NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
michaellcmacha wrote:što bi se ko kako već rekoh izdrkavao na tebe ako si običan normalan čovjek, a ne povlašteni srbin... ni na njih se nitko ne izdrkava ali im se pamti... .... pa ja poznam čovjeka na baniji koji je bio sao krajiški ratnik, i lako moguće da smo se izravno fajtali u voćaru u stankovcu, ali čovjek je ostao u svojoj kući na baniji, živi tu i dan danas, nema nikakvih povlastica čak štoviše ne želi ih, radi poljoprivredu crnči on i obitelj mu a jako je grdo prošao u tom voćaru.... ni on ne bi više nikakvu pušku kao niti ja niti itko normalan, ali on čak vjerujem, kad je doživio da mu kuću opkole hrvatski vojnici i kad se pomirio sa sudbinom, da mu isti ti vojnici kažu budi u svojoj kući i javi se policiji i nemoj se brinuti, i do današnjeg dana ga nitko nikad nije maltretirao s hrvatske strane... jedino je srbima povratnicima bilo čudno kako ga ustaše nisu ubile a on bio krajiški ratnik i to rasni ratnik....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:bio sam hrvatski policajac, uglavnom ratni policajac, u mirnodopskom razdoblju nisam se trgao od policijskog posla jer nisam htio maltretirat ljude, izuzev likova tipa mućo, zloćo, srđan, te sam pospremio, mada šteta za ovog zadnjeg da nije lego...... a dolaskom trećesiječanjskih promjena su mi se smiješila izlazna vrata jer gle čuda došao za zapovjednika lik čiji je brajo 1990 i 1991 glasno srbovao, pa se onda utišao a obojica su imali jebenu zaštitu i ratnih i poratnih godina, i onda on bude u poziciji da o mojoj sudbini odlučuje, aj pogodi... ma ne moraš pogađat... morao sam otići jer je bilo na knap da ga upiknem ampulom u tjeme, pa s obzirom da su već 3 sina bila tu, nije bio vrijedan tog zrna...
Iskreno, nemam pjma ko su ti nabrojani, nikad cuo!
Rekao sam i tre-u nedavno, da treba vremna da se neke stavri stisaju i ne treba kopati po tudjim ranama. Ja se ne bih trpao d abudem hrvatski policajac a da sam bio srpski nikada. Jednostavno ne ide, ali jbg ljudi ko ljudi idu z anovcem.
na kraju nije to ni bitno, ja sma spreman svakoga saslusati i imam empatije za sve koji su nevino nastradali, bez obizra na nacionalnost.
Meni je rata pun klinac i kojekakvih ludorija, zato i zivim ovde. Necu da budem dole da s eneki supci izdrkavaju po mnei smao jer sam Srbin a takvih ima masala, obicni supci ali sada moogu, tj ne mogu.
pa normalno d anisam povlasten, ne zato jer ne mogu nego zato sto nisam takav. Bilo bi me sramota biti povlasten u srpskoj drzavi a ne u hrvatskoj di mi to mogu uzeti kao smrtni greh jbt...
Nije mi niko nikada bio povlasten i nisam se na osnovu nacionalnosti nikada okoristio, ali da sam najebo jesam.
Guest- Guest
Jebo titu i Partizane..OVO je bitno...
https://www.benzinpreis-aktuell.de/tanken-aral-tankstelle-heilbronn-74076-8a46.html jeftinija litra E10 nego flasa Nestea od breskve...
https://www.benzinpreis-aktuell.de/tanken-aral-tankstelle-heilbronn-74076-8a46.html jeftinija litra E10 nego flasa Nestea od breskve...
Guest- Guest
Legendovich wrote:Jebo titu i Partizane..OVO je bitno...
A ti se teraj u kurac jescuo!?
nema slanine iz Zupanje vise, domace..moro kupiti Beljsku vakumiranu..ni z akurac nije. Aj livanjski sir je ok..
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Legendovich wrote:Jebo titu i Partizane..OVO je bitno...
A ti se teraj u kurac jescuo!?
nema slanine iz Zupanje vise, domace..moro kupiti Beljsku vakumiranu..ni z akurac nije. Aj livanjski sir je ok..
Ciejl idan se vozikam sa curom,kupujemo,nabavka..vozi tamo vozi vamo bencin jeftiniji od čaja... ..malo prometa ljudi,milina...evo prije sat usli,napravili salatu od povrca i zderi...tijekom dana kepab pozderali..
jebiga,ti si n otoku...ovdje u blizini ima jedan srbin,ciji caca pravi st ogod pozelisd od mesine od cvinja i gohvedine..kod njega sve nabavim,ostalo u mix-marktu,poljsko,rusko,hrvatsko,srpsko,bosansko ,makedonsko...SVEGA ima..cijene mal vise,ali se isplati..
