ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa Empty Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa

Post by debotoijusto Tue 9 Nov - 22:45

Na prosvjedu se okupilo stotinjak ljudi.
Okupljeni građani složili su lampaše tako da su formirali riječ "ne". Tijekom slaganja su pjevali pjesme Moja domovina i Rajska djevo, kraljice Hrvata. 
"Ovdje sam da bih se borila za slobodu. Nije ovo podjela na cijepljene i necijepljene. Moje tijelo - moj izbor", rekla je jedna građanka. 

Voditeljica prosvjeda rekla je kako su okupljeni odgovorni. 
"Koliko god mainstream narativ radi na tome da nas podijeli, mi moramo ostati ti koji ne pristajemo na to. Cijepljeni ljudi - to je njihov izbor, to je njihovo pravo. Ne smijemo ih segregirati. Svatko ima pravo na vlastiti tjelesni integritet. Ovo što nam slijedi je nedopustivo", rekla je govornica nakon čega je jedan muškarac počeo urlati "Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska". 
"Važno je da na sebe ne preuzimamo krivnju koju nemamo. 7 posto razlike u prenošenju, a mi ćemo u ponedjeljak dobiti otkaz", rekla je jedna prosvjednica. 
"Nismo mi samo ljudi koji molimo krunicu, mi nismo samo skupina neukih ljudi koji ne prate informacije. U svakom trenutku smo spremni izaći pred sud i pozvati se na znanstvene autoritete", rekla je. 

Prijetili su i medijima.

"Želimo sukob suprotstavljenih znanstvenika, inače ćemo vam prosvjedovati i u redakcijama", rekla je. 
Jedan prosvjednik je rekao kako nema dokaza o pandemiji. 
"Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa", rekao je. 

Jedna govornica pozvala je građane da se druže. 
"Želim nešto od vas. Želim da se družite, da se grlite - naravno, ako niste zaraženi", rekla je. 
"Crkva nas je ostavila, a trebala nam je biti svjetlo u mraku", kaže. 
Prosvjednica je prozvala Index i rekla kako smo napisali da se okupila šačica ljudi - što nije istina. 
"Ja kažem da virus postoji, ali i postoji moj imunitet", rekla je. 

https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-u-splitu-prosvjed-protiv-covidpotvrda-neka-nam-dokazu-postojanje-tog-virusa/2317100.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa Empty Re: Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa

Post by debotoijusto Tue 9 Nov - 22:47

pojedine izjave izazivaju susramlje
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa Empty Re: Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa

Post by mutava baštarda Tue 9 Nov - 22:53

Neki znanstvenik je dao nagradu od milion ipol onome tko dokaže postojanje virusa, pa ako hoćeš zaraditi za dildo na obnovljive izvore energije.
Ako hoćeš potražiti ću link

2015-09-14

Back to top Go down

Post by red wolf Wed 10 Nov - 0:09

Kad im netko bližnji završi na respiratoru, e onda će promijeniti ploču....
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by immortal Wed 10 Nov - 1:47

mutava baštarda wrote:Neki znanstvenik je dao nagradu od milion ipol onome tko dokaže postojanje virusa, pa ako hoćeš zaraditi za dildo na obnovljive izvore energije.
 Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa 1f600

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Wed 10 Nov - 5:01

Kaj nije Ero dokaza?

2015-09-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 10 Nov - 5:44

Ovom recenicom i postapalicom bocnula je lijevo zelenu agendu i bandite

'Moje tijelo moj izbor' Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 10 Nov - 7:47

Bolesnici u glavu...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by darth_vader Wed 10 Nov - 7:51

Realno, nitko ga nikad nije vidio. Ljudi su u pravu.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 10 Nov - 8:00

Ajde nek je nesto ujedinila DP i Radničku frontu :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 10 Nov - 8:10

epikur37 wrote:Bolesnici u glavu...
Juče se kod mene gledalo Otvoreno prvi put ove godine. Ne mogu doć sebi što propuštam.
Prvi put sam vidio predstavnike školskog sindikata u mišojoj rupi. Prijašnjih godina dok bi gledao TV obično bi sindikalisti skakali novinarima i gostima za vrat. Sinoć je to radilo zdravstvo, a na pitanje kako ima razmimoilaženja i u struci predstavnica struke veli da ti što se razmimoilaze s njenim mišljenjem nisu struka.
Od 4 u studiju i 1 na video linku, ukupno 5 osoba, svi cijepljeni. Tko predstavlja ostalih 50% Tv pretplatnika?
Nije ni čudno neki što ljudi vjeruju da je virus izoliran samo zato što to kažu novinari faktografa.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by darth_vader Wed 10 Nov - 8:13

Hase, Bujanac i Kata Šmajser u epizodi "Kuda Idu Ovce"...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 10 Nov - 9:08

Ovi šta su u državnoj službi mogu poslušati, a ostali kad dođu kući.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Wed 10 Nov - 9:31

mutava baštarda wrote:Neki znanstvenik je dao nagradu od milion ipol onome tko dokaže postojanje virusa, pa ako hoćeš zaraditi za dildo na obnovljive izvore energije.
virus je izoliran i poznata mu je struktura, čak i u hrvatskoj je uzgojen za proučavanje

detaljni znanstveni podaci i dokazi o postojanju covida i njegovom genomu dostupni za javno pregledavanje, pa me baš zanima link,
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 10 Nov - 9:33

ljubo1212 wrote:
virus je izoliran i poznata mu je struktura, čak i u hrvatskoj je uzgojen za proučavanje

detaljni znanstveni podaci i dokazi o postojanju covida i njegovom genomu dostupni za javno pregledavanje, pa me baš zanima link,
Pogledaj iznad

2015-09-14

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Wed 10 Nov - 9:36

debotoijusto wrote:
"Ja kažem da virus postoji, ali i postoji moj imunitet", rekla je. 

dobro, bar prizna da virus postoji, a ja bi joj omogućio da testira svoj imunitet, ne na državni trošak
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Wed 10 Nov - 9:40

mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:

Pogledaj iznad
ta smiješna priča je već riješena, a ti ponovo širiš lažne informacije

Andrew Kaufman predstavlja se kao psihijatar i vještak sa diplomom iz molekularne biologije
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 10 Nov - 9:48

ljubo1212 wrote:

Evo ako želiš na brzinu postati milionaš
$1.2 M reward offered for proof COVID-19 virus exists After several initiatives that offered rewards to whoever managed to isolate the virus from someone supposedly contaminated with it, the group led by evangelist pastor and journalist Samuel Eckert breaks the record by offering the equivalent of $1.2 million on its website. “1million € for scientific proof of the existence of a coronavirus, including documented control attempts of all steps taken in the proof,” the page announces. By proof, he means the isolation of the virus according to Koch’s postulates. To date, no one has been able to win Eckert’s challenge,”

2015-09-14

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Wed 10 Nov - 9:49

virus je nesumnjivo izoliran i sekenciran mu je genom, ta miljunska nagrada je vjerojatno influenserska caka kao i svaka tvoja slična na ovim temama

https://faktograf.hr/2020/07/27/novi-koronavirus-je-stvaran-i-prepoznat-prema-kochovim-postulatima/
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 10 Nov - 9:54

ljubo1212 wrote:virus je nesumnjivo izoliran i sekenciran mu je genom, ta miljunska nagrada je vjerojatno influenserska caka kao i svaka tvoja slična na ovim temama

https://faktograf.hr/2020/07/27/novi-koronavirus-je-stvaran-i-prepoznat-prema-kochovim-postulatima/
Evo sudska odluka Kanada

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics