NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
ja sam znao što radi jer je moj prijatelj iz ranih devedesetih bio visoko u SZUPU, tek koji ured ispod one dvojice što čame u njemačkoj, i kad sam vidio kakve idiotarije bugi izvodi htio sam saznati tko je on i saznao sam do u detalj a i jedan forumaš mi je malo potpomogao, mada mi ta pomoć u konačnici nije ni trebala jer se i povrh toga mnogo stvari po pitanju istog poklopilo, tj rekao je tamo na forumu neke stvari koje su se mogle provjeriti.... i dao sam mu do znanja da znam i tko je i što je i da bi bilo u redu da se ne igra sa tim stvarima iz tih vrlo niskih pobuda... poprilično me je zamrzio zbog toga....Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:ljekoviti žuti, jednostavni... nismo si bugi i ja bili dobri... on je bio onaj karakteristični cajac koji je gledao kako da kroz tuđu nesreću dođe do probitka... tajno praćenje pa ucjenjivanje i takve fore... radio je kratko vrijeme s njim od mog kolege sin... ali tad je već skroz ogrezao u alkohol...dzmrdz wrote:Lepo, o kavima je cvetovima rec, jel to oni sto rastu po dalamciji onako koznati, mogu se i jesti cak? Bar sam ih ja jeo u zd kad sam bio manji..michaellcmacha wrote:ja sam u njegovo ime posadio one lijepe ljekovite žute cvjetoveepikur37 wrote:
a bit će 2-3 godine
Pratio verovatno shodno interesu...
Ne verujem sve da je pratio.
Mozda je i karton u policiji za forumaše neke otvorio.
Wiena mu je bila slaba tacka.
Slao mi je na mail rezultate njegove pretrage, te kako ista nema veze sa Italijom, ima vise godina nego sto
je tvrdila ovde, slike njene je predavao u Laboratoriju MUP na analize, nakit je bio nista vise do obična
bižuterija.
Radila je negde u državnom, ne secam se gde rece i da li je rekao, mada je spominjao
neku državnu Instituciju, rad sa ljudima, gde je i Bugi bio prerušen i posmatrao je sa strane a da ne zna.
Ljubav prema crvenoj boji je imala i uzivo, nokti, džemper.
Nasao joj je neku sponu sa Bečom, sto ga je iznenadilo, valjda neko njen iz familije je imao neku vezu.
Mozda je i udata bila, tu se malo zafrkavala, ali ne i Bugi.
Verovatno ih je ozvučio sa svih strana, ukljucujuci i policiju u svoj interes stavio za praćenje.
Ista je zbrisala odavde, verovatno shvatila da joj se nakacila policija na ledja.
Ne bi me iznenadilo da nije i po Becu istraživao.
Nema sumnje da nije špijunirao, ali to je on, njegov posao i zivot.
Njemu je to postalo normalno, svakodnevnica, rutina.
Nije bio kvaran, voleo poeziju i umetnost ili je mozda preko iste pokušavao da se približi nekome.
Treba na situaciju gledati iz vise uglova a ako je neko posumnjao da ga prati, moze biti.
Filmski lik Bugati.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jeste vi sigurni u to, naime ja mislim da je čovjek bio klasični prolupanović , dijagnoza teža i da je pola toga izmislio.ne pola, svee!
Last edited by kaya on 10/5/2020, 22:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:pa kako i ne bi kad je tvoje selo bilo poznato kao udarničko socijalističko... i nije lepo to što lažešdzmrdz wrote:U pravu si.Sora wrote:kakvi desperadosi
kakvi luzeri
kakvi mazohisti
kad se sjetim svoje mladosti -ni nebo mi nije bilo granica
zagrlila bih cijeli svijet najradje
a vi tu..
