Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
kakvi oniRingo10 wrote:Jebala ih endehazija i 2. Svjetski rat ...
Propade turisticka sezona i ode proracun u pizdu materinu
A gledaj cime se oni bave
milanović je šutio do sad i kad je rekao jednu riječ pogrešnu , skoče mu za vrat
tko se bavi tim
ovakvi ko mikakaramika
opsjednuti svojim zaslugama u ratu i kako su htjeli za državu dati život
jbt
pa tu se iz govna pravi pita
rata nije trebalo, u rat su išli napaljeni i zaluđeni mladi dečki i dezinformirani i nabiti mržnjom prema srbima i muslimanima
a da je pri tom bilo nejasno puno toga , i ciljevi, i s kim se ustvari vodi rat jer s miloševićem se cijelo vrijeme pregovara , itd
za taj rat s tak mutnim ciljevima i baš puno pogrešnih koraka..sad bi svi trebali klečati
ma dajte se zbrojite
teško da i sami u sebi u sebi nalazite da ste potpuno ČISTI u pogledu rata
i zadovoljni s rezultatom, o čemu piše legendović
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
mene cudi da je milance dugo izdrzao a da ne provaljuje bisere i gluposti i da ga ne pukne šizitis...mora da mu je netko drzao gun na celu dok ne postane predsjednik i dva mjeseca izdrzi bez bulaznjenja i gluparanja...a sad su ga pripustili i evo rezultata...tek ce slijediti niska nebuloza i idiotluka....interesantno kako je poceo seruckati kad sdp vise nije vodeca stranka po popularnosti...sve ima svoje...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
plenki je dokazao i pokazao konačno da ima predispozicije DRŽAVNIKAmarcellus wrote:od tvrde kohabitacije sad imamo samo tvrd kurac u plenkovićevoj guzici
FALA BOGU
konačno i šta reče milanović, drago mi je ..
saće bit teže pisati kolumne marcelku koji živi od političkog dreka
i koji nema ni u peti što bi to značilo u hrvatskoj i za hrvatsku
marcelko, trk na lijevo čim prije
i reci fala milostiva
Najveća baza je šta je on u suštini rekao istinu. Nije rekao da se nisu borili za Hrvatsku nego istovremeno i za NDHa. Bar je to ideja HOSa. Ne ulazim u detalje šta je na početku svatko grabija pušku da stane u obranu il šta je netko tu i tamo viknija koji put Za dom spremni. Pričamo o HOSu kao ideji.vuksadinare wrote:mene cudi da je milance dugo izdrzao a da ne provaljuje bisere i gluposti i da ga ne pukne šizitis...mora da mu je netko drzao gun na celu dok ne postane predsjednik i dva mjeseca izdrzi bez bulaznjenja i gluparanja...a sad su ga pripustili i evo rezultata...tek ce slijediti niska nebuloza i idiotluka....interesantno kako je poceo seruckati kad sdp vise nije vodeca stranka po popularnosti...sve ima svoje...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
I toga se ne triba sramit.RayMabus wrote:Najveća baza je šta je on u suštini rekao istinu. Nije rekao da se nisu borili za Hrvatsku nego istovremeno i za NDHa. Bar je to ideja HOSa. Ne ulazim u detalje šta je na početku svatko grabija pušku da stane u obranu il šta je netko tu i tamo viknija koji put Za dom spremni. Pričamo o HOSu kao ideji.vuksadinare wrote:mene cudi da je milance dugo izdrzao a da ne provaljuje bisere i gluposti i da ga ne pukne šizitis...mora da mu je netko drzao gun na celu dok ne postane predsjednik i dva mjeseca izdrzi bez bulaznjenja i gluparanja...a sad su ga pripustili i evo rezultata...tek ce slijediti niska nebuloza i idiotluka....interesantno kako je poceo seruckati kad sdp vise nije vodeca stranka po popularnosti...sve ima svoje...
