Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
more bit, jer nije laž :)Legendovich wrote:okrhnuo sam pogledom neki tvoj post,uglavnom vise ti se svidjaju tamnoputi jer izgledaju zdravije-u tome smislu,ne doslovno rijeci..mozda pogrijesih,netko drugi napisao..onda sorryNoor wrote:ja to rekla? ne sjećam se..možda mi mob sam piše po forumu, ko i TotenuLegendovich wrote:norči kaze nedavno...
"zemem tipa koji je tamnoputi,jer asocira na snagu i zdravlje.."..
Eto Fuk,zene znaju,a ti nisi zena,pa muči..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
Perzijke-iranke...ma brajo..daspadnes sa nogu,samo gledajuci..Noor wrote:turkinje, arapkinje...jako su lijepe ženeLegendovich wrote:ma,nemoj ti uzeti zaozbilje sve sto ispucam..Turcinke su za menea,pojam zgodnih,lijepih,markantnih i strasnih ženija...nisam uopce mislio na podrijetlo,nego impresivnost izgleda,cak i ekzoticnost...dakle,mali kompliment..Noor wrote:turkinje su lijepe žene, hvala da me tako doživljavaš, ali nemam s njima nikakve veze :)Legendovich wrote:nego..vidje li nasu Noorku,Fuk? Turčinka 1/1..yebeno dobar komad..
do mojih krajeva turčin nikad nije došao :)
tu idu još i indijke
Guest- Guest
dobro, i njih sam mislila pod arapkinjeLegendovich wrote:Perzijke-iranke...ma brajo..daspadnes sa nogu,samo gledajuci..Noor wrote:turkinje, arapkinje...jako su lijepe ženeLegendovich wrote:ma,nemoj ti uzeti zaozbilje sve sto ispucam..Turcinke su za menea,pojam zgodnih,lijepih,markantnih i strasnih ženija...nisam uopce mislio na podrijetlo,nego impresivnost izgleda,cak i ekzoticnost...dakle,mali kompliment..Noor wrote:turkinje su lijepe žene, hvala da me tako doživljavaš, ali nemam s njima nikakve veze :)Legendovich wrote:nego..vidje li nasu Noorku,Fuk? Turčinka 1/1..yebeno dobar komad..
do mojih krajeva turčin nikad nije došao :)
tu idu još i indijke
žuć?...stari pa ja danas imam feštu...sutra drugu...a sad tipican 'argument' nisi za forumsku komunikaicju i zajebanciju...ak ti je do zajebancije imas pdf šale i pošalice...ili pdf sex...ja kad mi je do šale ili toga ili bilo cega drugog idem na druge pdf ili forume,fejs,pp ili sto li vec...ovo je pdf vijesti i politika...i mozes jedino sale na taj racun bacati...Legendovich wrote:..ćutim...žuć ti se cijedi..sada prestajem ozbiljno,jer vidim da nisi za forumsku komunikaciju zreo dovoljno-ukurc receno-dude,RELAX...vuksadinare wrote:od kud ti znas kakav sam ja?....pa necu se kenjaviti tu po forumu ispadati mandril...uglavnom poznajem tipove kao ti...kako godine idu a nisi stvorio obitelj sve si bedastiji...i u tome trazis utjehu..djecji osmjeh ne mozes zamijeniti sa nicim kad te docekaju doma kad s evratis sa posla ili odakle vec...kad se imas cemu vracati...sve drugo je amo obicno tjesenje i gubitak vremena umjesto da shvatis da ti je krajnje vrijeme da stvoris obitelj i usidris se u mirnoj luci...a za zaebavati se i veseliti se mozes i ako si u braku i ako imas djece...ja se znam zajebavati i sa tim da mi je dovoljna samo pljoskica zestice...Legendovich wrote:e dude,da je to tako kako kazes,bio bih smrknut,jalnusan,mracan,ciničan i ostalo-kao ti,ne ovako opaljen i uvijek odlicno raspolozen,ali hajde..tjesi se,da je nekom tako ,kao i tebi...vuksadinare wrote:svetoje..ponavljas se deset i vise godina...ko gramofonska ploca ....ti i crveni mozete zajedno u paket...no nista neobicno...stariji si,usamljeniji,nemas djecu,nemas se cim zabaviti osim mastarenjima..i 'ja sam ki bi da bi'...vrijeme ti je da nađes neku i ozenis se i pokusas imati decu dok ti nije kasno i dok ne odapnes ko pale sam na svijetuLegendovich wrote:
to mi i cura kaze..nego nisil ti ljubomoran???