otkinuo sa mse na rumunjsku FANTU od crne mirisavke grozdja,ma ludilo...boce od 2.5 litre
Guest- Guest
pa ti ga blebaš li blebaš... pa vi ste i iskoristili za alibi ndh da bi napravili što ste napravili za vrijeme velikosrpske agresije, ubili ste skoro 20 000 ljudi, i napravili štete samo izravne preko 100 milijardi maraka... ubijali ste starce po selima 4 godine... srušili 100 000 objekata na okupiranom području... sve i jednu crkvu... jer ste računali da đe to biti srpsko i da hrvatska čiza više neće kročiti na taj teritorij... e pa jebiga zajebali ste se jer sam ja za razliku od tebe 1991 znao da ćemo hrvatsku osloboditi... to je jedini ispravan termin... od velikosrpskog agresora i domaćih srba koji su se dragovoljno stavili u taj projekt kao izravni izvršitelji... jebala te ta pila naopako koju stalno frčeš... ta luđakinja mltretira moje i ostalu djecu sa srbizmima znajući da joj nitko ne smije ništa prigovoriti jer je srpkinja jel manjinka... ali ne mora se njoj ni reći izravno ima tko je za to zadužen pa nek se on s njom jebe...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:rat je non stop.. pusti te priče što se tebi snilo...... u miru se vrše pripreme za rat... ako to nisi znao eto da i to apsolviraš... naravno da nedam za pravo nikom tko negira velikosrpski obrazac nametanja vlasti, opstruiranja političke volje hrvata, ugnjetavanja, 10-godišnje nesnosne torture, 45 godišnje nametanje kolektivne krivnje za nešto što je eskaliralo u okviru svjetskog rata i to isključivo u smislu revanšizma i bezobzirne osvete koju ne opravdavam, ali mogu razumjeti ... ja javno licem u lice kažem svakom što ga spada... a isto tako tko god ima nešto mi za reć u lice samo daj ali nek bude argumentirano... ..... evo primjera neki dan... dođe mi najmlađi sin i pita me što je pesnica... naime profesorica iz likovnog im je dala zadatak da nacrtaju "zlatni rez "pesnice""... ma kog ti jebeš, kome ti pod manjinskim plaštom prodaješ muda pod bubrege... nazvao sam mu razrednika i rekao nek rasprave sa ravnateljem da se ta srpkinja iz raške upristoji komunicirati u hrvatskoj školi na hrvatskom jeziku sa učenicima ili nek se nosi u 3 pičke materine i ona i pesnicadzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:moš ih naći u Sisku koliko ti volja... da vidiš budem ti poslikao... dječarac srbin jel, otvorio u gradskom prostoru jedan biznis, biznis propao ostali dugovi prema gradu, prema državi svašta nešto... kad eto ti njega ni pol godine kasnije drugi gradski prostor e sad ide biznis... kad u međuvremenu izlistaju se dužnici kojima je grad oprostio dug po osnovi komunalnog, i po osnovi duga za vodu i one slivne pičke mile materine vode, a njemu grad oprostio sve dugove... uglavnom aj pogodi od 4 najuža suradnika moja gradonačelnica koliko ima srba a koliko hrvata antifašista... moš samo jednom pogađati... e da na tom popisu otpisa dugova otpisani su dugovi i jednoj udruzi koja je preotela naziv jednoj lokalnoj braniteljskoj udruzi... aj pogodi tko joj je bio na čelu srbin ili hrvat... i gdje je bio taj srbin 1991-1995, u kojem beogradskom kvartu... rekao sam ti na pp da nemam i uistinu nemam ništa protiv srba, ali samo onih koji su tu u hrvatskoj bez fige u džepu... jebiga srbi sa figom u džepu i srbijom u srcu su nas skupo koštali i još uvijek nas skupo koštaju...dzmrdz wrote:
Citam, ssamo Nece ti jezik nego pravo kako ti volis reci...
Samo Srbi, svuda Srbi..o jbt. Pa nemos 3 mladica naci u srpssrpskim selima vise a ti se bojis srba
Ako je ikome stalo da ne bude figa u dzepu to sam ja. ja ni ovde a ni u hr kad dodjem ne propagiram nikakve budalastine, nisam politicki aktivan niti zelim biti aktivan. ti moras shavtiti da nis svi ljudi samo zato sto su iste nacionalnosti isti niti istih namera.
Pa vidis i sam po sebi uostalom.
ja bi najsretniji bio da nije do ovog rata ni doslo i da je sve proslo mirno. Ja sam u hr na jebenu kucu u kojoj mozda nikad necu ziviti bacio bukvalno 10k eura u zadnje dve godine, placam sve dadzbine, ne radim ni javno ni tajno protiv Hrvatske i sta sada ja da se osecam koji kurac odgovornim za Pupovca ili Stanimirovica z akoje i ne glasam uostalmo niti ih dozivljaavam kao ni masa drugih.
Ja sve tebe razumem, sve sto si ispricao od jebenog petra Teslica pa nadalje, ali ti covece ne das nikome za pravo da ima drugacija iskustav i da misli drugacije. Sto je najgore, uvredio si me onako jebacki kad si insinuirao da je moja pordica dobila neke nekretnine po osnovu otimacine od nekoh Hrvata.
Moras naci neku granicu pogotov kad sam ti u x navrata rekao otvoreno sve, pa jedino ako me zelis zajebavati ond amozemo natsaviti u istom tonu.
Nemoj raditi stavri koje ne bi volio da drugi tebi rade, znam da znas ali te ponese taj rat i onda se izbacis na pogresnim ljudima.
ne moze biti rat non stop...ljudi zive i posle rata, rat je vec stanje uma sada
Za tebe je rat non-stop. Za mene nije. sad ja tebi u lice to kazem.
Ako mislis da su hrvatski zlocini tj ustaski u 2 sv ratu razumljivi zbog ugnjetavanja Hrvata od Kraljevske vlasti, onda tom logikom bi Srbi u Hrvatskoj trebali d aimaju alibi za 91 jer su u 2 sv ratu i te kako nagrabusili ma kako god ti to poricao.
To sto si ti sav 'u lice' sada je zato sto mozes i sto se vama ne sme reci ni jedna rec a da se automatski neko ne proglasava cetnikom, zidajicom, i sl. Po tom ste isti, jebeno isti sa partizanim i komunistima, nema razlike nikakve!
I oni su mislili da su 100 posto u pravu, da mogu sada se izdrkavati nad svima koji ne misle kao oni, i da je rat bio vrlo jednostavan..mi dobri i pravedni, a oni losi i zli. ne postoji pojedinac, postoji smao masa i gadja se u tu masu nekriticki ko sto ti radis.
