Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 36 of 41
Page 36 of 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
Tako su Primorca pitali jel da peru ambalažu iz trgovine pa se čovjek nasmijao i rekao ne možete vi idealne uvjete napraviti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šef doma kojim hara koronavirus bio je osuđen, a kompjutor u uredu nikad nije upalio
SPLITSKOM Domu za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici sinoć je naređena hitna evakuacija nakon što su testiranja utvrdila da čak deset štićenika ima koronavirus, a za devet se još čekaju rezultati.
Transport štićenika tijekom noći je išao otežano jer su svakom od njih po dolasku u splitski KBC napravljene nužne pretrage, a prema informacijama liječnika svi su trenutačno u dobrom stanju s obzirom da su stariji od 85 godina.
Ravnatelj doma Ivan Škaričić rekao je sinoć da je petnaestak štićenika proteklih dana imalo temperaturu i da su prije dva dana njih deset bili pozitivni na koronavirus.
"Ne zna se baš puno. Bilo je nekoliko temperatura, na tom katu je smješteno 50 korisnika. Pojavilo se 5,6 osoba s temperaturom, a kada se ta brojka popela na 10 osoba, uključili su se i epidemiolozi na način da su prije dva dana uzeli briseve i danas se pokazalo da 10 korisnika ima koronavirus", kazao je sinoć Škaričić.
Krunoslav Capak, član Nacionalnog kriznog stožera rekao je da je naputak domovima bio da se odmah reagira čim se pojavi temperatura, a splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban je za N1 rekao da će on ne zna jesu li korisnici imali temperaturu deset dana, ali da će "biti jako rigorozan prema odgovornima".
Jedna od ako ne i najodgovornija osoba u ovom slučaju je ravnatelj Ivan Škaričić koji je na toj funkciji od 2013. godine. Riječ je o karijernom HDZ-ovcu i bivšem gradonačelniku Omiša koji je 2018. godine osuđen za zlouporabu položaja. Nakon što je izgubio izbore za omiškog gradonačelnika je, kako je pisala Slobodna Dalmacija, bez ikakvog iskustva, natječaja, a osobito kvalifikacija dobio posao kao ravnatelj Doma. Posao je dobio šest mjeseci nakon što mu je isteklo primanje dužnosničke plaće. Na pitanje novinara nije li to malo neobično odgovorio je:
"Pa moram i ja negdje raditi. Dosta sam bio bez posla".
U uredu u Omišu naslijedio ga je Ivan Kovačić koji je opisao što je zatekao:
"Sjećam se dana kad sam došao u ured i sjeo za kompjutor. Nisam ga uspio upaliti nekoliko puta i onda sam ispod stola vidio uredno složene kablove u originalnom pakiranju. Kompjutor je bio relativno star i sigurno je tamo stajao godinama. Nije bio spojen u struju, nije imao ni operativni sustav ni vez s internetom", ispričao je.
SPLITSKOM Domu za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici sinoć je naređena hitna evakuacija nakon što su testiranja utvrdila da čak deset štićenika ima koronavirus, a za devet se još čekaju rezultati.
Transport štićenika tijekom noći je išao otežano jer su svakom od njih po dolasku u splitski KBC napravljene nužne pretrage, a prema informacijama liječnika svi su trenutačno u dobrom stanju s obzirom da su stariji od 85 godina.
Ravnatelj doma Ivan Škaričić rekao je sinoć da je petnaestak štićenika proteklih dana imalo temperaturu i da su prije dva dana njih deset bili pozitivni na koronavirus.
"Ne zna se baš puno. Bilo je nekoliko temperatura, na tom katu je smješteno 50 korisnika. Pojavilo se 5,6 osoba s temperaturom, a kada se ta brojka popela na 10 osoba, uključili su se i epidemiolozi na način da su prije dva dana uzeli briseve i danas se pokazalo da 10 korisnika ima koronavirus", kazao je sinoć Škaričić.
Krunoslav Capak, član Nacionalnog kriznog stožera rekao je da je naputak domovima bio da se odmah reagira čim se pojavi temperatura, a splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban je za N1 rekao da će on ne zna jesu li korisnici imali temperaturu deset dana, ali da će "biti jako rigorozan prema odgovornima".
