NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
tu su ustaše krivi...Ringo10 wrote:E tu ti nisu Srbi krivimichaellcmacha wrote:ja trenutno vidim da najviše opet od hrvatske kradu srbi... otvorili su fiktivno opg-ove ne žive u hrvatskoj nego dolaze povremeno i izvlače novac preko sdss-a i snv-a... i te pare odvlače u srbiju... da mi smetaju i moji lopovi dakako da smetaju ali ovi što su mi rušili i palili kuću. pa oni dobili obnovu , a ja tj moji nisu, i onda usput da izvlače lovu i odnose u srbiju... veli džango da se radi o zavisti... naravno da se ne radi o zavisti nego o neslaganju da mi bandit koji mi je palio kuću još i prosperira u državi koju ne priznaje i protiv koje se borio i opet bi...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:mi koji smo se borili protiv velikosrpske agresije itekako dobro znamo da u narednom vremenu ni u ludilu se hrvati i hrvatska ne smiju opustiti i ne dao Bog prepustiti onoj lako ćemo, jer srpski ciljevi nisu promijenjeni samo su trenutno na standbyu jer im geopolitičke okolnosti nisu na ruku... inače bi oni svako malo radili pizdarije... tu nema sumnje... bar mi ne sumnjamo...
Mislim da drzis oko na krivu stranu, to nema nikakve VISE osnove. Srbija je ekonomski lose, ljudi mladih zeljnih rata absolutno nema, to niko ne pusi vise.
Bolje ti/vi gledajte na ove sto se busaju u prsa sa hrvatstvom a kradu od Hrvatske..
slažem se s tobom , ali treba ići po prioritetima....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ko im to daje!?michaellcmacha wrote:ja trenutno vidim da najviše opet od hrvatske kradu srbi... otvorili su fiktivno opg-ove ne žive u hrvatskoj nego dolaze povremeno i izvlače novac preko sdss-a i snv-a... i te pare odvlače u srbiju... da mi smetaju i moji lopovi dakako da smetaju ali ovi što su mi rušili i palili kuću. pa oni dobili obnovu , a ja tj moji nisu, i onda usput da izvlače lovu i odnose u srbiju... veli džango da se radi o zavisti... naravno da se ne radi o zavisti nego o neslaganju da mi bandit koji mi je palio kuću još i prosperira u državi koju ne priznaje i protiv koje se borio i opet bi...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:mi koji smo se borili protiv velikosrpske agresije itekako dobro znamo da u narednom vremenu ni u ludilu se hrvati i hrvatska ne smiju opustiti i ne dao Bog prepustiti onoj lako ćemo, jer srpski ciljevi nisu promijenjeni samo su trenutno na standbyu jer im geopolitičke okolnosti nisu na ruku... inače bi oni svako malo radili pizdarije... tu nema sumnje... bar mi ne sumnjamo...
Mislim da drzis oko na krivu stranu, to nema nikakve VISE osnove. Srbija je ekonomski lose, ljudi mladih zeljnih rata absolutno nema, to niko ne pusi vise.
Bolje ti/vi gledajte na ove sto se busaju u prsa sa hrvatstvom a kradu od Hrvatske..
Jbt pa kad su izbori otvoreno se time trguje, hdz kupuje sdss, citaj pupovca.
Nisu to Srbi, a ni Hrvati..to su sada osobe imenom i prezimenom. Svi znaju to al se prave ludi, ne radi pupovac za srbe vec za sebe a drze ga ne srbi vec upravo hrvati tj hdx
Guest- Guest
koji si ti sroljo pa to što si sad napisao si od mene prepisao još davnih godina.... stvarno si klošarčina.... ;)))Ringo10 wrote:Ne razumijes timichaellcmacha wrote:koliko ja za iščitati iz tvojih upisa kad si pijan ... ti si taj koji zapjevaš ustaške pjesme znači ti si ustaša po prilici... ja pak nit pjevam ustaške pjesme nit imam kakvih ustaških simbola znači meni ne mreš imputirati da sam ustaša... ali mi možeš spočitati da ja ne priznajem da su partizansko-četničke postrojbe oslobađale Sisak, zagreb i hrvatsku... tvrdim i to je činjenica da su te postrojbe bile beskrupulozne ubojice ciljano usmjeravane a prije toga formirane kako bi hrvatskom narodu i hrvatskoj državi nanijele što veću štetu... a tebi eto šojke pa zajedno onanišite na koču popovićaRingo10 wrote:Hahaha koji si ti glupi ustasa...michaellcmacha wrote:i naravno da ako bude trebalo da ćemo se i pobiti ukoliko budete nastojali u inzistu da je ta banda oslobađala hrvatsku...
Iako je GLUPI USTASA oksimoron
Jer rijec USTASA podrazumijeva ono GLUP
Sada cu ti objasnit da su ustase tehnicki gledano bili u pravu glede zelje za neovisnom Hrvatskom u njenim povijesnim granicama
Ali su zajebali sve i zabrazdili u fasizam i postali nacisticke marionete...upropastili sve kolaboracijom i zlocinima, otisli na stranputicu povijesti ... steta jebi ga ...upropastili su jedan nacionalni revolucionarni pokret ...
Komunisti su obnovili hrvatsku drzavnost, spasili Hrvate i Hrvatsku kao pobjednike u velikom ratu i vratili teritorije koje su izgledale trajno izgubljene..jer Hrvatska se mogla obnoviti samo kroz jugoslavenski federalizam posto je ideja hrvatske neovisnosti bila tesko kompromitirana i u medjunarodnim okvirima a da ne spominjemo unutrasnje odnose.
Kasnije su stari revolucionari ostvarili neovisnost
Sa partizanskim pokretom je pokrenut proces povratka i objedinjavanja povjesnih hrvatskih zemalja
A za taj proces treba vremena i jaka licnost na celu poput Tita ili Tudjmana ... ili vise njih...A toga trenutno nema...pa popostoji oopasnost da nesposobnjakovici ugroze sve sto je do sad postignuto
Kapiras li sad kako je moguce povezati naizgled nespojive sstvari ...vase ideoloska zaslijepljenost i na desnici i na ljevici je veliki hrvatski problem
Treba pragmatizam ali hrvatska ideoloska zadrtost je prevelika i treba biti prevazidjena...inace nece biti dobro
2015-08-08
Ne lupetaj. Ja sam vojsku odsluzio kad sam bio pozvan i ne izmisljaj ja bi radje srpsku jer to nije niko rekao.michaellcmacha wrote:i onda ti veliš ajmo zaboravit sve, idemo dalje i gledajmo unaprijed i hop naleti tema o obvezi nošenja puške o političkom hrvatskom, ne nužno i nacionalnom hrvatskom ramenu... kad ono ne bi ja nikako ja bih radije opet srpsku pušku o srpskom ramenu ako moram birati... ako ne moram onda sa strane... ali samo dok moji ne prevagnu.... ;)
Prestani fabrikovati izjizjave.
