ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ravna crta?Vidjet ćemo

Page 37 of 41 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Next

Go down

Ravna crta?Vidjet ćemo - Page 37 Empty Re: Ravna crta?Vidjet ćemo

Post by vuksadinare 8/4/2020, 11:52

T. wrote:
vili40 wrote:Ravna crta?Vidjet ćemo - Page 37 Ivanskaricic-omisHR6251200

'Na pitanje reportera Nove TV zašto se ranije nije reagiralo, s obzirom da korisnici imaju simptome zadnjih desetak dana, ravnatelj Škaričić je odgovorio da on nije doktor te da je to pitanje za struku. "Bili su u kontaktu s liječnikom i ne bih o tome špekulirao", rekao je Škaričić.
"Što je s koisnicima koji idu u samoizolaciju?"
"To trebate pitati epidemiologe. Samoizolacija najvjerojatnije znači kući", rekao je Škaričić, inače dipl. arheolog i historičar, dodavši da se samoizolacija odnosi na zaposlenike Doma, a da će svi štićenici s drugog kata biti prebačeni na Križine.'

dakle, drugim riječima, on je ravnatelj koji nema veze s ničim, niti se u išta razumije niti je za išta odgovoran...
samo prima plaću ravnatelja, a za ostalo se obratite drugima...
bar je iskren...no nije problem on nego oni koji ga drze u fotelji...a ako ovo nije slucaj za smjenu onda ne znam sto je..ako ne zeli ga opara smjeniti nega to ucini plenki i pokaze vjerodostojnost

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. 8/4/2020, 11:55

domovi za starije su u vlasništvu županija ili su privatni...
ovdje je pozvan u prvome redu župan, dakle cjevar boban (muko isusova)...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 8/4/2020, 11:57

AssadNaPodmornici wrote:
vili40 wrote:danas Beroš ide u Split,pa taj čovjek ako ga ne sredi korona infarkt će ga sigurno.Pazi!!!Desetak dana harala temperatura po domu i nikom ništa sve dok se neki baltazar nije dosjetio da bi ipak mogla biti u pitanju korona pa da za svaki slučaj to testiraju!!!

pazi pročitaj ovo

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/prica-o-ivanu-skaricicu-prica-je-o-hrvatskoj-on-je-tek-jedan-od-mnogih-partijskih-uhljeba-koji-su-bez-ikakva-znanja-postali-direktori-svega-i-svacega-1014790

ovakvih je puna Hrvatska. a kada sam ja otvarao teme o ovim domoljubima odgovori su bili sljedeći;

1)yoda je ljubomoran
2)yoda je lijen i nesposoban, škarićić, boban, resslar, ona kurvica direktorica u zagrebu, nosićka u lovreću, onaj mladi vranješ direktor aluminija, onaj kotarac direktor u makarskoj (jedina karijera mu je bila da je bio šef u HDZu) , ---oni su brži, sposbniji , lijeniji
3)većina ovih su vlaji, hercegovci, bosanci , dalmatinci --  bila je priča, oni su brži i sposobniji , dok zagorci su lijeni i piju(iako zagorje jedini je dio Hrvatske koji ima srednje europski mentalitet i strukturu ekonomije i organizacije najbližu austrijancima i švabama)
4)yoda je yugoslaven, ljubomoran, nesposoban, treba ga streljati i to se zagovaralo

ja sam samo htio upozoriti da ovakve nesposobne ojebine će sjebati državu, kada porazimo ovaj virus za mjesec dva dana, ovakve ojebine moraju ići sa državne sise,

Ja sam ti davno reka da odeš u HDZ i upišeš svu svoju rodbinu koja će glasati za tebe na unutarstranačkim izborima. Kad isplivaš, onda za kurac ovim iz mladeži šta su im je propala koža na rukama od lipljenja plakata..... Moga si do sada bit direktor neke firme i jebavat onu načelnici iz Lovreća...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vili40 8/4/2020, 12:00

vuksadinare wrote:
T. wrote:

'Na pitanje reportera Nove TV zašto se ranije nije reagiralo, s obzirom da korisnici imaju simptome zadnjih desetak dana, ravnatelj Škaričić je odgovorio da on nije doktor te da je to pitanje za struku. "Bili su u kontaktu s liječnikom i ne bih o tome špekulirao", rekao je Škaričić.
"To trebate pitati epidemiologe. Samoizolacija najvjerojatnije znači kući", rekao je Škaričić, inače dipl. arheolog i historičar, dodavši da se samoizolacija odnosi na zaposlenike Doma, a da će svi štićenici s drugog kata biti prebačeni na Križine.'

