ruski naučnik ...o poreklu virusa..
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ruski naučnik ...o poreklu virusa..
PA jesu, ali za ove tvrdnje nema dokaza a teško da će ih i bitiNoor wrote:e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fujkaya wrote:Je. Bio je.Noor wrote:ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
Ne ja jesam tvrdila da žderu šišmiše i da je od toga ali kad je procurilo da su ih amerikanci upozoravali na propuste jer jebu po sarsu u laboratoriju tada sam promjenila mišljenje i shvatila da su ga iznjeli na cipeli.
JA također mislim da je taj virus nekako iscurio iz te laboratorije ... ali kako to dokazati
A bez dokaza nema smisla optuživati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tre wrote:Svejedno bi se ja na svoje oči htio uvjeriti u toNoor wrote:u globalu od krvi, mesa i puno pozitivne energijetre wrote:Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkanaNoor wrote:a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izdakaya wrote:
Točno im treba sankcije lupit i potjerat ih iz europe i amerike sve, ili neka plate.
Joj, joj ... stari bivoli ... dajte dojdite k sebi.
Guest- Guest
Ma bilo ko, šteta to brate mili sakrivati, kao da ti fereri stoji u garaži i nitko ne zna za njegaSovak wrote:tre wrote:Ma neko će to pokidati već, ko bi to dočeko do sudnjeg danaSovak wrote:tre wrote:Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkanaNoor wrote:
a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izda
Bus cekal do Sudnjeg dana. Mala provocira nas muske.
Bu pokidal ... i kida ... njezin muz.
Ti si mi baš ono nevinašce sa tom glavom koja ide 360 stupnjeva u krug u potrazi za hm hmSovak wrote:tre wrote:Svejedno bi se ja na svoje oči htio uvjeriti u toNoor wrote:u globalu od krvi, mesa i puno pozitivne energijetre wrote:Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkanaNoor wrote:
a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izda
tre wrote:Ma bilo ko, šteta to brate mili sakrivati, kao da ti fereri stoji u garaži i nitko ne zna za njegaSovak wrote:tre wrote:Ma neko će to pokidati već, ko bi to dočeko do sudnjeg danaSovak wrote:tre wrote:
Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkana
Gle, "fereri" su bezecirani.
Mi bumo gledali njezine avatare i mislili si ... " mala, da sam mlajsi bila bi mi u mrezi i koprcala se".
Jebi ga starino ...!
Guest- Guest
tre wrote:Ti si mi baš ono nevinašce sa tom glavom koja ide 360 stupnjeva u krug u potrazi za hm hmSovak wrote:tre wrote:Svejedno bi se ja na svoje oči htio uvjeriti u toNoor wrote:u globalu od krvi, mesa i puno pozitivne energijetre wrote:
Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkana
Tko? Ja? Kaj god!
Guest- Guest
Noor wrote:e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fujkaya wrote:Je. Bio je.Noor wrote:ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
Ne ja jesam tvrdila da žderu šišmiše i da je od toga ali kad je procurilo da su ih amerikanci upozoravali na propuste jer jebu po sarsu u laboratoriju tada sam promjenila mišljenje i shvatila da su ga iznjeli na cipeli.
Guest- Guest
Ma lako nam se sad tu k****it, ono jednom prilikom smo se vozili kum i ja po Dunavu i kažće kum ajo zajebavati trebe da dođu na brodicu pa da se malo šegimo, kažem ja njemu kume a što ako stvarno krenu, što ćemo onda? Kaže kum, što štoćemo, pa pobjeći naravnoSovak wrote:tre wrote:Ma bilo ko, šteta to brate mili sakrivati, kao da ti fereri stoji u garaži i nitko ne zna za njegaSovak wrote:tre wrote:Ma neko će to pokidati već, ko bi to dočeko do sudnjeg danaSovak wrote:
Mi bumo gledali njezine avatare i mislili si ... " mala, da sam mlajsi bila bi mi u mrezi i koprcala se".
Jebi ga starino ...!
tre wrote:Ma lako nam se sad tu k****it, ono jednom prilikom smo se vozili kum i ja po Dunavu i kažće kum ajo zajebavati trebe da dođu na brodicu pa da se malo šegimo, kažem ja njemu kume a što ako stvarno krenu, što ćemo onda? Kaže kum, što štoćemo, pa pobjeći naravnoSovak wrote:tre wrote:Ma bilo ko, šteta to brate mili sakrivati, kao da ti fereri stoji u garaži i nitko ne zna za njegaSovak wrote:tre wrote:
Ma neko će to pokidati već, ko bi to dočeko do sudnjeg dana
Jebi ga starino ...!