Ja sam tebi rekao za hos, ove u crnim kosuljama sa pozdravom za dom spremni, a ti si odmah tu po obicaju cuo sto si hteo.
Ja za vojsku ni jednu vise nisam, ako budem zivio u hr i budem morao normalno da bih isao, inace ne bih ni zivio.
Guest- Guest
nije to točno... hrvatski ustav je mjenjao račan i isključio iz odlučivanja dijasporu a uključio srpsku manjinu pod velom ostalih manjina... srbi su dobili ono što im hrvati nikad ne bi dali, ali mali seronja je gledao kako da zajebe shemu i kad ga ne bude i nariktao da se mi danas moramo zajebavati i sa pupovcem i sa stanimirovićem i sa onim u vukovaru ne znam kak se zove... nebitno... kretenluk koji se izdigao u hdz-u pod zadnje nije svjestan da u skorijem vremenu mora iznaći modus da se stvori blok koji će brojati više od 2/3 i mijenjati ustav na način da se onemogući i dupli glas za manjine čitaj srbe i uopće da manjine sa manjinske liste mogu participirati u vlasti na državnoj razini....dzmrdz wrote:Ko im to daje!?michaellcmacha wrote:ja trenutno vidim da najviše opet od hrvatske kradu srbi... otvorili su fiktivno opg-ove ne žive u hrvatskoj nego dolaze povremeno i izvlače novac preko sdss-a i snv-a... i te pare odvlače u srbiju... da mi smetaju i moji lopovi dakako da smetaju ali ovi što su mi rušili i palili kuću. pa oni dobili obnovu , a ja tj moji nisu, i onda usput da izvlače lovu i odnose u srbiju... veli džango da se radi o zavisti... naravno da se ne radi o zavisti nego o neslaganju da mi bandit koji mi je palio kuću još i prosperira u državi koju ne priznaje i protiv koje se borio i opet bi...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:mi koji smo se borili protiv velikosrpske agresije itekako dobro znamo da u narednom vremenu ni u ludilu se hrvati i hrvatska ne smiju opustiti i ne dao Bog prepustiti onoj lako ćemo, jer srpski ciljevi nisu promijenjeni samo su trenutno na standbyu jer im geopolitičke okolnosti nisu na ruku... inače bi oni svako malo radili pizdarije... tu nema sumnje... bar mi ne sumnjamo...
Nisu to Srbi, a ni Hrvati..to su sada osobe imenom i prezimenom. Svi znaju to al se prave ludi, ne radi pupovac za srbe vec za sebe a drze ga ne srbi vec upravo hrvati tj hdx
2015-08-08
Ja od tebe prepisaomichaellcmacha wrote:koji si ti sroljo pa to što si sad napisao si od mene prepisao još davnih godina.... stvarno si klošarčina.... ;)))Ringo10 wrote:Ne razumijes timichaellcmacha wrote:koliko ja za iščitati iz tvojih upisa kad si pijan ... ti si taj koji zapjevaš ustaške pjesme znači ti si ustaša po prilici... ja pak nit pjevam ustaške pjesme nit imam kakvih ustaških simbola znači meni ne mreš imputirati da sam ustaša... ali mi možeš spočitati da ja ne priznajem da su partizansko-četničke postrojbe oslobađale Sisak, zagreb i hrvatsku... tvrdim i to je činjenica da su te postrojbe bile beskrupulozne ubojice ciljano usmjeravane a prije toga formirane kako bi hrvatskom narodu i hrvatskoj državi nanijele što veću štetu... a tebi eto šojke pa zajedno onanišite na koču popovićaRingo10 wrote:Hahaha koji si ti glupi ustasa...michaellcmacha wrote:i naravno da ako bude trebalo da ćemo se i pobiti ukoliko budete nastojali u inzistu da je ta banda oslobađala hrvatsku...
Iako je GLUPI USTASA oksimoron
Jer rijec USTASA podrazumijeva ono GLUP
Sada cu ti objasnit da su ustase tehnicki gledano bili u pravu glede zelje za neovisnom Hrvatskom u njenim povijesnim granicama
Ali su zajebali sve i zabrazdili u fasizam i postali nacisticke marionete...upropastili sve kolaboracijom i zlocinima, otisli na stranputicu povijesti ... steta jebi ga ...upropastili su jedan nacionalni revolucionarni pokret ...
Komunisti su obnovili hrvatsku drzavnost, spasili Hrvate i Hrvatsku kao pobjednike u velikom ratu i vratili teritorije koje su izgledale trajno izgubljene..jer Hrvatska se mogla obnoviti samo kroz jugoslavenski federalizam posto je ideja hrvatske neovisnosti bila tesko kompromitirana i u medjunarodnim okvirima a da ne spominjemo unutrasnje odnose.