Jedna od ako ne i najodgovornija osoba u ovom slučaju je ravnatelj Ivan Škaričić koji je na toj funkciji od 2013. godine. Riječ je o karijernom HDZ-ovcu i bivšem gradonačelniku Omiša koji je 2018. godine osuđen za zlouporabu položaja. Nakon što je izgubio izbore za omiškog gradonačelnika je, kako je pisala Slobodna Dalmacija, bez ikakvog iskustva, natječaja, a osobito kvalifikacija dobio posao kao ravnatelj Doma. Posao je dobio šest mjeseci nakon što mu je isteklo primanje dužnosničke plaće. Na pitanje novinara nije li to malo neobično odgovorio je:
"Sjećam se dana kad sam došao u ured i sjeo za kompjutor. Nisam ga uspio upaliti nekoliko puta i onda sam ispod stola vidio uredno složene kablove u originalnom pakiranju. Kompjutor je bio relativno star i sigurno je tamo stajao godinama. Nije bio spojen u struju, nije imao ni operativni sustav ni vez s internetom", ispričao je.
vili40-
2015-08-02
Kašlješ li?crvenkasti wrote:Živ sam.
vili40 wrote:Šef doma kojim hara koronavirus bio je osuđen, a kompjutor u uredu nikad nije upalio
bog te jebo kakve HDZove ojebine nama upravljaju državom. isusami koje bi ja streljanje proveo to nisu istine.
i onaj Boban župan. Kada upišeš njihova prezimena u google, samo ti izbacuju afere za aferu. ne sposobni su, zakurac, su , uhljebi si i lopovi su. i sve jedno svugdje su na poziciji vlasti. zanimljivo ako izgube neke izbore, drugi HDZovac im sredi da budu šefovi nečega i 15 000kn plaću
ovakvih je 90% ojebina u RH birokraciji, jeste vidjeli igdje resslara, jadronkovića, bobana, bandića, pavlu kalinića, škaričića, škorića, šuicu, takvih ojebina nema nigdje, ako ih netko pita nešto nemaju pojma o ničemu.
sva sreća da imamo 10% sposobnih poput beroša čak i nesretnog plenkovicha zamisli da je umjesto njega došao onaj budala Kovač ili Penava
T. wrote:Ali tako se smanjuje količina novca ('papirića') u opticaju...
Opet prije ili kasnije dolazimo na isto...
Banka ti pozajmljuje virtualni novac a ti vraćaš 'papiriće'...
Npr. dižeš kredit za napravit kuću za iznajmljivanje...
Banka pritisne 'enter' i tebi se na računu stvori npr. 100.000 e...
Kredit vraćaš od iznajmljivanja, a gosti ti većinom plaćaju gotovinom, na način da 'papiriće' uplaćuješ na račun banke...
Dobio si 100.000 e virtualnog novca, vraćaš 130.000 e pravog (papirnatog)...
Jbg. izgubio sam nit...
dobio si virtualni novac , vraćaš virtualni novac.
gotovina je samo pokriće za virtualni novac. većinu računa plaćamo karticama i tim sranjima. meni sidne virtualna plaća, a onda ja mobilnim bankarstvom plaćam račune, nema ništa čudno.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
supercrvenkasti wrote:Živ sam.
da bar netko pametan na ovom forumu je živ
danas Beroš ide u Split,pa taj čovjek ako ga ne sredi korona infarkt će ga sigurno.Pazi!!!Desetak dana harala temperatura po domu i nikom ništa sve dok se neki baltazar nije dosjetio da bi ipak mogla biti u pitanju korona pa da za svaki slučaj to testiraju!!!
vili40-
2015-08-02
pa zato jer ste se pogubili.T. wrote:Odatle konstantna inflacija, od sve više love u opticaju...
