Da remiziramo...
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Da remiziramo...
Otkud to znaš? Imaš staklenu kuglu?AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi hoće li biti drugog ili čak trećeg vala, i ovisno da li smo stekli ili ne-stekli imunitet i ovisno kada će doći efikasno cijepivo
1)ako drugi val nebude došao, ili dođe nakon cijepiva, onda smo ispali najbolji na svijetu, mi i par zemalja još
2)ako drugi val dođe a cijepiva nebude bude, a zemlje koje su imale više zaraženih budu imale imunitet - onda smo napravili totalnu promašenu politiku u tom slučaju najpametniji će biti šveđani, i bjelorusi, a bolje će proći talijani i stanovnici new yorka ili moskve gdje je već 20-30% populacije bilo zaraženo sa virusom , ovi šveđani i bjelorusi će imati imunitet, a ovi drugi će vrlo brzo do imuniteta, a mi ćemo onda opet morati u tešku karantenu(a to znači novi ekonomski kolaps) ili ćemo prihvatiti švedski model u drugom valu..
ili 1 ili 2..
Protiv gripe se cijepimo svake godine, zaš li razlog?
"Švedski model" bi vas osakatio i kao narod i kao državu.
Preko 20,000 izgubljenih mladih ljudi i uništeno gospodarstvo,
a vjerojatno i glad...
PS: U Sloveniji samo još 23 pozitivna slučaja.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Eroo wrote:Otkud to znaš? Imaš staklenu kuglu?AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi hoće li biti drugog ili čak trećeg vala, i ovisno da li smo stekli ili ne-stekli imunitet i ovisno kada će doći efikasno cijepivo
1)ako drugi val nebude došao, ili dođe nakon cijepiva, onda smo ispali najbolji na svijetu, mi i par zemalja još
2)ako drugi val dođe a cijepiva nebude bude, a zemlje koje su imale više zaraženih budu imale imunitet - onda smo napravili totalnu promašenu politiku u tom slučaju najpametniji će biti šveđani, i bjelorusi, a bolje će proći talijani i stanovnici new yorka ili moskve gdje je već 20-30% populacije bilo zaraženo sa virusom , ovi šveđani i bjelorusi će imati imunitet, a ovi drugi će vrlo brzo do imuniteta, a mi ćemo onda opet morati u tešku karantenu(a to znači novi ekonomski kolaps) ili ćemo prihvatiti švedski model u drugom valu..
ili 1 ili 2..
a vjerojatno i glad...
kralju ne znam,
govorim ili je 1 ili 2 , možda smo ispali najpametniji a šveđani najgluplji, a možda bude obrnuto.
nema opcije 3, zapravo ima, to je šema da dođe drugi val, a imunitet iz prvog ne pomaže, i tu smo ispali pametniji od šveđana koji su zakurac umirali ali lako moguće da tada i mi krenemo u švedski model jer nećemo moći priuštiti zatvaranje ekonomije
ugl svodi se na 1 ili 2, vidit ćemo . na sreću švedski model iako je dao više žrtava, opet nije ispao toliko katastrofalan, jer prosjek umrlih šveđana je doslovno u razini statističkog prosjeka ,aj par desetaka starijih ljudi više dnevno..
gle možda su šveđani ispali debili, a to je situacija 1 ,
inače još jedna olakotna okolnost za nas, cijepivo protiv turbekuloze - sve istočno europske zemlje cijepljene protiv toga sranja - i gle čuda sve imaju puno manji broj mrtvih per capita nego zapadno europske zemlje
inače izgleda da cijepivo protiv turbekuloze ima i još druge pozitivne efekte, tako ... ako je ovo istina(korelacija postoji) onda to znači da ako i mi prihvatimo švedski model u eventualnom drugom valu - -- uz stratešku izolaciju starijih, bolesnih, ugroženih --- + imunitet od cijepiva , mogli bi dobro proći.
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Eroo wrote:Čim postigneš Ro<1 pobijedio si ga. U Istri već 23 dana nemate ni jedan slučaj zaraze, zar to nije pobjeda virusa?Gnječ wrote:Eroo wrote:Sve je bilo učinjeno baš kako treba i u u pravom trenutku. Bez i jedne greške.vili40 wrote:badava rasprave u tome kad naši jednostavno nisu imali izbora,da nam se dogodila situacija da ne mogu više kontrolirati zarazu ko u italiji,španjolskoj ili belgiji od našeg zdravstvenog sustava ne bi ostalo ništa a gospodarstvo ko i turizam prošlo bi još i gore.Drugi ili treći val?Vidjet ćemo ali velim,naši nisu smjeli ići drugim putem.