strasno..sve u znaku smrti
Moja baba mi je znala pricati da su oni s pesmom isli raditi pruge i kojesta, i to za dzabe i da su bili motivirani za to, da je atmosfera bila puna elana i da su pored suromastva stvarno se osecali sretnima
... od početka rata tamo negdje od srpnja 1941 cijelo selo je bilo aktivno uključeno u borbu protiv NDH u većem broju kao pripadnici partizanskih jedinica, a u manjem broju četnilčkih letećih dobrovoljačkih jedinica... ono o čemu si pričao, o stradanju tvojih sumještana od ustaša "slučajno si zaboravio reći" da se to dogodilo 1944, kada je od strane ustaških postrojbi izvršen napad na naoružani partizanski odred kojom prilikom je poginulo 56 mještana ali u jeku borbi a nije se radilo o nikakvom odvođenju u jasenovac, odnosno moguće da je poneko i odveden ali vjerojatno se radilo o najbližima srodnicima partizanije koja je stolovala u selu dobre 3 godine i iz tog sela pokretala napadne akcije na domobranske stajaće postrojbe i patrole u tom kraju... mogu samo reći da si me razočarao... mislio sam da govoriš istinu ali rekoh idem vidjeti pa nije to na kraj svijeta a ima i autentičnih podataka u hrvatskom državnom arhivu... E da ako te interesira imam i popis svih ubijenih hrvata u okolici od 1941 pa do tog napada na to tvoje selo sa specificiranom strukturom u kojem su svojstvu bili u odnosu na stradavanje... znači da li su bili ustaše, domobrani obični seljaci, hrvati ili srbi njih se tretiralo kao izdajnike i da ne bi bilo zabune popisi i kompletna izvješća su od NOO srpskih mjesta između ostalog i tvog... budem tu objavio popise koje su tvoji sastavljali iz kojih se lako da puno toga iščitati što mnogim kvaziantifašistima neće biti po volji... ali idemo polako ... interesantno je samo da je ustašama trebalo 3 i pol godine da izvrše protuudar a to bi im svaki objektivni promatrač sa strane mogao spočitati kao očiti šlamperaj i loše rukovođenje i zapovjedanje...
Ja to sto ti tvrdis prvi puta cujem da je bilo letecih cetnickih odreda, jel ti znas di je moje selo i da tu nije bilo sanse za bilo kakvim cetnicima!??
hajde da se ja i ti opkladimo da u tom slucaju od 56 ljudi nije bila u pitanju nikakva borba nego su stradali ljudi u selu, civili. Takav odred te velicine nije mogao biti kod nas, a da ja ne bih znao do sada jer sam x puta cuo za taj dogadjaj a prosle godine cak i od lokalnih Hrvata kako je doslo do toga. Oni bi rekli da je bila borba a ne da je Tolj bio pio celi dan i onda kad je cuo da je taj covek ubijen dosao i napravio pokolj.
Nikakve tu borbe nije bilo da bi se ustase mogle boriti, direktan povod je bio ubistvo lokalnog sluzbenika koji je bio Srbina a radio je pri opcini. Ubio ga je odmetnuti seljan kojem sam ti rekao i ime.
Vecina koji su bili u partizanima su poginuli u Ludbregu, sto je blize tebi nego meni. Nista ti nisam slagao a ako ti imas druge informacije nije problem. Mozes mi ih dostaviti na pp.
Nisam ni porekao da nije bilo partizana i prije toga, rekao sam da taj dan ustase nisu ubijale partizane jer ih nije bilo u selu ali civile jeste.
Guest- Guest
Vi malo o partizanima i ustašama, ajde neka..pomalo
2015-08-15
kaya wrote:Vi malo o partizanima i ustašama, ajde neka..pomalo
Miha je vredno radio za razliku od povrsnog Dzmrdza i sad ce mi objasniti kako sam ja lazov i sve sto sam znao do sada je laz i kako sam sve sto sam rekao rekao u nameri da iskriivim informacije..jer eto, tek 44 su ustase pobile ljude pa se to i ne racuna toliko..