dakle, drugim riječima, on je ravnatelj koji nema veze s ničim, niti se u išta razumije niti je za išta odgovoran...
bar je iskren...no nije problem on nego oni koji ga drze u fotelji...a ako ovo nije slucaj za smjenu onda ne znam sto je..ako ne zeli ga opara smjeniti nega to ucini plenki i pokaze vjerodostojnost
smjenjivali su ga i prije pa je išao svaki puta na još bolje mjesto.I sud ga je osudio pa je postao još pogodniji.E sad da je dotični neki član SDP-a i da se to dogodilo u Rijeci mogu si misliti koja bi tu paljba bila. :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 12:05

vuksadinare wrote:
Sora wrote:
Eroo wrote:
Sora wrote:
Eroo wrote:ST je ukupno zakazao u ovoj epidemiji. 
Neka samo pitaju zašto imaju 1,65x više zarade po glavi stanovnika Zagreba,
a RI čak 3,5x. Da ste svi ponašali kao oni već danas bi imali problema
s kapacitetima u bolnicama.

Tim ljudima bi netko morao objasniti da su na vrhu igle stane 100 milijuna komada virusa.
riječani su općenito mentalno zdravi 

ljevičari..šta reć ...
Šta se tebi dogodilo? :D

šta nije rijeka baš ovdje na ovom forumu proglašena za bastion ljevice 
a što je istina
ajde mars u tri picke strinine bilo je dobro bez tebe nitkovko jedna..ajd goni se dok te ja ne pronadjem..jesi me cula
hahahahahaha...ooooyebote... lol! lol! lol! pa Fuk,tako o casnom pripadniku naseg plemena..hajde isprike i izgladi situaciju... :bash
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 8/4/2020, 12:34

vuksadinare wrote:
T. wrote:

Ok, ovaj je hadezeovac pa ga treba razapeti, pitanje glasi, dali bi ovi ljudi dobili virus da je SDPovac ili HNSovac ili MOSTovac na mjestu ovog hadezeovca? Naravno da bi, virus ne jebe ni stranke i ljude ni položaje ni išta drugo.
Vidjeti ćemo reakciju kad u starački dom uleti virus a kad bude netko drugi na čelu doma a da nije hadezeovac. tada će se čuti naravno sasvim druga priča.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/4/2020, 12:39

Legendovich wrote:
vuksadinare wrote:
Sora wrote:
Eroo wrote:
Sora wrote:
riječani su općenito mentalno zdravi 

ljevičari..šta reć ...

a što je istina
ajde mars u tri picke strinine bilo je dobro bez tebe nitkovko jedna..ajd goni se dok te ja ne pronadjem..jesi me cula
hahahahahaha...ooooyebote... lol! lol! lol! pa Fuk,tako o casnom pripadniku naseg plemena..hajde isprike i izgladi situaciju... :bash
ne...dok vlada korona..svi smo u nekoj granici tolerantnijeg ponasanja..tu i tamo malo zaiskri i onda dodje ovaj usireni mocvarni lokvanj i pocne provocirat...dok se ne ohladi u odredjenoj mjeri ne treba ni dolazit...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 8/4/2020, 12:52

"Žalosno je i neodgovorno da se političari ne mogu bar malo suzdržati od prepiranja i iskorištavanja ove tragične situacije u svoju korist. Hrvatska je mogla vidjeti da stručnjaci rade za njenu dobrobit. Političari moraju shvatiti da postavljanje ljudi kao ravnatelja ustanova, bolnica i domova za starije, da su bili loši politički potezi. Imamo puno poteza gdje ljudi iskazuju negativnosti u Hrvatskoj, to treba biti kritika sadašnje situacije, ne treba se kažnjavati ljude koji na temelju činjenica govore", rekao je Đikić.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 8/4/2020, 12:54

"Sada smo u najopasnijoj fazi, u domu u Splitu može se dogoditi proboj virusa u nekontroliranu populaciju i možemo izgubiti podatke koji su dobri. Ne smije se dogoditi da najavljujemo relaksaciju mjera, ne smijemo govoriti ljudima da ostaju doma, a onda se nađu problemi na političkoj strani. Neka se svi povuku i puste stručnjake da rade. Hrvatska nije ni blizu na vrhu svjetske borbe protiv Covida, nema razloga da se uspoređujemo s drugima, da se hvalimo kako smo dobri, a istovremeno radimo ovakve gafove. Ne smijemo izgubiti utakmicu u produžetku", poručio je Đikić gostujući na N1.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 8/4/2020, 12:55

