Da remiziramo...
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Da remiziramo...
Sora wrote:upitno je to s kisikom a pogotovu s respiratorom -ako pluća ne funkcioniraju
to isto da metneš na pokretnu traku čovjeka koji ima mišićnu distrofiju
vjerovatno se mora ocijeniti u kojem trenutku ima koristi od tog stimuliranja pluća
nažalost, od pluća se umire jako jako često , kao i zatajenja srca i drugih organa
moje mišljenje je potvrđeno od strane liječnika ..
otišla u kurac hipokratova zakletva: Primum non nocere.
Guest- Guest
Takvih ima u svakoj državi. Kod nas se dr ante Pavlović išao obračunati s ubojicama u bijelim mantilima pa mu stradala karijeraGnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:Noor wrote:Yoda, jasno da ne znas i previse tu imas mozda i vidjet cemo, ti si obuhvatio sve mogucnosti i koja god ispadne na kraju onda ces za 5, 6, 10 miseci govorit...a jesan ja vama lipo govorijaAssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:
Otkud to znaš? Imaš staklenu kuglu?
Protiv gripe se cijepimo svake godine, zaš li razlog?
"Švedski model" bi vas osakatio i kao narod i kao državu.
Preko 20,000 izgubljenih mladih ljudi i uništeno gospodarstvo,
a vjerojatno i glad...
kralju ne znam,
govorim ili je 1 ili 2 , možda smo ispali najpametniji a šveđani najgluplji, a možda bude obrnuto.
nema opcije 3, zapravo ima, to je šema da dođe drugi val, a imunitet iz prvog ne pomaže, i tu smo ispali pametniji od šveđana koji su zakurac umirali ali lako moguće da tada i mi krenemo u švedski model jer nećemo moći priuštiti zatvaranje ekonomije
ugl svodi se na 1 ili 2, vidit ćemo . na sreću švedski model iako je dao više žrtava, opet nije ispao toliko katastrofalan, jer prosjek umrlih šveđana je doslovno u razini statističkog prosjeka ,aj par desetaka starijih ljudi više dnevno..
gle možda su šveđani ispali debili, a to je situacija 1 ,
inače još jedna olakotna okolnost za nas, cijepivo protiv turbekuloze - sve istočno europske zemlje cijepljene protiv toga sranja - i gle čuda sve imaju puno manji broj mrtvih per capita nego zapadno europske zemlje
inače izgleda da cijepivo protiv turbekuloze ima i još druge pozitivne efekte, tako ... ako je ovo istina(korelacija postoji) onda to znači da ako i mi prihvatimo švedski model u eventualnom drugom valu - -- uz stratešku izolaciju starijih, bolesnih, ugroženih --- + imunitet od cijepiva , mogli bi dobro proći.
zašto bi to govorio. nije ovo natjecanje u ičemu. niti iman ikakve koristi ako šta pogodim niti šta gubim
u ostalom sa dva klika mogu se iskopati nečiji postovi iz prošlosti.
ja osobno mislim da je švedski pristup najispravniji, čak i bjeloruski možda još i bolji, ali ostavljam mogućnost da griješim, nije smak svijeta ako sam isfaliva, za sada sam recimo "pogodio" pretpostavku, da virus nije uopće toliko smrtonosan, zericu žešći od gripe kada se uključe serološki testovi na "random sample"
švedski pristup?
Švedski liječnik Jon Tallinger usred pandemije uzeo je dopust, izvadio kameru - i počeo snimati. Prozvao se dr. Zviždačem. Jedan je od rijetkih koji se protivi švedskom načinu borbe protiv pandemije. Upozorava na direktivu koju su, tvrdi, dobili švedski liječnici - starijim osobama zaraženima koronavirusom preporučuje se morfij, a ne kisik. Šveđani ipak više vjeruju svojem glavnom epidemiologu.
Desetak godina radi kao liječnik obiteljske medicine u malom gradiću Tranås na jugu Švedske. U privatnoj klinici u kojoj radi uzeo je osobni dopust kako bi se borio protiv švedskog načina borbe protiv pandemije. Supruga ga podržava.
- Sam sa sobom donio sam utemeljenu odluku, posjeo suprugu i rekao joj da ću raditi nešto gdje nitko neće mariti što sam radio prije ovoga. I to joj je bilo u redu. Ako ostanem bez posla sve dok ne umrem, znajući da sam spasio 20.000 ljudi, to je u redu. Otkaz nije tako strašna stvar, nastavlja.
