Rusi se već svete Turcima, nema aranžmana
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rusi se već svete Turcima, nema aranžmana
crvenkasti wrote:Zašto stavljaš ćirilicu i dižeš nam tlak?
četnikuša :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Također, Rusija bi mogla ukinuti projekt plinovoda, koji je Tursku trebao pretvoriti u najveću tranzitnu zemlju plina koji je namijenjen Europi, kao i zaustaviti gradnju prve nuklearne elektrane u zemlji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zato kaj pomažem izraelsku industriju. Ak svaki 5 forumaš razbije predočnik, iliti monitor, lovica se vrti.crvenkasti wrote:Zašto stavljaš ćirilicu i dižeš nam tlak?
Guest- Guest
Sinoć su najavili embargo na uvoz živinskog mesa iz Turske od 01.12., jer je prehrambena inspekcija našla neke bakterije u piletini..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znači turci napadaju i biološkim oružjem.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ja, kad dodirnikom pomičem po kliznici, pojavi mi se iskočnik na predočniku.
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni,je li taj Charlie na slici znak podrske ovom drugom Charlieu,cija je sudbina aktualna zadnjih dana?
Je li to mozda 'je suis charlie'..:D
Je li to mozda 'je suis charlie'..:D
2014-04-12
To nije Charlie nego Stanlio, glupačo.
crvenkasti-
2014-04-17
Miloklizom?crvenkasti wrote:Ja, kad dodirnikom pomičem po kliznici, pojavi mi se iskočnik na predočniku.
Guest- Guest
Ups,a ja mislils podrska..bas sam naivna :D
2014-04-12
pa prestrašilo me to skroz naskroz hahahaha...bio sam neki dan u njemačkom veleposlanstvu,pa prvo vani policajac,pa osobna,pa drugi prolazi sa pesom a ja se šalim da mu bacim petardu,veli policajac,probaj pa ćeš ostati bez noge...pa unutra kontrola na metal,pa ugasite mobitel,i dobro,na šalteru velim što trebam pa mi veli pričekajte a na drugom šalteru dvije zamotane ženske a imele stvari i torbe po čitavoj čekaoni,pa jedna sjedne pa kopa po torbi a ja nervozan...hahahahahaamaggie13 wrote:to je najbolje pitanje ;-)vili40 wrote:a tko normalan u ova jebena vremena bira za odmor Tursku,Grčku,Cipar,Egipat itd.?
vili40-
2015-08-02
Može i kliznim pomičnikom. Nisam ja razvojnik, samo obični razbrojprednik.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja bata Šule. Ako Bog da.vili40 wrote:a tko normalan u ova jebena vremena bira za odmor Grčku?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Moraš to i na ćirilici. Ništa ne razumem.crvenkasti wrote:Ja, kad dodirnikom pomičem po kliznici, pojavi mi se iskočnik na predočniku.
2014-04-19
Mi imamo u plan slijedećeo ljeto u Rusiju, i to nam je plan još od prošle godine kad nismo uspijeli kupit kartu za Transsibirsku u terminu koji nam je odgovaral. Još uvijek nisam karte rezervirala, biljeti na pojezd može se kupit tek 45 prije, ali sve ostalo, hoteli bukirat na putu, to da. No, sve mislim počet realzirati u 3-4 mjesecu. Do tada bu valjda i situacija jasnija. Najgore kaj nam se može dogodit da nas Rusi zadrže
Guest- Guest
Ti se vidim ne bi nešto bunila.Eva wrote:Mi imamo u plan slijedećeo ljeto u Rusiju, i to nam je plan još od prošle godine kad nismo uspijeli kupit kartu za Transsibirsku u terminu koji nam je odgovaral. Još uvijek nisam karte rezervirala, biljeti na pojezd može se kupit tek 45 prije, ali sve ostalo, hoteli bukirat na putu, to da. No, sve mislim počet realzirati u 3-4 mjesecu. Do tada bu valjda i situacija jasnija. Najgore kaj nam se može dogodit da nas Rusi zadrže
2014-04-19
Ja gavarju pa ruski, poetamu njet problema. Tože, ljublju ruskuju kuhnju i kuljturu. Sjo harašo, otlično mogu skazat.
Last edited by Eva on 25/11/2015, 13:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sve ruske investicije i projekti u Turskoj suspendirani, turskim kompanijama zabranjen ulaz na rusko tržište.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ima velik turski lanac dućana u RU, Ašan se zove
Guest- Guest
Ti izgleda nisi čula da ti Rusi uopšte nisu demokratski nastrojeni.Eva wrote:Ja gavarju pa ruski, poetamu njet problema. Tože, ljublju ruskuju kuhnju i kuljturu. Sjo harašo, otlično mogu skazat.
2014-04-19
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» uredno i na vrijeme primio sakramente: krštenja, prve svete pričesti, svete potvrde ili krizme i kršćanske ženidbe
» Rusi dolaze,nema vam spasa! :D
» Užas: Rusi režu kablove, nema više interneta
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Užas u Ukrajini: Rusi koriste klizne bombe od kojih nema obrane
» Rusi dolaze,nema vam spasa! :D
» Užas: Rusi režu kablove, nema više interneta
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Užas u Ukrajini: Rusi koriste klizne bombe od kojih nema obrane
Page 2 of 5