Rusi se već svete Turcima, nema aranžmana
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rusi se već svete Turcima, nema aranžmana
Nemoj čiko, nisam ja bacao petarde.veber wrote:kada te klepim za vuho, vidjet ćeš tko je druker.dzango wrote:
Stara pandurska drukara.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
"There is no such thing as 'further away from the Turkish border.' There is such a thing as Syrian airspace. I would very much like for terrorists and militants to operate further away from the Turkish border, but, unfortunately, they have a tendency to operate on Syrian ground right next to the border with Turkey," Peskov told reporters.
Kaže Peskov.
A Davutoglu:
According to Turkey's prime minister, Russia is a "friend" and a very important partner to Ankara.
"We don't have and cannot have any intentions to sever ties with Russia after this incident, or to remain in a tense state. Russia is our friend, neighbor, and a very important partner. Bilateral relations cannot be sacrificed," Davutoglu said at a party meeting.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAA
Kaže Peskov.
A Davutoglu:
According to Turkey's prime minister, Russia is a "friend" and a very important partner to Ankara.
"We don't have and cannot have any intentions to sever ties with Russia after this incident, or to remain in a tense state. Russia is our friend, neighbor, and a very important partner. Bilateral relations cannot be sacrificed," Davutoglu said at a party meeting.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAA
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
more se reć da je ta izjava besramna, al nije bitno ionako nadalje sve ide svojim tijekom... turci bi sad trebali angažirati nekog amera da im strateški iskontrolira štetu.... koja će biti poveća u svakom slučaju....
2015-08-08
meni nije problem radi takvih kontrola,nego se u ljude polako uvlači strah od tih odozdo,nekad nisam na njih uopće obraćao pažnju a sad ih dosta promatram.Morao bih negdje van npr.u Francusku ili Belgiju na terapiju,onako da se priviknem.maggie13 wrote:poostrili nijemci...prividno,naravno..ulazi im tko hoce,k'o more u nasukani brod..otuzno.vili40 wrote:pa prestrašilo me to skroz naskroz hahahaha...bio sam neki dan u njemačkom veleposlanstvu,pa prvo vani policajac,pa osobna,pa drugi prolazi sa pesom a ja se šalim da mu bacim petardu,veli policajac,probaj pa ćeš ostati bez noge...pa unutra kontrola na metal,pa ugasite mobitel,i dobro,na šalteru velim što trebam pa mi veli pričekajte a na drugom šalteru dvije zamotane ženske a imele stvari i torbe po čitavoj čekaoni,pa jedna sjedne pa kopa po torbi a ja nervozan...hahahahahaamaggie13 wrote:to je najbolje pitanje ;-)vili40 wrote:a tko normalan u ova jebena vremena bira za odmor Tursku,Grčku,Cipar,Egipat itd.?
Al'da je ugodno sve te kontrole proci,i nije..
vili40-
2015-08-02
http://www.hurriyet.com.tr/rus-bakan...=Click-Dynamic
Osmanlije u panici.
Predsjednik Asocijacije turskih hotelijera, izvjesni Osman, shokiran je pozivom Lavrova Rusima da izbjegavaju Tursku kao turisticku destinaciju. Kaze Osman da se jos nisu oporavili od gubitka 800.000 ruskih turista koji su u prosloj godini otisli na nove jeftinije destinacije, a ne smije ni zamisliti ako ostanu bez svih 4 miliona Rusa. Basaran Ulusoy, predsjednik Asocijacije turskih turističkih agencija je rekao: "Putin i Tajip Erdogan, dva lidera, trebaju u najkraćem mogućem roku riješiti otvorena pitanja."
Naredna vrlo vazna karika turskog izvoza u Rusiju je voce i povrce u iznosu milijardu eura. Ovdje ce Rusi malo sacekati i vidjeti hoce li druge zemlje (pri svih Njemacka koja izvozi 300 miliona u Rusiju) moci nadomjestiti osmanlije. "Nadamo se da ce razum prevladati", kaze predsjednik unije turskih izvoznika voca i povrca izvjesni Mustafa Satıcı.
Ipak najveca panika je medju proizvodjacima odjevnih predmeta koji 75 posto izvoza ostvaruiju u Rusiji. Ovaj sektor prati proizvodnja namještaja, tekstila, cipela, nakita, kucanskih aparata.
Jučer 4% pad burze u Istanbulu
danas još 1%
Osmanlije u panici.