To da ste se našli među 20 država koje su pobijedile virus je najbolji dokaz.
niste pobijedili virus. usporili ste zarazu to je sve.
je, to je pobjeda virusa.
u Istri smo prvi od svih odmah instalirali karantenu dok ste se vi zajebavali neće vas virus vi ste jači i od sudbine.
u Istri ljudi imaju posve drukčiji mentalitet ipak je Istra kolijevka protestantizma ako nisi znao pa je nešto u mentalitetu ostalo i od toga usprks brutalnoj represiji Vatikana i isusovaca koji su bili došli napraviti "reda" među istrijane protestante čak i pope i biskupe koji su odbacili vatikan i prihvatili protestantizam. ali to je neka druga tema...
ali no no počakaj malo jedno dvadesetak dana pa se budemo pogovarjali.
p.s.
jebeš mi mater ako mi je jasno zašto ovo tebi pišem. bit će da je i mene uvatio virus.
Guest- Guest
Yoda, jasno da ne znas i previse tu imas mozda i vidjet cemo, ti si obuhvatio sve mogucnosti i koja god ispadne na kraju onda ces za 5, 6, 10 miseci govorit...a jesan ja vama lipo govorijaAssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:Otkud to znaš? Imaš staklenu kuglu?AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi hoće li biti drugog ili čak trećeg vala, i ovisno da li smo stekli ili ne-stekli imunitet i ovisno kada će doći efikasno cijepivo
ili 1 ili 2..
a vjerojatno i glad...
kralju ne znam,
govorim ili je 1 ili 2 , možda smo ispali najpametniji a šveđani najgluplji, a možda bude obrnuto.
nema opcije 3, zapravo ima, to je šema da dođe drugi val, a imunitet iz prvog ne pomaže, i tu smo ispali pametniji od šveđana koji su zakurac umirali ali lako moguće da tada i mi krenemo u švedski model jer nećemo moći priuštiti zatvaranje ekonomije
ugl svodi se na 1 ili 2, vidit ćemo . na sreću švedski model iako je dao više žrtava, opet nije ispao toliko katastrofalan, jer prosjek umrlih šveđana je doslovno u razini statističkog prosjeka ,aj par desetaka starijih ljudi više dnevno..
inače još jedna olakotna okolnost za nas, cijepivo protiv turbekuloze - sve istočno europske zemlje cijepljene protiv toga sranja - i gle čuda sve imaju puno manji broj mrtvih per capita nego zapadno europske zemlje
inače izgleda da cijepivo protiv turbekuloze ima i još druge pozitivne efekte, tako ... ako je ovo istina(korelacija postoji) onda to znači da ako i mi prihvatimo švedski model u eventualnom drugom valu - -- uz stratešku izolaciju starijih, bolesnih, ugroženih --- + imunitet od cijepiva , mogli bi dobro proći.
HrvaCka svake godine ima manjak 20 000 mladih... Da je bar krizni stožer dao naputak #ostanidoma ekipi da se više razmnožavaju...Eroo wrote:Otkud to znaš? Imaš staklenu kuglu?AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi hoće li biti drugog ili čak trećeg vala, i ovisno da li smo stekli ili ne-stekli imunitet i ovisno kada će doći efikasno cijepivo
ili 1 ili 2..
a vjerojatno i glad...
PS: U Sloveniji samo još 23 pozitivna slučaja.
A glad ne nastupa kad ljudi rade, nego kad ne rade...
Yoda je u pravu... A ovo izvanredno stanje da je bilo samo na Kubi, S Koreji ili Kini svi bi se zajebavali na njihov račun. Kad ono prc... #ostanidoma budi odgovoran, ne slušaj lažne vijesti,...Noor wrote:Yoda, jasno da ne znas i previse tu imas mozda i vidjet cemo, ti si obuhvatio sve mogucnosti i koja god ispadne na kraju onda ces za 5, 6, 10 miseci govorit...a jesan ja vama lipo govorijaAssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:Otkud to znaš? Imaš staklenu kuglu?AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi hoće li biti drugog ili čak trećeg vala, i ovisno da li smo stekli ili ne-stekli imunitet i ovisno kada će doći efikasno cijepivo
ili 1 ili 2..
a vjerojatno i glad...
