Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 41 of 41
Page 41 of 41 • 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
istina, nikad ni jednog nisam vidjela ni čula da se žaliveber wrote:znaš kaj?
i ta ekipa isto se jada na maske i sl.
lakireri, polireri-recimo u adplastik-nose masku, skafander naočale cijeli dan, cijelu godinu, pola radnog vijeka pa ne objavljuju traumatične snimke.
jebote, da vidiš mjere sigurnosti, dekontaminacije u coca coli.
ovo je pizdin dim.
i nedao ti bog da ti se pripiša a kamoli prisere.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da me se krivo ne shvati.Noor wrote:istina, nikad ni jednog nisam vidjela ni čula da se žaliveber wrote:znaš kaj?
lakireri, polireri-recimo u adplastik-nose masku, skafander naočale cijeli dan, cijelu godinu, pola radnog vijeka pa ne objavljuju traumatične snimke.
ovo je pizdin dim.
ti ljudi stvarno odrađuju ogroman posao. kako medicinsko osoblje tako i svi u tom sustavu.
ali kada vidim da mi se žali kako nosi masku satima, ono...
radio sam u AD Plastik i lakireri rade u režimu 2+1+2+1+2 i cijeli dan je u skafanderu s maskom na licu, vizirom u nadtlačnoj komori.
polireri su u svemirskom skafanderu s dotokom zraka.
i tako godinama.
2014-12-30
Treba ženi dati velered Danice Hrvatske s likom kneza Domagoja... Možda se nakon ovog epskog nošenja maske okuraži pa prvi put u životu prođe kroz žuto na semaforu...veber wrote:znaš kaj?
ovo je pizdin dim.
išli kći i ja jučer na pumpu da natankiram plin. i prelazi neki penzić cestu, usporeni fim. sa štakom i punim cekerom a vuče se ko ova karantena, nikad proći.mutava baštarda wrote:Treba ženi dati velered Danice Hrvatske s likom kneza Domagoja... Možda se nakon ovog epskog nošenja maske okuraži pa prvi put u životu prođe kroz žuto na semaforu...veber wrote:znaš kaj?
ovo je pizdin dim.
i veli moja mala, sunce tatino-daj gas, samo pazi haubu. ionako će ju pod koronu pripisat.
2014-12-30
veber wrote:išli kći i ja jučer na pumpu da natankiram plin. i prelazi neki penzić cestu, usporeni fim. sa štakom i punim cekerom a vuče se ko ova karantena, nikad proći.mutava baštarda wrote:Treba ženi dati velered Danice Hrvatske s likom kneza Domagoja... Možda se nakon ovog epskog nošenja maske okuraži pa prvi put u životu prođe kroz žuto na semaforu...veber wrote:znaš kaj?
ovo je pizdin dim.
i veli moja mala, sunce tatino-daj gas, samo pazi haubu. ionako će ju pod koronu pripisat.
vili40 wrote:
haaah...!! Ekipa otkrila Inonsko srebro,koje ja koristim vec od 2004-5 ...
http://www.skysparks.com/proizvodi/ionsko-srebro-ultra
u americi ZABRANJENO...bar je bilo prije 10tak godina..
Guest- Guest
Page 41 of 41 • 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 41 of 41