ruski naučnik ...o poreklu virusa..
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ruski naučnik ...o poreklu virusa..
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:861363-Vodeci-ruski-mikrobiolog-OTKRIO-sta-se-desilo-u-laboratoriji-Naucnici-u-Vuhanu-radili-apsolutno-lude-stvari-sa-koronom
pizzon- Posts : 5016
2020-04-21
Re: ruski naučnik ...o poreklu virusa..
Vrlo moguće ali to treba dokazati ...pizzon wrote:https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:861363-Vodeci-ruski-mikrobiolog-OTKRIO-sta-se-desilo-u-laboratoriji-Naucnici-u-Vuhanu-radili-apsolutno-lude-stvari-sa-koronom
A to je jako teško, skoro nemoguće
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i to nije zla namjera? pa onda šta je?To su učinili, navodno ne sa ciljem da stvore patogene varijante ovog virusa, već da zapravo prouče njihovu patogenost. Na primer umeci u genom koji su virusu dali sposobnost da inficira ljudske ćelije”,
dati virusu sposobnost da učini to što je učinio na čitavom planetu nije zla namjera??? pa ko je tu lud?
Ringo10 wrote:Vrlo moguće ali to treba dokazati ...pizzon wrote:https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:861363-Vodeci-ruski-mikrobiolog-OTKRIO-sta-se-desilo-u-laboratoriji-Naucnici-u-Vuhanu-radili-apsolutno-lude-stvari-sa-koronom
A to je jako teško, skoro nemoguće
ti si virolog po zanimanju pa znaš? ili?
Guest- Guest
Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
Je. Bio je.Noor wrote:ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
Ne ja jesam tvrdila da žderu šišmiše i da je od toga ali kad je procurilo da su ih amerikanci upozoravali na propuste jer jebu po sarsu u laboratoriju tada sam promjenila mišljenje i shvatila da su ga iznjeli na cipeli.
2015-08-15
e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fujkaya wrote:Je. Bio je.Noor wrote:ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
Ne ja jesam tvrdila da žderu šišmiše i da je od toga ali kad je procurilo da su ih amerikanci upozoravali na propuste jer jebu po sarsu u laboratoriju tada sam promjenila mišljenje i shvatila da su ga iznjeli na cipeli.
Točno im treba sankcije lupit i potjerat ih iz europe i amerike sve, ili neka plate.Noor wrote:e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fujkaya wrote:Je. Bio je.Noor wrote:ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
2015-08-15
a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izdakaya wrote:Točno im treba sankcije lupit i potjerat ih iz europe i amerike sve, ili neka plate.Noor wrote:e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fujkaya wrote:Je. Bio je.Noor wrote:ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
Kaje ti si pristrana i nitko te ne shvaća ozbiljno kad pričaš o Kinezima zbog toga što živiš s psomkaya wrote:Je. Bio je.Noor wrote:ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkanaNoor wrote:a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izdakaya wrote:Točno im treba sankcije lupit i potjerat ih iz europe i amerike sve, ili neka plate.Noor wrote:e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fujkaya wrote:Je. Bio je.Noor wrote:
ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.
i bio je u pravu.
tre wrote:Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkanaNoor wrote:a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izdakaya wrote:Točno im treba sankcije lupit i potjerat ih iz europe i amerike sve, ili neka plate.Noor wrote:e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fujkaya wrote:
Je. Bio je.
Bus cekal do Sudnjeg dana. Mala provocira nas muske.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Kaje ti si pristrana i nitko te ne shvaća ozbiljno kad pričaš o Kinezima zbog toga što živiš s psomkaya wrote:Je. Bio je.Noor wrote:ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
Ja imam mačketinu. Doduše blentavu, ali koja mi je malo prirasla srcu, odnosno ja njoj... ali svejedno... Kaja je u pravu... triba ih nuklearnim arsenalom oplesti...
darth_vader-
2014-04-17
u globalu od krvi, mesa i puno pozitivne energijetre wrote:Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkanaNoor wrote:a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izdakaya wrote:Točno im treba sankcije lupit i potjerat ih iz europe i amerike sve, ili neka plate.Noor wrote:e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fujkaya wrote:
Je. Bio je.
Ma neko će to pokidati već, ko bi to dočeko do sudnjeg danaSovak wrote:tre wrote:Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkanaNoor wrote:a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izdakaya wrote:Točno im treba sankcije lupit i potjerat ih iz europe i amerike sve, ili neka plate.Noor wrote:
e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fuj
Svejedno bi se ja na svoje oči htio uvjeriti u toNoor wrote:u globalu od krvi, mesa i puno pozitivne energijetre wrote:Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkanaNoor wrote:a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izdakaya wrote:Točno im treba sankcije lupit i potjerat ih iz europe i amerike sve, ili neka plate.Noor wrote:
e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fuj
tre wrote:Ma neko će to pokidati već, ko bi to dočeko do sudnjeg danaSovak wrote:tre wrote:Virus je prožvakana tema, ja već par dana čekam da ovi konci što te drže na okupu popucaju( avatar) pa da vidimo od čega si satkanaNoor wrote:a bi, i to bi se svi trebali tako postaviti, al uvijek bude pizda koja izdakaya wrote:
Točno im treba sankcije lupit i potjerat ih iz europe i amerike sve, ili neka plate.
Bu pokidal ... i kida ... njezin muz.
Guest- Guest
PA jesu, ali za ove tvrdnje nema dokaza a teško da će ih i bitiNoor wrote:e, ogavna nacija s tim žderanjem, ma fujkaya wrote:Je. Bio je.Noor wrote:ti ili yoda ste pisali da je od šišmiša, a gnječ je argumentirano, mnogim člancima, odbijao kao mogućnost i sve vrijeme tvrdio da su ga frizirali u Wuhanskom labosu.kaya wrote:Eto, pa i yoda i ja smo rekli da su ovi zmazanci prčkali po virusu i iznjeli ga na cipeli, a gnječ je oduvijek tvrdio da je iz laba...
i bio je u pravu.
JA također mislim da je taj virus nekako iscurio iz te laboratorije ... ali kako to dokazati
A bez dokaza nema smisla optuživati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ŠOK OTKRIĆE! AMERIČKI NAUČNIK STVORIO I PRODAO KORONAVIRUS KINI: FBI ćutao
» POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
» Što smo naučili od virusa?
» Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa
» Prvi slučaj corona virusa i u Srbiji
» POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
» Što smo naučili od virusa?
» Neka nam dokažu uopće postojanje tog virusa
» Prvi slučaj corona virusa i u Srbiji
Page 1 of 8