu ...
Zeko-
2015-08-26
I da u pravu si.Zeko wrote:Dinamo se uplašio hajdučića šrd i traži odgodu utakmice Dinamo-hajdučić šrd u slijedećem kolu ...
Uplasili smo se.
Za mene tko god bez valjanog razloga trazi odgodu je bjednik
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Trebali smo i ovu protiv Osijeka odgoditi ... Sad bi Osijek imal 3 boda manje, a mi bi bili na istome ...
Zeko-
2015-08-26
Nemoj molim te da mi trazimo odgodu protiv ovakog jajduka.Zeko wrote:Trebali smo i ovu protiv Osijeka odgoditi ... Sad bi Osijek imal 3 boda manje, a mi bi bili na istome ...
Lagani trening bi nama triba biti ovo
2015-09-13
Jebiga, baš im je krenulo ...
Zeko-
2015-08-26
Krenilo im.je kuracZeko wrote:Jebiga, baš im je krenulo ...
2015-09-13
Prcija Boysi se prepucavaju, lol...
Samo nemojte ime Hajduka uzimat u usta, nesrice jedne...
;)
Samo nemojte ime Hajduka uzimat u usta, nesrice jedne...
;)
Guest- Guest
Pa treba tražit odgodu, u 11 dana 4 utakmice, a 5-6 igrača ima koronu.
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50