Užas: Rusi režu kablove, nema više interneta
Page 1 of 1
Užas: Rusi režu kablove, nema više interneta
Medvedev: Rusija više nema moralnih ograničenja da se suzdržava od uništavanja kabelskih komunikacija
-----------------
Gotovo je
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Rusi režu kablove, nema više interneta
Međusobno ćem se sporazumijevati kao nekoć Indijanci - s dimnim signalima.
Jadni s njima oni pristojni zapadni Rusi, europejci.
Jadni s njima oni pristojni zapadni Rusi, europejci.
I ovo je Rusija, o kojoj se ne priča, posebno ne u Srbiji.
Zapad drhti od straha i nevjeverice. Sve su nacrtali:
crvenkasti-
2014-04-17
Bilo bi lijepo kada bi sjebali internet, spasili bi svijet a pogotovo mlade generacije propasti, ako se hoce osvetiti i nastetitit zapadu trebali bi jos vise razvijati to govno samo sto notorni alkos Medvedev ne vidi dalje od dna case. Kretenko pijani :D
omni-
2014-04-12
Neće se to desit. To je samo pomorski kabel između Amerike i Europe ( uglavnom preko Londona idu ).omni wrote:Bilo bi lijepo kada bi sjebali internet, spasili bi svijet a pogotovo mlade generacije propasti, ako se hoce osvetiti i nastetitit zapadu trebali bi jos vise razvijati to govno samo sto notorni alkos Medvedev ne vidi dalje od dna case. Kretenko pijani :D
Pajdo samo cvikaj. EU komisija je i onako u ratu s američkim IT firmama ( Google, mikrosoft itd ).
REŽI REŽI
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
klasika, ubiti istinu, realnost.
prinuda, rezirana realnost.
prinuda, rezirana realnost.
2020-04-21
omni wrote:Bilo bi lijepo kada bi sjebali internet, spasili bi svijet a pogotovo mlade generacije propasti, ako se hoce osvetiti i nastetitit zapadu trebali bi jos vise razvijati to govno samo sto notorni alkos Medvedev ne vidi dalje od dna case. Kretenko pijani :D
Eto da se i ja slozim sa tobom o svemu osim o Medvedevu.On govori ono shto Putin misli jer ne moze sebi dozvoliti da bude tako direktan pa je Medo nedavno izjavio Kijev je oduvijek bio ruski shto u prevodu znachi i to cemo skrckati.
Sjecam se jednom dok sam bio mladji na Kvatricu (u to doba bile su moderne "bande" pa se tukli kvartovi protiv kvartova.Jedan moj frend zvali smo ga Smoki jer je obozavao travu a bio pravi lichanin.Onako nespretan nije bash odma kuzio zajebanciju pa si mogao popushiti shamarchinu ako si bio drchan i provokativan.Dodje njemu tako jedan sa Trnja (u ono vrijeme bili najzajebaniji) i veli chuj Smoki hocesh mi popushiti kurac da bi ispao kao neki baja pred svojim frendovima ,a Smoki ko iz topa odvali mu shamarchinu i nokautira ga,Posipali ga vodom da dodje sebi.Kad je skuzio shto je napravio pocheo se isprichavati i govoriti kako se zajebavao,a njemu ce ti Smoki,chuj stari,slijedeci puta se zajebavaj sa mamom jer ti ona sigurno nece opaliti shamar a ako se budesh zajebavao samnomslijedeci puta cu ti polomiti te tvoje ruchice i nogice.Taj je kasnije u shirokom luku zabilazio Smokija a i mi iz shkvadre smo pazili kako sa nim prichamo.Valjda si skuzio poantu ove istinite priche?
Similar topics
» Užas u Ukrajini: Rusi koriste klizne bombe od kojih nema obrane
» Užas: Britanija više nema oružja za poslat u Ukrajinu
» Rusi režu vojni proračun
» Užas: Rusi su se pojavili na internetu
» Užas: Rusi se deru Kosovo je Srbija
» Užas: Britanija više nema oružja za poslat u Ukrajinu
» Rusi režu vojni proračun
» Užas: Rusi su se pojavili na internetu
» Užas: Rusi se deru Kosovo je Srbija
Page 1 of 1