hopnes gdje god se netko pohvali,a to nisi ti..balkanska posla...jalnusi i lopovi..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
..Fuk,da malo mamoriras ono sto ti je vec pofanj forumasa reklo,i da shvatis sto su rekli,ne bi vise bio agilan u lamentiranju temi,koje su ispod svakog nivoa postojanja,a koje otvaras...Sale ja bacam na sVE moguce teme,pa tako i VIP,stovise,posebno na VIP,jer nikako da se nacudim menthalnoj konstrukciji likova,koji drze bilo koju stranu bilo kome,pa iz tog izvora,ja ispucavam sale..vuksadinare wrote:žuć?...stari pa ja danas imam feštu...sutra drugu...a sad tipican 'argument' nisi za forumsku komunikaicju i zajebanciju...ak ti je do zajebancije imas pdf šale i pošalice...ili pdf sex...ja kad mi je do šale ili toga ili bilo cega drugog idem na druge pdf ili forume,fejs,pp ili sto li vec...ovo je pdf vijesti i politika...i mozes jedino sale na taj racun bacati...Legendovich wrote:..ćutim...žuć ti se cijedi..sada prestajem ozbiljno,jer vidim da nisi za forumsku komunikaciju zreo dovoljno-ukurc receno-dude,RELAX...vuksadinare wrote:od kud ti znas kakav sam ja?....pa necu se kenjaviti tu po forumu ispadati mandril...uglavnom poznajem tipove kao ti...kako godine idu a nisi stvorio obitelj sve si bedastiji...i u tome trazis utjehu..djecji osmjeh ne mozes zamijeniti sa nicim kad te docekaju doma kad s evratis sa posla ili odakle vec...kad se imas cemu vracati...sve drugo je amo obicno tjesenje i gubitak vremena umjesto da shvatis da ti je krajnje vrijeme da stvoris obitelj i usidris se u mirnoj luci...a za zaebavati se i veseliti se mozes i ako si u braku i ako imas djece...ja se znam zajebavati i sa tim da mi je dovoljna samo pljoskica zestice...Legendovich wrote:e dude,da je to tako kako kazes,bio bih smrknut,jalnusan,mracan,ciničan i ostalo-kao ti,ne ovako opaljen i uvijek odlicno raspolozen,ali hajde..tjesi se,da je nekom tako ,kao i tebi...vuksadinare wrote:
svetoje..ponavljas se deset i vise godina...ko gramofonska ploca ....ti i crveni mozete zajedno u paket...no nista neobicno...stariji si,usamljeniji,nemas djecu,nemas se cim zabaviti osim mastarenjima..i 'ja sam ki bi da bi'...vrijeme ti je da nađes neku i ozenis se i pokusas imati decu dok ti nije kasno i dok ne odapnes ko pale sam na svijetu
Najbolji mi je onaj stav,obicno ga srecuci kod prijeratnih cura..."Ma nisam se ja jebala.."..e tak oi ti..
Ti,tvoji i sve vezano za tvoje je sveto,netaknuto,nevino,kao Ruže tek propupale...Ma daj..pa upravo ti pravish povod za moju beskrajnu inspiraciju šalama i zajebavanjem..uz Eru i josh par likova..
Guest- Guest
ja volim svoje jbgLegendovich wrote:..Fuk,da malo mamoriras ono sto ti je vec pofanj forumasa reklo,i da shvatis sto su rekli,ne bi vise bio agilan u lamentiranju temi,koje su ispod svakog nivoa postojanja,a koje otvaras...Sale ja bacam na sVE moguce teme,pa tako i VIP,stovise,posebno na VIP,jer nikako da se nacudim menthalnoj konstrukciji likova,koji drze bilo koju stranu bilo kome,pa iz tog izvora,ja ispucavam sale..vuksadinare wrote:žuć?...stari pa ja danas imam feštu...sutra drugu...a sad tipican 'argument' nisi za forumsku komunikaicju i zajebanciju...ak ti je do zajebancije imas pdf šale i pošalice...ili pdf sex...ja kad mi je do šale ili toga ili bilo cega drugog idem na druge pdf ili forume,fejs,pp ili sto li vec...ovo je pdf vijesti i politika...i mozes jedino sale na taj racun bacati...Legendovich wrote:..ćutim...žuć ti se cijedi..sada prestajem ozbiljno,jer vidim da nisi za forumsku komunikaciju zreo dovoljno-ukurc receno-dude,RELAX...vuksadinare wrote:od kud ti znas kakav sam ja?....pa necu se kenjaviti tu po forumu ispadati mandril...uglavnom poznajem tipove kao ti...kako godine idu a nisi stvorio obitelj sve si bedastiji...i u tome trazis utjehu..djecji osmjeh ne mozes zamijeniti sa nicim kad te docekaju doma kad s evratis sa posla ili odakle vec...kad se imas cemu vracati...sve drugo je amo obicno tjesenje i gubitak vremena umjesto da shvatis da ti je krajnje vrijeme da stvoris obitelj i usidris se u mirnoj luci...a za zaebavati se i veseliti se mozes i ako si u braku i ako imas djece...ja se znam zajebavati i sa tim da mi je dovoljna samo pljoskica zestice...Legendovich wrote:
e dude,da je to tako kako kazes,bio bih smrknut,jalnusan,mracan,ciničan i ostalo-kao ti,ne ovako opaljen i uvijek odlicno raspolozen,ali hajde..tjesi se,da je nekom tako ,kao i tebi...