Kasnije su stari revolucionari ostvarili neovisnost
Sa partizanskim pokretom je pokrenut proces povratka i objedinjavanja povjesnih hrvatskih zemalja
A za taj proces treba vremena i jaka licnost na celu poput Tita ili Tudjmana ... ili vise njih...A toga trenutno nema...pa popostoji oopasnost da nesposobnjakovici ugroze sve sto je do sad postignuto
Kapiras li sad kako je moguce povezati naizgled nespojive sstvari ...vase ideoloska zaslijepljenost i na desnici i na ljevici je veliki hrvatski problem
Treba pragmatizam ali hrvatska ideoloska zadrtost je prevelika i treba biti prevazidjena...inace nece biti dobro
E jadu jedan ko je citao tvoje gluposti davnih godina nemam pojma ni ko si
Ja i ti ideoloski nikakvih podudarnosti nemamo ...ja sam u nacionalnom smislu pragmatik bez cvrstog ideoloskog opredjeljenja ... A ti si ocigledno zadrti ustasa ...patoloski opsjednut Srbima
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja ti opet kazem, Srbi ti nisu problem. Sve poluge vlasti su u hrv rukama.michaellcmacha wrote:nije to točno... hrvatski ustav je mjenjao račan i isključio iz odlučivanja dijasporu a uključio srpsku manjinu pod velom ostalih manjina... srbi su dobili ono što im hrvati nikad ne bi dali, ali mali seronja je gledao kako da zajebe shemu i kad ga ne bude i nariktao da se mi danas moramo zajebavati i sa pupovcem i sa stanimirovićem i sa onim u vukovaru ne znam kak se zove... nebitno... kretenluk koji se izdigao u hdz-u pod zadnje nije svjestan da u skorijem vremenu mora iznaći modus da se stvori blok koji će brojati više od 2/3 i mijenjati ustav na način da se onemogući i dupli glas za manjine čitaj srbe i uopće da manjine sa manjinske liste mogu participirati u vlasti na državnoj razini....dzmrdz wrote:Ko im to daje!?michaellcmacha wrote:ja trenutno vidim da najviše opet od hrvatske kradu srbi... otvorili su fiktivno opg-ove ne žive u hrvatskoj nego dolaze povremeno i izvlače novac preko sdss-a i snv-a... i te pare odvlače u srbiju... da mi smetaju i moji lopovi dakako da smetaju ali ovi što su mi rušili i palili kuću. pa oni dobili obnovu , a ja tj moji nisu, i onda usput da izvlače lovu i odnose u srbiju... veli džango da se radi o zavisti... naravno da se ne radi o zavisti nego o neslaganju da mi bandit koji mi je palio kuću još i prosperira u državi koju ne priznaje i protiv koje se borio i opet bi...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:mi koji smo se borili protiv velikosrpske agresije itekako dobro znamo da u narednom vremenu ni u ludilu se hrvati i hrvatska ne smiju opustiti i ne dao Bog prepustiti onoj lako ćemo, jer srpski ciljevi nisu promijenjeni samo su trenutno na standbyu jer im geopolitičke okolnosti nisu na ruku... inače bi oni svako malo radili pizdarije... tu nema sumnje... bar mi ne sumnjamo...
Guest- Guest
pa nemoš ti birati ... hos-ovci su bili dragovoljci kojih je poginulo 700 i u odnosu na ukupan broj najviše ih je poginulo, a u vrijeme dok su oni bili dragovoljci hrvatska nije imala vojske ... znači kako sam onomad na temi rekao da si kojim slučajem ostao u sisku kao srbin i da si se prijavio u zng rh 1991 u 6. mjesecu... bio bi u prilici biti u istom rovu sa hos-ovcem a ne biti pripadnik hos-a, ali bi zajedno s njim branio hrvatsku... od sebe... :))))))dzmrdz wrote:Ne lupetaj. Ja sam vojsku odsluzio kad sam bio pozvan i ne izmisljaj ja bi radje srpsku jer to nije niko rekao.michaellcmacha wrote:i onda ti veliš ajmo zaboravit sve, idemo dalje i gledajmo unaprijed i hop naleti tema o obvezi nošenja puške o političkom hrvatskom, ne nužno i nacionalnom hrvatskom ramenu... kad ono ne bi ja nikako ja bih radije opet srpsku pušku o srpskom ramenu ako moram birati... ako ne moram onda sa strane... ali samo dok moji ne prevagnu.... ;)
Ja sam tebi rekao za hos, ove u crnim kosuljama sa pozdravom za dom spremni, a ti si odmah tu po obicaju cuo sto si hteo.
Ja za vojsku ni jednu vise nisam, ako budem zivio u hr i budem morao normalno da bih isao, inace ne bih ni zivio.
2015-08-08
Bilo kako bilo, dan pobjede. Pobjede nad nacizmom. Sloboda????? Kako kome. Nizozemcima, Francuzima,Norvezanima ..... Poljacima, Cesima, Latvijcima ili pak Bugarima?????? DNRH je u gabuli sta su je "oslobodile" "domace"snage. rezultat , jos 45 godina diktatorstva,nesloboda, siromastva itd....Istocni lager je odjezdio negdje drugdje a sljedbenici drzave koja je , eto , isla svojim putem tapkaju na mjestu. Najveci rezultat oslobodjenja iz danasnje perspektive je da je u 45 godina stvorena elita koja danas "vlada". Sve je isto samo njega nema. Ostalo, kila mozga ....
2014-04-14
ne čitaš s razumijevanjem... mi trenutno nemamo dvotrećinsku većinu u saboru... mi hrvati jel... pola sdpovaca ili nisu hrvati ili su komunjarska stoka koja pod geslom kvaziantifašizma podržava i održava potpuno neprirodno i nenormalno stanje... da su oni pravi hrvatski socijaldemokrati i da nisu išli raditi ta sranja sa promjenom ustava budi siguran da bi češće o hos-u čuo u ist endu neg u hrvatskoj... ovo je samo refleksija na idiotske protuhrvatske odluke... koje nas skupo koštaju, a posljedično će onda i srbe koštati... jednom nekada... ne zato što bih ja da tako bude nego zato jer će tako biti, a ne bi trebalo...dzmrdz wrote:Ja ti opet kazem, Srbi ti nisu problem. Sve poluge vlasti su u hrv rukama.michaellcmacha wrote:nije to točno... hrvatski ustav je mjenjao račan i isključio iz odlučivanja dijasporu a uključio srpsku manjinu pod velom ostalih manjina... srbi su dobili ono što im hrvati nikad ne bi dali, ali mali seronja je gledao kako da zajebe shemu i kad ga ne bude i nariktao da se mi danas moramo zajebavati i sa pupovcem i sa stanimirovićem i sa onim u vukovaru ne znam kak se zove... nebitno... kretenluk koji se izdigao u hdz-u pod zadnje nije svjestan da u skorijem vremenu mora iznaći modus da se stvori blok koji će brojati više od 2/3 i mijenjati ustav na način da se onemogući i dupli glas za manjine čitaj srbe i uopće da manjine sa manjinske liste mogu participirati u vlasti na državnoj razini....dzmrdz wrote:Ko im to daje!?michaellcmacha wrote:ja trenutno vidim da najviše opet od hrvatske kradu srbi... otvorili su fiktivno opg-ove ne žive u hrvatskoj nego dolaze povremeno i izvlače novac preko sdss-a i snv-a... i te pare odvlače u srbiju... da mi smetaju i moji lopovi dakako da smetaju ali ovi što su mi rušili i palili kuću. pa oni dobili obnovu , a ja tj moji nisu, i onda usput da izvlače lovu i odnose u srbiju... veli džango da se radi o zavisti... naravno da se ne radi o zavisti nego o neslaganju da mi bandit koji mi je palio kuću još i prosperira u državi koju ne priznaje i protiv koje se borio i opet bi...dzmrdz wrote:
2015-08-08
krajnje na žalost... upravo tako...abraham wrote:Bilo kako bilo, dan pobjede. Pobjede nad nacizmom. Sloboda????? Kako kome. Nizozemcima, Francuzima,Norvezanima ..... Poljacima, Cesima, Latvijcima ili pak Bugarima?????? DNRH je u gabuli sta su je "oslobodile" "domace"snage. rezultat , jos 45 godina diktatorstva,nesloboda, siromastva itd....Istocni lager je odjezdio negdje drugdje a sljedbenici drzave koja je , eto , isla svojim putem tapkaju na mjestu. Najveci rezultat oslobodjenja iz danasnje perspektive je da je u 45 godina stvorena elita koja danas "vlada". Sve je isto samo njega nema. Ostalo, kila mozga ....