Ocekujes da ja imam razumevanje za ustaski pokret a cetvrtinu sela je pobijeno jer se moglo, takva je bila ustaska vlast, moglo im s ei ubijali. Samo tvoja muka, tvoj bol, samo tvoja porodica, samo si ti covek niko drugi. jebs tu drzavu u kojoj niko ne sme da pisne od takvih, to je ista kao i ona protiv koje si se borio. Isti kurac potpuno.
Mozes ti upakovati to u 300 paketa iali postoje samo dobr i losi ljudi, a ako iko zna ja znam jer zivim medju 300 nacija z arazliku od tebe. Mozda bi i tebi pasalo da u stavri odselis odatle, vi ste u kurcu skroz.
Jebe mi se za tu uciteljicu, jebi je boli me kurac al zapamti da ti to nece biti izgovor ni pred Bogom ni pred ljudima da nekog Srbina radi toga maltretiras.
2015-08-08
weklynews.com/china goingtotest nuklearmissiless
Guest- Guest
norodi moru preživiti atomske napade, kugu, provale raznih barbara; mongolov, turkov, srbov,
grobo je i teško, ali se more. međutin, komunistička revolucija, to je rak društva. niko ni siguran, ali kad si ja jednon imo, ne moreš ga se više rišiti.
grobo je i teško, ali se more. međutin, komunistička revolucija, to je rak društva. niko ni siguran, ali kad si ja jednon imo, ne moreš ga se više rišiti.
2014-04-16
michaellcmacha wrote:pa ti ga blebaš li blebaš... pa vi ste i iskoristili za alibi ndh da bi napravili što ste napravili za vrijeme velikosrpske agresije, ubili ste skoro 20 000 ljudi, i napravili štete samo izravne preko 100 milijardi maraka... ubijali ste starce po selima 4 godine... srušili 100 000 objekata na okupiranom području... sve i jednu crkvu... jer ste računali da đe to biti srpsko i da hrvatska čiza više neće kročiti na taj teritorij... e pa jebiga zajebali ste se jer sam ja za razliku od tebe 1991 znao da ćemo hrvatsku osloboditi... to je jedini ispravan termin... od velikosrpskog agresora i domaćih srba koji su se dragovoljno stavili u taj projekt kao izravni izvršitelji... jebala te ta pila naopako koju stalno frčeš... ta luđakinja mltretira moje i ostalu djecu sa srbizmima znajući da joj nitko ne smije ništa prigovoriti jer je srpkinja jel manjinka... ali ne mora se njoj ni reći izravno ima tko je za to zadužen pa nek se on s njom jebe...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:rat je non stop.. pusti te priče što se tebi snilo...... u miru se vrše pripreme za rat... ako to nisi znao eto da i to apsolviraš... naravno da nedam za pravo nikom tko negira velikosrpski obrazac nametanja vlasti, opstruiranja političke volje hrvata, ugnjetavanja, 10-godišnje nesnosne torture, 45 godišnje nametanje kolektivne krivnje za nešto što je eskaliralo u okviru svjetskog rata i to isključivo u smislu revanšizma i bezobzirne osvete koju ne opravdavam, ali mogu razumjeti ... ja javno licem u lice kažem svakom što ga spada... a isto tako tko god ima nešto mi za reć u lice samo daj ali nek bude argumentirano... ..... evo primjera neki dan... dođe mi najmlađi sin i pita me što je pesnica... naime profesorica iz likovnog im je dala zadatak da nacrtaju "zlatni rez "pesnice""... ma kog ti jebeš, kome ti pod manjinskim plaštom prodaješ muda pod bubrege... nazvao sam mu razrednika i rekao nek rasprave sa ravnateljem da se ta srpkinja iz raške upristoji komunicirati u hrvatskoj školi na hrvatskom jeziku sa učenicima ili nek se nosi u 3 pičke materine i ona i pesnicadzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:
moš ih naći u Sisku koliko ti volja... da vidiš budem ti poslikao... dječarac srbin jel, otvorio u gradskom prostoru jedan biznis, biznis propao ostali dugovi prema gradu, prema državi svašta nešto... kad eto ti njega ni pol godine kasnije drugi gradski prostor e sad ide biznis... kad u međuvremenu izlistaju se dužnici kojima je grad oprostio dug po osnovi komunalnog, i po osnovi duga za vodu i one slivne pičke mile materine vode, a njemu grad oprostio sve dugove... uglavnom aj pogodi od 4 najuža suradnika moja gradonačelnica koliko ima srba a koliko hrvata antifašista... moš samo jednom pogađati... e da na tom popisu otpisa dugova otpisani su dugovi i jednoj udruzi koja je preotela naziv jednoj lokalnoj braniteljskoj udruzi... aj pogodi tko joj je bio na čelu srbin ili hrvat... i gdje je bio taj srbin 1991-1995, u kojem beogradskom kvartu... rekao sam ti na pp da nemam i uistinu nemam ništa protiv srba, ali samo onih koji su tu u hrvatskoj bez fige u džepu... jebiga srbi sa figom u džepu i srbijom u srcu su nas skupo koštali i još uvijek nas skupo koštaju...
Ako je ikome stalo da ne bude figa u dzepu to sam ja. ja ni ovde a ni u hr kad dodjem ne propagiram nikakve budalastine, nisam politicki aktivan niti zelim biti aktivan. ti moras shavtiti da nis svi ljudi samo zato sto su iste nacionalnosti isti niti istih namera.
