Rusi se već svete Turcima, nema aranžmana
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rusi se već svete Turcima, nema aranžmana
Ti izgleda nisi čula da ti Rusi uopšte nisu demokratski nastrojeni.Eva wrote:Ja gavarju pa ruski, poetamu njet problema. Tože, ljublju ruskuju kuhnju i kuljturu. Sjo harašo, otlično mogu skazat.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Više se ne zove.Eva wrote:Ima velik turski lanac dućana u RU, Ašan se zove
2014-04-19
Odlično, meni demokracija i ne treba.dzango wrote:Ti izgleda nisi čula da ti Rusi uopšte nisu demokratski nastrojeni.Eva wrote:Ja gavarju pa ruski, poetamu njet problema. Tože, ljublju ruskuju kuhnju i kuljturu. Sjo harašo, otlično mogu skazat.
Guest- Guest
Turci već računaju gubitke.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pravo žensko.Eva wrote:Odlično, meni demokracija i ne treba.dzango wrote:Ti izgleda nisi čula da ti Rusi uopšte nisu demokratski nastrojeni.Eva wrote:Ja gavarju pa ruski, poetamu njet problema. Tože, ljublju ruskuju kuhnju i kuljturu. Sjo harašo, otlično mogu skazat.
2014-04-19
poostrili nijemci...prividno,naravno..ulazi im tko hoce,k'o more u nasukani brod..otuzno.vili40 wrote:pa prestrašilo me to skroz naskroz hahahaha...bio sam neki dan u njemačkom veleposlanstvu,pa prvo vani policajac,pa osobna,pa drugi prolazi sa pesom a ja se šalim da mu bacim petardu,veli policajac,probaj pa ćeš ostati bez noge...pa unutra kontrola na metal,pa ugasite mobitel,i dobro,na šalteru velim što trebam pa mi veli pričekajte a na drugom šalteru dvije zamotane ženske a imele stvari i torbe po čitavoj čekaoni,pa jedna sjedne pa kopa po torbi a ja nervozan...hahahahahaamaggie13 wrote:to je najbolje pitanje ;-)vili40 wrote:a tko normalan u ova jebena vremena bira za odmor Tursku,Grčku,Cipar,Egipat itd.?
Al'da je ugodno sve te kontrole proci,i nije..
2014-04-12
Hoće bđli biti za duhan i kahvu?Yehudi wrote:
2014-04-19
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=hr&js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.indeksonline.net%2F%3FFaqeID%3D1&edit-text=dzango wrote:Hoće bđli biti za duhan i kahvu?Yehudi wrote:
Evo se ovi vaši potukli s Turcima, ima i mrtvih...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Kao kad je moj muž letio s nekih 7-8 Sikha. Prvo ih čekali u avionu dugo, jer je bio connecting flight, a onda veli ide jedan na WC, pa drugi, pa treći, kad već 5-6 krenuo, došlo mu veli da se zadere na glas, ovi slažu bombu u WC-u.maggie13 wrote:poostrili nijemci...prividno,naravno..ulazi im tko hoce,k'o more u nasukani brod..otuzno.vili40 wrote:pa prestrašilo me to skroz naskroz hahahaha...bio sam neki dan u njemačkom veleposlanstvu,pa prvo vani policajac,pa osobna,pa drugi prolazi sa pesom a ja se šalim da mu bacim petardu,veli policajac,probaj pa ćeš ostati bez noge...pa unutra kontrola na metal,pa ugasite mobitel,i dobro,na šalteru velim što trebam pa mi veli pričekajte a na drugom šalteru dvije zamotane ženske a imele stvari i torbe po čitavoj čekaoni,pa jedna sjedne pa kopa po torbi a ja nervozan...hahahahahaamaggie13 wrote:to je najbolje pitanje ;-)vili40 wrote:a tko normalan u ova jebena vremena bira za odmor Tursku,Grčku,Cipar,Egipat itd.?
Guest- Guest
Svi su oni naši...Ero wrote:https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=hr&js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.indeksonline.net%2F%3FFaqeID%3D1&edit-text=dzango wrote:Hoće bđli biti za duhan i kahvu?Yehudi wrote:
Evo se ovi vaši potukli s Turcima, ima i mrtvih...