2015-08-08
To je nesto drugo. Znas ti dobro moj stav oko svega.michaellcmacha wrote:pa nemoš ti birati ... hos-ovci su bili dragovoljci kojih je poginulo 700 i u odnosu na ukupan broj najviše ih je poginulo, a u vrijeme dok su oni bili dragovoljci hrvatska nije imala vojske ... znači kako sam onomad na temi rekao da si kojim slučajem ostao u sisku kao srbin i da si se prijavio u zng rh 1991 u 6. mjesecu... bio bi u prilici biti u istom rovu sa hos-ovcem a ne biti pripadnik hos-a, ali bi zajedno s njim branio hrvatsku... od sebe... :))))))dzmrdz wrote:Ne lupetaj. Ja sam vojsku odsluzio kad sam bio pozvan i ne izmisljaj ja bi radje srpsku jer to nije niko rekao.michaellcmacha wrote:i onda ti veliš ajmo zaboravit sve, idemo dalje i gledajmo unaprijed i hop naleti tema o obvezi nošenja puške o političkom hrvatskom, ne nužno i nacionalnom hrvatskom ramenu... kad ono ne bi ja nikako ja bih radije opet srpsku pušku o srpskom ramenu ako moram birati... ako ne moram onda sa strane... ali samo dok moji ne prevagnu.... ;)
Ne mesaj mene sa Dzangom u toj prici, vi ste imali druge stavove.
Vidi se da si bio pandur, samo nesto podmeces, bacas mamce i paranoises..ti si gori od Ilije Cvorovica..kad stignes tu Potemkinovu bastu okopat ...:)
Guest- Guest
Citam, ssamo Nece ti jezik nego pravo kako ti volis reci...michaellcmacha wrote:ne čitaš s razumijevanjem... mi trenutno nemamo dvotrećinsku većinu u saboru... mi hrvati jel... pola sdpovaca ili nisu hrvati ili su komunjarska stoka koja pod geslom kvaziantifašizma podržava i održava potpuno neprirodno i nenormalno stanje... da su oni pravi hrvatski socijaldemokrati i da nisu išli raditi ta sranja sa promjenom ustava budi siguran da bi češće o hos-u čuo u ist endu neg u hrvatskoj... ovo je samo refleksija na idiotske protuhrvatske odluke... koje nas skupo koštaju, a posljedično će onda i srbe koštati... jednom nekada... ne zato što bih ja da tako bude nego zato jer će tako biti, a ne bi trebalo...dzmrdz wrote:Ja ti opet kazem, Srbi ti nisu problem. Sve poluge vlasti su u hrv rukama.michaellcmacha wrote:nije to točno... hrvatski ustav je mjenjao račan i isključio iz odlučivanja dijasporu a uključio srpsku manjinu pod velom ostalih manjina... srbi su dobili ono što im hrvati nikad ne bi dali, ali mali seronja je gledao kako da zajebe shemu i kad ga ne bude i nariktao da se mi danas moramo zajebavati i sa pupovcem i sa stanimirovićem i sa onim u vukovaru ne znam kak se zove... nebitno... kretenluk koji se izdigao u hdz-u pod zadnje nije svjestan da u skorijem vremenu mora iznaći modus da se stvori blok koji će brojati više od 2/3 i mijenjati ustav na način da se onemogući i dupli glas za manjine čitaj srbe i uopće da manjine sa manjinske liste mogu participirati u vlasti na državnoj razini....dzmrdz wrote:Ko im to daje!?michaellcmacha wrote:
ja trenutno vidim da najviše opet od hrvatske kradu srbi... otvorili su fiktivno opg-ove ne žive u hrvatskoj nego dolaze povremeno i izvlače novac preko sdss-a i snv-a... i te pare odvlače u srbiju... da mi smetaju i moji lopovi dakako da smetaju ali ovi što su mi rušili i palili kuću. pa oni dobili obnovu , a ja tj moji nisu, i onda usput da izvlače lovu i odnose u srbiju... veli džango da se radi o zavisti... naravno da se ne radi o zavisti nego o neslaganju da mi bandit koji mi je palio kuću još i prosperira u državi koju ne priznaje i protiv koje se borio i opet bi...