Njegov cilj - kisik za starije. Progovara o direktivi koju su švedski liječnici, tvrdi, dobili. Uz individuali pristup, jer svatko je slučaj za sebe, umjesto kisika, uputa - dajte im morfij. Previše morfija rezultira smrću, upozorava.
- Nema kisika u domovima za starije. Nije bilo pokušaja da ga se nabavi. Umjesto toga rečeno je da nije potreban za stare ljude koji imaju koronavirus. Ako dobijete morfij u velikoj dozi, razlog umiranja je to što on priguši signal koji mozak šalje tijelu da diše. Dakle, ako ga date nekome i on ne umre, morfij mu samo smanji nagon za disanjem. Pa ako ga date nekome tko se već guši, manje bi disao, što bi ga dovelo do ruba smrti, objašnjava nam.
Švedska po njemu ima vrlo blag odgovor na pandemiju. Nedovoljan.
- Čujemo da postoji neka vrsta strategije koja podrazumijeva "imunitet krda". Ali ovo je vrlo neobičan pojam za upotrebu izvan područja cijepljenja. Budući da je "imunitet krda" samo mjera, a cijepljenje je uspješno u populaciji. Ako to primijenite kao metodu za borbu protiv pandemije, to nije racionalno, jer izbavljati pučanstvo na temelju "imuniteta krda" nije strategija, to samo znači da ne radite ništa. A ne činiti ništa nije strategija, kaže.
https://vijesti.hrt.hr/613178/svedski-lijecnik-za-hrt-starijima-umjesto-kisika-morfij
bravo balinkušo...Sora wrote:A ERO DA SE RASPITA ZA PATOLOGA
DA MU OBJASNI koja je razlika između zarAŽENIH I bolesnih
te umrlih od virusa i s virusom
jebeš brojke ..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
svi zapeli na Remizi
2014-04-16
ne možemo se mi toga samo tako riješiti,uvoz pa uvoz,što će nam napraviti turizam ne smijem ni pomisliti:
U Zadru, Požegi i Puli ima novozaraženih, svi su s leta Frankfurt - Zagreb od 2.5.
U Zadru, Požegi i Puli ima novozaraženih, svi su s leta Frankfurt - Zagreb od 2.5.
vili40-
2015-08-02
Nećak zamijenjene žene za Index: Nazvao me Beroš, bio je bijesan
TOMISLAV ZORIĆ zagrebački je odvjetnik koji je gotovo mjesec dana, dok ga sinoć nije nazvao ministar zdravstva Vili Beroš, vjerovao da je polovicom travnja u Grudama pokopana njegova tetka. A onda obrat: tetka mu nije umrla, nego je, zbog neobjašnjive zamjene identiteta u splitskoj bolnici, pokopana druga žena. Njegova je tetka živa.
"Takve stvari su nevjerojatne"
"Ja sam tek sada izašao iz stanja šoka. Međutim, moj šok je sada pozitivan. Prvenstveno izražavam sućut obitelji preminule gospođe koja je pokopana na groblju u Hercegovini, u Grudama. Njima je teško, a meni je nakon neprospavane noći puno lakše, mogu čak osjećati sreću jer mi je tetka živa i zdrava. To mi je javio ministar Beroš, bio je jako razočaran i bijesan, izrazio je duboku ispriku. Nisam ga znao otprije, nazvao me sinoć oko osam sati. Kad sam rekao da se događaju te stvari, da mi je jasno kakva je tu bila situacija i koliko je pacijenata starih i dementnih dolazilo u KBC Split, on je rekao da tu nema opravdanja. Doista. Budući da sam odvjetnik, jasno mi je što je odgovornost i odgovorna mora biti isključivo osoba koja ih je zamijenila na prijemu. Takve stvari su nevjerojatne", govori Zorić.
Neće tražiti nikakvu satisfakciju od države
Greška je tim nevjerojatnija što je prezime njegove tetke specifično, njemačko, a prezime druge žene, s kojom je zamijenjena, relativno uobičajeno. Tetka se zove Iva, pokojnica Mara.
"Moja tetka je bila u Domu u Dicmu u kojem je imala najbolju skrb. Čim je dobila temperaturu, poslali su je u splitsku bolnicu gdje je testirana i utvrđeno je da je negativna na covid. Rečeno je da ima upalu pluća i da je bolje. No, nekoliko dana kasnije stigla je informacija da je preminula. Organiziram sprovod jer tu sam u Zagrebu, ne mogu ni ja nikuda u tom periodu, sve do jučer. Poduzeli smo sve da se tijelo otpremi, vrlo je komplicirano kad je riječ o drugoj državi. Sve je obavljeno i eto", kaže Zorić i informira nas kako je tetka bila smještena na pulmološkom odjelu splitskog KBC-a.
