Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 19 of 41
Page 19 of 41 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
nesto smo posustali..ili nemamo dovoljno testova ili smjena za one koji testirajuvili40 wrote:oko 12.000 ukupnovuksadinare wrote:zna li netko koliko smo ukupno testirali ljudi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
12/4000vili40 wrote:oko 12.000 ukupnovuksadinare wrote:zna li netko koliko smo ukupno testirali ljudi
znači ne u promilima nego još manje
2014-12-30
bili smo se zalaufali sad dva dana nesto manje testiramo plus sto ima i ono drive testiranje...
2015-09-08
do sada smo trebali barem 20% populacije testirati.vuksadinare wrote:bili smo se zalaufali sad dva dana nesto manje testiramo plus sto ima i ono drive testiranje...
ali kamenjarac bandić i "elite" si rekle da nama ne treba imunološki, kao ni proizvodnja pripravaka kada se sve može uvesti iz kine a umjesto imunološkog napraviti zgrade.
2014-12-30
ovisi i o ljudima koliko su voljni ici na testiranje..cini mi se da je voljni moment pao jer se one koji imaju koronu dosta negativno etiketira narocito blizi okolis..kao nekad kad se pojavila sida...pa ocito odmakom vremena sve ih se manje javlja testirat a moras donjeti zakon za obvezno testiranjeveber wrote:do sada smo trebali barem 20% populacije testirati.vuksadinare wrote:bili smo se zalaufali sad dva dana nesto manje testiramo plus sto ima i ono drive testiranje...
ali kamenjarac bandić i "elite" si rekle da nama ne treba imunološki, kao ni proizvodnja pripravaka kada se sve može uvesti iz kine a umjesto imunološkog napr testiranje..nikom aviti zgrade.
2015-09-08
Testiraju se samo oni koji pokazuju znake inficiraanosti, što jedino ima smisla, jer bi
ostali bili negativni, a u stvarnosti su inficirani. Ovo su iskustva ljudi koji to rade svaki dan.
Svako drugačije postupanje je bacanje novca kroz prozor. Naime, jedan test košta cca 50€.
ostali bili negativni, a u stvarnosti su inficirani. Ovo su iskustva ljudi koji to rade svaki dan.
Svako drugačije postupanje je bacanje novca kroz prozor. Naime, jedan test košta cca 50€.
vuksadinare wrote:ovisi i o ljudima koliko su voljni ici na testiranje..cini mi se da je voljni moment pao jer se one koji imaju koronu dosta negativno etiketira narocito blizi okolis..kao nekad kad se pojavila sida...pa ocito odmakom vremena sve ih se manje javlja testirat a moras donjeti zakon za obvezno testiranjeveber wrote:do sada smo trebali barem 20% populacije testirati.vuksadinare wrote:bili smo se zalaufali sad dva dana nesto manje testiramo plus sto ima i ono drive testiranje...
ali kamenjarac bandić i "elite" si rekle da nama ne treba imunološki, kao ni proizvodnja pripravaka kada se sve može uvesti iz kine a umjesto imunološkog napr testiranje..nikom aviti zgrade.
to je testiranje uzmu ti bris grla i nosa tamponom ili izvade par kapi tvoje dragocjene modrogalične domoljubne rvacke krvi nije da se moraš naguzit da ti ućeraju kurac u dupe jebote.
Guest- Guest
testira se onaj koji se zeli..a onaj koji ne zeli nece se pa imao temperaturu 40..ima i takvih..testiranje na koronu nije obvezno dok zakon drugacije ne kaze...ostaje jedino fa drukas sumnjive sa simptomimaGnječ wrote:vuksadinare wrote:ovisi i o ljudima koliko su voljni ici na testiranje..cini mi se da je voljni moment pao jer se one koji imaju koronu dosta negativno etiketira narocito blizi okolis..kao nekad kad se pojavila sida...pa ocito odmakom vremena sve ih se manje javlja testirat a moras donjeti zakon za obvezno testiranjeveber wrote:do sada smo trebali barem 20% populacije testirati.vuksadinare wrote:bili smo se zalaufali sad dva dana nesto manje testiramo plus sto ima i ono drive testiranje...
to je testiranje uzmu ti bris grla i nosa tamponom ili izvade par kapi tvoje dragocjene modrogalične domoljubne rvacke krvi nije da se moraš naguzit da ti ućeraju kurac u dupe jebote.