ustase su bile good guys a mi zlocesti opancari se nasli na putu njima sa letecim cetnickim odredima..pa na ove letece se covek samo moze nasmijati..jbt ako negde nije bilo cetnika to je u mom kraju za vreme 2 sv rata
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ja sam znao što radi jer je moj prijatelj iz ranih devedesetih bio visoko u SZUPU, tek koji ured ispod one dvojice što čame u njemačkoj, i kad sam vidio kakve idiotarije bugi izvodi htio sam saznati tko je on i saznao sam do u detalj a i jedan forumaš mi je malo potpomogao, mada mi ta pomoć u konačnici nije ni trebala jer se i povrh toga mnogo stvari po pitanju istog poklopilo, tj rekao je tamo na forumu neke stvari koje su se mogle provjeriti.... i dao sam mu do znanja da znam i tko je i što je i da bi bilo u redu da se ne igra sa tim stvarima iz tih vrlo niskih pobuda... poprilično me je zamrzio zbog toga....Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:ljekoviti žuti, jednostavni... nismo si bugi i ja bili dobri... on je bio onaj karakteristični cajac koji je gledao kako da kroz tuđu nesreću dođe do probitka... tajno praćenje pa ucjenjivanje i takve fore... radio je kratko vrijeme s njim od mog kolege sin... ali tad je već skroz ogrezao u alkohol...dzmrdz wrote:Lepo, o kavima je cvetovima rec, jel to oni sto rastu po dalamciji onako koznati, mogu se i jesti cak? Bar sam ih ja jeo u zd kad sam bio manji..michaellcmacha wrote:
ja sam u njegovo ime posadio one lijepe ljekovite žute cvjetove
Pratio verovatno shodno interesu...
Ne verujem sve da je pratio.
Mozda je i karton u policiji za forumaše neke otvorio.
Wiena mu je bila slaba tacka.
Filmski lik Bugati.
Mislim da je pratio tu jos jednog forumaša, ali necu reci ime.
Opisivao mi je nesto kao kroz maglu da mi nailazi, ali me nije sve to interesovalo,
pa otuda se i ne secam toliko upečatljivo.
Taj koji sumnja na sebe, vrlo verovatno je on.
Mogao je lako da sazna ko je ko i to je koristio.
Naravno da ce te uzeti na zub, jer mozda radis na stetu Policije.
Ako je to njihov posao, te službe , sta te briga, uvlačiš sebe u probleme a i njih.
Nije on pravio probleme ljudima, ali da je bio znatiželjan prema nekome, jeste.
Mislim da ne treba praviti od toga nista specijalno, jer te realno svi prate, gledaju
sta radis, ogovaraju, ljudska posla.
Ako je i mene pratio, moguce da jeste, ne smeta mi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A leteći? Za njih su nadležni wolf , longi i xyz onda..
2015-08-15
kaya wrote:A leteći? Za njih su nadležni wolf , longi i xyz onda..
Pa ako ne bude letecih bice ovih vulgaris domesticus, u svakom slucaju bar je u hr lako biti cetnik..cim nisi ustasa ;)
Guest- Guest
U hrvatskoj bi nekad reko čovjek da ima više ustaša, četnika i partizana nego 1942.dzmrdz wrote:kaya wrote:A leteći? Za njih su nadležni wolf , longi i xyz onda..
Pa ako ne bude letecih bice ovih vulgaris domesticus, u svakom slucaju bar je u hr lako biti cetnik..cim nisi ustasa ;)
2015-08-15
kaya wrote:U hrvatskoj bi nekad reko čovjek da ima više ustaša, četnika i partizana nego 1942.dzmrdz wrote:kaya wrote:A leteći? Za njih su nadležni wolf , longi i xyz onda..
hahaha..istina!
Aj to, nego sto je to vaznije nego te 42.!
I onda ljudi misle da se preseravam kad kazem da mi je drago da ne zivim tu vise. Opcenito na Balkanu..Vucica bi jos gore podneo da sma u Srbiji...
Guest- Guest
Pa to vide od političara, od tog nesoja , oni pred kamerama vode bitke pa to ljudi kopiraju.dzmrdz wrote:kaya wrote:U hrvatskoj bi nekad reko čovjek da ima više ustaša, četnika i partizana nego 1942.dzmrdz wrote:kaya wrote:A leteći? Za njih su nadležni wolf , longi i xyz onda..
hahaha..istina!
I onda ljudi misle da se preseravam kad kazem da mi je drago da ne zivim tu vise. Opcenito na Balkanu..Vucica bi jos gore podneo da sma u Srbiji...