Pa vidis i sam po sebi uostalom.
ja bi najsretniji bio da nije do ovog rata ni doslo i da je sve proslo mirno. Ja sam u hr na jebenu kucu u kojoj mozda nikad necu ziviti bacio bukvalno 10k eura u zadnje dve godine, placam sve dadzbine, ne radim ni javno ni tajno protiv Hrvatske i sta sada ja da se osecam koji kurac odgovornim za Pupovca ili Stanimirovica z akoje i ne glasam uostalmo niti ih dozivljaavam kao ni masa drugih.
Ja sve tebe razumem, sve sto si ispricao od jebenog petra Teslica pa nadalje, ali ti covece ne das nikome za pravo da ima drugacija iskustav i da misli drugacije. Sto je najgore, uvredio si me onako jebacki kad si insinuirao da je moja pordica dobila neke nekretnine po osnovu otimacine od nekoh Hrvata.
Moras naci neku granicu pogotov kad sam ti u x navrata rekao otvoreno sve, pa jedino ako me zelis zajebavati ond amozemo natsaviti u istom tonu.
Nemoj raditi stavri koje ne bi volio da drugi tebi rade, znam da znas ali te ponese taj rat i onda se izbacis na pogresnim ljudima.
ne moze biti rat non stop...ljudi zive i posle rata, rat je vec stanje uma sada
Za tebe je rat non-stop. Za mene nije. sad ja tebi u lice to kazem.
Ako mislis da su hrvatski zlocini tj ustaski u 2 sv ratu razumljivi zbog ugnjetavanja Hrvata od Kraljevske vlasti, onda tom logikom bi Srbi u Hrvatskoj trebali d aimaju alibi za 91 jer su u 2 sv ratu i te kako nagrabusili ma kako god ti to poricao.
To sto si ti sav 'u lice' sada je zato sto mozes i sto se vama ne sme reci ni jedna rec a da se automatski neko ne proglasava cetnikom, zidajicom, i sl. Po tom ste isti, jebeno isti sa partizanim i komunistima, nema razlike nikakve!
I oni su mislili da su 100 posto u pravu, da mogu sada se izdrkavati nad svima koji ne misle kao oni, i da je rat bio vrlo jednostavan..mi dobri i pravedni, a oni losi i zli. ne postoji pojedinac, postoji smao masa i gadja se u tu masu nekriticki ko sto ti radis.
Ocekujes da ja imam razumevanje za ustaski pokret a cetvrtinu sela je pobijeno jer se moglo, takva je bila ustaska vlast, moglo im s ei ubijali. Samo tvoja muka, tvoj bol, samo tvoja porodica, samo si ti covek niko drugi. jebs tu drzavu u kojoj niko ne sme da pisne od takvih, to je ista kao i ona protiv koje si se borio. Isti kurac potpuno.
Mozes ti upakovati to u 300 paketa iali postoje samo dobr i losi ljudi, a ako iko zna ja znam jer zivim medju 300 nacija z arazliku od tebe. Mozda bi i tebi pasalo da u stavri odselis odatle, vi ste u kurcu skroz.
Jebe mi se za tu uciteljicu, jebi je boli me kurac al zapamti da ti to nece biti izgovor ni pred Bogom ni pred ljudima da nekog Srbina radi toga maltretiras.
Okreces i ti pilu kako ti odgovara. besmisleno je jer ti niti cujes niti zelis da cujes.
Ja NE OPRAVDAVAM NIJEDAN ZLOCIN, cak ni ne mislim da je trebalo sprecavati Hrvatsku da se osamostali niti s eokretati beogradu. N emogu ja preuzimati odgovornost za Petra Teslica i sve na ovamo, nisam ni njihove pare uzivao isto tako.
Nisma ja iskoristio nista, niti je to samo tako bilo kao sto ti tvrdis, bio je strah i to stvaran da nam se ne desi 41.
Ja sam znao za svoje muke, a to je kako da vracam iz VK a da me neko ne zuatsvai i ispituje odakle sam i sta sam, vrlo jednostavno. Tu sam se svrstao di sam mogao i di je bilo prirodno, azasto me nije niko tada zastitio i zaustavio te stvari, zasto sam se ja od 6. osnovne osecao tako ijer su mi jebali mater srpsku, e tada sam naucio da sam Srbin. naravno, na to se neces obazreti nikada, ali tada je direktor skole naribao te 'junake' koji su inaci bili i ostali propaliteti sve do jednog.
To je bilo prvi puta da sam poceo o tome razmisljati.
Pitaj se da li su Srbi ba sono losi ljudi do jednog ili je isto i njima nesto uradjeno pa da su se primili na jos vece gluposti.
Guest- Guest
Ne nego zvanicna hrvatska politika...michaellcmacha wrote:tu su ustaše krivi...Ringo10 wrote:E tu ti nisu Srbi krivimichaellcmacha wrote:ja trenutno vidim da najviše opet od hrvatske kradu srbi... otvorili su fiktivno opg-ove ne žive u hrvatskoj nego dolaze povremeno i izvlače novac preko sdss-a i snv-a... i te pare odvlače u srbiju... da mi smetaju i moji lopovi dakako da smetaju ali ovi što su mi rušili i palili kuću. pa oni dobili obnovu , a ja tj moji nisu, i onda usput da izvlače lovu i odnose u srbiju... veli džango da se radi o zavisti... naravno da se ne radi o zavisti nego o neslaganju da mi bandit koji mi je palio kuću još i prosperira u državi koju ne priznaje i protiv koje se borio i opet bi...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:mi koji smo se borili protiv velikosrpske agresije itekako dobro znamo da u narednom vremenu ni u ludilu se hrvati i hrvatska ne smiju opustiti i ne dao Bog prepustiti onoj lako ćemo, jer srpski ciljevi nisu promijenjeni samo su trenutno na standbyu jer im geopolitičke okolnosti nisu na ruku... inače bi oni svako malo radili pizdarije... tu nema sumnje... bar mi ne sumnjamo...
