NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
vuksadinare wrote:ipak sretno onima koji ga slave
ja ne slavim ništa
ali ne dam budalama oko sebe da mene prave budalom
zagreb mi je dao sve što može jedan grad, miran, kulturan, s odličnom mrežom javnih usluga od obrazovanja do prometovanja ..
ne dam budalašima koji ga ne vole i koji se osjećaju u njemu stranci jer im fale avlije i komšije.. ne dam im gušt da seru po zagrebu
taman da sto popova iza tog pljuvanja po partizanima-osloboditeljima stoji
i tisuću desničara krezubih
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Naravno,opet Marcelove gluposti.marcellus wrote:debotoijusto wrote:sretno svima koji slave
ti slavi 8.5 a mi ćemo 5.8
ne može jedno i drugo
ZG je 45.okupiran i u njega su ušli neotesani Srbi,koji su protjerali stare Agramere.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da.T. wrote:Ima vas cca 20% koji slavite...
Uzgred, od koga/čega je tog dana oslobođen zagreb, slavljeniče?
Znaš li?
Od Hrvata. Od hrvatske vojske i civila. Od domoljuba koji su voljeli svoju mladu državu i od Zagrepčanaca.
Iako nije poznato da Zagrepčanci onako urliču i zavijaju,kao što su tih dana slavne četrespete zavijali "zagrepčanci" u popvlačenju.
Zar su ovo Agrameri???
2014-04-22
MA da, sjebali demokratsku ustasku endehaziju i demokratsku kraljevinu KaradjordjevicaT. wrote:Ima vas cca 20% koji slavite...
Znaš li?
To je sramota slaviti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kaya wrote:Vidim da je maknut jutrošnji tekst svinjoslava beškera na ovu temu pa je stavljen ovaj relativno objektivan.
A svinjoslava bi zbog onoga ujutro trebalo zatvoriti, ja bi ga točno bacila u zatvor
a da vidio sam da nešto gnoji ali mi se nije dalo čitat njegova sranja, davno je izlapeo
Ringo10 wrote:MA da, sjebali demokratsku ustasku endehaziju i demokratsku kraljevinu KaradjordjevicaT. wrote:Ima vas cca 20% koji slavite...
Znaš li?
To je sramota slaviti
sjebali su moj kurac, da im nije bilo rusa, amera i engleza dan danas bi bili u šumi i manolić bi jeo koru s drveća i kupao se u hladnim potocima i pričao kako je u tome tajna njegove dugovječnosti
naravno da je sramota slaviti uspostavu diktature, pa nisu se oni borili ni za slobodu ni za demokraciju ni za hrvatsku nego za komunizam, diktaturu i jugoslaviju
A da ustašama nije bilo Švaba i Talijana? NDH bio bi samo "tisućljetni san".marcellus wrote:
sjebali su moj kurac, da im nije bilo rusa, amera i engleza dan danas bi bili u šumi i manolić bi jeo koru s drveća i kupao se u hladnim potocima i pričao kako je u tome tajna njegove dugovječnosti
2014-04-22
jastreb wrote:A da ustašama nije bilo Švaba i Talijana? NDH bio bi samo "tisućljetni san".marcellus wrote:
da, jedino za što trebamo bit zahvalni partizanima i Titu je što su nam u naslijeđe ostavili Slobu i KPJ, i JNA. Da njih nije bilo teško bi iko Hrvate natjerao da se idu borit za slobodu i neovisnost.
Komunizam je OK,a ni Juga nije bila loše rešenje. Barem ne u tom trenutku.marcellus wrote:
naravno da je sramota slaviti uspostavu diktature, pa nisu se oni borili ni za slobodu ni za demokraciju ni za hrvatsku nego za komunizam, diktaturu i jugoslaviju
U stvari bila je jedino optimalno rješenje za Hrvatsku.
2014-04-22
Tito vam je ostavio i Tuđmana. Zaboravil si.marcellus wrote:jastreb wrote:A da ustašama nije bilo Švaba i Talijana? NDH bio bi samo "tisućljetni san".marcellus wrote:
da, jedino za što trebamo bit zahvalni partizanima i Titu je što su nam u naslijeđe ostavili Slobu i KPJ, i JNA. Da njih nije bilo teško bi iko Hrvate natjerao da se idu borit za slobodu i neovisnost.
