Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 35 of 41
Page 35 of 41 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
trebali su ipak pričekati dok ne dobiju temperaturu svi pa i liječnici.Netko je tu totalno lud.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Šta se tebi dogodilo?Sora wrote:riječani su općenito mentalno zdravijiEroo wrote:ST je ukupno zakazao u ovoj epidemiji.
Neka samo pitaju zašto imaju 1,65x više zarade po glavi stanovnika Zagreba,
a RI čak 3,5x. Da ste svi ponašali kao oni već danas bi imali problema
s kapacitetima u bolnicama.
Tim ljudima bi netko morao objasniti da na vrhu igle stane 100 milijuna komada virusa.
ljevičari..šta reć...
Kinezi i WHO su krivi...vuksadinare wrote:mentalitet..nama ne moze nitko nista dok ne stigne frka i onda po obicaju svi drugi kriviEroo wrote:ST je totalno zakazao u ovoj epidemiji.
Neka se samo upitaju zašto imaju 1,65x više zaraženih per capita od Zagreba,
a od RI čak 3,5x. Da ste se svi ponašali kao oni već danas bi imali probleme
Tim ljudima bi netko morao objasniti da na vrh igle stane 100 milijuna komada virusa.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Tebi ne bi ni Stockholm pomogao :-)Sora wrote:riječani su općenito mentalno zdravijiEroo wrote:ST je ukupno zakazao u ovoj epidemiji.
Tim ljudima bi netko morao objasniti da na vrhu igle stane 100 milijuna komada virusa.
ljevičari..šta reć...
po meni trebaju ona mjesta koja se ne predrzavaju uputa..ne svi naravno ali zbog dijela budalasa koji misle da su pametniji od drugih u totalnu karantenu..pa da vidis kako ce oni koji budu unutra rjesavali problem tih pametnjakovica medju sobom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Šta se tebi dogodilo?Sora wrote:riječani su općenito mentalno zdraviEroo wrote:ST je ukupno zakazao u ovoj epidemiji.
Tim ljudima bi netko morao objasniti da su na vrhu igle stane 100 milijuna komada virusa.
ljevičari..šta reć ...
šta nije rijeka baš ovdje na ovom forumu proglašena za bastion ljevice
a što je istina
a sad se vratimo na one koji su za to da se starije skloni i pusti mlade da dišu i žive normalno,krdo bi zaštitilo starije vrlo efikasnovuksadinare wrote:po meni trebaju ona mjesta koja se ne predrzavaju uputa..ne svi naravno ali zbog dijela budalasa koji misle da su pametniji od drugih u totalnu karantenu..pa da vidis kako ce oni koji budu unutra rjesavali problem tih pametnjakovica medju sobom
vili40-
2015-08-02
ajde mars u tri picke strinine bilo je dobro bez tebe nitkovko jedna..ajd goni se dok te ja ne pronadjem..jesi me culaSora wrote:Eroo wrote:Šta se tebi dogodilo?Sora wrote:riječani su općenito mentalno zdraviEroo wrote:ST je ukupno zakazao u ovoj epidemiji.
Tim ljudima bi netko morao objasniti da su na vrhu igle stane 100 milijuna komada virusa.
ljevičari..šta reć ...
a što je istina
2015-09-08
...jedna dobra stvar u svezi doma i zih domova sto ti ne izlaze pa se zaraza zadri u samom domu..ali problem je sto su to stari ljudi time smrtnost od korone moze biti velika..vili40 wrote:a sad se vratimo na one koji su za to da se starije skloni i pusti mlade da dišu i žive normalno,krdo bi zaštitilo starije vrlo efikasnovuksadinare wrote:po meni trebaju ona mjesta koja se ne predrzavaju uputa..ne svi naravno ali zbog dijela budalasa koji misle da su pametniji od drugih u totalnu karantenu..pa da vidis kako ce oni koji budu unutra rjesavali problem tih pametnjakovica medju sobom
2015-09-08
Pa tako će na kraju i biti, sada to već svi epidemiolozi govore ne samo englez.vili40 wrote:a sad se vratimo na one koji su za to da se starije skloni i pusti mlade da dišu i žive normalno,krdo bi zaštitilo starije vrlo efikasnovuksadinare wrote:po meni trebaju ona mjesta koja se ne predrzavaju uputa..ne svi naravno ali zbog dijela budalasa koji misle da su pametniji od drugih u totalnu karantenu..pa da vidis kako ce oni koji budu unutra rjesavali problem tih pametnjakovica medju sobom
Svi ovi sakriveni ne mogu ostati sakriveni zauvijek. Dakle nadaju se da će zatopljenjem većina dobiti oslabljeni virus toplinom i steći imunitet.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nemoguće je da virus ne dođe u ni jedan starački dom, to se desi prije ili kasnije.