Neće, kako veli, tražiti nikakvu satisfakciju od države. Njegova tetka živjela je u Zagrebu i bila je vitalna do prije dvije godine, kada ju je udario auto. Potom joj se zdravlje počelo pogoršavati, postala je dementna, pa je smještena u Dom. Iz Doma u Dicmu otpremljena je u splitsku bolnicu, dok je žena za koju je zamijenjena u bolnicu stigla iz Doma u Seget Vranjici. Jučer je Zorićeva tetka poslana u Dom u Seget Vranjici, gdje je osoblje odmah shvatilo da to nije njihova korisnica. Ona je pokopana u Grudama.
TOMISLAV ZORIĆ zagrebački je odvjetnik koji je gotovo mjesec dana, dok ga sinoć nije nazvao ministar zdravstva Vili Beroš, vjerovao da je polovicom travnja u Grudama pokopana njegova tetka. A onda obrat: tetka mu nije umrla, nego je, zbog neobjašnjive zamjene identiteta u splitskoj bolnici, pokopana druga žena. Njegova je tetka živa.
"Takve stvari su nevjerojatne"
"Ja sam tek sada izašao iz stanja šoka. Međutim, moj šok je sada pozitivan. Prvenstveno izražavam sućut obitelji preminule gospođe koja je pokopana na groblju u Hercegovini, u Grudama. Njima je teško, a meni je nakon neprospavane noći puno lakše, mogu čak osjećati sreću jer mi je tetka živa i zdrava. To mi je javio ministar Beroš, bio je jako razočaran i bijesan, izrazio je duboku ispriku. Nisam ga znao otprije, nazvao me sinoć oko osam sati. Kad sam rekao da se događaju te stvari, da mi je jasno kakva je tu bila situacija i koliko je pacijenata starih i dementnih dolazilo u KBC Split, on je rekao da tu nema opravdanja. Doista. Budući da sam odvjetnik, jasno mi je što je odgovornost i odgovorna mora biti isključivo osoba koja ih je zamijenila na prijemu. Takve stvari su nevjerojatne", govori Zorić.
Neće tražiti nikakvu satisfakciju od države
Greška je tim nevjerojatnija što je prezime njegove tetke specifično, njemačko, a prezime druge žene, s kojom je zamijenjena, relativno uobičajeno. Tetka se zove Iva, pokojnica Mara.
"Moja tetka je bila u Domu u Dicmu u kojem je imala najbolju skrb. Čim je dobila temperaturu, poslali su je u splitsku bolnicu gdje je testirana i utvrđeno je da je negativna na covid. Rečeno je da ima upalu pluća i da je bolje. No, nekoliko dana kasnije stigla je informacija da je preminula. Organiziram sprovod jer tu sam u Zagrebu, ne mogu ni ja nikuda u tom periodu, sve do jučer. Poduzeli smo sve da se tijelo otpremi, vrlo je komplicirano kad je riječ o drugoj državi. Sve je obavljeno i eto", kaže Zorić i informira nas kako je tetka bila smještena na pulmološkom odjelu splitskog KBC-a.
Neće, kako veli, tražiti nikakvu satisfakciju od države. Njegova tetka živjela je u Zagrebu i bila je vitalna do prije dvije godine, kada ju je udario auto. Potom joj se zdravlje počelo pogoršavati, postala je dementna, pa je smještena u Dom. Iz Doma u Dicmu otpremljena je u splitsku bolnicu, dok je žena za koju je zamijenjena u bolnicu stigla iz Doma u Seget Vranjici. Jučer je Zorićeva tetka poslana u Dom u Seget Vranjici, gdje je osoblje odmah shvatilo da to nije njihova korisnica. Ona je pokopana u Grudama.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ne možemo se mi toga samo tako riješiti,uvoz pa uvoz,što će nam napraviti turizam ne smijem ni pomisliti:
“Riječ je o stranom državljaninu, osobi iz samoizolacije, koja je 2. svibnja zrakoplovom iz Frankfurta doputovala u Zagreb. U istom zrakoplovu kasnije su evidentirani putnici s pozitivnim nalazom na infekciju virusom SARS-CoV-2”
kakva je to samoizolacija kad putuje avionom?