Samo Srbi, svuda Srbi..o jbt. Pa nemos 3 mladica naci u srpssrpskim selima vise a ti se bojis srba
Guest- Guest
moš ih naći u Sisku koliko ti volja... da vidiš budem ti poslikao... dječarac srbin jel, otvorio u gradskom prostoru jedan biznis, biznis propao ostali dugovi prema gradu, prema državi svašta nešto... kad eto ti njega ni pol godine kasnije drugi gradski prostor e sad ide biznis... kad u međuvremenu izlistaju se dužnici kojima je grad oprostio dug po osnovi komunalnog, i po osnovi duga za vodu i one slivne pičke mile materine vode, a njemu grad oprostio sve dugove... uglavnom aj pogodi od 4 najuža suradnika moja gradonačelnica koliko ima srba a koliko hrvata antifašista... moš samo jednom pogađati... e da na tom popisu otpisa dugova otpisani su dugovi i jednoj udruzi koja je preotela naziv jednoj lokalnoj braniteljskoj udruzi... aj pogodi tko joj je bio na čelu srbin ili hrvat... i gdje je bio taj srbin 1991-1995, u kojem beogradskom kvartu... rekao sam ti na pp da nemam i uistinu nemam ništa protiv srba, ali samo onih koji su tu u hrvatskoj bez fige u džepu... jebiga srbi sa figom u džepu i srbijom u srcu su nas skupo koštali i još uvijek nas skupo koštaju...dzmrdz wrote:Citam, ssamo Nece ti jezik nego pravo kako ti volis reci...michaellcmacha wrote:ne čitaš s razumijevanjem... mi trenutno nemamo dvotrećinsku većinu u saboru... mi hrvati jel... pola sdpovaca ili nisu hrvati ili su komunjarska stoka koja pod geslom kvaziantifašizma podržava i održava potpuno neprirodno i nenormalno stanje... da su oni pravi hrvatski socijaldemokrati i da nisu išli raditi ta sranja sa promjenom ustava budi siguran da bi češće o hos-u čuo u ist endu neg u hrvatskoj... ovo je samo refleksija na idiotske protuhrvatske odluke... koje nas skupo koštaju, a posljedično će onda i srbe koštati... jednom nekada... ne zato što bih ja da tako bude nego zato jer će tako biti, a ne bi trebalo...dzmrdz wrote:Ja ti opet kazem, Srbi ti nisu problem. Sve poluge vlasti su u hrv rukama.michaellcmacha wrote:nije to točno... hrvatski ustav je mjenjao račan i isključio iz odlučivanja dijasporu a uključio srpsku manjinu pod velom ostalih manjina... srbi su dobili ono što im hrvati nikad ne bi dali, ali mali seronja je gledao kako da zajebe shemu i kad ga ne bude i nariktao da se mi danas moramo zajebavati i sa pupovcem i sa stanimirovićem i sa onim u vukovaru ne znam kak se zove... nebitno... kretenluk koji se izdigao u hdz-u pod zadnje nije svjestan da u skorijem vremenu mora iznaći modus da se stvori blok koji će brojati više od 2/3 i mijenjati ustav na način da se onemogući i dupli glas za manjine čitaj srbe i uopće da manjine sa manjinske liste mogu participirati u vlasti na državnoj razini....dzmrdz wrote:
Ko im to daje!?
Samo Srbi, svuda Srbi..o jbt. Pa nemos 3 mladica naci u srpssrpskim selima vise a ti se bojis srba
2015-08-08
bio sam hrvatski policajac, uglavnom ratni policajac, u mirnodopskom razdoblju nisam se trgao od policijskog posla jer nisam htio maltretirat ljude, izuzev likova tipa mućo, zloćo, srđan, te sam pospremio, mada šteta za ovog zadnjeg da nije lego...... a dolaskom trećesiječanjskih promjena su mi se smiješila izlazna vrata jer gle čuda došao za zapovjednika lik čiji je brajo 1990 i 1991 glasno srbovao, pa se onda utišao a obojica su imali jebenu zaštitu i ratnih i poratnih godina, i onda on bude u poziciji da o mojoj sudbini odlučuje, aj pogodi... ma ne moraš pogađat... morao sam otići jer je bilo na knap da ga upiknem ampulom u tjeme, pa s obzirom da su već 3 sina bila tu, nije bio vrijedan tog zrna...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:moš ih naći u Sisku koliko ti volja... da vidiš budem ti poslikao... dječarac srbin jel, otvorio u gradskom prostoru jedan biznis, biznis propao ostali dugovi prema gradu, prema državi svašta nešto... kad eto ti njega ni pol godine kasnije drugi gradski prostor e sad ide biznis... kad u međuvremenu izlistaju se dužnici kojima je grad oprostio dug po osnovi komunalnog, i po osnovi duga za vodu i one slivne pičke mile materine vode, a njemu grad oprostio sve dugove... uglavnom aj pogodi od 4 najuža suradnika moja gradonačelnica koliko ima srba a koliko hrvata antifašista... moš samo jednom pogađati... e da na tom popisu otpisa dugova otpisani su dugovi i jednoj udruzi koja je preotela naziv jednoj lokalnoj braniteljskoj udruzi... aj pogodi tko joj je bio na čelu srbin ili hrvat... i gdje je bio taj srbin 1991-1995, u kojem beogradskom kvartu... rekao sam ti na pp da nemam i uistinu nemam ništa protiv srba, ali samo onih koji su tu u hrvatskoj bez fige u džepu... jebiga srbi sa figom u džepu i srbijom u srcu su nas skupo koštali i još uvijek nas skupo koštaju...dzmrdz wrote:Citam, ssamo Nece ti jezik nego pravo kako ti volis reci...michaellcmacha wrote:ne čitaš s razumijevanjem... mi trenutno nemamo dvotrećinsku većinu u saboru... mi hrvati jel... pola sdpovaca ili nisu hrvati ili su komunjarska stoka koja pod geslom kvaziantifašizma podržava i održava potpuno neprirodno i nenormalno stanje... da su oni pravi hrvatski socijaldemokrati i da nisu išli raditi ta sranja sa promjenom ustava budi siguran da bi češće o hos-u čuo u ist endu neg u hrvatskoj... ovo je samo refleksija na idiotske protuhrvatske odluke... koje nas skupo koštaju, a posljedično će onda i srbe koštati... jednom nekada... ne zato što bih ja da tako bude nego zato jer će tako biti, a ne bi trebalo...dzmrdz wrote:Ja ti opet kazem, Srbi ti nisu problem. Sve poluge vlasti su u hrv rukama.michaellcmacha wrote:
nije to točno... hrvatski ustav je mjenjao račan i isključio iz odlučivanja dijasporu a uključio srpsku manjinu pod velom ostalih manjina... srbi su dobili ono što im hrvati nikad ne bi dali, ali mali seronja je gledao kako da zajebe shemu i kad ga ne bude i nariktao da se mi danas moramo zajebavati i sa pupovcem i sa stanimirovićem i sa onim u vukovaru ne znam kak se zove... nebitno... kretenluk koji se izdigao u hdz-u pod zadnje nije svjestan da u skorijem vremenu mora iznaći modus da se stvori blok koji će brojati više od 2/3 i mijenjati ustav na način da se onemogući i dupli glas za manjine čitaj srbe i uopće da manjine sa manjinske liste mogu participirati u vlasti na državnoj razini....
