ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ruski naučnik ...o poreklu virusa..

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

ruski naučnik ...o poreklu virusa.. - Page 8 Empty Re: ruski naučnik ...o poreklu virusa..

Post by prckov 27/4/2020, 11:21

Legendovich wrote:a Gnječi reci da je glup,moze stvarno samo kreten....Nikad u sustini Prckoff nish pametno rekao,a onda upadne i docira kako se netko nekom u supak uvlaci,ako mu podrzi stav,ili da je ovaj i onaj glup., a kretencina koja je ispuzala ispood kamena i civilizaciju nije vidjela..o kulturi da ne pricam..
pazi gnjeco 
novi napad ljige  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

ruski naučnik ...o poreklu virusa.. - Page 8 Empty Re: ruski naučnik ...o poreklu virusa..

Post by Guest 27/4/2020, 13:40

prckov wrote:
Legendovich wrote:
prckov wrote:
Legendovich wrote:Ovo si vec stavljao Gnječo,pa ipak,indolentni i autisticni su zakljucili da je to nepotrebno procitati...dok svrsimo sa ovim(situacijom) doktorirat cemo viruzologiju...neki ce ostati na usrasama i partizanima,i srbima..
bome gnjec treba dobro stisnit guzicu
s obzirom kolko si ljigav nece mu ni to pomoc  :D
ne znam...tvojoj kčeri nije pomoglo..a svidjelo joj se.. :rasta :rasta :rasta
ja kolko znam ti si pedercina
ezek te prokuzio

aj sto si pedercina, al vidim si jos I bezobrazan iz daleka 
to muskarci govore u lice al posto ti nisi ni muskarac nego pedercina, I to jas ljigava, to za tebe ne vazi
Otkad ti to Ezeku cjelivas guzicu??..Ovo je nesh novo,a ti posalji svoje zenskadije,pa nek one svjedoce sto sam.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2020, 13:41

E da i obo dozivjeh..da se netko poziva na Ezekove procjene....Ovcoprcu,uljepsao si mi dan..i nasmija bogumi... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2020, 13:47

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:
michaellcmacha wrote:Evo joŠ jedne implikacije koju sam prerpostavio... Uvertira u konfronracije... Okolo kere pa na mala vrata....
https://www.poslovni.hr/svijet/krediti-mmf-a-i-svjetske-banke-siromasnim-drzavama-ako-otkriju-koliko-duguju-kini-4228486
Mda...sto vise ide u tom smjeru,sve sam sklon vjerovati da da niti viruz nije slucajan,niti slucajno bash u kini..Kinezi su jako drljavi i ako je ovo bila slucajnost sa virusom,onda je sjelo nekom kao budali samar..
ja sam tu negdje spomenuo da neće ameri kinu napadati izravno, nego da će poduzeti sve moguće mjere da kinu isključe iz prije svega financijskih, a posljedično i gospodarskih tokova, pa u konačnici i geopolitičkih relacija i geostrateških pozicija. i kako sam i pretpostavio prvo će na red pozvati sve one države i trtećeg ešalona koje su posuđivale jeftini novac od Kine, a inače su ovisne o američkoj hrani.... u drugom ešalonu su uglavnom države koje geopolitički gravitiraju prema USA ili su u savezu sa USA, tako da će one naknadno vršiti pritisak na Kinu, a BRI)C(S će kako se tvari budu odvijale biti prisiljene po inerciji napraviti odmak od Kine...
direktnog rata nece biti..bolje je poljuljati ekonomsku snagu neke drzave,i presjeci joj ekonomske veze..sad,cinjenica da je Amerika zaduzena 24 tisuca milijardi dolara,ne znam koliko prostora otavlja za bahatost amerike da pokusava opet biti glavna i pohvatati konce financijskih tijekova...
Jedno je jasno..i sa najboljim pokazateljima u ekonomiji,oni ne mogu servisirati toliko visoki dug..hoce li se svijet i nadalje odrzavati i bazirati na virtualnoj vrijednosti maglovitog dolara??
Pa zato ovo i jeste sranje finalno doslo na naplatu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 28/4/2020, 07:56