Guest- Guest
tre wrote:Ma lako nam se sad tu k****it, ono jednom prilikom smo se vozili kum i ja po Dunavu i kažće kum ajo zajebavati trebe da dođu na brodicu pa da se malo šegimo, kažem ja njemu kume a što ako stvarno krenu, što ćemo onda? Kaže kum, što štoćemo, pa pobjeći naravnoSovak wrote:tre wrote:Ma bilo ko, šteta to brate mili sakrivati, kao da ti fereri stoji u garaži i nitko ne zna za njegaSovak wrote:tre wrote:
Ma neko će to pokidati već, ko bi to dočeko do sudnjeg dana
Jebi ga starino ...!
'bem ti muku ljutu...hahaha
jel ides ti na onaj otok ikada na kupanje?
Guest- Guest
Ima onaj vic o tome kako bikovi svih generacija sjede na proplanku i gledaju dolje krave u nizini kako pasu. I sad kaže onaj bik tineger; ajmo se dolje sjuriti i sve ih izj***ti, kaže onaj malo stariji na to; ok ali nećemo sve, birati ćemo one ljepše, na to će onaj u srednjim godinama; ma kojoj se hebe doći će sama a onaj najstariji kriknu; bježmo eto ih!!Sovak wrote:tre wrote:Ma lako nam se sad tu k****it, ono jednom prilikom smo se vozili kum i ja po Dunavu i kažće kum ajo zajebavati trebe da dođu na brodicu pa da se malo šegimo, kažem ja njemu kume a što ako stvarno krenu, što ćemo onda? Kaže kum, što štoćemo, pa pobjeći naravnoSovak wrote:tre wrote:Ma bilo ko, šteta to brate mili sakrivati, kao da ti fereri stoji u garaži i nitko ne zna za njegaSovak wrote:
Jebi ga starino ...!
Nisam otkako je kum umro, nema više iskre za todzmrdz wrote:tre wrote:Ma lako nam se sad tu k****it, ono jednom prilikom smo se vozili kum i ja po Dunavu i kažće kum ajo zajebavati trebe da dođu na brodicu pa da se malo šegimo, kažem ja njemu kume a što ako stvarno krenu, što ćemo onda? Kaže kum, što štoćemo, pa pobjeći naravnoSovak wrote:tre wrote:Ma bilo ko, šteta to brate mili sakrivati, kao da ti fereri stoji u garaži i nitko ne zna za njegaSovak wrote:
Jebi ga starino ...!
tre wrote:Ima onaj vic o tome kako bikovi svih generacija sjede na proplanku i gledaju dolje krave u nizini kako pasu. I sad kaže onaj bik tineger; ajmo se dolje sjuriti i sve ih izj***ti, kaže onaj malo stariji na to; ok ali nećemo sve, birati ćemo one ljepše, na to će onaj u srednjim godinama; ma kojoj se hebe doći će sama a onaj najstariji kriknu; bježmo eto ih!!Sovak wrote:tre wrote:Ma lako nam se sad tu k****it, ono jednom prilikom smo se vozili kum i ja po Dunavu i kažće kum ajo zajebavati trebe da dođu na brodicu pa da se malo šegimo, kažem ja njemu kume a što ako stvarno krenu, što ćemo onda? Kaže kum, što štoćemo, pa pobjeći naravnoSovak wrote:tre wrote:
Ma bilo ko, šteta to brate mili sakrivati, kao da ti fereri stoji u garaži i nitko ne zna za njega
Jebi ga starino ...!
Argh ... 'odi u kurac dunavski ....
Guest- Guest
Naravno da laprda gluposti.Ringo10 wrote:Vrlo moguće ali to treba dokazati ...pizzon wrote:https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:861363-Vodeci-ruski-mikrobiolog-OTKRIO-sta-se-desilo-u-laboratoriji-Naucnici-u-Vuhanu-radili-apsolutno-lude-stvari-sa-koronom
A to je jako teško, skoro nemoguće
Ništa tamo ne mogu sklepat iole učinkovito.