Najbolji mi je onaj stav,obicno ga srecuci kod prijeratnih cura..."Ma nisam se ja jebala.."..e tak oi ti..
Ti,tvoji i sve vezano za tvoje je sveto,netaknuto,nevino,kao Ruže tek propupale...Ma daj..pa upravo ti pravish povod za moju beskrajnu inspiraciju šalama i zajebavanjem..uz Eru i josh par likova..
2015-09-08
e dobro..tako i treba..svatk ovoli svoje,pa pripazi sa svojim etiketiranjem(udbasi,petokolonasi,ovo i ono..) jerbo ako netko ne voli ono sto ti volis i podrzavas,ne znaci da je negativac..samo njemu taj sustav ne odgovara..mozda covjek zeli uredjenu drzavu temeljenu na zakonima i pravosudju,ZA SVE ISTU..vuksadinare wrote:ja volim svoje jbgLegendovich wrote:..Fuk,da malo mamoriras ono sto ti je vec pofanj forumasa reklo,i da shvatis sto su rekli,ne bi vise bio agilan u lamentiranju temi,koje su ispod svakog nivoa postojanja,a koje otvaras...Sale ja bacam na sVE moguce teme,pa tako i VIP,stovise,posebno na VIP,jer nikako da se nacudim menthalnoj konstrukciji likova,koji drze bilo koju stranu bilo kome,pa iz tog izvora,ja ispucavam sale..vuksadinare wrote:žuć?...stari pa ja danas imam feštu...sutra drugu...a sad tipican 'argument' nisi za forumsku komunikaicju i zajebanciju...ak ti je do zajebancije imas pdf šale i pošalice...ili pdf sex...ja kad mi je do šale ili toga ili bilo cega drugog idem na druge pdf ili forume,fejs,pp ili sto li vec...ovo je pdf vijesti i politika...i mozes jedino sale na taj racun bacati...Legendovich wrote:..ćutim...žuć ti se cijedi..sada prestajem ozbiljno,jer vidim da nisi za forumsku komunikaciju zreo dovoljno-ukurc receno-dude,RELAX...vuksadinare wrote:
od kud ti znas kakav sam ja?....pa necu se kenjaviti tu po forumu ispadati mandril...uglavnom poznajem tipove kao ti...kako godine idu a nisi stvorio obitelj sve si bedastiji...i u tome trazis utjehu..djecji osmjeh ne mozes zamijeniti sa nicim kad te docekaju doma kad s evratis sa posla ili odakle vec...kad se imas cemu vracati...sve drugo je amo obicno tjesenje i gubitak vremena umjesto da shvatis da ti je krajnje vrijeme da stvoris obitelj i usidris se u mirnoj luci...a za zaebavati se i veseliti se mozes i ako si u braku i ako imas djece...ja se znam zajebavati i sa tim da mi je dovoljna samo pljoskica zestice...