Mislim da drzis oko na krivu stranu, to nema nikakve VISE osnove. Srbija je ekonomski lose, ljudi mladih zeljnih rata absolutno nema, to niko ne pusi vise.
Bolje ti/vi gledajte na ove sto se busaju u prsa sa hrvatstvom a kradu od Hrvatske..
slažem se s tobom , ali treba ići po prioritetima....
A ti ... pa ne znam kakve traume tebe deru, ali da si bolesnik i mentalni slucaj, jesi...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da, liberalni kapitalizam je spasenjeaben wrote:norodi moru preživiti atomske napade, kugu, provale raznih barbara; mongolov, turkov, srbov,
2015-09-24
Crvena Armija nije donijela demokraciju zapadnog tipa u Poljsku, Slovačku i Češku ali im je donijela nacionalni opstanak.abraham wrote:Bilo kako bilo, dan pobjede. Pobjede nad nacizmom. Sloboda????? Kako kome. Nizozemcima, Francuzima,Norvezanima ..... Poljacima, Cesima, Latvijcima ili pak Bugarima?????? DNRH je u gabuli sta su je "oslobodile" "domace"snage. rezultat , jos 45 godina diktatorstva,nesloboda, siromastva itd....Istocni lager je odjezdio negdje drugdje a sljedbenici drzave koja je , eto , isla svojim putem tapkaju na mjestu. Najveci rezultat oslobodjenja iz danasnje perspektive je da je u 45 godina stvorena elita koja danas "vlada". Sve je isto samo njega nema. Ostalo, kila mozga ...
Ili je trebalo napraviti separatni mir sa Hitlerom kad je postalo jasno da su nacisti u SSSR izgubili i ostaviti te narode da se jebu sa Hitlerom kako znaju
Bugari ... pa njih su Sovjeti tj Rusi spasili statusa nacističkih gubitnika i omogućili im da uskoče u vlak u posljednji čas. I da izbjegnu plaćanje grdnih reparacija
2015-09-24
DA, lošem kurcu i dlake smetajuabraham wrote: Najveci rezultat oslobodjenja iz danasnje perspektive je da je u 45 godina stvorena elita koja danas "vlada". Sve je isto samo njega nema. Ostalo, kila mozga ....
Sve upropastiš i sve zasereš i onda su ti krivi za sve nekakvi komunisti kojih nema već 30 godina
Da, uvijek ćeš naći komuniste, nasljednike komunista, djecu komunista, unuke komunista, praunuke komunista, pra pra pra pra unuke komunista ... jer si nesposoban za sve a krivca moraš naći
Dobro da ne optužujete i Franju Tahija za svoja sranja
2015-09-24
Ne možeš rezonirati sa mentalnim bolesnicima opsjednutim mržnjom. Da samo jedan Srbin od 90 godina egzistira u Hrvatskoj, taj Srbin bi bio dežurni krivac za sve i predmet mržnje.dzmrdz wrote:Ja ti opet kazem, Srbi ti nisu problem. Sve poluge vlasti su u hrv rukama.michaellcmacha wrote:nije to točno... hrvatski ustav je mjenjao račan i isključio iz odlučivanja dijasporu a uključio srpsku manjinu pod velom ostalih manjina... srbi su dobili ono što im hrvati nikad ne bi dali, ali mali seronja je gledao kako da zajebe shemu i kad ga ne bude i nariktao da se mi danas moramo zajebavati i sa pupovcem i sa stanimirovićem i sa onim u vukovaru ne znam kak se zove... nebitno... kretenluk koji se izdigao u hdz-u pod zadnje nije svjestan da u skorijem vremenu mora iznaći modus da se stvori blok koji će brojati više od 2/3 i mijenjati ustav na način da se onemogući i dupli glas za manjine čitaj srbe i uopće da manjine sa manjinske liste mogu participirati u vlasti na državnoj razini....dzmrdz wrote:Ko im to daje!?michaellcmacha wrote:ja trenutno vidim da najviše opet od hrvatske kradu srbi... otvorili su fiktivno opg-ove ne žive u hrvatskoj nego dolaze povremeno i izvlače novac preko sdss-a i snv-a... i te pare odvlače u srbiju... da mi smetaju i moji lopovi dakako da smetaju ali ovi što su mi rušili i palili kuću. pa oni dobili obnovu , a ja tj moji nisu, i onda usput da izvlače lovu i odnose u srbiju... veli džango da se radi o zavisti... naravno da se ne radi o zavisti nego o neslaganju da mi bandit koji mi je palio kuću još i prosperira u državi koju ne priznaje i protiv koje se borio i opet bi...dzmrdz wrote:
Mislim da drzis oko na krivu stranu, to nema nikakve VISE osnove. Srbija je ekonomski lose, ljudi mladih zeljnih rata absolutno nema, to niko ne pusi vise.
Bolje ti/vi gledajte na ove sto se busaju u prsa sa hrvatstvom a kradu od Hrvatske..
Jbt pa kad su izbori otvoreno se time trguje, hdz kupuje sdss, citaj pupovca.
Nisu to Srbi, a ni Hrvati..to su sada osobe imenom i prezimenom. Svi znaju to al se prave ludi, ne radi pupovac za srbe vec za sebe a drze ga ne srbi vec upravo hrvati tj hdx
A ako nema Srba onda se izmišljaju kojekakve aveti ... komunisti, UDBe i razni jugoslaveni i slični fantomi i prikaze
Hrvatsko društvo je bolesno. Rat i sve što je donio sobom plus emigrantski sindrom koji je tada stigao u Hrvatsku, definitivno su Hrvatsku pretvorili u jedno bolesno društvo.