Niti su ikad sklepali niti će ikad sklepat takav virus.
danni1 wrote:Naravno da laprda gluposti.Ringo10 wrote:Vrlo moguće ali to treba dokazati ...pizzon wrote:https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:861363-Vodeci-ruski-mikrobiolog-OTKRIO-sta-se-desilo-u-laboratoriji-Naucnici-u-Vuhanu-radili-apsolutno-lude-stvari-sa-koronom
1941. je odavno prošla. skini tu ustašku kapu da ti rahitični mozak upije malo sunca.
Guest- Guest
tre wrote:Nisam otkako je kum umro, nema više iskre za todzmrdz wrote:tre wrote:Ma lako nam se sad tu k****it, ono jednom prilikom smo se vozili kum i ja po Dunavu i kažće kum ajo zajebavati trebe da dođu na brodicu pa da se malo šegimo, kažem ja njemu kume a što ako stvarno krenu, što ćemo onda? Kaže kum, što štoćemo, pa pobjeći naravnoSovak wrote:tre wrote:
Ma bilo ko, šteta to brate mili sakrivati, kao da ti fereri stoji u garaži i nitko ne zna za njega
Jebi ga starino ...!
Da, nazlost odlazi dragi ljudi...dzaba svega kad nemas s kim, s nekim ko ti je ono istinski drag i s kim se znas citav zivot. tako i ja ovde, retko da mogu naci nekoga ko moze da ti bude kao ljudi s kojima sam odrstao..tesko se takva prijateljstva sklapaju mada nije da nisam upoznao dobrih ljudi. medjutim, mogu reci 1 ili 2 maksimalno da mogu zvati prijateljem i to pravim..
Guest- Guest
Neke stvari čovjek može napravit neke ne može.Gnječ wrote:danni1 wrote:Naravno da laprda gluposti.Ringo10 wrote:Vrlo moguće ali to treba dokazati ...pizzon wrote:https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:861363-Vodeci-ruski-mikrobiolog-OTKRIO-sta-se-desilo-u-laboratoriji-Naucnici-u-Vuhanu-radili-apsolutno-lude-stvari-sa-koronom
1941. je odavno prošla. skini tu ustašku kapu da ti rahitični mozak upije malo sunca.
Virus ne može.
Neke stvari čovjek može napravit neke ne može.Gnječ wrote:danni1 wrote:Naravno da laprda gluposti.Ringo10 wrote:Vrlo moguće ali to treba dokazati ...pizzon wrote:https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:861363-Vodeci-ruski-mikrobiolog-OTKRIO-sta-se-desilo-u-laboratoriji-Naucnici-u-Vuhanu-radili-apsolutno-lude-stvari-sa-koronom
Virus ne može.
danni1 wrote:Neke stvari čovjek može napravit neke ne može.Gnječ wrote:danni1 wrote:Naravno da laprda gluposti.Ringo10 wrote:Vrlo moguće ali to treba dokazati ...pizzon wrote:https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:861363-Vodeci-ruski-mikrobiolog-OTKRIO-sta-se-desilo-u-laboratoriji-Naucnici-u-Vuhanu-radili-apsolutno-lude-stvari-sa-koronom
Virus ne može.
bog te jebo...
Guest- Guest
Dobro ,možda griješim.Gnječ wrote:danni1 wrote:Neke stvari čovjek može napravit neke ne može.Gnječ wrote:danni1 wrote:Naravno da laprda gluposti.Ringo10 wrote:
Vrlo moguće ali to treba dokazati ...
Virus ne može.
bog te jebo...
Koja su to virusna oboljenja koja se pojavljuju kod ljudi a izaziva ihvirus napravljen u labu?
ja neznam alopet i nepratim baš tu tematiku.
Možda ti znaš?
danni1 wrote:Dobro ,možda griješim.Gnječ wrote:danni1 wrote:Neke stvari čovjek može napravit neke ne može.Gnječ wrote:danni1 wrote:
Naravno da laprda gluposti.
Virus ne može.
bog te jebo...
Koja su to virusna oboljenja koja se pojavljuju kod ljudi a izaziva ihvirus napravljen u labu?
ja neznam alopet i nepratim baš tu tematiku.
Možda ti znaš?
ne okreći pilu. rekao si da čovjek ne može napraviti virus.
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ŠOK OTKRIĆE! AMERIČKI NAUČNIK STVORIO I PRODAO KORONAVIRUS KINI: FBI ćutao
» POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
» Što smo naučili od virusa?
» Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa
» Prvi slučaj corona virusa i u Srbiji
» POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
» Što smo naučili od virusa?
» Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa
» Prvi slučaj corona virusa i u Srbiji
Page 2 of 8