A nihi o mati i prodaji stana...
cijelo vrijeme ti i Pernar tvrdite da novac za otplatu kamate ne postoji, dakle po vašoj logici količina novca bi se trebala smanjivati, i trebalo bi doći do deflacije
imaš inflaciju, ali umjerenu,
prvo inflacija ne dolazi samo od količine novca u opticaju, važna je brzina okretanja novca da te ne zamaram o formulama.
drugo inflacija nije samo od količine novca i brzine, recimo inflacija može biti .. radi nestašica uzrokovanih ratovima, pandemijama(vidimo sada nestašica rukavica, maski, ) mi smo u ratu imali inflaciju cijena prema oružju i streljivu itd..
treće inflacija može biti uzrokovana recimo državom.. bilo je preočito ja se sićam kada je država digla PDV na restorane sa 13-25%(skoro duplo) kako su odmah skočile cijene svega u restoranima, preko noći od mc-donaldsa, fastfoodova, dosta pizzi, večera u restoranima - sve je poskupilo. u RH je radna snaga skupa (u odnosu na ostatak istočne europe možda i najskuplja) , radi državnih poreza.
a ako pričamo o monetarnoj inflaciji to je isto kompleksni pojam.
vidiš i sam da imaš inflacija cijena koja se povećava radi povećanja količine novca u opticaju
https://www.hnb.hr/statistika/statisticki-podaci/financijski-sektor/monetarni-i-kreditni-agregati
evo vidiš da se količina novca povećava non stop. ali nije tiskanjem, i novca ima sve više
opet da ponovim , novac se ne štampa nigdje. novac se stvara knjigovodstveno u obliku duga, institucija koja stvori novac - centralna ili privatna banka, automatski stvori i obvezu i imovinu. potraživanje i dugovanje. za ove stvari vam jebiga treba barem neko formalno znanje iz računvodstva, da bi skužili o čemu pričam,
ništa morate mi vjerovati kada kažem sljedeće :D
1)nema nikoje teorije zavjere
2)postojeći monetarni sustav i monetarne politike se mogu kritizirati , ili preciznije sustav(ono što pokušavam opisati ) je OK, a monetarne politike(spuštanje do negativnih kamatnih stopa, i quantitaive easing) to već možemo kritizirati. ali kada ja pričam sa vama o tome kakve efekte na financijske mjehure i krize ima dugoročno držanje kamatne stope oko 0,1,2% kada ovo ne kužite..
a i ne morate.. ne kužim niti ja inžinjere građevine kada crtaju zgradu ili most, niti kužim antibiotik kako su ga napravili. .bitno je da sustav funkcionira
vili40 wrote:danas Beroš ide u Split,pa taj čovjek ako ga ne sredi korona infarkt će ga sigurno.Pazi!!!Desetak dana harala temperatura po domu i nikom ništa sve dok se neki baltazar nije dosjetio da bi ipak mogla biti u pitanju korona pa da za svaki slučaj to testiraju!!!
pazi pročitaj ovo
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/prica-o-ivanu-skaricicu-prica-je-o-hrvatskoj-on-je-tek-jedan-od-mnogih-partijskih-uhljeba-koji-su-bez-ikakva-znanja-postali-direktori-svega-i-svacega-1014790
ovakvih je puna Hrvatska. a kada sam ja otvarao teme o ovim domoljubima odgovori su bili sljedeći;
1)yoda je ljubomoran
2)yoda je lijen i nesposoban, škarićić, boban, resslar, ona kurvica direktorica u zagrebu, nosićka u lovreću, onaj mladi vranješ direktor aluminija, onaj kotarac direktor u makarskoj (jedina karijera mu je bila da je bio šef u HDZu) , ---oni su brži, sposbniji , lijeniji
3)većina ovih su vlaji, hercegovci, bosanci , dalmatinci -- bila je priča, oni su brži i sposobniji , dok zagorci su lijeni i piju(iako zagorje jedini je dio Hrvatske koji ima srednje europski mentalitet i strukturu ekonomije i organizacije najbližu austrijancima i švabama)
4)yoda je yugoslaven, ljubomoran, nesposoban, treba ga streljati i to se zagovaralo
ja sam samo htio upozoriti da ovakve nesposobne ojebine će sjebati državu, kada porazimo ovaj virus za mjesec dva dana, ovakve ojebine moraju ići sa državne sise,
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
vise ti je za ovo kriv opara jer je dom u vlasnistvu splita...opara zna kakav je a zaposlio ga tadasnji gradonacelnik baldasar manistra sdpovac jer on podpisuje tko ce biti u kojoj gradskoj fotelji...AssadNaPodmornici wrote:vili40 wrote:Šef doma kojim hara koronavirus bio je osuđen, a kompjutor u uredu nikad nije upalio
bog te jebo kakve HDZove ojebine nama upravljaju državom. isusami koje bi ja streljanje proveo to nisu istine.