kralju ne znam,
Noor wrote:Yoda, jasno da ne znas i previse tu imas mozda i vidjet cemo, ti si obuhvatio sve mogucnosti i koja god ispadne na kraju onda ces za 5, 6, 10 miseci govorit...a jesan ja vama lipo govorijaAssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:Otkud to znaš? Imaš staklenu kuglu?AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi hoće li biti drugog ili čak trećeg vala, i ovisno da li smo stekli ili ne-stekli imunitet i ovisno kada će doći efikasno cijepivo
ili 1 ili 2..
a vjerojatno i glad...
kralju ne znam,
zašto bi to govorio. nije ovo natjecanje u ičemu. niti iman ikakve koristi ako šta pogodim niti šta gubim
u ostalom sa dva klika mogu se iskopati nečiji postovi iz prošlosti.
ja osobno mislim da je švedski pristup najispravniji, čak i bjeloruski možda još i bolji, ali ostavljam mogućnost da griješim, nije smak svijeta ako sam isfaliva, za sada sam recimo "pogodio" pretpostavku, da virus nije uopće toliko smrtonosan, zericu žešći od gripe kada se uključe serološki testovi na "random sample"
Nisi trebao, znao sam ja to i prije, ali nije ti to od virusa.Gnječ wrote:Eroo wrote:Čim postigneš Ro<1 pobijedio si ga. U Istri već 23 dana nemate ni jedan slučaj zaraze, zar to nije pobjeda virusa?Gnječ wrote:Eroo wrote:Sve je bilo učinjeno baš kako treba i u u pravom trenutku. Bez i jedne greške.vili40 wrote:badava rasprave u tome kad naši jednostavno nisu imali izbora,da nam se dogodila situacija da ne mogu više kontrolirati zarazu ko u italiji,španjolskoj ili belgiji od našeg zdravstvenog sustava ne bi ostalo ništa a gospodarstvo ko i turizam prošlo bi još i gore.Drugi ili treći val?Vidjet ćemo ali velim,naši nisu smjeli ići drugim putem.
To da ste se našli među 20 država koje su pobijedile virus je najbolji dokaz.
niste pobijedili virus. usporili ste zarazu to je sve.
je, to je pobjeda virusa.
u Istri smo prvi od svih odmah instalirali karantenu dok ste se vi zajebavali neće vas virus vi ste jači i od sudbine.
u Istri ljudi imaju posve drukčiji mentalitet ipak je Istra kolijevka protestantizma ako nisi znao pa je nešto u mentalitetu ostalo i od toga usprks brutalnoj represiji Vatikana i isusovaca koji su bili došli napraviti "reda" među istrijane protestante čak i pope i biskupe koji su odbacili vatikan i prihvatili protestantizam. ali to je neka druga tema...
ali no no počakaj malo jedno dvadesetak dana pa se budemo pogovarjali.
p.s.
jebeš mi mater ako mi je jasno zašto ovo tebi pišem. bit će da je i mene uvatio virus.
pustimo sad prognoze,jedno je sigurno a to je da se nije smjelo na švedski model,naveo sam prije zbog čega,nego mene zanima što će biti sa splitskim domom:
Ostojić dao iskaz DORH-u, ispričao im je što zna o događajima u Domu u Splitu
BIVŠI ministar unutarnjih poslova i SDP-ov saborski zastupnik Ranko Ostojić danas se odazvao pozivu Državnog odvjetništva, gdje je dao iskaz o vlastitim saznanjima o onome što se događalo u Domu za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u Splitu.
Kako je potvrdio za N1, SDP-ov Ranko Ostojić u ponedjeljak je pozvan u DORH kako bi iznio svoja saznanja o slučaju u Domu za starije i nemoćne, čijih 18 korisnika je umrlo od koronavirusa.
"Točno je da sam danas pozvan od strane DORH-a. Pozivu sam se odazvao i sukladno zakonu ne mogu iznositi nikakve informacije", rekao je Ostojić i dodao:
"Želim istaknuti da je moja obaveza poštovati zakone RH, kao što vjerujem da će DORH kao samostalno tijelo postupati! Sama činjenica da su naložili dodatne izvide policiji nakon prvog izvješća, najbolji je odgovor onima koji bi inspekcijskim "samoocjenjivanjem" željeli okončati utvrđivanje eventualne odgovornosti!"