Ako je ikome stalo da ne bude figa u dzepu to sam ja. ja ni ovde a ni u hr kad dodjem ne propagiram nikakve budalastine, nisam politicki aktivan niti zelim biti aktivan. ti moras shavtiti da nis svi ljudi samo zato sto su iste nacionalnosti isti niti istih namera.
Pa vidis i sam po sebi uostalom.
ja bi najsretniji bio da nije do ovog rata ni doslo i da je sve proslo mirno. Ja sam u hr na jebenu kucu u kojoj mozda nikad necu ziviti bacio bukvalno 10k eura u zadnje dve godine, placam sve dadzbine, ne radim ni javno ni tajno protiv Hrvatske i sta sada ja da se osecam koji kurac odgovornim za Pupovca ili Stanimirovica z akoje i ne glasam uostalmo niti ih dozivljaavam kao ni masa drugih.
Ja sve tebe razumem, sve sto si ispricao od jebenog petra Teslica pa nadalje, ali ti covece ne das nikome za pravo da ima drugacija iskustav i da misli drugacije. Sto je najgore, uvredio si me onako jebacki kad si insinuirao da je moja pordica dobila neke nekretnine po osnovu otimacine od nekoh Hrvata.
Moras naci neku granicu pogotov kad sam ti u x navrata rekao otvoreno sve, pa jedino ako me zelis zajebavati ond amozemo natsaviti u istom tonu.
Nemoj raditi stavri koje ne bi volio da drugi tebi rade, znam da znas ali te ponese taj rat i onda se izbacis na pogresnim ljudima.
ne moze biti rat non stop...ljudi zive i posle rata, rat je vec stanje uma sada
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:bio sam hrvatski policajac, uglavnom ratni policajac, u mirnodopskom razdoblju nisam se trgao od policijskog posla jer nisam htio maltretirat ljude, izuzev likova tipa mućo, zloćo, srđan, te sam pospremio, mada šteta za ovog zadnjeg da nije lego...... a dolaskom trećesiječanjskih promjena su mi se smiješila izlazna vrata jer gle čuda došao za zapovjednika lik čiji je brajo 1990 i 1991 glasno srbovao, pa se onda utišao a obojica su imali jebenu zaštitu i ratnih i poratnih godina, i onda on bude u poziciji da o mojoj sudbini odlučuje, aj pogodi... ma ne moraš pogađat... morao sam otići jer je bilo na knap da ga upiknem ampulom u tjeme, pa s obzirom da su već 3 sina bila tu, nije bio vrijedan tog zrna...
Iskreno, nemam pjma ko su ti nabrojani, nikad cuo!
Rekao sam i tre-u nedavno, da treba vremna da se neke stavri stisaju i ne treba kopati po tudjim ranama. Ja se ne bih trpao d abudem hrvatski policajac a da sam bio srpski nikada. Jednostavno ne ide, ali jbg ljudi ko ljudi idu z anovcem.
na kraju nije to ni bitno, ja sma spreman svakoga saslusati i imam empatije za sve koji su nevino nastradali, bez obizra na nacionalnost.
Meni je rata pun klinac i kojekakvih ludorija, zato i zivim ovde. Necu da budem dole da s eneki supci izdrkavaju po mnei smao jer sam Srbin a takvih ima masala, obicni supci ali sada moogu, tj ne mogu.
Guest- Guest
rat je non stop.. pusti te priče što se tebi snilo...... u miru se vrše pripreme za rat... ako to nisi znao eto da i to apsolviraš... naravno da nedam za pravo nikom tko negira velikosrpski obrazac nametanja vlasti, opstruiranja političke volje hrvata, ugnjetavanja, 10-godišnje nesnosne torture, 45 godišnje nametanje kolektivne krivnje za nešto što je eskaliralo u okviru svjetskog rata i to isključivo u smislu revanšizma i bezobzirne osvete koju ne opravdavam, ali mogu razumjeti ... ja javno licem u lice kažem svakom što ga spada... a isto tako tko god ima nešto mi za reć u lice samo daj ali nek bude argumentirano... ..... evo primjera neki dan... dođe mi najmlađi sin i pita me što je pesnica... naime profesorica iz likovnog im je dala zadatak da nacrtaju "zlatni rez "pesnice""... ma kog ti jebeš, kome ti pod manjinskim plaštom prodaješ muda pod bubrege... nazvao sam mu razrednika i rekao nek rasprave sa ravnateljem da se ta srpkinja iz raške upristoji komunicirati u hrvatskoj školi na hrvatskom jeziku sa učenicima ili nek se nosi u 3 pičke materine i ona i pesnicadzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:moš ih naći u Sisku koliko ti volja... da vidiš budem ti poslikao... dječarac srbin jel, otvorio u gradskom prostoru jedan biznis, biznis propao ostali dugovi prema gradu, prema državi svašta nešto... kad eto ti njega ni pol godine kasnije drugi gradski prostor e sad ide biznis... kad u međuvremenu izlistaju se dužnici kojima je grad oprostio dug po osnovi komunalnog, i po osnovi duga za vodu i one slivne pičke mile materine vode, a njemu grad oprostio sve dugove... uglavnom aj pogodi od 4 najuža suradnika moja gradonačelnica koliko ima srba a koliko hrvata antifašista... moš samo jednom pogađati... e da na tom popisu otpisa dugova otpisani su dugovi i jednoj udruzi koja je preotela naziv jednoj lokalnoj braniteljskoj udruzi... aj pogodi tko joj je bio na čelu srbin ili hrvat... i gdje je bio taj srbin 1991-1995, u kojem beogradskom kvartu... rekao sam ti na pp da nemam i uistinu nemam ništa protiv srba, ali samo onih koji su tu u hrvatskoj bez fige u džepu... jebiga srbi sa figom u džepu i srbijom u srcu su nas skupo koštali i još uvijek nas skupo koštaju...dzmrdz wrote:Citam, ssamo Nece ti jezik nego pravo kako ti volis reci...michaellcmacha wrote:ne čitaš s razumijevanjem... mi trenutno nemamo dvotrećinsku većinu u saboru... mi hrvati jel... pola sdpovaca ili nisu hrvati ili su komunjarska stoka koja pod geslom kvaziantifašizma podržava i održava potpuno neprirodno i nenormalno stanje... da su oni pravi hrvatski socijaldemokrati i da nisu išli raditi ta sranja sa promjenom ustava budi siguran da bi češće o hos-u čuo u ist endu neg u hrvatskoj... ovo je samo refleksija na idiotske protuhrvatske odluke... koje nas skupo koštaju, a posljedično će onda i srbe koštati... jednom nekada... ne zato što bih ja da tako bude nego zato jer će tako biti, a ne bi trebalo...dzmrdz wrote:
Ja ti opet kazem, Srbi ti nisu problem. Sve poluge vlasti su u hrv rukama.