2015-08-15
većina ipak govori da se u ovom momentu zaraza mora kontroliratu jer će u protivnom biti i sto puta više mrtvih i posljedice za gospodarstvo puno veće.A doktoru više nećeš moći ni pod razno.kaya wrote:Pa tako će na kraju i biti, sada to već svi epidemiolozi govore ne samo englez.vili40 wrote:a sad se vratimo na one koji su za to da se starije skloni i pusti mlade da dišu i žive normalno,krdo bi zaštitilo starije vrlo efikasnovuksadinare wrote:po meni trebaju ona mjesta koja se ne predrzavaju uputa..ne svi naravno ali zbog dijela budalasa koji misle da su pametniji od drugih u totalnu karantenu..pa da vidis kako ce oni koji budu unutra rjesavali problem tih pametnjakovica medju sobom
Svi ovi sakriveni ne mogu ostati sakriveni zauvijek. Dakle nadaju se da će zatopljenjem većina dobiti oslabljeni virus toplinom i steći imunitet.
vili40-
2015-08-02
Ma ništa, pa ne mogu oni u domu ostati izolirani zauvijek, došao bi netko s koronom za dva mjeseca, ili 6.vuksadinare wrote:po meni trebaju ona mjesta koja se ne predrzavaju uputa..ne svi naravno ali zbog dijela budalasa koji misle da su pametniji od drugih u totalnu karantenu..pa da vidis kako ce oni koji budu unutra rjesavali problem tih pametnjakovica medju sobom
2015-08-15
U ovom momentu i jesu iskontrolirali. Nemaju udar na bolnice. Al ta faza je pri kraju. Ne možeš ti biti u opsadnom stanju tri godine.vili40 wrote:većina ipak govori da se u ovom momentu zaraza mora kontroliratu jer će u protivnom biti i sto puta više mrtvih i posljedice za gospodarstvo puno veće.A doktoru više nećeš moći ni pod razno.kaya wrote:Pa tako će na kraju i biti, sada to već svi epidemiolozi govore ne samo englez.vili40 wrote:a sad se vratimo na one koji su za to da se starije skloni i pusti mlade da dišu i žive normalno,krdo bi zaštitilo starije vrlo efikasnovuksadinare wrote:po meni trebaju ona mjesta koja se ne predrzavaju uputa..ne svi naravno ali zbog dijela budalasa koji misle da su pametniji od drugih u totalnu karantenu..pa da vidis kako ce oni koji budu unutra rjesavali problem tih pametnjakovica medju sobom
2015-08-15
to je vise za opomenu..zatvorit ih 24 sata tko prekrsi u zatvor i po djepu..preventive radi i upozorenje...budalase i tvrdoglavce mozes jedino batinom uvjeriti..moljakanjem takvi postaju jos osorniji i bahatiji jer si utuve u glavu da njima nitko ne moze nista..na zalost to je jedina opcija...jer takvi nakon batina obicno cvile nemoj vise ajme majko bit cu dobarkaya wrote:Ma ništa, pa ne mogu oni u domu ostati izolirani zauvijek, došao bi netko s koronom za dva mjeseca, ili 6.vuksadinare wrote:po meni trebaju ona mjesta koja se ne predrzavaju uputa..ne svi naravno ali zbog dijela budalasa koji misle da su pametniji od drugih u totalnu karantenu..pa da vidis kako ce oni koji budu unutra rjesavali problem tih pametnjakovica medju sobom
2015-09-08
neće biti potrebne tri godinekaya wrote:U ovom momentu i jesu iskontrolirali. Nemaju udar na bolnice. Al ta faza je pri kraju. Ne možeš ti biti u opsadnom stanju tri godine.vili40 wrote:većina ipak govori da se u ovom momentu zaraza mora kontroliratu jer će u protivnom biti i sto puta više mrtvih i posljedice za gospodarstvo puno veće.A doktoru više nećeš moći ni pod razno.kaya wrote:Pa tako će na kraju i biti, sada to već svi epidemiolozi govore ne samo englez.vili40 wrote:a sad se vratimo na one koji su za to da se starije skloni i pusti mlade da dišu i žive normalno,krdo bi zaštitilo starije vrlo efikasnovuksadinare wrote:po meni trebaju ona mjesta koja se ne predrzavaju uputa..ne svi naravno ali zbog dijela budalasa koji misle da su pametniji od drugih u totalnu karantenu..pa da vidis kako ce oni koji budu unutra rjesavali problem tih pametnjakovica medju sobom
vili40-
2015-08-02
Ma ne možeš tu ništa, netko od osoblja može biti bolestan a ne zna i eto belaja.
2015-08-15
A šta misliš, da će korona nestat kad ovi izađu iz stana?vili40 wrote:neće biti potrebne tri godinekaya wrote:U ovom momentu i jesu iskontrolirali. Nemaju udar na bolnice. Al ta faza je pri kraju. Ne možeš ti biti u opsadnom stanju tri godine.vili40 wrote:većina ipak govori da se u ovom momentu zaraza mora kontroliratu jer će u protivnom biti i sto puta više mrtvih i posljedice za gospodarstvo puno veće.A doktoru više nećeš moći ni pod razno.kaya wrote:Pa tako će na kraju i biti, sada to već svi epidemiolozi govore ne samo englez.vili40 wrote:
a sad se vratimo na one koji su za to da se starije skloni i pusti mlade da dišu i žive normalno,krdo bi zaštitilo starije vrlo efikasno
2015-08-15
pusti vuče, ima znanstveno objašnjenje. To su sve potomci ljudi iz šume koji su stekli imunitet na tifus i sl. boleščurine... A velika je vjerojatnost da dok bi glođali koru od drveta za prilog imali i šišmišova krilca...vuksadinare wrote:ajde mars u tri picke strinine bilo je dobro bez tebe nitkovko jedna..ajd goni se dok te ja ne pronadjem..jesi me culaSora wrote:Eroo wrote:Šta se tebi dogodilo?Sora wrote:riječani su općenito mentalno zdraviEroo wrote:ST je ukupno zakazao u ovoj epidemiji.
ljevičari..šta reć ...
a što je istina
Tako su Primorca pitali jel da peru ambalažu iz trgovine pa se čovjek nasmijao i rekao ne možete vi idealne uvjete napraviti.
2015-08-15
Page 35 of 41 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 35 of 41