POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
Page 1 of 1
POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
http://www.blic.rs/vesti/beograd/pobegao-bato-kontroverzni-naucnik-otkazao-tribinu-u-obrenovackoj-crkvi-publika/4c2bg5m
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
Lik se predstavlja kao nekakav pravoslavac,a stavovi koje podupire i stvari u koje vjeruju u potpunoj su suprotnosti sa pravoslavljem.
Tako on u kući ne drži ikone,jer smatra da je to idolopoklonstvo. Ne priznaje Mariju i svece. Vjeruje da čovjek nakon smrti spava i čeka uskrsnuće i sl.
Inače slažem se sa njegovim znanstvenim predavanjima.
Tako on u kući ne drži ikone,jer smatra da je to idolopoklonstvo. Ne priznaje Mariju i svece. Vjeruje da čovjek nakon smrti spava i čeka uskrsnuće i sl.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
omajkutijebem...
"Nešto od toga je da se sa narkomanima treba obračunati klanjem po kratkom sudskom postupku, a da žene treba samo da rađaju".
Guest- Guest
jastreb wrote:
Miroljub Petrović je direktni potomak najvećeg srpskog junaka iz Crne Gore kučkog vojvode Radonje Petrovića, guvernera svih Brda, oca "egzarha trona srpskog" niškog arhimandrita Grigorija Drekalovića od Kastriotovića. Takođe, direktni je potomak najvećeg srpskog junaka 15. veka Đurađa Kastriota Skenderbega. Rodoslov Miroljuba Petrovića može se pogledati ovde.
Guest- Guest
SPC je ta koja je zabranila nastup Miroljuba Petrovića u svojim prostorijama.
Inače ,pratio sam i neke njegove polemike koje je putem foruma vodio sa nekim svećenicima SPC i dobro ih izvrijeđao. Mislim,predstavlja se kao pravoslavac,a promovira u najmanju ruku,učenja adventista (kojima je i sam pripadao)i jehovaca. Nedavno je objavio nekakav novi i suvremeni prijevod svetog pisma na srpski jezik,a u stvari je to 99% prijevod Jehovinih svjedoka(Novi svijet).
Nije ni čudo da ga popi odbacuju. Promovira ,recimo kako je arhanđeo Mihael,ustvari sam Isus Krist. Zatim govori kako čovjek nakon smrti potpuno nestaje i spava,te se budi tek nakon uskrsnuća,što vjeruju adventisti i jehovci.
Pravoslavci ga opisuju kao sektaša.
Inače ,pratio sam i neke njegove polemike koje je putem foruma vodio sa nekim svećenicima SPC i dobro ih izvrijeđao. Mislim,predstavlja se kao pravoslavac,a promovira u najmanju ruku,učenja adventista (kojima je i sam pripadao)i jehovaca. Nedavno je objavio nekakav novi i suvremeni prijevod svetog pisma na srpski jezik,a u stvari je to 99% prijevod Jehovinih svjedoka(Novi svijet).
Nije ni čudo da ga popi odbacuju. Promovira ,recimo kako je arhanđeo Mihael,ustvari sam Isus Krist. Zatim govori kako čovjek nakon smrti potpuno nestaje i spava,te se budi tek nakon uskrsnuća,što vjeruju adventisti i jehovci.
2014-04-22
jastreb wrote:SPC je ta koja je zabranila nastup Miroljuba Petrovića u svojim prostorijama.
"Potpredsednik je Srpskog svetosavskog pokreta "
U ovoj sekti je najaktivniji.
Guest- Guest
Tko je taj crnjo???
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Tko je taj crnjo???
Garava kombinacija srbina i šiptara. Potomak Skenderbega (po vlastitom kazivanju). Omiljeni Asilin i Jastrebov naučnik i guru.
Guest- Guest
Pisma podrške dr.Miroljubu Petroviću:
"Pozdrav g. Petrovicu.Ja sam ....,imam 17 god. dolazim iz Hrvatske iz ... Prvo cu se zahvaliti na preobracenju koje su potaknila vasa predavanja.Otisao sam na krivi put,istrazivajuci istocnjacke religije i citajuci masonske knjige,drago mi je sto se nisam uvukao u to i sto sam pronasao put ka istini.Kratko vrijeme se bavim rep glazbom,uskoro bih trebao izbaciti demo album (kucna produkcija) u kojoj bih s jedne strane promovirao krscanstvo i stavove iz vase teorije,tj. teorije sa faktovima,tj. Bozije istine.Zanima me imam li vasu moralnu podrsku, (koja bi mi mnogo znacila),te imate li kakav stav o rep glazbi ili misljenje o tome?"
:D
"Pozdrav g. Petrovicu.Ja sam ....,imam 17 god. dolazim iz Hrvatske iz ... Prvo cu se zahvaliti na preobracenju koje su potaknila vasa predavanja.Otisao sam na krivi put,istrazivajuci istocnjacke religije i citajuci masonske knjige,drago mi je sto se nisam uvukao u to i sto sam pronasao put ka istini.Kratko vrijeme se bavim rep glazbom,uskoro bih trebao izbaciti demo album (kucna produkcija) u kojoj bih s jedne strane promovirao krscanstvo i stavove iz vase teorije,tj. teorije sa faktovima,tj. Bozije istine.Zanima me imam li vasu moralnu podrsku, (koja bi mi mnogo znacila),te imate li kakav stav o rep glazbi ili misljenje o tome?"
:D
Guest- Guest
kofein wrote:jastreb wrote:SPC je ta koja je zabranila nastup Miroljuba Petrovića u svojim prostorijama.
"Potpredsednik je Srpskog svetosavskog pokreta "
U ovoj sekti je najaktivniji.
Ma može on biti što god hoće. On je sektaš. Koji to pravoslavac vjeruje da je arhanđeo Mihael Isus Krist? To je jehovska nauka. Također Srbijom rastura nekakav srpski savremeni prevod Biblije,koji je prepisao od Biblije Jehovinih svjedoka.
Izruguje se svećenicima i svecima. Tako za jednog od najvećih srpskih svetaca svetog Vasilija Ostroškoga kaže da je to poganizam i mumija i slično.
Pravoslavni teolozi iz Srbije i CG opisuju ga kao sektaša,ukidaju mu emisije na pravoslavnim radio stanicama,na internetskim portalima i otkazuju mu nastupe u crkvama.
Zanimljivo je da je prije par godina održavao predavanje pred katolicima u Bosni,u nekom crkvenom prostoru.
2014-04-22
Similar topics
» ruski naučnik ...o poreklu virusa..
» Pobegao
» ŠOK OTKRIĆE! AMERIČKI NAUČNIK STVORIO I PRODAO KORONAVIRUS KINI: FBI ćutao
» Predsjednik Jevrejske zajednice u CG napustio tribinu
» Dimitrijević u Zagrebu, publika na Bleiburgu
» Pobegao
» ŠOK OTKRIĆE! AMERIČKI NAUČNIK STVORIO I PRODAO KORONAVIRUS KINI: FBI ćutao
» Predsjednik Jevrejske zajednice u CG napustio tribinu
» Dimitrijević u Zagrebu, publika na Bleiburgu