2014-04-22
Inače ja sam uvijek inzistirao na tome da NDH nisu uspostavili Hrvati ni Pavelić, iako doduše ni nje ne bi bilo da Englezi nisu organizirali Simovićev puč u Beogradu, cijela Juga bi bila naci marionetska država i nakon rata bi je okupirali englezi i opet bi prošli bolje. Doduše moguće da bi i Rusi, uz titinu pomoć.
jastreb wrote:Komunizam je OK,a ni Juga nije bila loše rešenje. Barem ne u tom trenutku.marcellus wrote:
U stvari bila je jedino optimalno rješenje za Hrvatsku.
komunizam je moj kurac OK. A Juga je bila neizbježna, ali ne i optimalna.
Pokazalo se da HDZ odlično upravlja krizama. Izbor je jasan.
nek se napuši kikija svak tko 45. srpsku udarnu diviziju naziva ili nazove osloboditeljima prvo Siska a onda i Zagreba... evo u sisku samo par klošara zajedno sa lopovicom odaje počast toj bandi četničko-partizanskoj... ušao posavski odred... ušao i izišao kako bi gore spomenuta banda mogla nesmetano orgijati...
2015-08-08
Tko nije pročitao ljetno izvešće Freedom House za 2019, neka ga obavezno pročita.
Pročitajte barem onaj dio za HR i BiH.
E, sad, ako se mene pita ili Turci ili Rusi, kažem Rusi.
Bože i Majko Issova nas oslobodi Engleza.
Pročitajte barem onaj dio za HR i BiH.
E, sad, ako se mene pita ili Turci ili Rusi, kažem Rusi.
Bože i Majko Issova nas oslobodi Engleza.
može te biti srammichaellcmacha wrote:nek se napuši kikija svak tko 45. srpsku udarnu diviziju naziva ili nazove osloboditeljima prvo Siska a onda i Zagreba... evo u sisku samo par klošara zajedno sa lopovicom odaje počast toj bandi četničko-partizanskoj... ušao posavski odred... ušao i izišao kako bi gore spomenuta banda mogla nesmetano orgijati...
zbog krvi koju su proljevali i sisčani i posavci ..
kak se ti nadaš postivanju branitelja, meni nije jasno
jel stvarno moramo stalno ispočetka se tući i klati
po tebi i takvima ..da
Pizde ustasoidi, bas pizde
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
to ti slavi u bosni i u australiji u hrvatskom domu... a u nas to normalan čovjek neće ni spominjati, a kamoli slaviti... usput nisu oni ništa sjebali samo su na 45 godina odgodili... hrvatska je sada nezavisna država i teško da će itko od danas živih doživjeti neku promjenu po tom pitanju...Ringo10 wrote:MA da, sjebali demokratsku ustasku endehaziju i demokratsku kraljevinu KaradjordjevicaT. wrote:Ima vas cca 20% koji slavite...
Znaš li?
To je sramota slaviti
2015-08-08
napuši ga se pijana flajpačo... bio sam jasan 45. SUD nije bila nikakva oslobodilačka postrojba nego bezobzirni koljači i ubojice... i nosi se u mp3 i ti i svak ko ih kao osloboditelje slavi...Sora wrote:može te biti srammichaellcmacha wrote:nek se napuši kikija svak tko 45. srpsku udarnu diviziju naziva ili nazove osloboditeljima prvo Siska a onda i Zagreba... evo u sisku samo par klošara zajedno sa lopovicom odaje počast toj bandi četničko-partizanskoj... ušao posavski odred... ušao i izišao kako bi gore spomenuta banda mogla nesmetano orgijati...
po tebi i takvima ..da
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sve je to smokvin list za ono što dušmani spremaju. Samo sdpeovce nije teško na to navuć.Sora wrote:može te biti srammichaellcmacha wrote:nek se napuši kikija svak tko 45. srpsku udarnu diviziju naziva ili nazove osloboditeljima prvo Siska a onda i Zagreba... evo u sisku samo par klošara zajedno sa lopovicom odaje počast toj bandi četničko-partizanskoj... ušao posavski odred... ušao i izišao kako bi gore spomenuta banda mogla nesmetano orgijati...
po tebi i takvima ..da
Sikter bagro, ostavite narod da radi na izvlačenju iz krize.
preskočio si ti 45 godina lijepog života u srhmarcellus wrote:jastreb wrote:A da ustašama nije bilo Švaba i Talijana? NDH bio bi samo "tisućljetni san".marcellus wrote:
nije čudo
tebo vremeplov često vrluda i preskače stoljeća i događaje
ti si uopće tukan iliti puran
tvoje pućpurikanje ..jbt
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Na danasnji dan prije 30 odigrana pomalo morbidna kosarkaska utakmica u Sarajevu
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
Page 2 of 13