Ako je ikome stalo da ne bude figa u dzepu to sam ja. ja ni ovde a ni u hr kad dodjem ne propagiram nikakve budalastine, nisam politicki aktivan niti zelim biti aktivan. ti moras shavtiti da nis svi ljudi samo zato sto su iste nacionalnosti isti niti istih namera.
ja bi najsretniji bio da nije do ovog rata ni doslo i da je sve proslo mirno. Ja sam u hr na jebenu kucu u kojoj mozda nikad necu ziviti bacio bukvalno 10k eura u zadnje dve godine, placam sve dadzbine, ne radim ni javno ni tajno protiv Hrvatske i sta sada ja da se osecam koji kurac odgovornim za Pupovca ili Stanimirovica z akoje i ne glasam uostalmo niti ih dozivljaavam kao ni masa drugih.
Ja sve tebe razumem, sve sto si ispricao od jebenog petra Teslica pa nadalje, ali ti covece ne das nikome za pravo da ima drugacija iskustav i da misli drugacije. Sto je najgore, uvredio si me onako jebacki kad si insinuirao da je moja pordica dobila neke nekretnine po osnovu otimacine od nekoh Hrvata.
Moras naci neku granicu pogotov kad sam ti u x navrata rekao otvoreno sve, pa jedino ako me zelis zajebavati ond amozemo natsaviti u istom tonu.
Nemoj raditi stavri koje ne bi volio da drugi tebi rade, znam da znas ali te ponese taj rat i onda se izbacis na pogresnim ljudima.
2015-08-08
što bi se ko kako već rekoh izdrkavao na tebe ako si običan normalan čovjek, a ne povlašteni srbin... ni na njih se nitko ne izdrkava ali im se pamti... .... pa ja poznam čovjeka na baniji koji je bio sao krajiški ratnik, i lako moguće da smo se izravno fajtali u voćaru u stankovcu, ali čovjek je ostao u svojoj kući na baniji, živi tu i dan danas, nema nikakvih povlastica čak štoviše ne želi ih, radi poljoprivredu crnči on i obitelj mu a jako je grdo prošao u tom voćaru.... ni on ne bi više nikakvu pušku kao niti ja niti itko normalan, ali on čak vjerujem, kad je doživio da mu kuću opkole hrvatski vojnici i kad se pomirio sa sudbinom, da mu isti ti vojnici kažu budi u svojoj kući i javi se policiji i nemoj se brinuti, i do današnjeg dana ga nitko nikad nije maltretirao s hrvatske strane... jedino je srbima povratnicima bilo čudno kako ga ustaše nisu ubile a on bio krajiški ratnik i to rasni ratnik....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:bio sam hrvatski policajac, uglavnom ratni policajac, u mirnodopskom razdoblju nisam se trgao od policijskog posla jer nisam htio maltretirat ljude, izuzev likova tipa mućo, zloćo, srđan, te sam pospremio, mada šteta za ovog zadnjeg da nije lego...... a dolaskom trećesiječanjskih promjena su mi se smiješila izlazna vrata jer gle čuda došao za zapovjednika lik čiji je brajo 1990 i 1991 glasno srbovao, pa se onda utišao a obojica su imali jebenu zaštitu i ratnih i poratnih godina, i onda on bude u poziciji da o mojoj sudbini odlučuje, aj pogodi... ma ne moraš pogađat... morao sam otići jer je bilo na knap da ga upiknem ampulom u tjeme, pa s obzirom da su već 3 sina bila tu, nije bio vrijedan tog zrna...
Rekao sam i tre-u nedavno, da treba vremna da se neke stavri stisaju i ne treba kopati po tudjim ranama. Ja se ne bih trpao d abudem hrvatski policajac a da sam bio srpski nikada. Jednostavno ne ide, ali jbg ljudi ko ljudi idu z anovcem.
na kraju nije to ni bitno, ja sma spreman svakoga saslusati i imam empatije za sve koji su nevino nastradali, bez obizra na nacionalnost.
