Mladi vozaci i smrt na cestama
Page 1 of 16
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Ogranicenja voznje/vozila mladih vozaca
Mladi vozaci i smrt na cestama
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/mladi-vozac-ulovljen-pijan-i-bez-vozacke-dobio-je-30-dana-zatvora-kaznu-od-3-300-kuna-i-novu-zabranu-voznje-20200508
Re: Mladi vozaci i smrt na cestama
Smrti u Zadru, Vrgorcu...previse pogibija u kojima sudjeluju mladi vozaci.
Sto uciniti?
Hvala na sudjelovanju.
:-)
Sto uciniti?
Hvala na sudjelovanju.
:-)
1. Ograničenje snage vozila ( kw/ks ) plus više ležećih policajaca.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
po mogucnosti sto vecih gabarita...kao da radis za automehanicare i doktore za bubregeRayMabus wrote:1. Ograničenje snage vozila ( kw/ks ) plus više ležećih policajaca.
kazne kazne kazne i jos malo kazne , novcane naravno , rekao bi 2 bez stavke ogranicenja
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Drukčije nećeš usporit auta u naseljenim mjestima gdje se djeca igraju.debotoijusto wrote:po mogucnosti sto vecih gabarita...kao da radis za automehanicare i doktore za bubregeRayMabus wrote:1. Ograničenje snage vozila ( kw/ks ) plus više ležećih policajaca.
kazne kazne kazne i jos malo kazne , novcane naravno , rekao bi 2 bez stavke ogranicenja
2014-04-11
Bija san i ja momak i već s 15 godina smo ludali s autima. Ja iman i A i B kategoriju tako da nisam ja baš od jučer u tim vodama i znam točno šta se dešava u glavi mladog momka koji tek počme upoznavat taj svijet , zanima te sve , kolko može brzo jurit , pa radiš osmice po plaži , pa ženske oćeš zadivit jer to su te godine pa onda kurčenje među muškima i tako ta priča , i sam sam ima par situaciju di ne znam kako san se izvuka uopće , to samo čudo da nije ništa bilo , pa se uzimaju karampane jer tko će ti dat para za novo pa jedan put disk od koćnice iz čista mira sam blokira nasri ceste , samo nas je zavrtilo po cesti , srića nikog nije bilo nit je bilo nekih zidova nit smo brzo vozili , onda jedan put u Jugu tamo prema Šibeniku išli preticat pa upali u škare , ne znan ni dan danas kako smo uspili proć između dva auta u knap zadnji sekund itd ima toga još.....ne može policija stat 24 sata negdi i kontrolirat di je ulaz u naselje , ležeći policajci pajdo.
Ako te baš mući ta tematika s bubrezima onda u gradovima možeš stavit ležeće policajce koji se mogu dignit i spustit pa priko dana su spušteni a čim padne noć i ovi oće ludat jer su prazne ulice samo digneš i to je to.
Ako te baš mući ta tematika s bubrezima onda u gradovima možeš stavit ležeće policajce koji se mogu dignit i spustit pa priko dana su spušteni a čim padne noć i ovi oće ludat jer su prazne ulice samo digneš i to je to.
Last edited by RayMabus on 8/5/2020, 18:25; edited 1 time in total
2014-04-11
ukinut ograničenje brzine ko u njemačkoj, to su gluposti
kakve veze imaju ograničenja? Jesu vozili po ograničenju? Kazne nemaju efekta.
a ubite se možeš u autu od 75 konja (ako takvih još uopće ima) ko i u onom od 500
ja sam učio vozit na stojadinu od 55 konja pa sam ga znao nadžarit 140 preko mosta u zagrebu ili po aveniji, samo to đubre za razliku od mercedesa, bemveja i audija nije imalo kočnice, bar ne takve koje si mogo stisnut malo jače pri brzinama iznad sto a da te ne baci s ceste
a i nikad nisi znao kaćese šta polomit ili otpast, kakav kurac abs i kontrola stabilnosti
ovo je ionako čisti fašizam s tim ograničenjima, najbolje da zabrane onda ljudima uopće vozit
a ubite se možeš u autu od 75 konja (ako takvih još uopće ima) ko i u onom od 500
ja sam učio vozit na stojadinu od 55 konja pa sam ga znao nadžarit 140 preko mosta u zagrebu ili po aveniji, samo to đubre za razliku od mercedesa, bemveja i audija nije imalo kočnice, bar ne takve koje si mogo stisnut malo jače pri brzinama iznad sto a da te ne baci s ceste
a i nikad nisi znao kaćese šta polomit ili otpast, kakav kurac abs i kontrola stabilnosti
ovo je ionako čisti fašizam s tim ograničenjima, najbolje da zabrane onda ljudima uopće vozit
Maggie19 wrote:https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/mladi-vozac-ulovljen-pijan-i-bez-vozacke-dobio-je-30-dana-zatvora-kaznu-od-3-300-kuna-i-novu-zabranu-voznje-20200508
joj megi naivna si ko francuska sobarica medo zna nesto malo o autima poslusaj savjet medjeda,ako hoces biti ekstra sigurna na cesti i ako si vec mala 2 udesa ko ja kupi auto koji ima "brake assist" tehnologiju i bices 75% sigurnija,i mjenjaj tockova svakijeh bar 5 godina
radije uvest testiranja tako da max 20 posto ljudi može položit vozački, ostali nek se voze tramvajem
nije auto za svakog
a šta znači "Mladi vozači" neki su sa 19 godina pobjeđivali u Formuli 1.