Predsjednik Asocijacije turskih hotelijera, izvjesni Osman, shokiran je pozivom Lavrova Rusima da izbjegavaju Tursku kao turisticku destinaciju. Kaze Osman da se jos nisu oporavili od gubitka 800.000 ruskih turista koji su u prosloj godini otisli na nove jeftinije destinacije, a ne smije ni zamisliti ako ostanu bez svih 4 miliona Rusa. Basaran Ulusoy, predsjednik Asocijacije turskih turističkih agencija je rekao: "Putin i Tajip Erdogan, dva lidera, trebaju u najkraćem mogućem roku riješiti otvorena pitanja."
Naredna vrlo vazna karika turskog izvoza u Rusiju je voce i povrce u iznosu milijardu eura. Ovdje ce Rusi malo sacekati i vidjeti hoce li druge zemlje (pri svih Njemacka koja izvozi 300 miliona u Rusiju) moci nadomjestiti osmanlije. "Nadamo se da ce razum prevladati", kaze predsjednik unije turskih izvoznika voca i povrca izvjesni Mustafa Satıcı.
Ipak najveca panika je medju proizvodjacima odjevnih predmeta koji 75 posto izvoza ostvaruiju u Rusiji. Ovaj sektor prati proizvodnja namještaja, tekstila, cipela, nakita, kucanskih aparata.
danas još 1%
2014-04-20
pomalo 'egzoticno' i zastrasujuce izgledaju..to svakako..Eva wrote:Nemaju, istina. No, fakat može bit scary ak jedan po jedan krenu na WC. Ono, asocijacije na bombe nemreš se riješit.maggie13 wrote:mislim da oni nemaju neku teroristicku tradiciju,ako se ne varam..vise soliraju..onako zgodni ljudi,markantni..Eva wrote:Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
2014-04-12
imaju oni neko svoje dostojanstvo,stroge uzuse ponasanja..i visi su dosta od ovih nasih..dzango wrote:Cigani kao i ovi naši.maggie13 wrote:mislim da oni nemaju neku teroristicku tradiciju,ako se ne varam..vise soliraju..onako zgodni ljudi,markantni..Eva wrote:Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
2014-04-12
Nisam se ukljucio odmah. Pricate o Kebi? :)
ja uvijek imam pojacanu paznju i alarme u svezi tih..da,mogao bi..:Dvili40 wrote:meni nije problem radi takvih kontrola,nego se u ljude polako uvlači strah od tih odozdo,nekad nisam na njih uopće obraćao pažnju a sad ih dosta promatram.Morao bih negdje van npr.u Francusku ili Belgiju na terapiju,onako da se priviknem.maggie13 wrote:poostrili nijemci...prividno,naravno..ulazi im tko hoce,k'o more u nasukani brod..otuzno.vili40 wrote:pa prestrašilo me to skroz naskroz hahahaha...bio sam neki dan u njemačkom veleposlanstvu,pa prvo vani policajac,pa osobna,pa drugi prolazi sa pesom a ja se šalim da mu bacim petardu,veli policajac,probaj pa ćeš ostati bez noge...pa unutra kontrola na metal,pa ugasite mobitel,i dobro,na šalteru velim što trebam pa mi veli pričekajte a na drugom šalteru dvije zamotane ženske a imele stvari i torbe po čitavoj čekaoni,pa jedna sjedne pa kopa po torbi a ja nervozan...hahahahahaamaggie13 wrote:to je najbolje pitanje ;-)vili40 wrote:a tko normalan u ova jebena vremena bira za odmor Tursku,Grčku,Cipar,Egipat itd.?
Al'da je ugodno sve te kontrole proci,i nije..
2014-04-12
Ima Turci da se češi i gde ih ne svrbi. A drugi da naplaćuju njihovu glupost.Yehudi wrote:http://www.hurriyet.com.tr/rus-bakan...=Click-Dynamic
Osmanlije u panici.
