Žene od ljubavnika uglavnom žele jednu stvar...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Žene od ljubavnika uglavnom žele jednu stvar...
Nadam se da ti brusni papir nije izlizan. Mogao bi ostati u ranama.prckov wrote:ne fali tebi nista srecoRa wrote:Dakle, ipak je falinka u meni? A dobro. Skupit ću ja to znanjeprckov wrote:pa to ti cijelo vrijeme pricamRa wrote:To je zato što sam mlada i neiskusna.prckov wrote:
to ti je bona sve sastavni dio
nis ne znas
Naučit ću-
ti si meni dijamant
samo te trebam izbrusit
Guest- Guest
još mu i platiprckov wrote:Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:
norka moze svratit i donijet kolace ponekad
mozda mi poslije rucka sjednu kolaci
Ma jesi ti siguran da nisi Sveto.
jel bar cehinjaRa wrote:Ma ne fai tebi ništa, oko moje, njoj fali. Poljsko državljanstvoprckov wrote:eto, znao sam ja da u mene uvjek nesto zafaliRa wrote:Nije. Morat ćeš naći neku drugu.prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:
Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.
2014-04-19
to je to sreco
sad jos samo da naucis poljski
ili bar ceski
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Dobro. Upisat ću se u školu za medicinske sestre da naučim donositi doručak u krevet nakon tretmana. Donijet ću ti i pitu i slamčicu.prckov wrote:znao sam da si romanticnaRa wrote:Oću golube moj.prckov wrote:doleti mi golubice mojaRa wrote:Ej prco prco, nije da se meni neće,prckov wrote:
ej rajka rajka kamo srece
bit ces samnom iako ti se neceeeee
evo jos sam I romantican
sta vise mozes pozelit
ja sam sreće da kod tebe valjda nešto neće
bit ce srece
oce oce
Ako ništa drugo da se skupa useremo na još nekoj temi.
ostaje samo dorucak u krevetu I slicne vjestine da savladas
i ima da nam cvjetaju ruze
A za ostalo ćemo se dogovoriti. Ono kome ruža kome trn.
Guest- Guest
Nije. A nema ni duplo mlađu kćer.prckov wrote:jel bar cehinjaRa wrote:Ma ne fai tebi ništa, oko moje, njoj fali. Poljsko državljanstvoprckov wrote:eto, znao sam ja da u mene uvjek nesto zafaliRa wrote:Nije. Morat ćeš naći neku drugu.prckov wrote:
moze samo ako je norka poljakinja
Guest- Guest
Ma vi ste jalni. Eto.Noor wrote:još mu i platiprckov wrote:Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:
Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.
Guest- Guest
ne treba tebi skola srecoRa wrote:Dobro. Upisat ću se u školu za medicinske sestre da naučim donositi doručak u krevet nakon tretmana. Donijet ću ti i pitu i slamčicu.prckov wrote:znao sam da si romanticnaRa wrote:Oću golube moj.prckov wrote:doleti mi golubice mojaRa wrote:
Ej prco prco, nije da se meni neće,
ja sam sreće da kod tebe valjda nešto neće
bit ce srece
oce oce
ja cu ti bit professor
uostalom malo je tu teorije za ucit, sve se svodi na hodanje I fizicke stvari
2014-04-19
kad se covjek sretan rodiNoor wrote:još mu i platiprckov wrote:Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:
a ne ko ja
moram se borit ko lav da sredim bar jednu
i jos mi usi oce zapalit
2014-04-19
Pa u tome i je problem. Ja hodam, a ti ne možeš fizički. To mogu samo neki. Zato i jedu kolače svaki dan. Ti budi sretan ako dobiješ i onu pitu i slamčicu.prckov wrote:ne treba tebi skola srecoRa wrote:Dobro. Upisat ću se u školu za medicinske sestre da naučim donositi doručak u krevet nakon tretmana. Donijet ću ti i pitu i slamčicu.prckov wrote:znao sam da si romanticnaRa wrote:Oću golube moj.prckov wrote:
doleti mi golubice moja
bit ce srece
oce oce
ja cu ti bit professor
Guest- Guest
moj poso je da izdajem naredbe I direktiveRa wrote:Pa u tome i je problem. Ja hodam, a ti ne možeš fizički. To mogu samo neki. Zato i jedu kolače svaki dan. Ti budi sretan ako dobiješ i onu pitu i slamčicu.prckov wrote:ne treba tebi skola srecoRa wrote:Dobro. Upisat ću se u školu za medicinske sestre da naučim donositi doručak u krevet nakon tretmana. Donijet ću ti i pitu i slamčicu.prckov wrote:znao sam da si romanticnaRa wrote:
Oću golube moj.