"Sve sam rekao Berošu"
Bivši ministar je u nedjelju gostujući u emisiji Točka na tjedan rekao da je sve što zna rekao i ministru zdravstva Viliju Berošu. Pozvao je policiju da ga pozovu kako bi im iznio ono što zna, no kritizirao je i njih da drže sve u ladici i čekaju nalaze inspekcija Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, što je isto, smatra, kršenje Zakona o kaznenom postupku jer da su se držali zakona, onda bi policija mogla davati informacije inspekcijama, a ne obratno.
Podsjetimo, Općinsko državno odvjetništvo je još prije mjesec dana splitskoj policiji naložilo da provede izvide i utvrdi što se točno događalo u epidemiji koronavirusa u Domu za starije i nemoćne osobe.
Inspekcije dvaju ministarstava - za zdravstvo te demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku - utvrdile su da nema odgovornih za prodor virusa u Dom, pa tako ni za preminule štićenike, već je, po njima, za to kriv virus.
Splitska policija u petak je Općinskom državnom odvjetništvu poslala posebno izvješće, no kako smo danas neslužbeno doznali, nezadovoljni izvješćem iz ODO-a su zatražili daljnje izvide.
18 preminulih
Dramatična noć u Domu za starije i nemoćne osobe dogodila se 7. travnja, kada je 50 štićenika prebačeno sanitetskim kolima u KBC Split, na lokalitet Križine, gdje je covid-bolnica.
Do danas ih je hospitalizirano 68, uglavnom nepokretnih ili slabije pokretnih bolesnika, od kojih je preminulo njih 18. Ostali dio štićenika je samoizoliran u makarskoj Biokovci.
Zbog velikog broja umrlih i zaraženih korisnika splitskog Doma za starije oporbeni SDP najprije je zatražio smjenu ravnatelja Ivana Škaričića, bivšeg HDZ-ova gradonačelnika Omiša, a potom i opoziv potpredsjednika sabora Ante Sanadera koji je i predsjednik splitsko-dalmatinskog HDZ-a.
Vladajuća stranka odbacila je prozivke i SDP-ov zahtjev nazvala politikantstvom.
Ostojić dao iskaz DORH-u, ispričao im je što zna o događajima u Domu u Splitu
BIVŠI ministar unutarnjih poslova i SDP-ov saborski zastupnik Ranko Ostojić danas se odazvao pozivu Državnog odvjetništva, gdje je dao iskaz o vlastitim saznanjima o onome što se događalo u Domu za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u Splitu.
Kako je potvrdio za N1, SDP-ov Ranko Ostojić u ponedjeljak je pozvan u DORH kako bi iznio svoja saznanja o slučaju u Domu za starije i nemoćne, čijih 18 korisnika je umrlo od koronavirusa.
"Točno je da sam danas pozvan od strane DORH-a. Pozivu sam se odazvao i sukladno zakonu ne mogu iznositi nikakve informacije", rekao je Ostojić i dodao:
"Želim istaknuti da je moja obaveza poštovati zakone RH, kao što vjerujem da će DORH kao samostalno tijelo postupati! Sama činjenica da su naložili dodatne izvide policiji nakon prvog izvješća, najbolji je odgovor onima koji bi inspekcijskim "samoocjenjivanjem" željeli okončati utvrđivanje eventualne odgovornosti!"
"Sve sam rekao Berošu"
Bivši ministar je u nedjelju gostujući u emisiji Točka na tjedan rekao da je sve što zna rekao i ministru zdravstva Viliju Berošu. Pozvao je policiju da ga pozovu kako bi im iznio ono što zna, no kritizirao je i njih da drže sve u ladici i čekaju nalaze inspekcija Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, što je isto, smatra, kršenje Zakona o kaznenom postupku jer da su se držali zakona, onda bi policija mogla davati informacije inspekcijama, a ne obratno.
Podsjetimo, Općinsko državno odvjetništvo je još prije mjesec dana splitskoj policiji naložilo da provede izvide i utvrdi što se točno događalo u epidemiji koronavirusa u Domu za starije i nemoćne osobe.
Inspekcije dvaju ministarstava - za zdravstvo te demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku - utvrdile su da nema odgovornih za prodor virusa u Dom, pa tako ni za preminule štićenike, već je, po njima, za to kriv virus.
Splitska policija u petak je Općinskom državnom odvjetništvu poslala posebno izvješće, no kako smo danas neslužbeno doznali, nezadovoljni izvješćem iz ODO-a su zatražili daljnje izvide.