Imao je i poseban apel za savjetnika premijera Plenkovića, Zvonimiru Frki Petešiću.
"U jednom je gostovanju govorio o hrvatskim brojkama, pokazao je da to nije njegova struka i nije to znao dobro prezentirati. Prikazao je brojke u apsolutnim brojevima, kazao kako je Vlada napravila sve, da je Hrvatska ispred Norveške, Njemačke, ne uspoređujući stope u tim državama, i tako šalje potpuno krivu, znanstveno nekorektnu poruku javnosti. Umjesto da upozorava javnost, on pokušava hvaliti Vladu i pokazivati da smo mi na vrhu svijeta, a stvarno nismo. Apeliram da se ovakve stvari, ovakvi politički pozivi, ne rade. Trebaju čuti one koji im dobronamjerno govore da to ne rade", poručio je Đikić.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sora 8/4/2020, 12:58

vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:
vuksadinare wrote:
Sora wrote:
Eroo wrote:

a što je istina
ne...dok vlada korona..svi smo u nekoj granici tolerantnijeg ponasanja..tu i tamo malo zaiskri i onda dodje ovaj usireni mocvarni lokvanj i pocne provocirat...dok se ne ohladi u odredjenoj mjeri ne treba ni dolazit...
mogu samo doći i poslati te u 3pm 
bude mi lakše da znam da si na pravom mjestu

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 13:31

Sora wrote:
vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:
vuksadinare wrote:
Sora wrote:

a što je istina
mogu samo doći i poslati te u 3pm 
bude mi lakše da znam da si na pravom mjestu
vas dvoje..tejk a .. :love :love :love 

Ravna crta?Vidjet ćemo - Page 37 HTB1FyqPtkyWBuNjy0Fpq6yssXXat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/4/2020, 13:35

T. wrote:domovi za starije su u vlasništvu županija ili su privatni...
ovdje je pozvan u prvome redu župan, dakle cjevar boban (muko isusova)...
Kradezeovce jednostavno treba početi odstreljivati poput bijesnih lisica nakon ovog.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 8/4/2020, 13:41

HRT javio da je 10 zaraženih u Splitu na respiratoru.

Beroš: Nije točno

Niti jedan nije na respiratoru. -Zabilježiti i riješiti nakon epidemije.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vili40 8/4/2020, 13:50

AssadNaPodmornici wrote:
vili40 wrote:Šef doma kojim hara koronavirus bio je osuđen, a kompjutor u uredu nikad nije upalio
Ravna crta?Vidjet ćemo - Page 37 Ivanskaricic-omisHR6251200

SPLITSKOM Domu za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici sinoć je naređena hitna evakuacija nakon što su testiranja utvrdila da čak deset štićenika ima koronavirus, a za devet se još čekaju rezultati.
Transport štićenika tijekom noći je išao otežano jer su svakom od njih po dolasku u splitski KBC napravljene nužne pretrage, a prema informacijama liječnika svi su trenutačno u dobrom stanju s obzirom da su stariji od 85 godina.
Ravnatelj doma Ivan Škaričić rekao je sinoć da je petnaestak štićenika proteklih dana imalo temperaturu i da su prije dva dana njih deset bili pozitivni na koronavirus.
"Ne zna se baš puno. Bilo je nekoliko temperatura, na tom katu je smješteno 50 korisnika. Pojavilo se 5,6 osoba s temperaturom, a kada se ta brojka popela na 10 osoba, uključili su se i epidemiolozi na način da su prije dva dana uzeli briseve i danas se pokazalo da 10 korisnika ima koronavirus", kazao je sinoć Škaričić.
Krunoslav Capak, član Nacionalnog kriznog stožera rekao je da je naputak domovima bio da se odmah reagira čim se pojavi temperatura, a splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban je za N1 rekao da će on ne zna jesu li korisnici imali temperaturu deset dana, ali da će "biti jako rigorozan prema odgovornima".

Jedna od ako ne i najodgovornija osoba u ovom slučaju je ravnatelj Ivan Škaričić koji je na toj funkciji od 2013. godine. Riječ je o karijernom HDZ-ovcu i bivšem gradonačelniku Omiša koji je 2018. godine osuđen za zlouporabu položaja. Nakon što je izgubio izbore za omiškog gradonačelnika je, kako je pisala Slobodna Dalmacija, bez ikakvog iskustva, natječaja, a osobito kvalifikacija dobio posao kao ravnatelj Doma. Posao je dobio šest mjeseci nakon što mu je isteklo primanje dužnosničke plaće. Na pitanje novinara nije li to malo neobično odgovorio je:
"Pa moram i ja negdje raditi. Dosta sam bio bez posla".
U uredu u Omišu naslijedio ga je Ivan Kovačić koji je opisao što je zatekao:
"Sjećam se dana kad sam došao u ured i sjeo za kompjutor. Nisam ga uspio upaliti nekoliko puta i onda sam ispod stola vidio uredno složene kablove u originalnom pakiranju. Kompjutor je bio relativno star i sigurno je tamo stajao godinama. Nije bio spojen u struju, nije imao ni operativni sustav ni vez s internetom", ispričao je.