Guest- Guest
pa petokolonasi ne postoje od danas nego od pamtivjeka...Legendovich wrote:e dobro..tako i treba..svatk ovoli svoje,pa pripazi sa svojim etiketiranjem(udbasi,petokolonasi,ovo i ono..) jerbo ako netko ne voli ono sto ti volis i podrzavas,ne znaci da je negativac..samo njemu taj sustav ne odgovara..mozda covjek zeli uredjenu drzavu temeljenu na zakonima i pravosudju,ZA SVE ISTU..vuksadinare wrote:ja volim svoje jbgLegendovich wrote:..Fuk,da malo mamoriras ono sto ti je vec pofanj forumasa reklo,i da shvatis sto su rekli,ne bi vise bio agilan u lamentiranju temi,koje su ispod svakog nivoa postojanja,a koje otvaras...Sale ja bacam na sVE moguce teme,pa tako i VIP,stovise,posebno na VIP,jer nikako da se nacudim menthalnoj konstrukciji likova,koji drze bilo koju stranu bilo kome,pa iz tog izvora,ja ispucavam sale..vuksadinare wrote:žuć?...stari pa ja danas imam feštu...sutra drugu...a sad tipican 'argument' nisi za forumsku komunikaicju i zajebanciju...ak ti je do zajebancije imas pdf šale i pošalice...ili pdf sex...ja kad mi je do šale ili toga ili bilo cega drugog idem na druge pdf ili forume,fejs,pp ili sto li vec...ovo je pdf vijesti i politika...i mozes jedino sale na taj racun bacati...Legendovich wrote:
..ćutim...žuć ti se cijedi..sada prestajem ozbiljno,jer vidim da nisi za forumsku komunikaciju zreo dovoljno-ukurc receno-dude,RELAX...
2015-09-08
nisam rekao da ne postoje..nego nisu nuzno oponentna strana u pogledu na politiku,drustvo,sustavi ostalo..organiziranje istoga..vuksadinare wrote:pa petokolonasi ne postoje od danas nego od pamtivjeka...Legendovich wrote:e dobro..tako i treba..svatk ovoli svoje,pa pripazi sa svojim etiketiranjem(udbasi,petokolonasi,ovo i ono..) jerbo ako netko ne voli ono sto ti volis i podrzavas,ne znaci da je negativac..samo njemu taj sustav ne odgovara..mozda covjek zeli uredjenu drzavu temeljenu na zakonima i pravosudju,ZA SVE ISTU..vuksadinare wrote:ja volim svoje jbgLegendovich wrote:..Fuk,da malo mamoriras ono sto ti je vec pofanj forumasa reklo,i da shvatis sto su rekli,ne bi vise bio agilan u lamentiranju temi,koje su ispod svakog nivoa postojanja,a koje otvaras...Sale ja bacam na sVE moguce teme,pa tako i VIP,stovise,posebno na VIP,jer nikako da se nacudim menthalnoj konstrukciji likova,koji drze bilo koju stranu bilo kome,pa iz tog izvora,ja ispucavam sale..vuksadinare wrote:
žuć?...stari pa ja danas imam feštu...sutra drugu...a sad tipican 'argument' nisi za forumsku komunikaicju i zajebanciju...ak ti je do zajebancije imas pdf šale i pošalice...ili pdf sex...ja kad mi je do šale ili toga ili bilo cega drugog idem na druge pdf ili forume,fejs,pp ili sto li vec...ovo je pdf vijesti i politika...i mozes jedino sale na taj racun bacati...
eto,meni bash pase policijska drzava svabija... ..sve poslozeno savrseno..
Guest- Guest
Netočno. U Bosni se prvo islamiziralo plemstvo,koje nije htjelo izgubiti svoje povlastice.vuksadinare wrote:obicno su islamizirani bili oni koji nisu bili cvrste vjere...i velika sirotinja..
Onda je uslijedilo turčenje sirotinje raje. Raja se islamizirala postupno i obično su prvi poturčenjaci bili još uvijek u duši kršćani.
Tajno su slavili Božiće,Uskrse,slave,palili svijeće,pa čak i krstili djecu...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To sam ti ja napisao. Od mene si to čitao,ali si se smijao.vuksadinare wrote:
bas suprotno...negdje sam citao da su turci u ondasnje vrijeme osmanskog carstva bili zaista ružni..za razliku od danas..potovo oni prvi turci koji su dalzili sa prvim osvajanjima..
A to je točno. Današnji Turci imaju više obilježja naroda s osvojenih područja,a ne obrnuto.
2014-04-22
Moze biti..ali sam to procitao na internetu i u jednoj knjizujastreb wrote:To sam ti ja napisao. Od mene si to čitao,ali si se smijao.vuksadinare wrote:
bas suprotno...negdje sam citao da su turci u ondasnje vrijeme osmanskog carstva bili zaista ružni..za razliku od danas..potovo oni prvi turci koji su dalzili sa prvim osvajanjima..
A to je točno. Današnji Turci imaju više obilježja naroda s osvojenih područja,a ne obrnuto.
2015-09-08
Onaj tko se nije borio treba li imati pravo glasa ?? Takvi kod nas postaju vodeći ljudi u državi!