2014-04-11
ajde bravo tiRayMabus wrote:Najveća baza je šta je on u suštini rekao istinu. Nije rekao da se nisu borili za Hrvatsku nego istovremeno i za NDHa. Bar je to ideja HOSa. Ne ulazim u detalje šta je na početku svatko grabija pušku da stane u obranu il šta je netko tu i tamo viknija koji put Za dom spremni. Pričamo o HOSu kao ideji.vuksadinare wrote:mene cudi da je milance dugo izdrzao a da ne provaljuje bisere i gluposti i da ga ne pukne šizitis...mora da mu je netko drzao gun na celu dok ne postane predsjednik i dva mjeseca izdrzi bez bulaznjenja i gluparanja...a sad su ga pripustili i evo rezultata...tek ce slijediti niska nebuloza i idiotluka....interesantno kako je poceo seruckati kad sdp vise nije vodeca stranka po popularnosti...sve ima svoje...
ove prevrnivreće kad treba priznati da cilj uspostava ndh bio kao takav iako ne svima hosovcima i jasan, onda se ograđuju
pa bilo je tak kak veli milanović
nego izletjelo mu da ploče treba baciti
doduše, ako se bacilo 3000 partizanskih ploča ..
Da al toga se ne triba sramit.Sora wrote:ajde bravo tiRayMabus wrote:Najveća baza je šta je on u suštini rekao istinu. Nije rekao da se nisu borili za Hrvatsku nego istovremeno i za NDHa. Bar je to ideja HOSa. Ne ulazim u detalje šta je na početku svatko grabija pušku da stane u obranu il šta je netko tu i tamo viknija koji put Za dom spremni. Pričamo o HOSu kao ideji.vuksadinare wrote:mene cudi da je milance dugo izdrzao a da ne provaljuje bisere i gluposti i da ga ne pukne šizitis...mora da mu je netko drzao gun na celu dok ne postane predsjednik i dva mjeseca izdrzi bez bulaznjenja i gluparanja...a sad su ga pripustili i evo rezultata...tek ce slijediti niska nebuloza i idiotluka....interesantno kako je poceo seruckati kad sdp vise nije vodeca stranka po popularnosti...sve ima svoje...
ove prevrnivreće kad treba priznati da cilj uspostava ndh bio kao takav iako ne svima hosovcima i jasan, onda se ograđuju
pa bilo je tak kak veli milanović
nego izletjelo mu da ploče treba baciti
doduše, ako se bacilo 3000 partizanskih ploča ..
Ako si ustaša budi ustaša i gotovo.
Kraj rasprave.
Lipo reci Jesan i gotovo. I štaš mi sad ?
2014-04-11
HOS je u prvom redu nastao jer sz ovi u hsp-u bili ogorceni defenzivom nasih snaga na pocetku rata kada s estalno povlacilo...gubio teritorij a ljudi su stalno trazili akciju,borbu...mnoga su mjesta pala tada u ljeto 1991 a da se posteno nije ni pucalo...pa su podpisivana lazna priirja gdje s ecetnici i jna toga nikad nisu drzali i zbog toga je stradalo nasih dosta...i zato je osnovan HOS u koji su dosli ljudi koji su s ehtjeli boriti a ne stalno povlaciti...da to nije bila ideoloska vojska govori da je u hos-u trecina bojovnika bili oni koji nisu hrvati...bilo je iraca,nizozemaca,francuza,slovenaca,albanaca,muslimana i ne bi vjevorali i srba...bas bi srbi dosli gdje bi stalno govorili smrt srbima i ndh-a...bilo je nekih govorancija o ndh-a ali nista strasno...i zato velim u hos su dolazili oni kojima je dosta bilo vise povlcenja,laznih primirja i slicnoRayMabus wrote:Najveća baza je šta je on u suštini rekao istinu. Nije rekao da se nisu borili za Hrvatsku nego istovremeno i za NDHa. Bar je to ideja HOSa. Ne ulazim u detalje šta je na početku svatko grabija pušku da stane u obranu il šta je netko tu i tamo viknija koji put Za dom spremni. Pričamo o HOSu kao ideji.vuksadinare wrote:mene cudi da je milance dugo izdrzao a da ne provaljuje bisere i gluposti i da ga ne pukne šizitis...mora da mu je netko drzao gun na celu dok ne postane predsjednik i dva mjeseca izdrzi bez bulaznjenja i gluparanja...a sad su ga pripustili i evo rezultata...tek ce slijediti niska nebuloza i idiotluka....interesantno kako je poceo seruckati kad sdp vise nije vodeca stranka po popularnosti...sve ima svoje...