18 preminulih
Dramatična noć u Domu za starije i nemoćne osobe dogodila se 7. travnja, kada je 50 štićenika prebačeno sanitetskim kolima u KBC Split, na lokalitet Križine, gdje je covid-bolnica.
Do danas ih je hospitalizirano 68, uglavnom nepokretnih ili slabije pokretnih bolesnika, od kojih je preminulo njih 18. Ostali dio štićenika je samoizoliran u makarskoj Biokovci.
Zbog velikog broja umrlih i zaraženih korisnika splitskog Doma za starije oporbeni SDP najprije je zatražio smjenu ravnatelja Ivana Škaričića, bivšeg HDZ-ova gradonačelnika Omiša, a potom i opoziv potpredsjednika sabora Ante Sanadera koji je i predsjednik splitsko-dalmatinskog HDZ-a.
Vladajuća stranka odbacila je prozivke i SDP-ov zahtjev nazvala politikantstvom.
vili40-
2015-08-02
AssadNaPodmornici wrote:Noor wrote:Yoda, jasno da ne znas i previse tu imas mozda i vidjet cemo, ti si obuhvatio sve mogucnosti i koja god ispadne na kraju onda ces za 5, 6, 10 miseci govorit...a jesan ja vama lipo govorijaAssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:Otkud to znaš? Imaš staklenu kuglu?AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi hoće li biti drugog ili čak trećeg vala, i ovisno da li smo stekli ili ne-stekli imunitet i ovisno kada će doći efikasno cijepivo
ili 1 ili 2..
a vjerojatno i glad...
kralju ne znam,
zašto bi to govorio. nije ovo natjecanje u ičemu. niti iman ikakve koristi ako šta pogodim niti šta gubim
u ostalom sa dva klika mogu se iskopati nečiji postovi iz prošlosti.
ja osobno mislim da je švedski pristup najispravniji, čak i bjeloruski možda još i bolji, ali ostavljam mogućnost da griješim, nije smak svijeta ako sam isfaliva, za sada sam recimo "pogodio" pretpostavku, da virus nije uopće toliko smrtonosan, zericu žešći od gripe kada se uključe serološki testovi na "random sample"
švedski pristup?
Švedski liječnik Jon Tallinger usred pandemije uzeo je dopust, izvadio kameru - i počeo snimati. Prozvao se dr. Zviždačem. Jedan je od rijetkih koji se protivi švedskom načinu borbe protiv pandemije. Upozorava na direktivu koju su, tvrdi, dobili švedski liječnici - starijim osobama zaraženima koronavirusom preporučuje se morfij, a ne kisik. Šveđani ipak više vjeruju svojem glavnom epidemiologu.
Desetak godina radi kao liječnik obiteljske medicine u malom gradiću Tranås na jugu Švedske. U privatnoj klinici u kojoj radi uzeo je osobni dopust kako bi se borio protiv švedskog načina borbe protiv pandemije. Supruga ga podržava.
- Sam sa sobom donio sam utemeljenu odluku, posjeo suprugu i rekao joj da ću raditi nešto gdje nitko neće mariti što sam radio prije ovoga. I to joj je bilo u redu. Ako ostanem bez posla sve dok ne umrem, znajući da sam spasio 20.000 ljudi, to je u redu. Otkaz nije tako strašna stvar, nastavlja.
Njegov cilj - kisik za starije. Progovara o direktivi koju su švedski liječnici, tvrdi, dobili. Uz individuali pristup, jer svatko je slučaj za sebe, umjesto kisika, uputa - dajte im morfij. Previše morfija rezultira smrću, upozorava.
- Nema kisika u domovima za starije. Nije bilo pokušaja da ga se nabavi. Umjesto toga rečeno je da nije potreban za stare ljude koji imaju koronavirus. Ako dobijete morfij u velikoj dozi, razlog umiranja je to što on priguši signal koji mozak šalje tijelu da diše. Dakle, ako ga date nekome i on ne umre, morfij mu samo smanji nagon za disanjem. Pa ako ga date nekome tko se već guši, manje bi disao, što bi ga dovelo do ruba smrti, objašnjava nam.
Švedska po njemu ima vrlo blag odgovor na pandemiju. Nedovoljan.