i onaj Boban župan. Kada upišeš njihova prezimena u google, samo ti izbacuju afere za aferu. ne sposobni su, zakurac, su , uhljebi si i lopovi su. i sve jedno svugdje su na poziciji vlasti. zanimljivo ako izgube neke izbore, drugi HDZovac im sredi da budu šefovi nečega i 15 000kn plaću
ovakvih je 90% ojebina u RH birokraciji, jeste vidjeli igdje resslara, jadronkovića, bobana, bandića, pavlu kalinića, škaričića, škorića, šuicu, takvih ojebina nema nigdje, ako ih netko pita nešto nemaju pojma o ničemu.
sva sreća da imamo 10% sposobnih poput beroša čak i nesretnog plenkovicha zamisli da je umjesto njega došao onaj budala Kovač ili Penava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Baš lijepa vijest. HDZ je upravo izgubio oko pesto glasova zbog ove afere u Splitu i okolici a vjerojatno i koji van te zone plus dodatni udar na ekonomiju jer više zaraženih dole = manje šanse da se pokrene bilo kakva ekonomija i na kraju turizam.
Hvala Ivanu Škaričiču na glasovima koji će otić negdje drugdje.
Hvala Ivanu Škaričiču na glasovima koji će otić negdje drugdje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kad smo Ivana Škaričića pred taj Božić 2013. priupitali je li istina da će baš on, bez ikakvih kvalifikacija, bez ikakva iskustva i bez ikakvog natječaja, biti novi ravnatelj Doma za starije, mega ustanove s više od 300 korisnika, ponudio je znakovit odgovor:AssadNaPodmornici wrote:vili40 wrote:danas Beroš ide u Split,pa taj čovjek ako ga ne sredi korona infarkt će ga sigurno.Pazi!!!Desetak dana harala temperatura po domu i nikom ništa sve dok se neki baltazar nije dosjetio da bi ipak mogla biti u pitanju korona pa da za svaki slučaj to testiraju!!!
pazi pročitaj ovo
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/prica-o-ivanu-skaricicu-prica-je-o-hrvatskoj-on-je-tek-jedan-od-mnogih-partijskih-uhljeba-koji-su-bez-ikakva-znanja-postali-direktori-svega-i-svacega-1014790
ovakvih je puna Hrvatska. a kada sam ja otvarao teme o ovim domoljubima odgovori su bili sljedeći;
1)yoda je ljubomoran
2)yoda je lijen i nesposoban, škarićić, boban, resslar, ona kurvica direktorica u zagrebu, nosićka u lovreću, onaj mladi vranješ direktor aluminija, onaj kotarac direktor u makarskoj (jedina karijera mu je bila da je bio šef u HDZu) , ---oni su brži, sposbniji , lijeniji
3)većina ovih su vlaji, hercegovci, bosanci , dalmatinci -- bila je priča, oni su brži i sposobniji , dok zagorci su lijeni i piju(iako zagorje jedini je dio Hrvatske koji ima srednje europski mentalitet i strukturu ekonomije i organizacije najbližu austrijancima i švabama)
4)yoda je yugoslaven, ljubomoran, nesposoban, treba ga streljati i to se zagovaralo
ja sam samo htio upozoriti da ovakve nesposobne ojebine će sjebati državu, kada porazimo ovaj virus za mjesec dva dana, ovakve ojebine moraju ići sa državne sise,
- Pa, moram i ja negdje raditi, dosta sam bio bez posla.
Da, baš je tako kazao. Da mora i on negdje raditi. Zanimljivo, kao nastavniku povijesti nije mu palo na pamet posao potražiti u struci. Umjesto Zavodu za zapošljavanje - pogledajte samo koliki su ovih dana tamo redovi - obratio se Partiji. Koja ga je uhljebila čim mu je isteklo onih slavnih šest mjeseci primanja dužnosničke plaće.
Ivan Škarićić, i na to treba podsjetiti, 2. lipnja te 2013, godine dobio je otkaz. Smijenili su ga građani Omiša. U drugome krugu lokalnih izbora uručili su mu radnu knjižicu. I to nakon što je u prvome krugu svog protukandidata vodio za naizgled nedostižnih 28 posto glasova.