2015-09-08
Kome smeta nek mu smeta. Šta ću mu ja ? Reka je istinu.
Zašto skaču na sve četiri kad je reka istinu ?
Sad se ka svi prave blesavi da nisu oni. Jok ja sam.
2014-04-11
Nebitno. On se referira na idelošku instancu HOSa kao takvu. Jasno je i meni da netko tko je ratova u Hrvatskoj nije ratova van nje.vuksadinare wrote:HOS je u prvom redu nastao jer sz ovi u hsp-u bili ogorceni defenzivom nasih snaga na pocetku rata kada s estalno povlacilo...gubio teritorij a ljudi su stalno trazili akciju,borbu...mnoga su mjesta pala tada u ljeto 1991 a da se posteno nije ni pucalo...pa su podpisivana lazna priirja gdje s ecetnici i jna toga nikad nisu drzali i zbog toga je stradalo nasih dosta...i zato je osnovan HOS u koji su dosli ljudi koji su s ehtjeli boriti a ne stalno povlaciti...da to nije bila ideoloska vojska govori da je u hos-u trecina bojovnika bili oni koji nisu hrvati...bilo je iraca,nizozemaca,francuza,slovenaca,albanaca,muslimana i ne bi vjevorali i srba...bas bi srbi dosli gdje bi stalno govorili smrt srbima i ndh-a...bilo je nekih govorancija o ndh-a ali nista strasno...i zato velim u hos su dolazili oni kojima je dosta bilo vise povlcenja,laznih primirja i slicnoRayMabus wrote:Najveća baza je šta je on u suštini rekao istinu. Nije rekao da se nisu borili za Hrvatsku nego istovremeno i za NDHa. Bar je to ideja HOSa. Ne ulazim u detalje šta je na početku svatko grabija pušku da stane u obranu il šta je netko tu i tamo viknija koji put Za dom spremni. Pričamo o HOSu kao ideji.vuksadinare wrote:mene cudi da je milance dugo izdrzao a da ne provaljuje bisere i gluposti i da ga ne pukne šizitis...mora da mu je netko drzao gun na celu dok ne postane predsjednik i dva mjeseca izdrzi bez bulaznjenja i gluparanja...a sad su ga pripustili i evo rezultata...tek ce slijediti niska nebuloza i idiotluka....interesantno kako je poceo seruckati kad sdp vise nije vodeca stranka po popularnosti...sve ima svoje...
2014-04-11
RayMabus wrote:Kome smeta nek mu smeta. Šta ću mu ja ? Reka je istinu.
Navlačite se ko budale na njegovu izjavu. On se triba ispričat ako se oće ispričat. A ako neće nikom ništa.
Tako je , to je do Drine i gotovo.
Eto kraj rasprave. Pa nek se oni misle.
Tako je , to je do Drine i gotovo.
Eto kraj rasprave. Pa nek se oni misle.
2014-04-11
koju istinu?...lik koji je dizao utege dok su slovencu kopali oci šarafcigerom..ili drugimaRayMabus wrote:Kome smeta nek mu smeta. Šta ću mu ja ? Reka je istinu.
2015-09-08
HOS jeste nalazio inspiraciju u ustastvu i smatrali su se nastavljacima ustaskih tradicija ... i nisu to nikad ni krili
Ali stvar je osjetljiva i Milanovic bi trebalo da bude malo pazljiviji sa izjavama
Jer bio je rat a rat znaci nenormalne okolnosti
A ti momci su ginuli za Hrvatsku i to neustrasivo
Ali stvar je osjetljiva i Milanovic bi trebalo da bude malo pazljiviji sa izjavama
Jer bio je rat a rat znaci nenormalne okolnosti
A ti momci su ginuli za Hrvatsku i to neustrasivo
Last edited by Ringo10 on 23/4/2020, 10:00; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
osobno sam se upoznala s hosovcem kad se izvukao iz bosanskog broda i pričao kako su morali predati srbima
iskreno, prošla sam svašta i svakakve ljude srela
ovo je bio jedan od najogorčenijih likova koje sam srela
pametan mladi dečko, student , poštenjačina
e sad, šta reći
to je za cijelu političku analizu ....