Jasno je da je ustaški režim počinio nečuvena zla. Ali kako vidiš, mnogi Hrvati ako ne i većina neprestano traže alibi i opravdanje tom sumanutom i poremećenom režimu, neprestano žale za njim, neprestano oplakuju i režim i njegove nositelje kao nedužne i nevine žrtve.
Oni taj režim podržavaju koliko god oni tvrdili suprotno. Jer ako nešto vječno opravdavaš i ako vječno plačeš za tim i ako ti oni koji su tu perverziju uništili neprestano predstavljaju predmet kolektivne mržnje, to znači samo jedno, a to je da taj režim smatraš dijelom svoga nacionalnog bića i da se mentalno i emotivno poistovjećuješ sa tim režimom i sa tom bolesnom ideologijom.
Žao mi je ali to je tako. I Hrvatima treba deustašizacija ... a da je neko nama pobio 20 tisuća djece po logorima ... ja ne smijem ni pomisliti kakvo bi među Hrvatima bilo mentalno stanje
Niste ni vi Srbi ništa bolji. Udarom na Osmoj Sjednici SKS kad je Milošević ustoličen, sa njim je došla na vlast u Srbiji velikosrpska struja koja sa ideologijom komunizma i socijalizma nije imala nikakve veze.
Zavladalo je otvoreno velikosrpstvo i manje više priikriveno a kasnije i otvoreno četništvo a koje se tad još skrivalo iza maske borbe za Jugoslaviju a u stvari se radilo o rušenju AVNOJskih principa i pokretu za reunitarizaciju i prekrajanje Jugoslavije a kako je sve završilo vidimo.
ZAvršilo je u otvorenom osvajačkom ratu u etničkim čišćenjima i zločinima koji su se Srbima kasnije vratili kao bumerang.
I od tada se među Srbima nije promijenilo ništa. Vječna kampanja laži i obmana, poput one laži da se u SFRJ nije smjelo govoriti o ustaškim zločinima i o Jasenovcu.
Mogu se Adem Vuchiqi i Srbi zaklinjati da su za normalizaciju ali svaki mogući razgovor oni u samom početku neutraliziraju reetorikom o ustašama i JAsenovcu.
I tu nema ni razgovora ni dijaloga.
Srbi i Hrvati a sa njima i BiH muslimani tj Bošnjaci još dugo neće postati normalni narodi.
A ko ikada to i postanu
2015-09-24
i nas su samo se eto nama nekako ne mre otpisat prošlost... zbog takvih poput tebe... koji svako malo kad se napiješ pjevaš ustaške pjesme i uzdižeš aveti prošlostiRingo10 wrote:Crvena Armija nije donijela demokraciju zapadnog tipa u Poljsku, Slovačku i Češku ali im je donijela nacionalni opstanak.abraham wrote:Bilo kako bilo, dan pobjede. Pobjede nad nacizmom. Sloboda????? Kako kome. Nizozemcima, Francuzima,Norvezanima ..... Poljacima, Cesima, Latvijcima ili pak Bugarima?????? DNRH je u gabuli sta su je "oslobodile" "domace"snage. rezultat , jos 45 godina diktatorstva,nesloboda, siromastva itd....Istocni lager je odjezdio negdje drugdje a sljedbenici drzave koja je , eto , isla svojim putem tapkaju na mjestu. Najveci rezultat oslobodjenja iz danasnje perspektive je da je u 45 godina stvorena elita koja danas "vlada". Sve je isto samo njega nema. Ostalo, kila mozga ...
Ili je trebalo napraviti separatni mir sa Hitlerom kad je postalo jasno da su nacisti u SSSR izgubili i ostaviti te narode da se jebu sa Hitlerom kako znaju
Bugari ... pa njih su Sovjeti tj Rusi spasili statusa nacističkih gubitnika i omogućili im da uskoče u vlak u posljednji čas. I da izbjegnu plaćanje grdnih reparacija
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ringo10 wrote:Ne možeš rezonirati sa mentalnim bolesnicima opsjednutim mržnjom. Da samo jedan Srbin od 90 godina egzistira u Hrvatskoj, taj Srbin bi bio dežurni krivac za sve i predmet mržnje.dzmrdz wrote:Ja ti opet kazem, Srbi ti nisu problem. Sve poluge vlasti su u hrv rukama.michaellcmacha wrote:nije to točno... hrvatski ustav je mjenjao račan i isključio iz odlučivanja dijasporu a uključio srpsku manjinu pod velom ostalih manjina... srbi su dobili ono što im hrvati nikad ne bi dali, ali mali seronja je gledao kako da zajebe shemu i kad ga ne bude i nariktao da se mi danas moramo zajebavati i sa pupovcem i sa stanimirovićem i sa onim u vukovaru ne znam kak se zove... nebitno... kretenluk koji se izdigao u hdz-u pod zadnje nije svjestan da u skorijem vremenu mora iznaći modus da se stvori blok koji će brojati više od 2/3 i mijenjati ustav na način da se onemogući i dupli glas za manjine čitaj srbe i uopće da manjine sa manjinske liste mogu participirati u vlasti na državnoj razini....dzmrdz wrote:Ko im to daje!?michaellcmacha wrote:
ja trenutno vidim da najviše opet od hrvatske kradu srbi... otvorili su fiktivno opg-ove ne žive u hrvatskoj nego dolaze povremeno i izvlače novac preko sdss-a i snv-a... i te pare odvlače u srbiju... da mi smetaju i moji lopovi dakako da smetaju ali ovi što su mi rušili i palili kuću. pa oni dobili obnovu , a ja tj moji nisu, i onda usput da izvlače lovu i odnose u srbiju... veli džango da se radi o zavisti... naravno da se ne radi o zavisti nego o neslaganju da mi bandit koji mi je palio kuću još i prosperira u državi koju ne priznaje i protiv koje se borio i opet bi...