Tek 72 glasa manjkala su mu do pobjede u prvome krugu. Imao je 44,72 posto.
- Jedan autobus, eto koliko mi je falilo, tek jedan autobus - govorio je tada uvjeren kako će se ubrzo vratiti u fotelju koja je bila njegova praktično od početka devedesetih.
Plan je bio jednostavan. S obzirom na uvjerljivu većinu u Gradskome vijeću, pred kraj 2014. godine minirao je proračun svome nasljedniku te tako izazvao izvanredne izbore.
Taktički se povukao kao kandidat za gradonačelnika - svidjelo mu se u staračkom domu, a službeno je i adresu promijenio preselivši se iz Podgrađa u Podstranu gdje je, zgodno je spomenuti, uspješno živio i ranije, čineći tako dobar dio svog vladanja Omišom protuzakonitim - te je u prvi plan isturio svog dugogodišnjeg zamjenika Miju Mimicu.
Bili su pometeni. Jedva da su uhvatili 30 posto. A izgubili su i većinu u Gradskom vijeću.
Izazivanje prijevremenih izbora pokazalo se kao očajan potez. Nadasve neinteligentan. Umjesto da nezavisnoga gradonačelnika drži u šaci većinom u Vijeću te da ovaj de facto pleše kako HDZ svira, Škaričić je, bez imalo osjećaja za puls naroda, zaigrao na kartu koja mu je odnijela sve.
Nekoliko tjedana kasnije podnio je ostavku na mjesto predsjednika omiškog ogranka HDZ-a. S figom u džepu.
A to je, pokazalo se, bio još jedan potez nedorasla političara.
Umjesto da svojim konačnim odstupom pomogne reformaciji ogranka i njegovoj dezinsekciji, Škaričić je, uz pomoć nikad razjašnjenih veza s čelnikom županijskog HDZ-a Antom Sanaderom, u travnju 2016. ponovno izabran za predsjednika omiškog HDZ-a.
Stranka je godinu dana bila obezglavljena, spekuliralo se s mnogim imenima, a zapravo je svo to vrijeme Škaričić u stranci uspješno rovario protiv svih i svakoga.
- Omiški HDZ je pokazao svoju snagu - rekao je nakon trijumfa te bez ikakva pokrića obećao pobjedu na idućim lokalnim izborima.
I još je nešto rekao:
- Na prijevremenim izborima izgubili smo zbog medijske hajke.
Kao svog kandidata ovaj put je predstavio klapskog pjevača Juru Šabana Stanića. I opet su ih nezavisni pomeli. U prvome krugu. S time da ovaj put ni 30 posto nisu uhvatili.
"Medijsku hajku" više nitko nije spominjao.
Mi, međutim, hoćemo. Pod "medijska hajka" Škaričić je onomad mislio na brojne afere koje su ostale iza njegovih mandata i koje su mjesecima zabavljale javnost.
Jedna od njih u rujnu 2018. rezultirala je i nepravomoćnom presudom kojom je Ivan Škaričić na splitskom Župnijskom sudu proglašen krivim i osuđen na godinu dana zatvora s rokom kušnje od dvije godine.
Razlog: zlouporaba položaja.
Bez obzira na tu ružnu činjenicu ostao je u fotelji direktora Doma za starije i nemoćne.
Partiji ružne činjenice ne smetaju. Ona brine o svojim ljudima, Pa čak i o takvima kakav je Ivan Škaričić.
vili40-
2015-08-02
drugo...ocito u splitu ima onih koji ne rade svoj posao..cast izuzecima...ali ja sam do sad oparu cuo samo jedan put da se javio...u svezi situacije u splitu koji je drugi grad u hrvatskoj po broju zarazenih a prvi ako se gleda broj stanovnika i broj zarazenih...plenki ce tu imati dosta posla da to rascisti jer ocito je da tamo ne znas tko pije a tko placa...svatko vice na svoju stranu...ako se opara ne moue nositi sa ovom situacijom ili mora otici ili da vlada nekog drugog ovlasti da rjesava krizu u splitu nema druge...opravdanje za oparu moze boti jedino to sto je covjek bolestan i imao je rak koji obicno se pritaji i ne znaci da se vratiti nece..dakle i sam opara spada u rizicnu skupinu i zbog toga realno nije dijelom sposoban se nositi sa ovom situacijom
2015-09-08
kako uvijek najveći probisvjeti isplivaju na vrh?Jel je za to kriv neki fizikalni zakon ili nešto drugo?
vili40-
2015-08-02
crveni u domu u vukovarskoj
Nemoj reci da si tamo bio?! :-0crvenkasti wrote:Živ sam.