e sad, šta reći
pljunuo je on i na pripadnike zng-a i mup-a...jer znas i sam da su mnogi klicali isto zds i pjevali pjesme koje su se pjevale radi dizanja morala...ako ne zna onda se vidi d anije ni prismrdio blizu rata....o tom smo pricaliRingo10 wrote:HOS jeste nalazio inspiraciju u ustastvu i smatrali su se nastavljacima ustaskih tradicija ... i nisu to nikad ni krili
2015-09-08
A zašto bi on bija pažljiv ? Ustaše sigurno nisu njegovo biračko tijelo. Nije ništa krivo reka s tom izjavom ako ju je se gleda ideološki.Ringo10 wrote:HOS jeste nalazio inspiraciju u ustastvu i smatrali su se nastavljacima ustaskih tradicija ... i nisu to nikad ni krili
Stoji kraj njega Pupovac i da on to ne kaže onda mora ovi jer su oni glasali za njega.
Sad bi se ti ka triba navuć na tu raspravu a jedini cilj Jasenovca je da mentalno blokira Hrvatsku da im ne napadne braću u RS u slučaju rata.
E pa neću iz inata igrat tvoju igru nego : Do Drine.
Priorat ćemo vas tenkovima.
Last edited by RayMabus on 23/4/2020, 10:03; edited 1 time in total
2014-04-11
A to za Bosanski Brod je cijela legenda ... da je prodat i predat po dogovoruSora wrote:osobno sam se upoznala s hosovcem kad se izvukao iz bosanskog broda i pričao kako su morali predati srbima
e sad, šta reći
Teško da je to tako
Srbi su napadali ko mahniti i razbili su naše na tom ratištu
Jer taj koridor im je goli opstanak značio ... i dovukli su sve što su imali od oružja i oruđa.. i nisu se štedili
Last edited by Ringo10 on 23/4/2020, 10:09; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Prave se pametni i jedan i drugi. Ja iman malo veći kvocijent inteligencije od većine. Kužin ja sve pogotovo kad su vojne stvari u pitanju.RayMabus wrote:A zašto bi on bija pažljiv ? Ustaše sigurno nisu njegovo biračko tijelo. Nije ništa krivo reka s tom izjavom ako ju je se gleda ideološki.Ringo10 wrote:HOS jeste nalazio inspiraciju u ustastvu i smatrali su se nastavljacima ustaskih tradicija ... i nisu to nikad ni krili
Stoji kraj njega Pupovac i da on to ne kaže onda mora ovi jer su oni glasali za njega.
Sad bi se ti ka triba navuć na tu raspravu a jedini cilj Jasenovca je da mentalno blokira Hrvatsku da im ne napadne braću u RS u slučaju rata.
E pa neću iz inata igrat tvoju igru nego : Do Drine.
Priorat ćemo vas tenkovima.
Nek jebu mater i jedan i drugi.
2014-04-11
A priorat ću ih kurac jer mi se jebe za njih al tribaš in odma obrusit.
Ajde jebi mater.
Do Drine pajdo.
Ajde jebi mater.
Do Drine pajdo.
2014-04-11
nisam od onih koji vjeruju u legendeRingo10 wrote:A to za Bosanski Brod je cijela legenda ... da je prodat i predat po dogovoruSora wrote:osobno sam se upoznala s hosovcem kad se izvukao iz bosanskog broda i pričao kako su morali predati srbima
e sad, šta reći
Teško da je to tako
Srbi su napadali ko mahniti i razbili su naše na tom ratištu
Jer taj koridor im je goli opstanak značio ... i dovukli su sve što su imali od oružja i oruđa.. i nisu se štedili
također ne pamtim detalje
također vjerujem u svoje uši i ono što čujem
čovjek je došao na more, na oporavak
i ispričao kako su se predali
a nije vrag da bi se baš tak izvuko u došao na more ..da je bila takva bitka kak ti veliš
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Paraga : Milanović laže , HOS se nije borio za obnovu NDH
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
Page 6 of 16