Legendovich wrote:
prckov wrote:
Legendovich wrote:
prckov wrote:
Legendovich wrote:Ovo si vec stavljao Gnječo,pa ipak,indolentni i autisticni su zakljucili da je to nepotrebno procitati...dok svrsimo sa ovim(situacijom) doktorirat cemo viruzologiju...neki ce ostati na usrasama i partizanima,i srbima..
bome gnjec treba dobro stisnit guzicu
s obzirom kolko si ljigav nece mu ni to pomoc  :D
ne znam...tvojoj kčeri nije pomoglo..a svidjelo joj se.. :rasta :rasta :rasta
ja kolko znam ti si pedercina
ezek te prokuzio

aj sto si pedercina, al vidim si jos I bezobrazan iz daleka 
to muskarci govore u lice al posto ti nisi ni muskarac nego pedercina, I to jas ljigava, to za tebe ne vazi
Otkad ti to Ezeku cjelivas guzicu??..Ovo je nesh novo,a ti posalji svoje zenskadije,pa nek one svjedoce sto sam.. :rasta :rasta :rasta
jebote jest te skockalo - pederko, ljigo, smrad, supak, nastranko i patoloski lazov
a sega je samozavaravanje - svetac, legendovic, bogomdan  

dakle ni ti sam sebe ne mores svarit kolko si odvratan   :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 11:49

Legendovich wrote:

Jedno je jasno..i sa najboljim pokazateljima u ekonomiji,oni ne mogu servisirati toliko visoki dug..hoce li se svijet i nadalje odrzavati i bazirati na virtualnoj vrijednosti maglovitog dolara??

Amerikanci?
Naravno da mogu.
Oni čak ne spadaju među posebno visoko zadužene zemlje po udjelu duga u vlastitom BDP-u.
Evo ti popis najzaduženijih zemalja po tim relativnim odnosima u svijetu:

https://tradingeconomics.com/country-list/government-debt-to-gdp

Dakle, najzaduženiji je Japan sa dugom od nekih 238% vlastitog BDP-a (koji je ekstremno visok). Amerika sa 107% čak niti ne spada u skupinu posebno visoko zaduženih zemalja.
Pa kako je moguće da toliko visoko zaduženi Japan najnormalnije funkcionira praktički bez ikakvih potresa u svojem gospodarstvu i društvu općenito?
Jednostavno.
Postoji visoko povjerenje ulagača odnosno tržišta u sposobnost Japana da servisira svoje dugove.
SAD kao zemlja koja ima 41,47% japanskog duga u odnosu na vlastiti BDP (107/238x100%) sasvim sigurno ne može imati većih problema sa servisiranjem vlastitog duga, pogotovo ako na domaćem i svjetskom tržištu uživa toliko povjerenja ulagača kao što je to slučaj sa SAD-om.
Posebno se to odnosi na krizne situacije kada kapital uvijek po pravilu stremi k američkom tržištu iz jednostavnog razloga jer je riječ o najjačoj i najstabilnijoj ekonomiji na svijetu. I to ne samo danas već jako dugo vremena.
Ukratko, makar je moguć i drugačiji scenarij, vjerojatno ćemo u slijedećem razdoblju svjedočiti gubitku ekonomske moći Amerike, ali to se neće dogoditi preko noći.
To se neće dogoditi tijekom desetljeća. Za to će vjerojatno trebati možda i čitavo stoljeće. Ako se uopće i dogodi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 12:01

Što se tiče pitanja je li aktualni virus umjetno stvoren u nekom laboratoriju, odgovor je usko vezan za onaj jesu li virusi žive ili mrtve čestice.
Ako je zaključak da su žive, onda sasvim sigurno nije stvoren od čovjeka u nekom laboratoriju, jer čovjek do sada nije uspio generirati nikakav oblik života pa tako niti onaj najjednostavniji. Pitanje je hoće li mu to ikada poći za rukom, ali to već spada u domenu filozije ili čak običnih špekulacija.
Ako virus spada u neživu prirodu, onda je tako nešto moguće, ali se nameće pitanje kako je moguće da se nešto mrtvo tako efikasno replicira u organizmu domaćina što je jedno od temeljnih obilježja života (reprodukcija).
Dakle, ima više naznaka da su virusi ipak žive čestice nego da su mrtve. 
Kako god bilo, za sad ne postoje iole ozbiljni dokazi da je ovaj virus stvore od strane ljudi u nekom laboratoriju i to navodno doslovce doslovce from scratch, iz ničega, ex nihilo.
Tako je nešto kao što je stvaranje iz ničega u praksi je ionako nemoguće, jer je za stvaranje bilo čega potreban određeni do tada postojeći materijal i određeni uvjeti pa se u suštini zapravo i ne radi o stvaranju nečega iz ničega nego o preoblikovanju, modificiranju nečega već postojećeg u nešto drugo od tog početnog nečeg.
Da li se to dogodilo sa ovim virusom u nekom laboratoriju (u Kini)?
Sve do sad poznato ukazuje da jeste, makar se do sada nisu pojavili čvrsti dokazi u tom smislu (a i kako će kad Kina odbija svaku pomisao na međunarodnu istragu po tom pitanju).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Back to top

- Similar topics