Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 5 of 41
Page 5 of 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
Unimatrix_Zero wrote:skocio je sa ljuskavca na covjeka,ko skakavac
taj virus je premazan svim mastima. sad može i skočit.
Guest- Guest
Pogrešno si obavješten.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa fino mutira. Dođe u dodir s ljudima i onda želi preživjeti i jednom mu uspije i to je to.
virus nije živo biće ne želi ništa.
Ima dušu. Sva živa bića imaju dušu. Duša virusa je najmanja duša u svemiru.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pazi se me, ako te dobijem gotof si.Gnječ wrote:Eroo wrote:Šta je ustvari virus? Rekoše nit je živo niti mrtvo biće, nešto između.
Šta bi to bilo? Nešto kao jedna naša ćelija, koja ima ugrađen kod za razmnožavanje,
kao i svaka druga ćelija? Slična rakastoj ćeliji? Podivlja i razmnožava se, uništava zdrave ćelije etc...
Ja sam pomalo zbunjen.
look at a mirror see yourself and you will see a virus eventually.
RayMabus wrote:Pogrešno si obavješten.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa fino mutira. Dođe u dodir s ljudima i onda želi preživjeti i jednom mu uspije i to je to.
ima dušu kao i virus koji zarazi računalo. jel digitalni virus ima dušu?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Unimatrix_Zero wrote:skocio je sa ljuskavca na covjeka,ko skakavac
taj virus je premazan svim mastima. sad može i skočit.
treba poslushati komandira galakticke federacije
Eroo wrote:Pazi se me, ako te dobijem gotof si.Gnječ wrote:Eroo wrote:Šta je ustvari virus? Rekoše nit je živo niti mrtvo biće, nešto između.
Šta bi to bilo? Nešto kao jedna naša ćelija, koja ima ugrađen kod za razmnožavanje,
kao i svaka druga ćelija? Slična rakastoj ćeliji? Podivlja i razmnožava se, uništava zdrave ćelije etc...
Ja sam pomalo zbunjen.
look at a mirror see yourself and you will see a virus eventually.
znam da si glup ko kurac ali baš toliko...
Guest- Guest
Vidi jednu stvar : čovjek se ne inkarnira u životinju i obratno jer je čovjek konceptualna ( misaona ) duša.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pogrešno si obavješten.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa fino mutira. Dođe u dodir s ljudima i onda želi preživjeti i jednom mu uspije i to je to.
Postoje duše raznih razreda i veličina.
Minimalna duša je virus. Onda idu biljke pa životinjske duše i na kraju čovjek.
Virus ima minimalnu dušu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vidi jednu stvar : čovjek se ne inkarnira u životinju i obratno jer je čovjek konceptualna ( misaona ) duša.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pogrešno si obavješten.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa fino mutira. Dođe u dodir s ljudima i onda želi preživjeti i jednom mu uspije i to je to.
Postoje duše raznih razreda i veličina.
Minimalna duša je virus. Onda idu biljke pa životinjske duše i na kraju čovjek.
Virus ima minimalnu dušu.
čekaj idem zapalit pljugu jer ovako na suho te nemogu pratit...
Guest- Guest
ja sma popio vec dva piva pa ajd mogu poslusati i ovo valjda
sta je ono testiranje vakcine na tvorovima? zašto baš tvor? zna li neko? niko? nada? nijet? niente? čemu vama služi mozak da mi je znati.
Guest- Guest
i mene to cudi,inace s eniko nikad ne zajebava sa tvorom,mozda da vide hoce li mu proraditi samoodbranbeni mehanizam ili ce ga skenjati u startu
A štaš poslušat ? Kamen nema dušu a virus ima minimalnu dušu. Najniži razred duše u svemiru.Unimatrix_Zero wrote:ja sma popio vec dva piva pa ajd mogu poslusati i ovo valjda
Čim nešto ima dušu to teži ka opstanku. Oni su miljon puta pojeli tog ljuskavca i virus nije mutirao i jednome je uspilo i eto ga sad hara. To se zove evolucija.
2014-04-11
RayMabus wrote:A štaš poslušat ? Kamen nema dušu a virus ima minimalnu dušu. Najniži razred duše u svemiru.Unimatrix_Zero wrote:ja sma popio vec dva piva pa ajd mogu poslusati i ovo valjda
Čim nešto ima dušu to teži ka opstanku. Oni su miljon puta pojeli tog ljuskavca i virus nije mutirao i jednome je uspilo i eto ga sad hara. To se zove evolucija.
jadni virus tacno mi ga dodje zao
Ovo je puno bolje od moje prognoze. Izgleda kao da ide prema smirivanju.vili40 wrote:24.03. 67 novih ukupno 382
25.03. 60 - - 442 rast 15,7 % u odnosu na prošli dan
26.03. 53 - - 495 - 12,0 % -
27.03. 91 - - 586 - 18,5 % -
28.03. 71 - - 657 - 12,2 % -
29.03. 56 - - 713 - 8,5 % -
30.03. 77 - - 790 - 10,8 % -
31.03. 77 - - 867 - 9,8 % -
01.04. 96 - - 963 - 11,1 % -
02.04. 48 - - 1.011 - 5,0 % -
03.04. 68 - - 1.079 - 6,7 % -
04.04. 47 - - 1.126 - 4,4 %
12 umrlih
119 oporavljenih
39 na respiratoru
Stvarni porast aktivni je 47 -4-27 =16.
A ovo je onaj famozni kritični 5. tjedan.