šta nije rečeno da će ih sve prije putovanja testirati?
nije mi jasno zašto tako olako puštaju sve i svakoga....
meni je jasno,otkad se politika počela sve više miješati dolazi do sve više pizdarija.Već se i ovi u stožeru počeli gubiti pa jedan dan ovako a drugi onako.Neki dan sretnem mladića,sina od mog prijatelja i veli on da je jučer došao iz njemačke,ja super a da ti nisi morao u samoizolaciju?Veli makakvi,kod nas uđeš i izađeš kako hoćeš ostalo su puste priče,problem su druge države,e kod njih ne ide tako olako.Čini mi se do ovi u stožeru više ne znaju što pričaju.Noor wrote:vili40 wrote:ne možemo se mi toga samo tako riješiti,uvoz pa uvoz,što će nam napraviti turizam ne smijem ni pomisliti:
“Riječ je o stranom državljaninu, osobi iz samoizolacije, koja je 2. svibnja zrakoplovom iz Frankfurta doputovala u Zagreb. U istom zrakoplovu kasnije su evidentirani putnici s pozitivnim nalazom na infekciju virusom SARS-CoV-2”
vili40-
2015-08-02
popuštaju pred političkim pritiscima i sve što smo postigli ode u trenu u luftvili40 wrote:meni je jasno,otkad se politika počela sve više miješati dolazi do sve više pizdarija.Već se i ovi u stožeru počeli gubiti pa jedan dan ovako a drugi onako.Neki dan sretnem mladića,sina od mog prijatelja i veli on da je jučer došao iz njemačke,ja super a da ti nisi morao u samoizolaciju?Veli makakvi,kod nas uđeš i izađeš kako hoćeš ostalo su puste priče,problem su druge države,e kod njih ne ide tako olako.Čini mi se do ovi u stožeru više ne znaju što pričaju.Noor wrote:vili40 wrote:ne možemo se mi toga samo tako riješiti,uvoz pa uvoz,što će nam napraviti turizam ne smijem ni pomisliti:
onda bolje da se nismo ni trudili i izgubili 2 mjeseca života i rada
sve radi izbora i fotelja,nije bitno što će napraviti nered koji ćemo osjetiti poslije izbora.Sad najednom pozivaju na izbore i onih 15 tisuća u samoizolaciji ali ih zamolili nek stave maskice,ma nek idu u pizdu materinu vjerodostojnu.
vili40-
2015-08-02
do jucer ne daju u susjednu zupaniju, a preko granice dodje tko hoce
glupost i treniranje strogoce na 4 milijuna Hrvata
od pocetka su trebali samo granice zastititi, tu su kasnili dobra dva tri tjedna
s tim ne bismo imali ni 200 inficiranih
evo sad ce ponoviti pizdariju da mogu opet uvest propusnice i ostale gluposti
pa jebote uvozimo virus, kod nas ga gotovo nema, a posvuda svijetom ima na sve strane
otud mjere na granici broj jedan, al ne, jebat ce oni nas ovdje
od pocetka su trebali samo granice zastititi, tu su kasnili dobra dva tri tjedna
pa jebote uvozimo virus, kod nas ga gotovo nema, a posvuda svijetom ima na sve strane
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:do jucer ne daju u susjednu zupaniju, a preko granice dodje tko hoce
Bez potvrde s rezultatom negativan iz zemlje dolaska ne bih pustio nikog kuci u izolaciju
Tko nema za potvrdu strpao bih ga u sator i prisilna karantena dva tjedna
Bez toga ce nam stalno dolaziti novi slucajevi
Nikako shvatiti da smo mi cisti ,a bogata zapadna europa u kurcu, puna inficiranih
Jebo ih frankfurt, da ih jebo
Nikako shvatiti da smo mi cisti ,a bogata zapadna europa u kurcu, puna inficiranih
dijagram-
2015-08-09
pa to je to...dobrano prigušimo svoju ekonomiju, prikoljemo turizam, skoro skroz porješavamo što imamo "u kući" i očistimo se, a onda puštamo uvozni virus da sve krene opetdijagram wrote:Bez potvrde s rezultatom negativan iz zemlje dolaska ne bih pustio nikog kuci u izolaciju
idioti!