Meni je rata pun klinac i kojekakvih ludorija, zato i zivim ovde. Necu da budem dole da s eneki supci izdrkavaju po mnei smao jer sam Srbin a takvih ima masala, obicni supci ali sada moogu, tj ne mogu.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:rat je non stop.. pusti te priče što se tebi snilo...... u miru se vrše pripreme za rat... ako to nisi znao eto da i to apsolviraš... naravno da nedam za pravo nikom tko negira velikosrpski obrazac nametanja vlasti, opstruiranja političke volje hrvata, ugnjetavanja, 10-godišnje nesnosne torture, 45 godišnje nametanje kolektivne krivnje za nešto što je eskaliralo u okviru svjetskog rata i to isključivo u smislu revanšizma i bezobzirne osvete koju ne opravdavam, ali mogu razumjeti ... ja javno licem u lice kažem svakom što ga spada... a isto tako tko god ima nešto mi za reć u lice samo daj ali nek bude argumentirano... ..... evo primjera neki dan... dođe mi najmlađi sin i pita me što je pesnica... naime profesorica iz likovnog im je dala zadatak da nacrtaju "zlatni rez "pesnice""... ma kog ti jebeš, kome ti pod manjinskim plaštom prodaješ muda pod bubrege... nazvao sam mu razrednika i rekao nek rasprave sa ravnateljem da se ta srpkinja iz raške upristoji komunicirati u hrvatskoj školi na hrvatskom jeziku sa učenicima ili nek se nosi u 3 pičke materine i ona i pesnicadzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:moš ih naći u Sisku koliko ti volja... da vidiš budem ti poslikao... dječarac srbin jel, otvorio u gradskom prostoru jedan biznis, biznis propao ostali dugovi prema gradu, prema državi svašta nešto... kad eto ti njega ni pol godine kasnije drugi gradski prostor e sad ide biznis... kad u međuvremenu izlistaju se dužnici kojima je grad oprostio dug po osnovi komunalnog, i po osnovi duga za vodu i one slivne pičke mile materine vode, a njemu grad oprostio sve dugove... uglavnom aj pogodi od 4 najuža suradnika moja gradonačelnica koliko ima srba a koliko hrvata antifašista... moš samo jednom pogađati... e da na tom popisu otpisa dugova otpisani su dugovi i jednoj udruzi koja je preotela naziv jednoj lokalnoj braniteljskoj udruzi... aj pogodi tko joj je bio na čelu srbin ili hrvat... i gdje je bio taj srbin 1991-1995, u kojem beogradskom kvartu... rekao sam ti na pp da nemam i uistinu nemam ništa protiv srba, ali samo onih koji su tu u hrvatskoj bez fige u džepu... jebiga srbi sa figom u džepu i srbijom u srcu su nas skupo koštali i još uvijek nas skupo koštaju...dzmrdz wrote:Citam, ssamo Nece ti jezik nego pravo kako ti volis reci...michaellcmacha wrote:
ne čitaš s razumijevanjem... mi trenutno nemamo dvotrećinsku većinu u saboru... mi hrvati jel... pola sdpovaca ili nisu hrvati ili su komunjarska stoka koja pod geslom kvaziantifašizma podržava i održava potpuno neprirodno i nenormalno stanje... da su oni pravi hrvatski socijaldemokrati i da nisu išli raditi ta sranja sa promjenom ustava budi siguran da bi češće o hos-u čuo u ist endu neg u hrvatskoj... ovo je samo refleksija na idiotske protuhrvatske odluke... koje nas skupo koštaju, a posljedično će onda i srbe koštati... jednom nekada... ne zato što bih ja da tako bude nego zato jer će tako biti, a ne bi trebalo...
Za tebe je rat non-stop. Za mene nije. sad ja tebi u lice to kazem.
Ako mislis da su hrvatski zlocini tj ustaski u 2 sv ratu razumljivi zbog ugnjetavanja Hrvata od Kraljevske vlasti, onda tom logikom bi Srbi u Hrvatskoj trebali d aimaju alibi za 91 jer su u 2 sv ratu i te kako nagrabusili ma kako god ti to poricao.
To sto si ti sav 'u lice' sada je zato sto mozes i sto se vama ne sme reci ni jedna rec a da se automatski neko ne proglasava cetnikom, zidajicom, i sl. Po tom ste isti, jebeno isti sa partizanim i komunistima, nema razlike nikakve!
I oni su mislili da su 100 posto u pravu, da mogu sada se izdrkavati nad svima koji ne misle kao oni, i da je rat bio vrlo jednostavan..mi dobri i pravedni, a oni losi i zli. ne postoji pojedinac, postoji smao masa i gadja se u tu masu nekriticki ko sto ti radis.
Ocekujes da ja imam razumevanje za ustaski pokret a cetvrtinu sela je pobijeno jer se moglo, takva je bila ustaska vlast, moglo im s ei ubijali. Samo tvoja muka, tvoj bol, samo tvoja porodica, samo si ti covek niko drugi. jebs tu drzavu u kojoj niko ne sme da pisne od takvih, to je ista kao i ona protiv koje si se borio. Isti kurac potpuno.
Mozes ti upakovati to u 300 paketa iali postoje samo dobr i losi ljudi, a ako iko zna ja znam jer zivim medju 300 nacija z arazliku od tebe. Mozda bi i tebi pasalo da u stavri odselis odatle, vi ste u kurcu skroz.
Jebe mi se za tu uciteljicu, jebi je boli me kurac al zapamti da ti to nece biti izgovor ni pred Bogom ni pred ljudima da nekog Srbina radi toga maltretiras.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:što bi se ko kako već rekoh izdrkavao na tebe ako si običan normalan čovjek, a ne povlašteni srbin... ni na njih se nitko ne izdrkava ali im se pamti... .... pa ja poznam čovjeka na baniji koji je bio sao krajiški ratnik, i lako moguće da smo se izravno fajtali u voćaru u stankovcu, ali čovjek je ostao u svojoj kući na baniji, živi tu i dan danas, nema nikakvih povlastica čak štoviše ne želi ih, radi poljoprivredu crnči on i obitelj mu a jako je grdo prošao u tom voćaru.... ni on ne bi više nikakvu pušku kao niti ja niti itko normalan, ali on čak vjerujem, kad je doživio da mu kuću opkole hrvatski vojnici i kad se pomirio sa sudbinom, da mu isti ti vojnici kažu budi u svojoj kući i javi se policiji i nemoj se brinuti, i do današnjeg dana ga nitko nikad nije maltretirao s hrvatske strane... jedino je srbima povratnicima bilo čudno kako ga ustaše nisu ubile a on bio krajiški ratnik i to rasni ratnik....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:bio sam hrvatski policajac, uglavnom ratni policajac, u mirnodopskom razdoblju nisam se trgao od policijskog posla jer nisam htio maltretirat ljude, izuzev likova tipa mućo, zloćo, srđan, te sam pospremio, mada šteta za ovog zadnjeg da nije lego...... a dolaskom trećesiječanjskih promjena su mi se smiješila izlazna vrata jer gle čuda došao za zapovjednika lik čiji je brajo 1990 i 1991 glasno srbovao, pa se onda utišao a obojica su imali jebenu zaštitu i ratnih i poratnih godina, i onda on bude u poziciji da o mojoj sudbini odlučuje, aj pogodi... ma ne moraš pogađat... morao sam otići jer je bilo na knap da ga upiknem ampulom u tjeme, pa s obzirom da su već 3 sina bila tu, nije bio vrijedan tog zrna...
pa normalno d anisam povlasten, ne zato jer ne mogu nego zato sto nisam takav. Bilo bi me sramota biti povlasten u srpskoj drzavi a ne u hrvatskoj di mi to mogu uzeti kao smrtni greh jbt...
Nije mi niko nikada bio povlasten i nisam se na osnovu nacionalnosti nikada okoristio, ali da sam najebo jesam.
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Na danasnji dan prije 30 odigrana pomalo morbidna kosarkaska utakmica u Sarajevu
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
Page 4 of 13