- Čujemo da postoji neka vrsta strategije koja podrazumijeva "imunitet krda". Ali ovo je vrlo neobičan pojam za upotrebu izvan područja cijepljenja. Budući da je "imunitet krda" samo mjera, a cijepljenje je uspješno u populaciji. Ako to primijenite kao metodu za borbu protiv pandemije, to nije racionalno, jer izbavljati pučanstvo na temelju "imuniteta krda" nije strategija, to samo znači da ne radite ništa. A ne činiti ništa nije strategija, kaže.
https://vijesti.hrt.hr/613178/svedski-lijecnik-za-hrt-starijima-umjesto-kisika-morfij
Guest- Guest
55 yo suffucate whithout O²
This woman is 55. She was denied oxygen because it was determined she didn't need it. Her daughter pleeded for oxygen or sedation m
Bur was denied. This is happening right now in Sweden to thousands of the week and elderly behind locked doors where it is forbidden to visit. In that way this footage is unique. Nobody is there to see or show whats going on. We are pleading for outside help. Swedish media is silencing this. This is the big senicide in Sweden 2020. The culling of the week. In herd immunity strategy.
švedski model, pristup, strategija?
Guest- Guest
vrijeme u Europi sve vise pogoduje Viruzu..
https://en.sat24.com/en/forecastimages/europa/forecasttemp
Guest- Guest
Pa kako sad, kažu ide ljeto a ljeto i vrućina navodno suzbija viruseLegendovich wrote:vrijeme u Europi sve vise pogoduje Viruzu..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
evo,cekam pad temperature na 1-2 grada oko 21 sat..u prognozi stoji i susnjezica..ova godina je istinski cudna,po vremenu..prije sad lici na pocetak jeseni,one stvarne..cijeli dan danas kisi,tmurno u MP6,nemam volje niti vozikati se..nabrzinu ovavio shoping sa curom,sada mi mota pitu motaru sa sirom svjezim i špinatomRingo10 wrote:Pa kako sad, kažu ide ljeto a ljeto i vrućina navodno suzbija viruseLegendovich wrote:vrijeme u Europi sve vise pogoduje Viruzu..
kakogod,ovo ti je odlican linka za pracenje vremena..
ljeto i vrucina..??...malo usporilo,ali u Rusiji,viruz se kapitalno brzo siri,sva sreca,malo je smrtnih ishoda u odnosu na inficirane
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Pa kako sad, kažu ide ljeto a ljeto i vrućina navodno suzbija viruseLegendovich wrote:vrijeme u Europi sve vise pogoduje Viruzu..
ne suzbija nego se zbog atmosferskih prilika ljeti virus teže prenosi sa čovjeka na čovjeka i to je to.
Guest- Guest
This is the film of instruktions using morphine for dyspnea and not mentioning oxygen as an alternative in paliative care.
švedski pristup.
Guest- Guest
upitno je to s kisikom a pogotovu s respiratorom -ako pluća ne funkcioniraju
to isto da metneš na pokretnu traku čovjeka koji ima mišićnu distrofiju
vjerovatno se mora ocijeniti u kojem trenutku ima koristi od tog stimuliranja pluća
nažalost, od pluća se umire jako jako često , kao i zatajenja srca i drugih organa
moje mišljenje je potvrđeno od strane liječnika ..
vjerovatno se mora ocijeniti u kojem trenutku ima koristi od tog stimuliranja pluća
nažalost, od pluća se umire jako jako često , kao i zatajenja srca i drugih organa
gnječ, SAVJET oženiti trebaŠ neku zgodnu i ugodnu doktoricu epidemiologinju tako neš
Moja procjena švedskog distribucijskog faktora širenja virusa : od početnog Ro = 1.145 pao je na 1.045.
Imaju ukupni broj zaraženih 26,322 , a trenutno pozitivnih 18,126.
Procjenjujem (ako ništa dodatno ne učine, da će kroz mjesec dana imati 98,000 zaraženih.
Kroz mjesec dana će virus u državama EU biti ugušen, a u Švedskoj tek igranka započinje.
Tko će se od poslovnih ljudi usuditi poslovati sa Švedskom?
Last edited by Eroo on 11/5/2020, 18:35; edited 2 times in total
A ERO DA SE RASPITA ZA PATOLOGA
DA MU OBJASNI koja je razlika između zarAŽENIH I bolesnih
te umrlih od virusa i s virusom
jebeš brojke ..
DA MU OBJASNI koja je razlika između zarAŽENIH I bolesnih
te umrlih od virusa i s virusom
jebeš brojke ..
Sora wrote:upitno je to s kisikom a pogotovu s respiratorom -ako pluća ne funkcioniraju
otišla u kurac hipokratova zakletva: Primum non nocere.
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50