nije auto za svakog
a šta znači "Mladi vozači" neki su sa 19 godina pobjeđivali u Formuli 1.
RayMabus wrote:Bija san i ja momak i već s 15 godina smo ludali s autima. Ja iman i A i B kategoriju tako da nisam ja baš od jučer u tim vodama i znam točno šta se dešava u glavi mladog momka koji tek počme upoznavat taj svijet , zanima te sve , kolko može brzo jurit , pa radiš osmice po plaži , pa ženske oćeš zadivit jer to su te godine pa onda kurčenje među muškima i tako ta priča , i sam sam ima par situaciju di ne znam kako san se izvuka uopće , to samo čudo da nije ništa bilo , pa se uzimaju karampane jer tko će ti dat para za novo pa jedan put disk od koćnice iz čista mira sam blokira nasri ceste , samo nas je zavrtilo po cesti , srića nikog nije bilo nit je bilo nekih zidova nit smo brzo vozili , onda jedan put u Jugu tamo prema Šibeniku išli preticat pa upali u škare , ne znan ni dan danas kako smo uspili proć između dva auta u knap zadnji sekund itd ima toga još.....ne može policija stat 24 sata negdi i kontrolirat di je ulaz u naselje , ležeći policajci pajdo.
suludo , 362 nova zaposlenika i svakodnevno muvanje kornjaca tamo-vamo
2014-04-12
marcellus wrote:ukinut ograničenje brzine ko u njemačkoj, to su gluposti
sad ti u drugu krajnost , imas znakove/propise i vozi iz A-B ako hoces vise zakupi termin na grobniku ili sto vec
2014-04-12
Zabraniti mulariji voznju napose bijesnih auta...roditeljima jebena globa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
debotoijusto wrote:marcellus wrote:ukinut ograničenje brzine ko u njemačkoj, to su gluposti
sad ti u drugu krajnost , imas znakove/propise i vozi iz A-B ako hoces vise zakupi termin na grobniku ili sto vec
nabijem na kurac vožnju po ograničenju
to je zabavno ko jebanje al da ne uđe više od 3 cm, doneseš takav propis radi sigurnosti
debotoijusto wrote:marcellus wrote:ukinut ograničenje brzine ko u njemačkoj, to su gluposti
nabijem na kurac vožnju po ograničenju
to je zabavno ko jebanje al da ne uđe više od 3 cm, doneseš takav propis radi sigurnosti
nisu besna kola za svakoga
nikad u životu nisam gledao ograničenja, niti me zanimaju, niti će me kad zanimat
Noor wrote:nisu besna kola za svakoga
nisu, zato treba stavit da vozački može položit samo max 20 posto ljudi, i obavezno na ispitu da moraju provest pistu ispod nekog vremena, da znaju auto okrenut za 360 na ručnoj pri 120 na sat, i da mogu s autom sa šperom predriftat rotor.
za sve ostale tu je javni prijevoz i samovozeći auti, taksi, uber, kurci palci
Last edited by marcellus on 8/5/2020, 18:43; edited 1 time in total
epikur37 wrote:Zabraniti mulariji voznju napose bijesnih auta...roditeljima jebena globa.
svi imaju preko 18g. nije to mularija nego osoba koja moze glasovati i preuzimati odgovornost
imas love vozi sto hoces ako pogrijesis plati kaznu/zatvor... vi bi samo zabranjivali nesto
2014-04-12
marcellus wrote:nikad u životu nisam gledao ograničenja, niti me zanimaju, niti će me kad zanimat
to je rekao i onaj sto pokupio 2 curice na pjesackom ispred skole
2014-04-12
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Similar topics
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Uvozni robovi ugibaju po hrvatskim cestama
» Veliki njemački san o milijunima električnih vozila na cestama nestaje: 'Infrastrukture nema, prije će doći do urušavanja tržišta!'
» Srbija, vozaci C kat. 3000 eura, traze se
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Uvozni robovi ugibaju po hrvatskim cestama
» Veliki njemački san o milijunima električnih vozila na cestama nestaje: 'Infrastrukture nema, prije će doći do urušavanja tržišta!'
» Srbija, vozaci C kat. 3000 eura, traze se
Page 1 of 16