2015-09-08
sad uz te idu još jedna nasumična testiranja po preporuci onih tamo tako da će testiranja biti sve brojnijaEroo wrote:Testiraju se samo oni koji pokazuju znake inficiraanosti, što jedino ima smisla, jer bi
vili40-
2015-08-02
stvar je samo ogovornosti prema vlastitom zdravlju kao i drugih..
2015-09-08
a što ako dođeš u bolnicu sa zdravstvenim problemima,ne smiju ti ni krv uzeti?vuksadinare wrote:testira se onaj koji se zeli..a onaj koji ne zeli nece se pa imao temperaturu 40..ima i takvih..testiranje na koronu nije obvezno dok zakon drugacije ne kaze...ostaje jedino fa drukas sumnjive sa simptomimaGnječ wrote:vuksadinare wrote:ovisi i o ljudima koliko su voljni ici na testiranje..cini mi se da je voljni moment pao jer se one koji imaju koronu dosta negativno etiketira narocito blizi okolis..kao nekad kad se pojavila sida...pa ocito odmakom vremena sve ih se manje javlja testirat a moras donjeti zakon za obvezno testiranjeveber wrote:do sada smo trebali barem 20% populacije testirati.vuksadinare wrote:bili smo se zalaufali sad dva dana nesto manje testiramo plus sto ima i ono drive testiranje...
vili40-
2015-08-02
pa smiju..ali poznavajuci nase ljude narocito mladje ako imaju kijavicu i malu temperaturu odmahnu rukom..ma to je samo prehlada..a tu je i pritajeni strah da mozda budu otkriveni kao koronasi pa se radje odlucuju na samoizolaciju..pa kako bude....malo smo mi konzervativniji..za razliku npr od janeza,austrijanaca i nekih drugih koji su pohrlili na testiranja i ako samo kihnesvili40 wrote:a što ako dođeš u bolnicu sa zdravstvenim problemima,ne smiju ti ni krv uzeti?vuksadinare wrote:testira se onaj koji se zeli..a onaj koji ne zeli nece se pa imao temperaturu 40..ima i takvih..testiranje na koronu nije obvezno dok zakon drugacije ne kaze...ostaje jedino fa drukas sumnjive sa simptomimaGnječ wrote:vuksadinare wrote:ovisi i o ljudima koliko su voljni ici na testiranje..cini mi se da je voljni moment pao jer se one koji imaju koronu dosta negativno etiketira narocito blizi okolis..kao nekad kad se pojavila sida...pa ocito odmakom vremena sve ih se manje javlja testirat a moras donjeti zakon za obvezno testiranjeveber wrote:
do sada smo trebali barem 20% populacije testirati.
2015-09-08
ako ima(a ima)takvih idiota onda nek imaju na duši ljude iz svoje familije kojima će darovati bolest.Velika većina zaraze nije od dućana,apoteka itd.nego prijenos u obitelji.Doduše bilo je nešto po apotekama i bolnicama ali sve statistike govore da se najveći broj prenosi sa čovjeka po svojoj obitelji.
vili40-
2015-08-02
ti napišeš glupost i ostaneš živ, kao i neki drugi forumaši.vuksadinare wrote:pa smiju..ali poznavajuci nase ljude narocito mladje ako imaju kijavicu i malu temperaturu odmahnu rukom..ma to je samo prehlada..a tu je i pritajeni strah da mozda budu otkriveni kao koronasi pa se radje odlucuju na samoizolaciju..pa kako bude....malo smo mi konzervativniji..za razliku npr od janeza,austrijanaca i nekih drugih koji su pohrlili na testiranja i ako samo kihnesvili40 wrote:a što ako dođeš u bolnicu sa zdravstvenim problemima,ne smiju ti ni krv uzeti?vuksadinare wrote:testira se onaj koji se zeli..a onaj koji ne zeli nece se pa imao temperaturu 40..ima i takvih..testiranje na koronu nije obvezno dok zakon drugacije ne kaze...ostaje jedino fa drukas sumnjive sa simptomimaGnječ wrote:vuksadinare wrote:
ovisi i o ljudima koliko su voljni ici na testiranje..cini mi se da je voljni moment pao jer se one koji imaju koronu dosta negativno etiketira narocito blizi okolis..kao nekad kad se pojavila sida...pa ocito odmakom vremena sve ih se manje javlja testirat a moras donjeti zakon za obvezno testiranje
pa radije bi da mi otkriju koronu u startu nego da dođem u bolnicu i umrem.
pišeš pizdarije.
ima gnječ pravo.