2014-04-19
e,znam..ti sikhi jos imaju one njihove posebne bodeze u turbanima.Eva wrote:Kao kad je moj muž letio s nekih 7-8 Sikha. Prvo ih čekali u avionu dugo, jer je bio connecting flight, a onda veli ide jedan na WC, pa drugi, pa treći, kad već 5-6 krenuo, došlo mu veli da se zadere na glas, ovi slažu bombu u WC-u.maggie13 wrote:poostrili nijemci...prividno,naravno..ulazi im tko hoce,k'o more u nasukani brod..otuzno.vili40 wrote:pa prestrašilo me to skroz naskroz hahahaha...bio sam neki dan u njemačkom veleposlanstvu,pa prvo vani policajac,pa osobna,pa drugi prolazi sa pesom a ja se šalim da mu bacim petardu,veli policajac,probaj pa ćeš ostati bez noge...pa unutra kontrola na metal,pa ugasite mobitel,i dobro,na šalteru velim što trebam pa mi veli pričekajte a na drugom šalteru dvije zamotane ženske a imele stvari i torbe po čitavoj čekaoni,pa jedna sjedne pa kopa po torbi a ja nervozan...hahahahahaamaggie13 wrote:to je najbolje pitanje ;-)vili40 wrote:a tko normalan u ova jebena vremena bira za odmor Tursku,Grčku,Cipar,Egipat itd.?
2014-04-12
mjere su tako pooštrene za popizdit.
nedavno sam parkirao auto u policijskoj garaži u heinzelovoj.
2014-12-30
Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
Guest- Guest
Stara pandurska drukara.veber wrote:mjere su tako pooštrene za popizdit.
Šta bi tek bilo da je bilo nekih Belgijanaca.Eva wrote:Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
2014-04-19
mislim da oni nemaju neku teroristicku tradiciju,ako se ne varam..vise soliraju..onako zgodni ljudi,markantni..Eva wrote:Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
2014-04-12
maggie13 wrote:mislim da oni nemaju neku teroristicku tradiciju,ako se ne varam..vise soliraju..onako zgodni ljudi,markantni..Eva wrote:Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
Najvažnije je kakvi u im pimpeci.
crvenkasti-
2014-04-17
kada te klepim za vuho, vidjet ćeš tko je druker.dzango wrote:
Stara pandurska drukara.
2014-12-30
Nemaju, istina. No, fakat može bit scary ak jedan po jedan krenu na WC. Ono, asocijacije na bombe nemreš se riješit.maggie13 wrote:mislim da oni nemaju neku teroristicku tradiciju,ako se ne varam..vise soliraju..onako zgodni ljudi,markantni..Eva wrote:Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
Guest- Guest
Cigani kao i ovi naši.maggie13 wrote:mislim da oni nemaju neku teroristicku tradiciju,ako se ne varam..vise soliraju..onako zgodni ljudi,markantni..Eva wrote:Ne znam za te bodže. Valjda su im ih bili oduzeli i spremili u prtljagu. Pričao je da je cijeli avion bio zamukao kad su ovi počeli s ukrcajem. Ono ljudi nisu sretni kad s takvima lete i to na letu od 8-9 h. Srećom, likovi valjda zbilja bili samo obični businessmeni
Nemoj čiko, nisam ja bacao petarde.veber wrote:kada te klepim za vuho, vidjet ćeš tko je druker.dzango wrote:
Stara pandurska drukara.
2014-04-19
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» uredno i na vrijeme primio sakramente: krštenja, prve svete pričesti, svete potvrde ili krizme i kršćanske ženidbe
» Rusi dolaze,nema vam spasa! :D
» Užas: Rusi režu kablove, nema više interneta
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Užas u Ukrajini: Rusi koriste klizne bombe od kojih nema obrane
» Rusi dolaze,nema vam spasa! :D
» Užas: Rusi režu kablove, nema više interneta
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Užas u Ukrajini: Rusi koriste klizne bombe od kojih nema obrane
Page 3 of 5