2014-04-16
mortalka jesi ti za katoličku đamahiriju ili za vojnu diktaturu u rhmortal wrote:Onaj tko se nije borio treba li imati pravo glasa ?? Takvi kod nas postaju vodeći ljudi u državi!
kaj bi rađe ha
Sora wrote:mortalka jesi ti za katoličku đamahiriju ili za vojnu diktaturu u rhmortal wrote:Onaj tko se nije borio treba li imati pravo glasa ?? Takvi kod nas postaju vodeći ljudi u državi!
kaj bi rađe ha
E baba, 'de ti je stari bil?
U "crncima"?
Pitam samo.
Guest- Guest
Nisam se mnogo puta potukao radi ženskeNoor wrote:nemojte se potući, svetac razgrće migrante po ulici ko kegle u kuglani, a ti si bio boksač i imaš skoro 2 m...to nikako nemere dobro završitiRingo10 wrote:Ona je MOJA ... ne dirajLegendovich wrote:nego..vidje li nasu Noorku,Fuk? Turčinka 1/1..yebeno dobar komad..
Jer rivali su uglavnom odustajali prije tuče ...
Doduše ovdje na forumu su TRE i PRCKO par puta prijetili da će me razbit ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dok ti budes zabavljen Trejom i Prckoff-om,ja cu ugrabiti Norči i otici daaaaleeeeekooooooooooo...Ringo10 wrote:Nisam se mnogo puta potukao radi ženskeNoor wrote:nemojte se potući, svetac razgrće migrante po ulici ko kegle u kuglani, a ti si bio boksač i imaš skoro 2 m...to nikako nemere dobro završitiRingo10 wrote:Ona je MOJA ... ne dirajLegendovich wrote:nego..vidje li nasu Noorku,Fuk? Turčinka 1/1..yebeno dobar komad..
Guest- Guest
Hehehe ... tu se i Noorku nešto pitaLegendovich wrote:dok ti budes zabavljen Trejom i Prckoff-om,ja cu ugrabiti Norči i otici daaaaleeeeekooooooooooo...Ringo10 wrote:Nisam se mnogo puta potukao radi ženskeNoor wrote:nemojte se potući, svetac razgrće migrante po ulici ko kegle u kuglani, a ti si bio boksač i imaš skoro 2 m...to nikako nemere dobro završitiRingo10 wrote:Ona je MOJA ... ne dirajLegendovich wrote:nego..vidje li nasu Noorku,Fuk? Turčinka 1/1..yebeno dobar komad..
Mislim da nemaš šanse pored mene
A sa spomenutom dvojicom bih brzo završio ... i to bih ih pustio da udare skupa
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
naravno da se damu pita...nego..Ringo10 wrote:Hehehe ... tu se i Noorku nešto pitaLegendovich wrote:dok ti budes zabavljen Trejom i Prckoff-om,ja cu ugrabiti Norči i otici daaaaleeeeekooooooooooo...Ringo10 wrote:Nisam se mnogo puta potukao radi ženskeNoor wrote:nemojte se potući, svetac razgrće migrante po ulici ko kegle u kuglani, a ti si bio boksač i imaš skoro 2 m...to nikako nemere dobro završitiRingo10 wrote:
Ona je MOJA ... ne diraj
ahhh..sanse..pjevat cemo pjesme ljumbavne,pa ce dama odabrati kukurijeka ljepseg glasa i stasa...
Ignoriraj onu dvojicu..decki nemaju stila kao nas dvojica...
Guest- Guest
Nedojebani stari bivoli.
Guest- Guest
Ajde se dogovorite . Neka pregovori budu dugi i konstruktivni.Legendovich wrote:naravno da se damu pita...nego..Ringo10 wrote:Hehehe ... tu se i Noorku nešto pitaLegendovich wrote:dok ti budes zabavljen Trejom i Prckoff-om,ja cu ugrabiti Norči i otici daaaaleeeeekooooooooooo...Ringo10 wrote:Nisam se mnogo puta potukao radi ženskeNoor wrote:
nemojte se potući, svetac razgrće migrante po ulici ko kegle u kuglani, a ti si bio boksač i imaš skoro 2 m...to nikako nemere dobro završiti
ahhh..sanse..pjevat cemo pjesme ljumbavne,pa ce dama odabrati kukurijeka ljepseg glasa i stasa...
Ignoriraj onu dvojicu..decki nemaju stila kao nas dvojica...
2014-04-22
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Paraga : Milanović laže , HOS se nije borio za obnovu NDH
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
Page 16 of 16