2014-12-30
jesi se testirao?veber wrote:ti napišeš glupost i ostaneš živ, kao i neki drugi forumaši.vuksadinare wrote:pa smiju..ali poznavajuci nase ljude narocito mladje ako imaju kijavicu i malu temperaturu odmahnu rukom..ma to je samo prehlada..a tu je i pritajeni strah da mozda budu otkriveni kao koronasi pa se radje odlucuju na samoizolaciju..pa kako bude....malo smo mi konzervativniji..za razliku npr od janeza,austrijanaca i nekih drugih koji su pohrlili na testiranja i ako samo kihnesvili40 wrote:a što ako dođeš u bolnicu sa zdravstvenim problemima,ne smiju ti ni krv uzeti?vuksadinare wrote:testira se onaj koji se zeli..a onaj koji ne zeli nece se pa imao temperaturu 40..ima i takvih..testiranje na koronu nije obvezno dok zakon drugacije ne kaze...ostaje jedino fa drukas sumnjive sa simptomimaGnječ wrote:jesi se testirao?
pišeš pizdarije.
ima gnječ pravo.
2015-09-08
zašto?vuksadinare wrote:jesi se testirao?veber wrote:ti napišeš glupost i ostaneš živ, kao i neki drugi forumaši.vuksadinare wrote:pa smiju..ali poznavajuci nase ljude narocito mladje ako imaju kijavicu i malu temperaturu odmahnu rukom..ma to je samo prehlada..a tu je i pritajeni strah da mozda budu otkriveni kao koronasi pa se radje odlucuju na samoizolaciju..pa kako bude....malo smo mi konzervativniji..za razliku npr od janeza,austrijanaca i nekih drugih koji su pohrlili na testiranja i ako samo kihnesvili40 wrote:a što ako dođeš u bolnicu sa zdravstvenim problemima,ne smiju ti ni krv uzeti?vuksadinare wrote:
testira se onaj koji se zeli..a onaj koji ne zeli nece se pa imao temperaturu 40..ima i takvih..testiranje na koronu nije obvezno dok zakon drugacije ne kaze...ostaje jedino fa drukas sumnjive sa simptomima
pišeš pizdarije.
ima gnječ pravo.
nemam simptome, ne izlazim van u trgovine.
idem samo na biciklu po gradu.
nemam nikakav kontakt s drugima osim ocem i bratom, koji su isto stalno u stanu.
nisam djecu vidio tri tjedna jer i oni i mi poštujemo mjere karantene.
zvali su me iz petrove kao dobrovoljnog davatelja i naravno da sam im rekao da mogu doći ako će faliti krvi.
u tom slučaju će me ionako testirati.
u stanu nemrem dobit koronu, odem samo do pekare i uzmem kruh u celofanu.
2014-12-30
nego kako? gdje raste? gdje se kopa?AssadNaPodmornici wrote:Evo ja ću ti sve objasniti.ebenica wrote:ali ja te pitam kome su države dužne? kome? ako svaka država ima svoju monetu kome si onda dužan? kome su sve države svijeta dužne? marsu? veneri? kojoj državi? tko to još osim država ima pravo štancati novac i onda posuđivati državama? k'o je banka u ovom monopolyu?RayMabus wrote:Moguće je. Imaš veliki javni dug otprije , sve je ovo pogodilo , svi odjednom traže lovu jer im se proračun ne puni štaviše moraju davat gospodarstvu i onda ti dođeš kod nekoga tko ima lovu i tražiš miljardu eura a on te pita ; Kako ćeš mi to vratiti kad si obustavio svu ekonomsku aktivnost u državi a i od prije si puno dužan dakle kad ću jja vidit te pare ?ebenica wrote:kak je to uopće moguće? kome su države dužne? banci? čijoj?RayMabus wrote:
Kad bankrotiraju države onda će bit : Jebite se kako znate i umijete.
