Žene od ljubavnika uglavnom žele jednu stvar...
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Žene od ljubavnika uglavnom žele jednu stvar...
prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:prckov wrote:man se ti zeno mojih usiju negder se private poslaRa wrote:Istina. Kad ti se uši užare moći ću ih okretati u svim smjerovima.prckov wrote:
suti bona norka zeljezo se kuje dok je vruce
ajmo hop hop
Evo hopam polako.
Pripzi, Noorka bi mogla s druge strane.
ko kaže
Last edited by Noor on Fri 17 Apr - 17:40; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ej rajka rajka kamo sreceRa wrote:Znači on te pokvario? Ali ja nisam Rujka. Ja sam Rajka.prckov wrote:ah ti bi to tek takoRa wrote:Ništa ono za ono?prckov wrote:onda nista od onog u onoRa wrote:
Oh stigao je i do peglanja i čišćenja. Mislim da će mu fasovati i bubrezi ne samo uši.
Znala sam. Ah ta pusta obećanja radničke klase.
sta je sreto bolji od mene
njemu rujka sve spremi
bit ces samnom iako ti se neceeeee
evo jos sam I romantican
sta vise mozes pozelit
2014-04-18
moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:prckov wrote:man se ti zeno mojih usiju negder se private poslaRa wrote:
Istina. Kad ti se uši užare moći ću ih okretati u svim smjerovima.
ajmo hop hop
Evo hopam polako.
mozda mi poslije rucka sjednu kolaci
Ma jesi ti siguran da nisi Sveto.
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Imaš li možda i glazbenu žeju pride? Samo reci gospodaru.prckov wrote:I da donosices mi taj dorucak samo u kecelji
znas
Tvoja riječ je meni zapovijed.
Guest- Guest
pa to ti cijelo vrijeme pricamRa wrote:To je zato što sam mlada i neiskusna.prckov wrote:to ti je bona sve sastavni dioRa wrote:Potrošio si jupol?prckov wrote:sve stoji osim ovog sa jupolomRa wrote:
Pa da. Ja ću donijeti crnu. Nadam se da imaš dovoljno Jupola da napravimo sivu. Svih 50 nijansi.
A onda ćemo piti likerčić i jesti kolače koje ti naravno ispečem ja.
Oda ništa od onih 50 nijansi. Odoh ja s ove teme gdje se žene obučavaju za domaćice, a ne ljubavnice.
nis ne znas
Naučit ću-
2014-04-18
Ej prco prco, nije da se meni neće,prckov wrote:ej rajka rajka kamo sreceRa wrote:Znači on te pokvario? Ali ja nisam Rujka. Ja sam Rajka.prckov wrote:ah ti bi to tek takoRa wrote:Ništa ono za ono?prckov wrote:
onda nista od onog u ono
njemu rujka sve spremi
evo jos sam I romantican
sta vise mozes pozelit
ja sam sreće da kod tebe valjda nešto neće
Guest- Guest
jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:prckov wrote:
man se ti zeno mojih usiju negder se private posla
ajmo hop hop
Evo hopam polako.
ne znam ja nistaNoor wrote:prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:prckov wrote:man se ti zeno mojih usiju negder se private poslaRa wrote:
Istina. Kad ti se uši užare moći ću ih okretati u svim smjerovima.
ajmo hop hop
Evo hopam polako.
ko kaže
ja sam video neke kolace pravis I sad ocu kolace
i gotovo
2014-04-18
Nije. Morat ćeš naći neku drugu.prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:prckov wrote:
ajmo hop hop
Evo hopam polako.
Guest- Guest
Nije. To radi Rujka. Ova se samo jeb... pardon, svrati.Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:
Evo hopam polako.
Guest- Guest
doleti mi golubice mojaRa wrote:Ej prco prco, nije da se meni neće,prckov wrote:ej rajka rajka kamo sreceRa wrote:Znači on te pokvario? Ali ja nisam Rujka. Ja sam Rajka.prckov wrote:ah ti bi to tek takoRa wrote:
Ništa ono za ono?
njemu rujka sve spremi
evo jos sam I romantican
sta vise mozes pozelit
bit ce srece
oce oce
2014-04-18
Noor wrote:jel to ona što odradi svetu, počisti mu stan i ode?prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:
Evo hopam polako.