Unimatrix_Zero wrote:i mene to cudi,inace s eniko nikad ne zajebava sa tvorom,mozda da vide hoce li mu proraditi samoodbranbeni mehanizam ili ce ga skenjati u startu
očito se tvorovi mogu zaraziti koronavirusom jer kako bi inače testirali vakcinu?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Unimatrix_Zero wrote:i mene to cudi,inace s eniko nikad ne zajebava sa tvorom,mozda da vide hoce li mu proraditi samoodbranbeni mehanizam ili ce ga skenjati u startu
očito se tvorovi mogu zaraziti koronavirusom jer kako bi inače testirali vakcinu?
jebem li ga,vakcina je po meni nelogicna ako vec postoji neki efikasan tretman,zar mora biti vakcina? a i ako virus non stop mutira vakcina mi nema smisla
Austrija bilježi znatan pad broja zaraženih
AUSTRIJA bilježi znatno usporenje rasta broja zaraženih koronavirusom, priopćio je austrijski ministar zdravstva Rudolf Anschober u subotu.
"Najnoviji podaci pokazuju da mjere koje smo odabrali u Austriji pokazuju djelovanje", rekao je ministar zdravstva Rudolf Anschober (Zeleni).
On je rekao kako je sada potrebno ovaj trend "pojačati i stabilizirati" te je istodobno apelirao na građane Austrije da se i dalje, usprkos proljetnom vremenu, pridržavaju mjere smanjenja socijalnih kontakata na minimum.
"Mi sada ne smijemo ništa riskirati, nego, ponukani uspjehom, nastaviti s maratonom mjera", upozorio je austrijski ministar zdravstva.
Anschober je naglasio da se tijekom predstojećih uskrsnih praznika u istoj sobi ne smije zadržavati više od pet osoba ako se ne radi o osobama koje žive u istom kućanstvu.
Dnevni porast zaraženih u Austriji je, kako je naglasio Anschober, pao na ispod deset posto u usporedbi s razdobljem prije tri tjedna kada je dnevni rast iznosio 40 posto.
Ministarstvo zdravstva je subotu javilo kako se u Austriji trenutno bilježi 11.781 zaraženi, a od posljedica koronavirusa je do sada umrlo 186 osoba.
Austrija je među prvim europskim zemljama uvela stroga pravila vezana uz ograničenje kretanja i socijalne kontakte.
AUSTRIJA bilježi znatno usporenje rasta broja zaraženih koronavirusom, priopćio je austrijski ministar zdravstva Rudolf Anschober u subotu.
"Najnoviji podaci pokazuju da mjere koje smo odabrali u Austriji pokazuju djelovanje", rekao je ministar zdravstva Rudolf Anschober (Zeleni).
On je rekao kako je sada potrebno ovaj trend "pojačati i stabilizirati" te je istodobno apelirao na građane Austrije da se i dalje, usprkos proljetnom vremenu, pridržavaju mjere smanjenja socijalnih kontakata na minimum.
"Mi sada ne smijemo ništa riskirati, nego, ponukani uspjehom, nastaviti s maratonom mjera", upozorio je austrijski ministar zdravstva.
Anschober je naglasio da se tijekom predstojećih uskrsnih praznika u istoj sobi ne smije zadržavati više od pet osoba ako se ne radi o osobama koje žive u istom kućanstvu.
Dnevni porast zaraženih u Austriji je, kako je naglasio Anschober, pao na ispod deset posto u usporedbi s razdobljem prije tri tjedna kada je dnevni rast iznosio 40 posto.
Ministarstvo zdravstva je subotu javilo kako se u Austriji trenutno bilježi 11.781 zaraženi, a od posljedica koronavirusa je do sada umrlo 186 osoba.
Austrija je među prvim europskim zemljama uvela stroga pravila vezana uz ograničenje kretanja i socijalne kontakte.
vili40-
2015-08-02
Ništa od škije
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/u-hercegovini-i-sedma-zrtva-koronavirusa-lijecnici-priznaju-kako-ih-je-strah-da-nece-moci-obuzdati-sirenje-epidemije-1014062
Jeben ti časnu sestru da ti jeben. Došla iz Italije i izljubila i izgrlila po Hercegovine. A idu u pičku materinu jebo ti ja mater. Sad nema duvana jebo te.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/u-hercegovini-i-sedma-zrtva-koronavirusa-lijecnici-priznaju-kako-ih-je-strah-da-nece-moci-obuzdati-sirenje-epidemije-1014062
Jeben ti časnu sestru da ti jeben. Došla iz Italije i izljubila i izgrlila po Hercegovine. A idu u pičku materinu jebo ti ja mater. Sad nema duvana jebo te.
2014-04-11
možda očekuju da će špricati cjepivo na žlijezede srdare.Gnječ wrote:Unimatrix_Zero wrote:i mene to cudi,inace s eniko nikad ne zajebava sa tvorom,mozda da vide hoce li mu proraditi samoodbranbeni mehanizam ili ce ga skenjati u startu
2014-12-30
veber wrote:možda očekuju da će špricati cjepivo na žlijezede srdare.Gnječ wrote:Unimatrix_Zero wrote:i mene to cudi,inace s eniko nikad ne zajebava sa tvorom,mozda da vide hoce li mu proraditi samoodbranbeni mehanizam ili ce ga skenjati u startu
tvor spada u porodicu .... ajd da ti pomognem: imaš ih svaki dan u rukama.
Guest- Guest
ne znam koja je porodica, ali znam da ide uz kune, lasice i te predatore.
2014-12-30
Page 5 of 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 5 of 41