I onda ti pajdo kaže ovako : Može al su ti kamate ogromne i uvjet je da ukineš karantenu tj pokreneš gospodarsku aktivnost u državi.
I onda ti kažeš : Al nemam cjepivo a imam 20% penzionera u državi koji su mi glasačko tijelo i moram se brinit za njih , na šta ti ovaj u koga dođeš žicat pare kaže : Jebe mi se.
I onda ti odbiješ i za mjesec dana opet kucaš na vrata ovoga i kažeš : Može.
Kome su države dužne? Na svakoj državnoj obveznici piše kome je dužna i sa kojim rokom dospijeća.
Novac se ne stvara štampanjem
Guest- Guest
recimo nama najbliže u prošlosti u jugi se tiskao bez pokrića pa je nastala spirala hiperinflacije, susjedna srbija je isto tako pa su imali novce ujutro o podne i navečer, samo su nule mijenjali.
papir je nebitan, bitna je podloga. kako je zlato ukinuto danas središnje banke zapisima i obaveznom rezervom određuju koliko ima gotovine na tržištu. kada kuna postane slaba, kao sada u normalnim uvjetima pušta se bankarski zapis i jača kuna pa sa tečaja 7,6 opet ode na 7,4. no kako je privreda stala banka pušta da kuna slabi jer postaje konkurentnija kod izvoza.
papir je nebitan, bitna je podloga. kako je zlato ukinuto danas središnje banke zapisima i obaveznom rezervom određuju koliko ima gotovine na tržištu. kada kuna postane slaba, kao sada u normalnim uvjetima pušta se bankarski zapis i jača kuna pa sa tečaja 7,6 opet ode na 7,4. no kako je privreda stala banka pušta da kuna slabi jer postaje konkurentnija kod izvoza.
2014-12-30
https://covid19.healthdata.org/croatia
Najbolja prognoza do sada. Nisu baš kao ja, ali tu su negdje.
Kao što ćete primijetiti uopće ne govore o broju inficiranih, jer je taj broj u ovom trenutku nepoznat.
Poznat je samo broj potvrđenih, umrli i hospitalizirani (na respiratoru i ostalo).
Uglavnom je pažnja usmjerena na broj potrebnih kreveta i respiratora po danima.
Ima i procjena broja mrtvih.
Broj potrebnih kreveta se sredinom travnja i dalje uglavnom ne mijenja, što znači da se radi o fazi smirivanja.
Broj mrtvih će se tijekom vremena povećavati čak i onda kad prirast zaraženih bude 0. Normalno.
Najbolja prognoza do sada. Nisu baš kao ja, ali tu su negdje.
Kao što ćete primijetiti uopće ne govore o broju inficiranih, jer je taj broj u ovom trenutku nepoznat.
Poznat je samo broj potvrđenih, umrli i hospitalizirani (na respiratoru i ostalo).
Uglavnom je pažnja usmjerena na broj potrebnih kreveta i respiratora po danima.
Ima i procjena broja mrtvih.
Broj potrebnih kreveta se sredinom travnja i dalje uglavnom ne mijenja, što znači da se radi o fazi smirivanja.
Broj mrtvih će se tijekom vremena povećavati čak i onda kad prirast zaraženih bude 0. Normalno.
Last edited by Eroo on 7/4/2020, 17:59; edited 1 time in total
naravno da ti dezinformiraš hrvateEroo wrote:Testirajte se samo oni koji pokazuju značaj inficiraanosti, što jedino ima smisla, jer su
ostali bili negativni, au stvari su inficirani. Ovo su iskustva ljudi koji rade svaki dan.
Svako drugočije postupanje je bacanje novca kroz prozor. Naime, jedan test košta cca 50 €.
testirati se trebaju i sumnjivi, bez obzira na znakove koji se ne moraju pojaviti
asimptomatski oblik bolesti je čest
a ljudi bi morali znati istinu radi drugih
Page 19 of 41 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 19 of 41