2015-08-15
kaya wrote:Pa to vide od političara, od tog nesoja , oni pred kamerama vode bitke pa to ljudi kopiraju.dzmrdz wrote:kaya wrote:U hrvatskoj bi nekad reko čovjek da ima više ustaša, četnika i partizana nego 1942.dzmrdz wrote:kaya wrote:A leteći? Za njih su nadležni wolf , longi i xyz onda..
hahaha..istina!
Samo sto oni to rade za lovu. Dobru lovu.
Ja jos nisam cuo od nekog ko ima love da nesto puno prica o nacionalnostima ili ratu i sl...
Guest- Guest
Ni ja bogme.dzmrdz wrote:kaya wrote:Pa to vide od političara, od tog nesoja , oni pred kamerama vode bitke pa to ljudi kopiraju.dzmrdz wrote:kaya wrote:U hrvatskoj bi nekad reko čovjek da ima više ustaša, četnika i partizana nego 1942.dzmrdz wrote:
hahaha..istina!
Ja jos nisam cuo od nekog ko ima love da nesto puno prica o nacionalnostima ili ratu i sl...
2015-08-15
kaya wrote:Ni ja bogme.dzmrdz wrote:kaya wrote:Pa to vide od političara, od tog nesoja , oni pred kamerama vode bitke pa to ljudi kopiraju.dzmrdz wrote:kaya wrote:
U hrvatskoj bi nekad reko čovjek da ima više ustaša, četnika i partizana nego 1942.
hahaha..istina!
Zasto ja nemam opcije dda postavljam smajlice, linkove, slike bilo sta?!
Guest- Guest
Jel imaš iznad kućice s tekstom alatnu traku?
2015-08-15
kaya wrote:Jel imaš iznad kućice s tekstom alatnu traku?
Sad imam posto sam na mobilnom, na laptopu nemam..hmmhmmm
Guest- Guest
Možda nisi stavio na web verziju, to ti ono nešto ponudi na početku pa si valjda odabrao slučajno krivu.dzmrdz wrote:kaya wrote:Jel imaš iznad kućice s tekstom alatnu traku?
2015-08-15
To web verziju nudi kad si na mobilnom, meni jje Ok na mob, na laptopu na kom sam bio do maloprije je problemkaya wrote:Možda nisi stavio na web verziju, to ti ono nešto ponudi na početku pa si valjda odabrao slučajno krivu.dzmrdz wrote:kaya wrote:Jel imaš iznad kućice s tekstom alatnu traku?
Guest- Guest
selo je ukupno dalo 300 pripadnika NOP.a, 120 je pak organiziralo lokalni partizanski odred i upravo ta ekipica je izvršila neke prepade kako sam ti naveo i nakon toga je izvršena odmazda... kojom prilikom su vv stradali i civili... što nisam isključio... ali kvaka je u tom da si ti to htio prikazati kao nekakvu situaciju u vrijeme kozare 1942 ili čak i prije u vrijeme glinske crkve i eto tad su strašne ustaše napale nevino stanovništvo i poklale ih čak 56 od 900... kad ono to se dogodilo tek pred kraj rata jer je bila sredina mjeseca listopada... a reći ćemo da ste se tada već dobrano okuražili... popis ću staviti ali na javno gdje se lijepo vidi kako ste radili i kako rekoh popisi su vaših ruku naliv pera delo... jer lepo piše gdje je i što pisano ćirilicom... a uglavnom piše ovako... npr anić stjepo rođ. 1927. od oca x i majke y, hrvat ustaša, (??? sa 14-19 godina) odveden po članovima MM i ubijen, ali ima i ovako opet npr st st srbin, izdajnik našeg pokreta (čitaj bio četnik) tkđ odveden po članovima NOO MM i ubijen na nepoznatom mjestu... ali on je dobio po piksi malo kasnije od stjepe... njemu su čak i sudili a stjepu su onako iz prve roknuli...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:pa kako i ne bi kad je tvoje selo bilo poznato kao udarničko socijalističko... i nije lepo to što lažešdzmrdz wrote:U pravu si.Sora wrote:kakvi desperadosi
kakvi luzeri
kakvi mazohisti
a vi tu..