Jbt pa kad su izbori otvoreno se time trguje, hdz kupuje sdss, citaj pupovca.
Nisu to Srbi, a ni Hrvati..to su sada osobe imenom i prezimenom. Svi znaju to al se prave ludi, ne radi pupovac za srbe vec za sebe a drze ga ne srbi vec upravo hrvati tj hdx
A ako nema Srba onda se izmišljaju kojekakve aveti ... komunisti, UDBe i razni jugoslaveni i slični fantomi i prikaze
Hrvatsko društvo je bolesno. Rat i sve što je donio sobom plus emigrantski sindrom koji je tada stigao u Hrvatsku, definitivno su Hrvatsku pretvorili u jedno bolesno društvo.
Jasno je da je ustaški režim počinio nečuvena zla. Ali kako vidiš, mnogi Hrvati ako ne i većina neprestano traže alibi i opravdanje tom sumanutom i poremećenom režimu, neprestano žale za njim, neprestano oplakuju i režim i njegove nositelje kao nedužne i nevine žrtve.
Oni taj režim podržavaju koliko god oni tvrdili suprotno. Jer ako nešto vječno opravdavaš i ako vječno plačeš za tim i ako ti oni koji su tu perverziju uništili neprestano predstavljaju predmet kolektivne mržnje, to znači samo jedno, a to je da taj režim smatraš dijelom svoga nacionalnog bića i da se mentalno i emotivno poistovjećuješ sa tim režimom i sa tom bolesnom ideologijom.
Žao mi je ali to je tako. I Hrvatima treba deustašizacija ... a da je neko nama pobio 20 tisuća djece po logorima ... ja ne smijem ni pomisliti kakvo bi među Hrvatima bilo mentalno stanje
Niste ni vi Srbi ništa bolji. Udarom na Osmoj Sjednici SKS kad je Milošević ustoličen, sa njim je došla na vlast u Srbiji velikosrpska struja koja sa ideologijom komunizma i socijalizma nije imala nikakve veze.
Zavladalo je otvoreno velikosrpstvo i manje više priikriveno a kasnije i otvoreno četništvo a koje se tad još skrivalo iza maske borbe za Jugoslaviju a u stvari se radilo o rušenju AVNOJskih principa i pokretu za reunitarizaciju i prekrajanje Jugoslavije a kako je sve završilo vidimo.
ZAvršilo je u otvorenom osvajačkom ratu u etničkim čišćenjima i zločinima koji su se Srbima kasnije vratili kao bumerang.
I od tada se među Srbima nije promijenilo ništa. Vječna kampanja laži i obmana, poput one laži da se u SFRJ nije smjelo govoriti o ustaškim zločinima i o Jasenovcu.
Mogu se Adem Vuchiqi i Srbi zaklinjati da su za normalizaciju ali svaki mogući razgovor oni u samom početku neutraliziraju reetorikom o ustašama i JAsenovcu.
I tu nema ni razgovora ni dijaloga.
Srbi i Hrvati a sa njima i BiH muslimani tj Bošnjaci još dugo neće postati normalni narodi.
A ko ikada to i postanu
Ja mislim da sam ja sve to jasno rekao x puta ali dzaba.
Ama bas niti jednom nisam dao izgovor za bilo koji zlzlocizlocin pogotovo sa strane Srba ali da ja treba da imam razumevanje za ustase i njihov krvavi pir ne pada mi na pamet.
Ako je to.uslov da ja u Hr egzistiram onda ne moram niti zelim da budem u toj zemlji. Cak sta vise, ja sam svestsvestan da i te ustase su reakcija na nepravdu koji su pojedini Hrvati osecali ali njihov opus od dolaska na vlast pa na dalje im oduzima sva prprava da se smatraju zrtvom i sto je nanajbitnije predstavnicima Hrvata. Pa samo kod mene je prepreko 50 ljudi ubijeno civila svih dobi u 2 sv rratu od ekipe Ivana Tolja, koji je inace prebacen iz SA di je bio vec ozloglasen.
IsIsto tako strah srpskog narodnaroda u HHr od ponavljaponavljanja '41 je zloupotzloupotrebljen, izmanipuliran i totalno lisen neke opravdanosti za pobunu zlocinima nad Hrvatima 91 pa nadalje. I ja to ninisam nikad porekao. Po meni ekipa na vlasti u Srbiji ne bi smela da postoji a kamoli da vlavlada vec od 96. Mene se ne pita nista.
Ja nikakav drugi zakljucak ne mogu doneti nego da svako iignorisanignorisanje i relativiziranje zlocinanad pripadnicima onog nasuprot tebtebi ce iskljucivo tebi i nnaskoditi. Svi se jebeno gnusaju na komunikomunisticki totalitarizam i konstantnu paranoju i trazenje neneprijatelja te njihovu elimieliminaciju bez ssuda i prava na istinu, a sasad se to upravo desadesava samo nisu komunikomunisti vevec domoljubi i rodoljubi.
Ja licno nikada ne moram krociti u hr, sem sentimentalne vrednosti, moja kukuca nemnema novcannovcanu vrednost nazalost. Tako je u Slavoniji za sada. Znaci ja moju kucu da ostavim, zaradim je ovde opet za godingodinu i po do dve. I upuprkos tome, ne pricam niti ovde nniti kad dodjem dole nista sto bi se moglo okarakterizirati kao rad proprotiv hr, a otisao sam da mi uupravo ne bi ni jednjedni ni drugi upravljali zivotom.
Sto je nanajbitnije, trebs da se pravim da nenevidim sta je svrha ovom ratu bila, a to je preraspodela materijalnih dobara i vlasti medju onima ssto izvizvana sto iznutra. I danas to rade, i danas nam pricaju o neprijateljima ustasama,cetnicima aoni rade, uzivaju, jebe im se ko je koje nacije, radebiznis zajedno. De zajebi...