Lakse ga hvatati diljem zemlje i sve zlostavljati nego lagano cekati na granici, a znamo da ce samo preko granicnog prijelazaNoor wrote:pa to je to...dobrano prigušimo svoju ekonomiju, prikoljemo turizam, skoro skroz porješavamo što imamo "u kući" i očistimo se, a onda puštamo uvozni virus da sve krene opetdijagram wrote:Bez potvrde s rezultatom negativan iz zemlje dolaska ne bih pustio nikog kuci u izolaciju
idioti!
(ako iskljucimo mujage)
dijagram-
2015-08-09
sad je sigurno da se sve mjere donose radi skorašnjih izbora.I to što se "nekontrolirano bacaju novci iz helikoptera" i to što vilim ribić vladi drži predavanja i školuje ih i to da se što prije bezglavo pokrenu putovanja i turizam itd.To što će poslije izbora zemlja biti spržena do temelja nema veze,već će se oni nekako snaći.Baš se pitam što bi bilo da se na jadran sjati 100 tisuća turista iz njemačke,francuske,belgije,češke,mađarske,irske od kojih će biti i 20% naših koji rade tamo?
vili40-
2015-08-02
24.03. 67 novih ozdravljenih uk. 382
25.03. 60 - - - 442 rast 15,7 % aktivnih hospital. umrlih
26.03. 53 - - - 495 - 12,0 % - - -
27.03. 91 - - - 586 - 18,5 % - - -
28.03. 71 - - - 657 - 12,2 % - - -
29.03. 56 - - - 713 - 8,5 % - - -
30.03. 77 - - - 790 - 10,8 % - - -
31.03. 77 - - - 867 - 9,8 % - - -
01.04. 96 - - - 963 - 11,1 % - - -
02.04. 48 - - - 1.011 - 5,0 % - - -
03.04. 68 - - - 1.079 - 6,7 % - - -
04.04. 47 - - - 1.126 - 4,4 % - - -
05.04. 56 - - - 1.182 - 5,0 % - - -
06.04. 40 - - - 1.222 - 3,4 % - - -
07.04. 60 - - - 1.282 - 4,9 % - - -
08.04. 61 - - - 1.343 - 4,8 % 1.145 - 19
09.04. 64 - 40 - 1.407 - 4,8 % 1.168 - 20
10.04. 88 - 12 - 1.495 - 6,3 % 1.243 - 21
11.04. 39 - 92 - 1.534 - 2,6 % 1.190 - 21
12.04. 66 - 50 - 1.600 - 4,3 % 1.204 - 23
13.04. 50 - 27 - 1.650 - 3,1 % 1.225 - 25
14.04. 54 - 15 - 1.704 - 3,3 % 1.258 357 31
15.04. 37 - 58 - 1.741 - 2,2 % 1.234 - 34
16.04. 50 - 56 - 1.791 - 2,9 % 1.227 - 35
17.04. 23 - 71 - 1.814 - 1,3 % 1.178 372 36
18.04. 18 - 15 - 1.832 - 1,0 % 1.178 361 39
19.04. 39 - 94 - 1.871 - 2,1 % 1.115 331 47
20.04. 10 - 62 - 1.881 - 0,5 % 1.063 324 47
21.04. 27 - 30 - 1.908 - 1,4 % 1.059 317 48
22.04. 42 - 68 - 1.950 - 2,2 % 1.033 314 48
23.04. 31 - 14 - 1.981 - 1,6 % 1.048 321 50
24.04. 28 - 99 - 2.009 - 1,4 % 976 325 51
25.04. 7 - 52 - 2.016 - 0,4 % 928 316 54
26.04. 14 - 69 - 2.030 - 0,7 % 872 314 55
27.04. 9 - 63 - 2.039 - 0,4 % 814 303 59
28.04. 8 - 66 - 2.047 - 0,4 % 752 287 63
29.04. 15 - 56 - 2.062 - 0,7 % 707 269 67
30.04. 14 - 60 - 2.076 - 0,7 % 659 261 69
01.05. 9 - 73 - 2.085 - 0,4 % 589 248 75
02.05. 3 - 42 - 2.088 - 0,2 % 548 239 77
03.05. 8 - 26 - 2.096 - 0,4 % 528 231 79
04.05. 5 - 33 - 2.101 - 0,2 % 499 228 80