Moja baba mi je znala pricati da su oni s pesmom isli raditi pruge i kojesta, i to za dzabe i da su bili motivirani za to, da je atmosfera bila puna elana i da su pored suromastva stvarno se osecali sretnima
... od početka rata tamo negdje od srpnja 1941 cijelo selo je bilo aktivno uključeno u borbu protiv NDH u većem broju kao pripadnici partizanskih jedinica, a u manjem broju četnilčkih letećih dobrovoljačkih jedinica... ono o čemu si pričao, o stradanju tvojih sumještana od ustaša "slučajno si zaboravio reći" da se to dogodilo 1944, kada je od strane ustaških postrojbi izvršen napad na naoružani partizanski odred kojom prilikom je poginulo 56 mještana ali u jeku borbi a nije se radilo o nikakvom odvođenju u jasenovac, odnosno moguće da je poneko i odveden ali vjerojatno se radilo o najbližima srodnicima partizanije koja je stolovala u selu dobre 3 godine i iz tog sela pokretala napadne akcije na domobranske stajaće postrojbe i patrole u tom kraju... mogu samo reći da si me razočarao... mislio sam da govoriš istinu ali rekoh idem vidjeti pa nije to na kraj svijeta a ima i autentičnih podataka u hrvatskom državnom arhivu... E da ako te interesira imam i popis svih ubijenih hrvata u okolici od 1941 pa do tog napada na to tvoje selo sa specificiranom strukturom u kojem su svojstvu bili u odnosu na stradavanje... znači da li su bili ustaše, domobrani obični seljaci, hrvati ili srbi njih se tretiralo kao izdajnike i da ne bi bilo zabune popisi i kompletna izvješća su od NOO srpskih mjesta između ostalog i tvog... budem tu objavio popise koje su tvoji sastavljali iz kojih se lako da puno toga iščitati što mnogim kvaziantifašistima neće biti po volji... ali idemo polako ... interesantno je samo da je ustašama trebalo 3 i pol godine da izvrše protuudar a to bi im svaki objektivni promatrač sa strane mogao spočitati kao očiti šlamperaj i loše rukovođenje i zapovjedanje...
Ja to sto ti tvrdis prvi puta cujem da je bilo letecih cetnickih odreda, jel ti znas di je moje selo i da tu nije bilo sanse za bilo kakvim cetnicima!??
hajde da se ja i ti opkladimo da u tom slucaju od 56 ljudi nije bila u pitanju nikakva borba nego su stradali ljudi u selu, civili. Takav odred te velicine nije mogao biti kod nas, a da ja ne bih znao do sada jer sam x puta cuo za taj dogadjaj a prosle godine cak i od lokalnih Hrvata kako je doslo do toga. Oni bi rekli da je bila borba a ne da je Tolj bio pio celi dan i onda kad je cuo da je taj covek ubijen dosao i napravio pokolj.
Nikakve tu borbe nije bilo da bi se ustase mogle boriti, direktan povod je bio ubistvo lokalnog sluzbenika koji je bio Srbina a radio je pri opcini. Ubio ga je odmetnuti seljan kojem sam ti rekao i ime.
Vecina koji su bili u partizanima su poginuli u Ludbregu, sto je blize tebi nego meni. Nista ti nisam slagao a ako ti imas druge informacije nije problem. Mozes mi ih dostaviti na pp.
Nisam ni porekao da nije bilo partizana i prije toga, rekao sam da taj dan ustase nisu ubijale partizane jer ih nije bilo u selu ali civile jeste.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:selo je ukupno dalo 300 pripadnika NOP.a, 120 je pak organiziralo lokalni partizanski odred i upravo ta ekipica je izvršila neke prepade kako sam ti naveo i nakon toga je izvršena odmazda... kojom prilikom su vv stradali i civili... što nisam isključio... ali kvaka je u tom da si ti to htio prikazati kao nekakvu situaciju u vrijeme kozare 1942 ili čak i prije u vrijeme glinske crkve i eto tad su strašne ustaše napale nevino stanovništvo i poklale ih čak 56 od 900... kad ono to se dogodilo tek pred kraj rata jer je bila sredina mjeseca listopada... a reći ćemo da ste se tada već dobrano okuražili... popis ću staviti ali na javno gdje se lijepo vidi kako ste radili i kako rekoh popisi su vaših ruku naliv pera delo... jer lepo piše gdje je i što pisano ćirilicom... a uglavnom piše ovako... npr anić stjepo rođ. 1927. od oca x i majke y, hrvat ustaša, (??? sa 14-19 godina) odveden po članovima MM i ubijen, ali ima i ovako opet npr st st srbin, izdajnik našeg pokreta (čitaj bio četnik) tkđ odveden po članovima NOO MM i ubijen na nepoznatom mjestu... ali on je dobio po piksi malo kasnije od stjepe... njemu su čak i sudili a stjepu su onako iz prve roknuli...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:pa kako i ne bi kad je tvoje selo bilo poznato kao udarničko socijalističko... i nije lepo to što lažešdzmrdz wrote:U pravu si.Sora wrote:kakvi desperadosi
kakvi luzeri
kakvi mazohisti
a vi tu..