danas još 1%
2014-04-19
preusmjeriti Ruse u Hrvatsku, turci na aparatima
Guest- Guest
Ma ganci je ganci. Može da ima i dva metra i sav bon ton i šta ti ja znam.maggie13 wrote:imaju oni neko svoje dostojanstvo,stroge uzuse ponasanja..i visi su dosta od ovih nasih..dzango wrote:Cigani kao i ovi naši.maggie13 wrote:mislim da oni nemaju neku teroristicku tradiciju,ako se ne varam..vise soliraju..onako zgodni ljudi,markantni..Eva wrote:Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
2014-04-19
Vidi ovog lešinara. Kako se niko drugi nije ovoga setio?EmberSpirit wrote:preusmjeriti Ruse u Hrvatsku, turci na aparatima
2014-04-19
ok..to je najlaksa selekcija :Ddzango wrote:Ma ganci je ganci. Može da ima i dva metra i sav bon ton i šta ti ja znam.maggie13 wrote:imaju oni neko svoje dostojanstvo,stroge uzuse ponasanja..i visi su dosta od ovih nasih..dzango wrote:Cigani kao i ovi naši.maggie13 wrote:mislim da oni nemaju neku teroristicku tradiciju,ako se ne varam..vise soliraju..onako zgodni ljudi,markantni..Eva wrote:Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
Makar,zeznuti izgledaju 8-)
2014-04-12
bili bi šupci da su uradili drukčije. A sad, znam jednu zemlju koja to ne bi uradila... al neću je imenovati
Šta ste se uskokodakali, jbte, ta nije smak svijeta ako su vam sklatili jedan aviJon?
J obavezno veliko, da netko ne pomisli da ga nisi namjerno napisao
crvenkasti-
2014-04-17
Ankara defends ISIS, Turkish officials have financial interest in oil trade with group – PM Medvedev
2014-04-20
Turci ( velika većina ) se definitivno okrenula od sekularne države i podržava radikalni islamizam - sve ostalo je samo gluma prema van!Ataturk je skoro zaboravljen i njegove ideje polako odlaze u povijest i bojim se da bi Turci opet mogli ( u neko vrijeme ) da zakuhaju na veliko ! Erdogan je u maniri najvećih diktatora zauzeo vlast ( čak je ponavljao izbore - jer mu oni prijašnji nisu bili po volji ),mijenja Ustav , zakone i sve što mu ne odgovara samo da bi što bolje učvrstio sebe i svoje sljedbenike ! Oporbe praktično i nema ; tko nije u njihovoj "PARTIJI" ( slično kao i kod nas za vrijeme komunista u Yugi ) taj je protiv njih - ne može se zaposliti - niti on - niti njegova obitelj - sva tiskovina, mediji su u njegovim rukama ( poznato ), ljudi drugačijeg mišljenja se šikaniraju - čak i osobe koje su vani u inozemstvu ( npr. osobe iz oporbe koje se nisu slagale s Erdoganom i koje su otišle negdje u EU zemlje ) paze do koje mjere smiju što reći - izjaviti za strane medije o stanju u Turskoj - vrlo jasno kažu da o nekoj temi ne smiju dalje razgovarati jer im je onda ugrožen život !
Eto, takvu bi guju EU trebala primiti u svoja njedra - možemo samo zamisliti koliko bi dugo EU mogla opstati - kada već i sada ima ogromnih teškoća i nije ništa sigurno - pogotovo slijedom zadnjih ( a sigurno i budućih ) događanja gdje EU države bauljaju kao muha bez glave ne shvaćajući točno što se ustvari događa , EU brod je pun rupa, brod polako tone ,a dok uljuljkani demoliberali shvate da rupe treba čepiti - biti će sigurno posve kasno !!
Svakako kada im dođu obrezani i počnu ih sunetiti nekima će konačno doći iz guzice u glavu !!
PLJUC !!
Eto, takvu bi guju EU trebala primiti u svoja njedra - možemo samo zamisliti koliko bi dugo EU mogla opstati - kada već i sada ima ogromnih teškoća i nije ništa sigurno - pogotovo slijedom zadnjih ( a sigurno i budućih ) događanja gdje EU države bauljaju kao muha bez glave ne shvaćajući točno što se ustvari događa , EU brod je pun rupa, brod polako tone ,a dok uljuljkani demoliberali shvate da rupe treba čepiti - biti će sigurno posve kasno !!
Svakako kada im dođu obrezani i počnu ih sunetiti nekima će konačno doći iz guzice u glavu !!
PLJUC !!
Guest- Guest
ooooo, svaki turcin zna, svaka buuula zna da je obilic srpski sin zaklao murataaaaa
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» uredno i na vrijeme primio sakramente: krštenja, prve svete pričesti, svete potvrde ili krizme i kršćanske ženidbe
» Rusi dolaze,nema vam spasa! :D
» Užas: Rusi režu kablove, nema više interneta
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Užas u Ukrajini: Rusi koriste klizne bombe od kojih nema obrane
» Rusi dolaze,nema vam spasa! :D
» Užas: Rusi režu kablove, nema više interneta
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Užas u Ukrajini: Rusi koriste klizne bombe od kojih nema obrane
Page 4 of 5