Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
Page 1 of 16
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
PORUKA S JASENOVCA
Milanović: Svako ko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
Državni vrh Hrvatske, predvođen predsjednikom Zoranom Milanovićem i premijerom Andrejem Plenkovićem položili su vijence i cvijeće na spomenik žrtvama ustaškoga logora Jasenovac.Službena komemoracija zbog epidemije koronavirusa uključivala je samo polaganje vijenca i cvijeća, uz poštivanje mjera socijalne distance.
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da mu je drago što su nakon dugo vremena došli ovdje u ovakvom sastavu.
"Sretan sam da nije bilo govorancija. Što se tiče nekih ogranaka vlasti, ja nisam ta vlast. Na sudove nemam utjecaj", rekao je on, prenosi Index.hr.
Za HOS-ovu ploču koja je iz Jasenovca premještena nedaleko, u Novsku, rekao je: "To treba maknut, bacit negdje."
"Svatko ko se 1991. borio za Hrvatsku pod 'Za dom spremni', nije se borio samo za Hrvatsku nego i za restauraciju NDH", zaključio je Milanović.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/milanovic-svako-ko-se-1991-borio-za-hrvatsku-pod-za-dom-spremni-borio-se-i-za-ndh/200422091
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
dobro...oni su se bar borili...a ti se nisi borio ni pod tim nazivom ni pod nazivom 'smrt fasizmu'...jebote kad mi o ratu pocnu pricati oni koji su u tišini maglu napravili i 'borili' se u azerbeđanu,londonu,minhenu,parizu
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
nekidan slusam lika koji prica u ratu a proveo rat u podrumu igrajuci belu i cuvajuci zenu
2015-09-08
Zato je on danas na vlasti a ovi što su se borili u kurcu.vuksadinare wrote:dobro...oni su se bar borili...a ti se nisi borio ni pod tim nazivom ni pod nazivom 'smrt fasizmu'...jebote kad mi o ratu pocnu pricati oni koji su u tišini maglu napravili i 'borili' se u azerbeđanu,londonu,minhenu,parizu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
E jebi ga, to mu onda dodje negdje oko 90% branitelja
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma glupost izvalio...vidi se d aje bio daleko od stvarnih zbivanja 1991...mnogi branitelji su iz zajebancije izvaljivali zds...da ja cu bas tada skoro djecak razmisljati da s eborim za ndh-a....zato kazem bolje da takvi govore o necem drugom nego o '91....jer sami upadnu u zamku i onda se cude sto postanu meta sprdnjeRingo10 wrote:E jebi ga, to mu onda dodje negdje oko 90% branitelja
2015-09-08
plenki je mudriji od zokija pa ne laprda o '91 jer i sam zna d bi na njegovom mjestu to bilo smjesno i povrijedio bi one koji su otisli u rat dok je on morao ici 'lijeciti' anemiju u london...a zoki se gura tamo di mu nije mjesto evo sad poceo glumiti tuđmana p ga citira..aj jos bi razumio da je tad bio negdje blizu tuđmana ali on je bio u azerbejđanu
2015-09-08
MA da budem iskren izvaljivo sam ponekad i ja ... posebno kad cugnemvuksadinare wrote:ma glupost izvalio...vidi se d aje bio daleko od stvarnih zbivanja 1991...mnogi branitelji su iz zajebancije izvaljivali zds...da ja cu bas tada skoro djecak razmisljati da s eborim za ndh-a....zato kazem bolje da takvi govore o necem drugom nego o '91....jer sami upadnu u zamku i onda se cude sto postanu meta sprdnjeRingo10 wrote:E jebi ga, to mu onda dodje negdje oko 90% branitelja
I jesam li se borio za NDH ... ma bolio me kitomir i za NDH i za 2. svjetski rat
I znali smo zapjevat o gustima maglama ... i tako to
Milanovic je jedna budala nevidjena
2015-09-24
pa to je to..pjevao si sto se pjevalo i uzvikivao si sto si uzvikivao samo iz jednog razloga da dines sebi moral i drugima...a glupost je da je netko uzviknuo zds na liniji razmisljajuci u istom trenutku politicki i kako stvara ndh-a...zato kazem...ovi koj nigdje nisu bili kad pocnu govoriti o ratu sami sebi iskopaju zamku i onda ih se uhvati u šegu...a oni se ljute i kao fol ne znaju zbog cega...Ringo10 wrote:MA da budem iskren izvaljivo sam ponekad i ja ... posebno kad cugnemvuksadinare wrote:ma glupost izvalio...vidi se d aje bio daleko od stvarnih zbivanja 1991...mnogi branitelji su iz zajebancije izvaljivali zds...da ja cu bas tada skoro djecak razmisljati da s eborim za ndh-a....zato kazem bolje da takvi govore o necem drugom nego o '91....jer sami upadnu u zamku i onda se cude sto postanu meta sprdnjeRingo10 wrote:E jebi ga, to mu onda dodje negdje oko 90% branitelja
I jesam li se borio za NDH ... ma bolio me kitomir i za NDH i za 2. svjetski rat
I znali smo zapjevat o gustima maglama ... i tako to
Milanovic je jedna budala nevidjena
2015-09-08
dzango wrote:Zato je on danas na vlasti a ovi što su se borili u kurcu.vuksadinare wrote:dobro...oni su se bar borili...a ti se nisi borio ni pod tim nazivom ni pod nazivom 'smrt fasizmu'...jebote kad mi o ratu pocnu pricati oni koji su u tišini maglu napravili i 'borili' se u azerbeđanu,londonu,minhenu,parizu
Tko je u kurcu, klipane četnički?
