Žene od ljubavnika uglavnom žele jednu stvar...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Žene od ljubavnika uglavnom žele jednu stvar...
Sora wrote:prcko
tebe ću tužiti za ženidbenu prevaru
i počupati ti sve dlake na lažljivom jeziku
pa ..stvarno
eto, cijeli forum zna da si mi obećavao
brak
Ja sam 1 svjedok.
Last edited by kaya on 18/4/2020, 09:46; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..ode u svoj stan,u gartenstrase(elitni centar)..josh neshto...steta sto ti nemas takvog ljubavnika bogomdanog,i ti bi mu kuala,pekla,cistila i sve radila..ovako,..nisi motivirana..tu i tasmo te Feber pocasti kavicom i tanjirem svinjetine...e hebi ga..kaya wrote:Počisti mu stan, skuha par brzinskih jela ( sarmu, domaći kruh, pavlovu tortu i teleću koljenicu) i seksualno ga zadovolji. Onda ode...Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:
norka moze svratit i donijet kolace ponekad
mozda mi poslije rucka sjednu kolaci
Ma jesi ti siguran da nisi Sveto.
Jedino ne znam gdje nakon toga svega ...na infuziju valjda
Guest- Guest
nema potrebe..ne vrijedjaj,nisam ja kurva...Noor wrote:još mu i platiprckov wrote:Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:
Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.
Ma jesi ti siguran da nisi Sveto.
Guest- Guest
ti si mene varala s debomSora wrote:prcko
tebe ću tužiti za ženidbenu prevaru
i počupati ti sve dlake na lažljivom jeziku
pa ..stvarno
eto, cijeli forum zna da si mi obećavao
brak
mjesecima sam obilazio kafane pio i buljio u sare na stolnjaku
i pito se zasto, o zasto
i tako jedne noci u polusnu kroz alkoholnu maglu, diskretno ko miris ljubicica, u polusvijest mi se uvuce misao..mozda zato sto nisam progresivan
onda sam zovno malu, narucio sok, popio i odlucio da postanem progresivan
i nu me sad
Last edited by prckov on 18/4/2020, 10:49; edited 1 time in total
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jelde svetozare oni tebi zavide
ja ocem bit ko ti
samo nikako da mi se posreci
ove sto nisu rujke I poljakinje odma lupaju po usima
ja ocem bit ko ti
samo nikako da mi se posreci
ove sto nisu rujke I poljakinje odma lupaju po usima
2014-04-19
e jebiga...moras biti bogomdan,u najmanju ruku,a u onijah stvari i duplobogomdan..moras u nasim godiama bar dvaput dnevno po sat vremena heftaciti(forplej not inklud),i curu dovesti do nebesa..e onda gastronomske đakonije pocnu same od sebea dolaziti na stol...nacin zadovoljnih cura da kazu-hvala...etoc..!!! uci i pamti..!!!
Guest- Guest
znaci ti si inzinjer za one stvariLegendovich wrote:e jebiga...moras biti bogomdan,u najmanju ruku,a u onijah stvari i duplobogomdan..moras u nasim godiama bar dvaput dnevno po sat vremena heftaciti(forplej not inklud),i curu dovesti do nebesa..e onda gastronomske đakonije pocnu same od sebea dolaziti na stol...nacin zadovoljnih cura da kazu-hvala...etoc..!!! uci i pamti..!!!
samo tiho
nemoj da saznaju I svabice za tebe
koja bi to redaljka bila
2014-04-19
u biti,zene su vrlo jednostavna i nezahtjevna stvorenja..dovoljno je da joj pruzis rudimentarnu skrb..papica,krov nad glavom,i da je bogomdano heftačiš..i to je to...
Bed jeste,sto je vecina muskih vrlo losa u seksu,daleko slabija nego zene,pa nastaju ovakvi nezadovoljnici poput Kaye,Norke i Ra-Nesto,koji se onda u svojoj nemoci i nezadovoljstvu okrece protiv bogomdanih muskih koji ISPUNJAVAJU u potpunosti zenske seksualne apetite...jel..vrlo jednostavno,a pametnome dovoljno..
Bed jeste,sto je vecina muskih vrlo losa u seksu,daleko slabija nego zene,pa nastaju ovakvi nezadovoljnici poput Kaye,Norke i Ra-Nesto,koji se onda u svojoj nemoci i nezadovoljstvu okrece protiv bogomdanih muskih koji ISPUNJAVAJU u potpunosti zenske seksualne apetite...jel..vrlo jednostavno,a pametnome dovoljno..
Guest- Guest
uffff..sto dalje od njia..cak niti Turcadija nece sa njima da ima posela..jedino se mladi zaljube,ali vrlo brzo se dozovu stvarnostiprckov wrote:znaci ti si inzinjer za one stvariLegendovich wrote:e jebiga...moras biti bogomdan,u najmanju ruku,a u onijah stvari i duplobogomdan..moras u nasim godiama bar dvaput dnevno po sat vremena heftaciti(forplej not inklud),i curu dovesti do nebesa..e onda gastronomske đakonije pocnu same od sebea dolaziti na stol...nacin zadovoljnih cura da kazu-hvala...etoc..!!! uci i pamti..!!!
samo tiho
koja bi to redaljka bila
Guest- Guest
zato Kazem tiseLegendovich wrote:uffff..sto dalje od njia..cak niti Turcadija nece sa njima da ima posela..jedino se mladi zaljube,ali vrlo brzo se dozovu stvarnostiprckov wrote:znaci ti si inzinjer za one stvariLegendovich wrote:e jebiga...moras biti bogomdan,u najmanju ruku,a u onijah stvari i duplobogomdan..moras u nasim godiama bar dvaput dnevno po sat vremena heftaciti(forplej not inklud),i curu dovesti do nebesa..e onda gastronomske đakonije pocnu same od sebea dolaziti na stol...nacin zadovoljnih cura da kazu-hvala...etoc..!!! uci i pamti..!!!
samo tiho
koja bi to redaljka bila
sta ako saznaju da si bogomdan
2014-04-19
Uglavnom nemam posla sa zenama iz ove navedene skupine "uglavnom"
Otud, samo dobra iskustva
Otud, samo dobra iskustva
dijagram-
2015-08-09
šššššš.... ..nish,moram u shoping sagrotana potraziti..ajd cujemo se..bok..prckov wrote:zato Kazem tiseLegendovich wrote:uffff..sto dalje od njia..cak niti Turcadija nece sa njima da ima posela..jedino se mladi zaljube,ali vrlo brzo se dozovu stvarnostiprckov wrote:znaci ti si inzinjer za one stvariLegendovich wrote:e jebiga...moras biti bogomdan,u najmanju ruku,a u onijah stvari i duplobogomdan..moras u nasim godiama bar dvaput dnevno po sat vremena heftaciti(forplej not inklud),i curu dovesti do nebesa..e onda gastronomske đakonije pocnu same od sebea dolaziti na stol...nacin zadovoljnih cura da kazu-hvala...etoc..!!! uci i pamti..!!!
samo tiho
koja bi to redaljka bila
sta ako saznaju da si bogomdan
Guest- Guest
nisi, nego si žigolo :)Legendovich wrote:nema potrebe..ne vrijedjaj,nisam ja kurva...Noor wrote:još mu i platiprckov wrote:Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:
moze samo ako je norka poljakinja
ko je žgoljoNoor wrote:nisi, nego si žigolo :)Legendovich wrote:nema potrebe..ne vrijedjaj,nisam ja kurva...Noor wrote:još mu i platiprckov wrote:Noor wrote:
jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?
sreto
ma nije
2014-04-19
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
Page 5 of 5