KolKoliko god mi je ovde nnekad tesko, sretan sam sto sam daldaleko od te mocvare mrznje i zatucanosti i prprimitivizma.
Guest- Guest
A jebi ga, kako rekoh nije ustaški pokret s neba pao ...michaellcmacha wrote:i nas su samo se eto nama nekako ne mre otpisat prošlost... zbog takvih poput tebe... koji svako malo kad se napiješ pjevaš ustaške pjesme i uzdižeš aveti prošlostiRingo10 wrote:Crvena Armija nije donijela demokraciju zapadnog tipa u Poljsku, Slovačku i Češku ali im je donijela nacionalni opstanak.abraham wrote:Bilo kako bilo, dan pobjede. Pobjede nad nacizmom. Sloboda????? Kako kome. Nizozemcima, Francuzima,Norvezanima ..... Poljacima, Cesima, Latvijcima ili pak Bugarima?????? DNRH je u gabuli sta su je "oslobodile" "domace"snage. rezultat , jos 45 godina diktatorstva,nesloboda, siromastva itd....Istocni lager je odjezdio negdje drugdje a sljedbenici drzave koja je , eto , isla svojim putem tapkaju na mjestu. Najveci rezultat oslobodjenja iz danasnje perspektive je da je u 45 godina stvorena elita koja danas "vlada". Sve je isto samo njega nema. Ostalo, kila mozga ...
I pokazalo se da su bili u pravu sa stavom da je zajednička država Južnih Slavena neodrživa
A sad to što su zajebali sve ostalo ... ne mijenja rečenu činjenicu
Ali prema Srbima i Židovima prije svega su počinili zločine koji opravdanja nemaju
Nema tu alibija i nasilje u Kraljevini ne može biti alibi za sve ono što je počinjeno od strane NDH režima
I tražiti opravdanja je nemoralno
Last edited by Ringo10 on 9/5/2020, 07:01; edited 2 times in total
2015-09-24
pa dobro eto tebi je rat bio brat... jer te izvukao iz ove kaljuže mržnje i zatucanosti....pjevaj mački gospoja
2015-08-08
TAkođer ... s tim što sam ja imao i još neke razloge za odlazakdzmrdz wrote:
KolKoliko god mi je ovde nnekad tesko, sretan sam sto sam daldaleko od te mocvare mrznje i zatucanosti i prprimitivizma.
2015-09-24
koju činjenicu jebale te činjenice... jel onu da je ndh sa srpskim vlastima organizirala mirno preseljenje stanovništva i mirno razgraničenje a da su četnici počeli orgijati prvo po hrvatskoj a potom i po bih. nikakvih planova za uništenje srba u hrvatskoj nije bilo nego isključivo za etničko razgraničenje s obzirom da je 20 godina tada unazad pokazalo i dokazalo da je suživot nemoguć i tomu smo na kraju i posvjedočili. jedino što je greška što je u tom raspletu ostala republika srpska koja po naravi stvari nije trebala ostati niti opstati, bar ne u ovoj teritorijalnoj konstelaciji...Ringo10 wrote:A jebi ga, kako rekoh nije ustaški pokret s neba pao ...michaellcmacha wrote:i nas su samo se eto nama nekako ne mre otpisat prošlost... zbog takvih poput tebe... koji svako malo kad se napiješ pjevaš ustaške pjesme i uzdižeš aveti prošlostiRingo10 wrote:Crvena Armija nije donijela demokraciju zapadnog tipa u Poljsku, Slovačku i Češku ali im je donijela nacionalni opstanak.abraham wrote:Bilo kako bilo, dan pobjede. Pobjede nad nacizmom. Sloboda????? Kako kome. Nizozemcima, Francuzima,Norvezanima ..... Poljacima, Cesima, Latvijcima ili pak Bugarima?????? DNRH je u gabuli sta su je "oslobodile" "domace"snage. rezultat , jos 45 godina diktatorstva,nesloboda, siromastva itd....Istocni lager je odjezdio negdje drugdje a sljedbenici drzave koja je , eto , isla svojim putem tapkaju na mjestu. Najveci rezultat oslobodjenja iz danasnje perspektive je da je u 45 godina stvorena elita koja danas "vlada". Sve je isto samo njega nema. Ostalo, kila mozga ...
I pokazalo se da su bili u pravu sa stavom da je zajednička država Južnih Slavena neodrživa
A sad to što su zajebali sve ostalo ... ne mijenja rečenu činjenicu
A prema Srbima i Židovima prije svega su počinili zločine koji opravdanja nemaju
Nema tu alibija i nasilje u Kraljevini ne može biti alibi za sve ono što je počinjeno od strane NDH režima
I tražiti opravdanja je nemoralno
2015-08-08
nisi mogao ustašovati u sarajevu?Ringo10 wrote:TAkođer ... s tim što sam ja imao i još neke razloge za odlazakdzmrdz wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa dobro eto tebi je rat bio brat... jer te izvukao iz ove kaljuže mržnje i zatucanosti....pjevaj mački gospoja
Meni rat nece nikad biti brat, a i ti bi bolje prosao i materijalno i u svakom ddrugom smislu da si otisao i to znas. Steta sto nisam jos ranije otisao, ali nisam bio dovoljno ni star ni mudar.
Sam si rekao pre nekoliko god kad sam seja bio ukljucio na forum da je sve to precenjeno..kao zemlja, kuca, drzava i sl..
Nema nista cenu kao mir
Guest- Guest
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Na danasnji dan prije 30 odigrana pomalo morbidna kosarkaska utakmica u Sarajevu
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
Page 5 of 13