Ja nisnisam izostaviio godigodinu radi obmane, nije bilo relevantno posto sam hteo reci da je stradalo civilno stanovnistvo zza koje imam dokaz.
Ako ti imas drugdruge dokaze, ja sasam spreman cuti i prihvaprihvatiti. Nisam ja ovde pol komesar da sirim propagandu a ja za dogadjaje u 2 sv ratu mogu jedino indirektno imati dokaze kao i ti
Guest- Guest
Cemu to 'vi' radili? Pa ja sam to radio ko i ti sto si bio uustasa...mislim da je vreme da to razgranicimo. Ja ne preuzimam ni zasluge od drugih a necu ni krivicu. To sam rekao i ranije.
Spreman se uvek izviniti, ne vredjam, ne lazem svesno iako ti tako tvrdis, imam i sluha i empatije za sve. U vise navrata sam ti rekao slicno i ne znam zasto dovodis moj karakter u pitanje kad sam jasno osudio svaki zlocin do sada?
Ja nisam branio ni cetnike, ni one u ovom ratu ako su ubijali civile i sl pa cak nisam ni glorifikovao one koji nisu a bili su srpski vojnici.
Moje izjave su krajnje umerene, a diskvalifikovati me mozes ali ako dokazes moju nanameru Da lazem.
Evo ja sam isto citao nedavno o 'martolozima' nakon tvoje izjave i prvo mi je papalo Na pamet da si ti presutio da martolozi nisu bili Srbi iskljucivo a ostavio si dojam u toj prici takav,nego generalno hriscani a tu je bilo svega pa mozda i Hrvata iz Bosne. Nisi rekao da u vreme o kojem smo pricali, znaci 1700 i neke i DaljDaljskoj eparhiji, martolozi su bili ukinuti, nisi rekao da su uglavnom pred kraj bili vecinom arnauti i da je hriscanima bilo zabranjeno biti mmartolozima ..
Nije mi se dalo da ti kontriram, bio sam busy non stop
Spreman se uvek izviniti, ne vredjam, ne lazem svesno iako ti tako tvrdis, imam i sluha i empatije za sve. U vise navrata sam ti rekao slicno i ne znam zasto dovodis moj karakter u pitanje kad sam jasno osudio svaki zlocin do sada?
Ja nisam branio ni cetnike, ni one u ovom ratu ako su ubijali civile i sl pa cak nisam ni glorifikovao one koji nisu a bili su srpski vojnici.
Moje izjave su krajnje umerene, a diskvalifikovati me mozes ali ako dokazes moju nanameru Da lazem.
Evo ja sam isto citao nedavno o 'martolozima' nakon tvoje izjave i prvo mi je papalo Na pamet da si ti presutio da martolozi nisu bili Srbi iskljucivo a ostavio si dojam u toj prici takav,nego generalno hriscani a tu je bilo svega pa mozda i Hrvata iz Bosne. Nisi rekao da u vreme o kojem smo pricali, znaci 1700 i neke i DaljDaljskoj eparhiji, martolozi su bili ukinuti, nisi rekao da su uglavnom pred kraj bili vecinom arnauti i da je hriscanima bilo zabranjeno biti mmartolozima ..
Nije mi se dalo da ti kontriram, bio sam busy non stop
Guest- Guest
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Na danasnji dan prije 30 odigrana pomalo morbidna kosarkaska utakmica u Sarajevu
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
Page 12 of 13