...a budimo realni ima i onih koji namjerno prave sranje iz njima znanih razloga...sto veca nevolja njima bolje i lov u mutnom..a split je vrlo pogodan grad za tu igru u mutnom..opara je plenkijev covjek a u split je jedan od najsnaznijih centara koji su oporba plenkiju mislim na unutarstranacke redove ali i desnog spektra..tako da me ne bi nista cudilo da tu ima prizemnih politickih igrica
2015-09-08
I u SLO je ušao u nekoliko staračkih domova.kaya wrote:Nemoguće je da virus ne dođe u ni jedan starački dom, to se desi prije ili kasnije.
Ljudi koji o njima brinu su premoreni, padne pozornost i... shit hapens.
nešto tu ne štima...AssadNaPodmornici wrote:T. wrote:Ali tako se smanjuje količina novca ('papirića') u opticaju...
Opet prije ili kasnije dolazimo na isto...
Banka ti pozajmljuje virtualni novac a ti vraćaš 'papiriće'...
Npr. dižeš kredit za napravit kuću za iznajmljivanje...
Banka pritisne 'enter' i tebi se na računu stvori npr. 100.000 e...
Kredit vraćaš od iznajmljivanja, a gosti ti većinom plaćaju gotovinom, na način da 'papiriće' uplaćuješ na račun banke...
Dobio si 100.000 e virtualnog novca, vraćaš 130.000 e pravog (papirnatog)...
Jbg. izgubio sam nit...
dobio si virtualni novac , vraćaš virtualni novac.
gotovina je samo pokriće za virtualni novac. većinu računa plaćamo karticama i tim sranjima. meni sidne virtualna plaća, a onda ja mobilnim bankarstvom plaćam račune, nema ništa čudno.
proučit ću to malo bolje pa nastavljam...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
vili40 wrote:
'Na pitanje reportera Nove TV zašto se ranije nije reagiralo, s obzirom da korisnici imaju simptome zadnjih desetak dana, ravnatelj Škaričić je odgovorio da on nije doktor te da je to pitanje za struku. "Bili su u kontaktu s liječnikom i ne bih o tome špekulirao", rekao je Škaričić.
"Što je s koisnicima koji idu u samoizolaciju?"
"To trebate pitati epidemiologe. Samoizolacija najvjerojatnije znači kući", rekao je Škaričić, inače dipl. arheolog i historičar, dodavši da se samoizolacija odnosi na zaposlenike Doma, a da će svi štićenici s drugog kata biti prebačeni na Križine.'
dakle, drugim riječima, on je ravnatelj koji nema veze s ničim, niti se u išta razumije niti je za išta odgovoran...
samo prima plaću ravnatelja, a za ostalo se obratite drugima...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
bar je iskren...no nije problem on nego oni koji ga drze u fotelji...a ako ovo nije slucaj za smjenu onda ne znam sto je..ako ne zeli ga opara smjeniti nega to ucini plenki i pokaze vjerodostojnostT. wrote:vili40 wrote:
'Na pitanje reportera Nove TV zašto se ranije nije reagiralo, s obzirom da korisnici imaju simptome zadnjih desetak dana, ravnatelj Škaričić je odgovorio da on nije doktor te da je to pitanje za struku. "Bili su u kontaktu s liječnikom i ne bih o tome špekulirao", rekao je Škaričić.
"Što je s koisnicima koji idu u samoizolaciju?"
"To trebate pitati epidemiologe. Samoizolacija najvjerojatnije znači kući", rekao je Škaričić, inače dipl. arheolog i historičar, dodavši da se samoizolacija odnosi na zaposlenike Doma, a da će svi štićenici s drugog kata biti prebačeni na Križine.'
dakle, drugim riječima, on je ravnatelj koji nema veze s ničim, niti se u išta razumije niti je za išta odgovoran...
samo prima plaću ravnatelja, a za ostalo se obratite drugima...
2015-09-08
Page 36 of 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 36 of 41