2014-04-18
Dakle, ipak je falinka u meni? A dobro. Skupit ću ja to znanjeprckov wrote:pa to ti cijelo vrijeme pricamRa wrote:To je zato što sam mlada i neiskusna.prckov wrote:to ti je bona sve sastavni dioRa wrote:Potrošio si jupol?prckov wrote:
sve stoji osim ovog sa jupolom
Oda ništa od onih 50 nijansi. Odoh ja s ove teme gdje se žene obučavaju za domaćice, a ne ljubavnice.
nis ne znas
Naučit ću-
Guest- Guest
eto, znao sam ja da u mene uvjek nesto zafaliRa wrote:Nije. Morat ćeš naći neku drugu.prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:
Evo hopam polako.
2014-04-18
Oću golube moj.prckov wrote:doleti mi golubice mojaRa wrote:Ej prco prco, nije da se meni neće,prckov wrote:ej rajka rajka kamo sreceRa wrote:Znači on te pokvario? Ali ja nisam Rujka. Ja sam Rajka.prckov wrote:
ah ti bi to tek tako
njemu rujka sve spremi
evo jos sam I romantican
sta vise mozes pozelit
bit ce srece
oce oce
Ako ništa drugo da se skupa useremo na još nekoj temi.
Guest- Guest
Ma ne fai tebi ništa, oko moje, njoj fali. Poljsko državljanstvoprckov wrote:eto, znao sam ja da u mene uvjek nesto zafaliRa wrote:Nije. Morat ćeš naći neku drugu.prckov wrote:moze samo ako je norka poljakinjaRa wrote:Ti si sigurno dobar organizator pa ćeš nas dobro rasporediti. Ja ću doći vikendom, a ona će uskakati radnim danima.prckov wrote:
norka moze svratit i donijet kolace ponekad
Guest- Guest
ne fali tebi nista srecoRa wrote:Dakle, ipak je falinka u meni? A dobro. Skupit ću ja to znanjeprckov wrote:pa to ti cijelo vrijeme pricamRa wrote:To je zato što sam mlada i neiskusna.prckov wrote:to ti je bona sve sastavni dioRa wrote:
Potrošio si jupol?
nis ne znas
Naučit ću-
ti si meni dijamant
samo te trebam izbrusit
2014-04-18
Smatram da bi o ovom pitanju valjalo osnovati nacionalni krizni stožer...
Koji će pučanstvu podastrijeti konkretne brojke i relevantne postotke...
Uspoređujući ih sa susjednim državama...
Te propisati određene mjere u cilju sprječavanja zaraze nevjerom...
Koji će pučanstvu podastrijeti konkretne brojke i relevantne postotke...
Uspoređujući ih sa susjednim državama...
Te propisati određene mjere u cilju sprječavanja zaraze nevjerom...
prckov wrote:ne znam ja nistaNoor wrote:prckov wrote:norka moze svratit i donijet kolace ponekadRa wrote:prckov wrote:
ajmo hop hop
Evo hopam polako.
ko kaže
ja sam video neke kolace pravis I sad ocu kolace i gotovo
jel ove?
znao sam da si romanticnaRa wrote:Oću golube moj.prckov wrote:doleti mi golubice mojaRa wrote:Ej prco prco, nije da se meni neće,prckov wrote:ej rajka rajka kamo sreceRa wrote:
Znači on te pokvario? Ali ja nisam Rujka. Ja sam Rajka.
evo jos sam I romantican
sta vise mozes pozelit
bit ce srece
oce oce
Ako ništa drugo da se skupa useremo na još nekoj temi.
ostaje samo dorucak u krevetu I slicne vjestine da savladas
i ima da nam cvjetaju ruze
2014-04-18
Nadam se da ti brusni papir nije izlizan. Mogao bi ostati u ranama.prckov wrote:ne fali tebi nista srecoRa wrote:Dakle, ipak je falinka u meni? A dobro. Skupit ću ja to znanjeprckov wrote:pa to ti cijelo vrijeme pricamRa wrote:To je zato što sam mlada i neiskusna.prckov wrote:
to ti je bona sve sastavni dio
nis ne znas
Naučit ću-
ti si meni dijamant
samo te trebam izbrusit
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
Page 3 of 5