05.05. 11 - 38 - 2.112 - 0,5 % 469 217 83
06.05. 7 - 41 - 2.119 - 0,3 % 433 206 85
07.05. 6 - 40 - 2.125 - 0,3 % 398 195 86
08.05. 36 - 48 - 2.161 - 1,7 % 386 184 86
09.05. 15 - 37 - 2.176 - 0,7 % 363 181 87
10.05. 11 - 38 - 2.187 - 0,5 % 333 169 90
11.05. 9 - 20 - 2.196 - 0,4 % 321 160 91
12.05. 11 - 24 - 2.207 - 0,5 % 308 159 91
testirano 1.409,ukupno 47.480
na respiratoru: 11
oporavljenih ukupno 1.808
25.03. 60 - - - 442 rast 15,7 % aktivnih hospital. umrlih
26.03. 53 - - - 495 - 12,0 % - - -
27.03. 91 - - - 586 - 18,5 % - - -
28.03. 71 - - - 657 - 12,2 % - - -
29.03. 56 - - - 713 - 8,5 % - - -
30.03. 77 - - - 790 - 10,8 % - - -
31.03. 77 - - - 867 - 9,8 % - - -
01.04. 96 - - - 963 - 11,1 % - - -
02.04. 48 - - - 1.011 - 5,0 % - - -
03.04. 68 - - - 1.079 - 6,7 % - - -
04.04. 47 - - - 1.126 - 4,4 % - - -
05.04. 56 - - - 1.182 - 5,0 % - - -
06.04. 40 - - - 1.222 - 3,4 % - - -
07.04. 60 - - - 1.282 - 4,9 % - - -
08.04. 61 - - - 1.343 - 4,8 % 1.145 - 19
09.04. 64 - 40 - 1.407 - 4,8 % 1.168 - 20
10.04. 88 - 12 - 1.495 - 6,3 % 1.243 - 21
11.04. 39 - 92 - 1.534 - 2,6 % 1.190 - 21
12.04. 66 - 50 - 1.600 - 4,3 % 1.204 - 23
13.04. 50 - 27 - 1.650 - 3,1 % 1.225 - 25
14.04. 54 - 15 - 1.704 - 3,3 % 1.258 357 31
15.04. 37 - 58 - 1.741 - 2,2 % 1.234 - 34
16.04. 50 - 56 - 1.791 - 2,9 % 1.227 - 35
17.04. 23 - 71 - 1.814 - 1,3 % 1.178 372 36
18.04. 18 - 15 - 1.832 - 1,0 % 1.178 361 39
19.04. 39 - 94 - 1.871 - 2,1 % 1.115 331 47
20.04. 10 - 62 - 1.881 - 0,5 % 1.063 324 47
21.04. 27 - 30 - 1.908 - 1,4 % 1.059 317 48
22.04. 42 - 68 - 1.950 - 2,2 % 1.033 314 48
23.04. 31 - 14 - 1.981 - 1,6 % 1.048 321 50
24.04. 28 - 99 - 2.009 - 1,4 % 976 325 51
25.04. 7 - 52 - 2.016 - 0,4 % 928 316 54
26.04. 14 - 69 - 2.030 - 0,7 % 872 314 55
27.04. 9 - 63 - 2.039 - 0,4 % 814 303 59
28.04. 8 - 66 - 2.047 - 0,4 % 752 287 63
29.04. 15 - 56 - 2.062 - 0,7 % 707 269 67
30.04. 14 - 60 - 2.076 - 0,7 % 659 261 69
01.05. 9 - 73 - 2.085 - 0,4 % 589 248 75
02.05. 3 - 42 - 2.088 - 0,2 % 548 239 77
03.05. 8 - 26 - 2.096 - 0,4 % 528 231 79
04.05. 5 - 33 - 2.101 - 0,2 % 499 228 80
05.05. 11 - 38 - 2.112 - 0,5 % 469 217 83
06.05. 7 - 41 - 2.119 - 0,3 % 433 206 85
07.05. 6 - 40 - 2.125 - 0,3 % 398 195 86
08.05. 36 - 48 - 2.161 - 1,7 % 386 184 86
09.05. 15 - 37 - 2.176 - 0,7 % 363 181 87
10.05. 11 - 38 - 2.187 - 0,5 % 333 169 90
11.05. 9 - 20 - 2.196 - 0,4 % 321 160 91
12.05. 11 - 24 - 2.207 - 0,5 % 308 159 91
testirano 1.409,ukupno 47.480
na respiratoru: 11
oporavljenih ukupno 1.808
vili40-
2015-08-02
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Doćete vi Slovenci kod nas na Brač... Ne raduje se :))Eroo wrote:U SLO samo još 15 pozitivnih.
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50