ja cu ti bit professor
mislis ti da je to lako
eeee ne znas ti nista sreco
vidim ja da ti trebas puno ucit
al sreca pa imas mene
2014-04-19
Ma nisi nesretan.prckov wrote:kad se covjek sretan rodiNoor wrote:još mu i platiprckov wrote:Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:
moze samo ako je norka poljakinja
a ne ko ja
i jos mi usi oce zapalit
Eto, ako se udam, varat ću muža s tobom. Da malo pojačam onaj postotak žena koje varaju.
Guest- Guest
Je, pravo sam sretna. Otprilike kao i ti.prckov wrote:moj poso je da izdajem naredbe I direktiveRa wrote:Pa u tome i je problem. Ja hodam, a ti ne možeš fizički. To mogu samo neki. Zato i jedu kolače svaki dan. Ti budi sretan ako dobiješ i onu pitu i slamčicu.prckov wrote:ne treba tebi skola srecoRa wrote:Dobro. Upisat ću se u školu za medicinske sestre da naučim donositi doručak u krevet nakon tretmana. Donijet ću ti i pitu i slamčicu.prckov wrote:
znao sam da si romanticna
ja cu ti bit professor
mislis ti da je to lako
al sreca pa imas mene
Ja sada odoh spavati, učit ćemo poslije
Guest- Guest
ma lako cemo mi za varanje negoder ne skreci sa teme ljubavniceRa wrote:Ma nisi nesretan.prckov wrote:kad se covjek sretan rodiNoor wrote:još mu i platiprckov wrote:Noor wrote:
jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?
a ne ko ja
i jos mi usi oce zapalit
Eto, ako se udam, varat ću muža s tobom. Da malo pojačam onaj postotak žena koje varaju.
ocu dorucak i kavu u kreve
2014-04-19
laku noc srecoRa wrote:Je, pravo sam sretna. Otprilike kao i ti.prckov wrote:moj poso je da izdajem naredbe I direktiveRa wrote:Pa u tome i je problem. Ja hodam, a ti ne možeš fizički. To mogu samo neki. Zato i jedu kolače svaki dan. Ti budi sretan ako dobiješ i onu pitu i slamčicu.prckov wrote:ne treba tebi skola srecoRa wrote:
Dobro. Upisat ću se u školu za medicinske sestre da naučim donositi doručak u krevet nakon tretmana. Donijet ću ti i pitu i slamčicu.
ja cu ti bit professor
mislis ti da je to lako
al sreca pa imas mene
Ja sada odoh spavati, učit ćemo poslije
2014-04-19
ufaćena kao leptirica..a vid tih Čeličnih Prepona..za Pićekaru je sad zgrabiti...melkior wrote:
Guest- Guest
Počisti mu stan, skuha par brzinskih jela ( sarmu, domaći kruh, pavlovu tortu i teleću koljenicu) i seksualno ga zadovolji. Onda ode...Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:
Evo hopam polako.
Pripzi, Noorka bi mogla s druge strane.
mozda mi poslije rucka sjednu kolaci
Jedino ne znam gdje nakon toga svega ...na infuziju valjda
Last edited by kaya on 18/4/2020, 08:52; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
možeš bitimelkior wrote:Hvala Bogu da nisam žensko, bio bih najveća kurva u selu, a i šire
ili promjeni spol
ili se ponašaj kao muška kurva, jednostavno
recimo PRCKO
jes vidio kurve PRCKA ha
prcko
tebe ću tužiti za ženidbenu prevaru
i počupati ti sve dlake na lažljivom jeziku
pa ..stvarno
eto, cijeli forum zna da si mi obećavao
brak
pa ..stvarno
brak
Ako baciš u troje, da li se to broji kao jedna prevara? Ako tvoja partnerica sudjeluje dijeli li se na pola? Ili ako dva muškarca jebu jednu dali se poništava? Puno pitanja malo odgovora.
2014-12-30
Sora wrote:prcko
pa ..stvarno
brak
Ja sam 1 svjedok.
Last edited by kaya on 18/4/2020, 09:46; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
Page 4 of 5