Pa sad imamo Hrvatsku, a u njoj nema Srba. Bolji smo sto puta od NDH. Mi smo prave ustaše. NDH je bila samo priprema za ovo sad.
crvenkasti-
2014-04-17
znači, status quo...on i dalje melje i lupa
jezicinu je jos dugo i obuzdavao
Ma ima srba, ljudi žive i rade...ni ne zna se za njih, nego što među njima ima i ovakvih gangrena ko ti...u tome je problemcrvenkasti wrote:dzango wrote:Zato je on danas na vlasti a ovi što su se borili u kurcu.vuksadinare wrote:dobro...oni su se bar borili...a ti se nisi borio ni pod tim nazivom ni pod nazivom 'smrt fasizmu'...jebote kad mi o ratu pocnu pricati oni koji su u tišini maglu napravili i 'borili' se u azerbeđanu,londonu,minhenu,parizu
Pa sad imamo Hrvatsku, a u njoj nema Srba. Bolji smo sto puta od NDH. Mi smo prave ustaše. NDH je bila samo priprema za ovo sad.
nekidan je izvalio..'danas o koroni znamo vise nego prije mjesec dana'...mora da je opet šmrc šmrc...ali rekao sam ja kad je postao predsjednik a inace poznavajuci zokija...teoretski dobar ali praksa nulaNoor wrote:znači, status quo...on i dalje melje i lupa
2015-09-08
MA nemoj mi se sekirat Noorkić ..Noor wrote:znači, status quo...on i dalje melje i lupa
Nego dobri su ti avatari
Jesil to ti na najnovijem avataru
2015-09-24
bolje da je nastavio spavat..jer kad se probudi zajebe druge ali i sebe...zzzzzzzz
2015-09-08
Noor wrote:Ma ima srba, ljudi žive i rade...ni ne zna se za njih, nego što među njima ima i ovakvih gangrena ko ti...u tome je problemcrvenkasti wrote:dzango wrote:Zato je on danas na vlasti a ovi što su se borili u kurcu.vuksadinare wrote:dobro...oni su se bar borili...a ti se nisi borio ni pod tim nazivom ni pod nazivom 'smrt fasizmu'...jebote kad mi o ratu pocnu pricati oni koji su u tišini maglu napravili i 'borili' se u azerbeđanu,londonu,minhenu,parizu
To nisu više Srbi, nego Hrvati. Tako su Hrvati i nastali.
crvenkasti-
2014-04-17
Naravno da nije.Ringo10 wrote:MA nemoj mi se sekirat Noorkić ..Noor wrote:znači, status quo...on i dalje melje i lupa
Nego dobri su ti avatari
Jesil to ti na najnovijem avataru
...tebe treba ugravirati kao lika koji dopodne laze sebe popodne drugecrvenkasti wrote:Noor wrote:Ma ima srba, ljudi žive i rade...ni ne zna se za njih, nego što među njima ima i ovakvih gangrena ko ti...u tome je problemcrvenkasti wrote:dzango wrote:Zato je on danas na vlasti a ovi što su se borili u kurcu.vuksadinare wrote:dobro...oni su se bar borili...a ti se nisi borio ni pod tim nazivom ni pod nazivom 'smrt fasizmu'...jebote kad mi o ratu pocnu pricati oni koji su u tišini maglu napravili i 'borili' se u azerbeđanu,londonu,minhenu,parizu
2015-09-08
vuksadinare wrote:...tebe treba ugravirati kao lika koji dopodne laze sebe popodne drugecrvenkasti wrote:Noor wrote:Ma ima srba, ljudi žive i rade...ni ne zna se za njih, nego što među njima ima i ovakvih gangrena ko ti...u tome je problemcrvenkasti wrote:dzango wrote:
Zato je on danas na vlasti a ovi što su se borili u kurcu.
Koju slavu je slavio tvoj djed? Otac?
crvenkasti-
2014-04-17
....ja ne poznam nijednu slavu koju je djed poznavao...a ne mogu ga pitat jer je umrocrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...tebe treba ugravirati kao lika koji dopodne laze sebe popodne drugecrvenkasti wrote:Noor wrote:Ma ima srba, ljudi žive i rade...ni ne zna se za njih, nego što među njima ima i ovakvih gangrena ko ti...u tome je problemcrvenkasti wrote:
Koju slavu je slavio tvoj djed? Otac?
2015-09-08
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Similar topics
» Paraga : Milanović laže , HOS se nije borio za obnovu NDH
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
Page 1 of 16