bog te jebo kakve HDZove ojebine nama upravljaju državom. isusami koje bi ja streljanje proveo to nisu istine.
i onaj Boban župan. Kada upišeš njihova prezimena u google, samo ti izbacuju afere za aferu. ne sposobni su, zakurac, su , uhljebi si i lopovi su. i sve jedno svugdje su na poziciji vlasti. zanimljivo ako izgube neke izbore, drugi HDZovac im sredi da budu šefovi nečega i 15 000kn plaću

ovakvih je 90% ojebina u RH birokraciji,  jeste vidjeli igdje resslara, jadronkovića, bobana, bandića, pavlu kalinića, škaričića, škorića, šuicu, takvih ojebina nema nigdje, ako ih netko pita nešto nemaju pojma o ničemu.

sva sreća da imamo 10% sposobnih poput beroša  čak i nesretnog plenkovicha zamisli da je umjesto njega došao onaj budala Kovač ili Penava
definitivno veći problem od same pandemije
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 8/4/2020, 14:07

24.03.  67 novih   ukupno  382
25.03.  60    -            -      442     rast  15,7 %  u odnosu na prošli dan
26.03.  53    -            -      495        -   12,0 %              -
27.03.  91    -            -      586        -   18,5 %              -
28.03.  71    -            -      657        -   12,2 %              -
29.03.  56    -            -      713        -     8,5 %              -
30.03.  77    -            -      790        -   10,8 %              -
31.03.  77    -            -      867        -     9,8 %              -
01.04.  96    -            -      963        -   11,1 %              -
02.04.  48    -            -   1.011        -     5,0 %              -
03.04.  68    -            -   1.079        -     6,7 %              - 
04.04.  47    -            -   1.126        -     4,4 %              -
05.04.  56    -            -   1.182        -     5,0 %              -
06.04.  40    -            -   1.222        -     3,4 %              -
07.04.  60    -            -   1.282        -     4,9 %              -
08.04.  61    -            -   1.343        -     4,8 %

19 umrlih
179 oporavljenih
36 na respiratoru
14.258 u samoizolaciji
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 8/4/2020, 14:08

u tih 61 su uključeni i oni iz splitskog incidenta u staračkom domu
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by crvenkasti 8/4/2020, 14:14

Maggie19 wrote:
crvenkasti wrote:Živ sam.
Nemoj reci da si tamo bio?! :-0

Fantastičan je osjećaj biti živ, dok su drugi mrtvi!

U meni sjaji beskrajni osjećaj nadmoći, gotovo božanske energije koja vri u meni.

Imam sve, mogu sve!

Koliko je to više od njh, koji nemaju više ništa i ne mogu ništa.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/4/2020, 14:19

vili40 wrote:u tih 61 su uključeni i oni iz splitskog incidenta u staračkom domu
...bili bi mozda u ravnoj crti ili bar na 20,30 oboljelih da nema debila poput ovog koji moraju zasrati a uvijek zaseru kad dolazi do oporavka..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 8/4/2020, 14:39

vuksadinare wrote:
vili40 wrote:u tih 61 su uključeni i oni iz splitskog incidenta u staračkom domu
...bili bi mozda u ravnoj crti ili bar na 20,30 oboljelih da nema debila poput ovog koji moraju zasrati a uvijek zaseru kad dolazi do oporavka..
nije to u Splitu gotovo jer još nisu gotovi testovi za sve,još sutra i idućih dana treba očekivati "brojeve".

Objavljeni detalji o zarazi u Domu. Beroš: 10 pozitivnih, svih 49 ima simptome
Gledao sam konferenciju iz Splita.Novinari lijepo pitaju ministricu Bedeković,jel su vam iz doma slali izvješća svaka 24 sata na što su obvezni?Veli:pa hmm pa ghm...Novinar:Jesu ili nisu?Ministrica:pa primili smo u utorak pa hmmm...Novinar:Dobro jesu li u zadnjih desetak dana?Ministrica:pa ovaj pa znate...Novinar:Jesu ili nisu:pa primamo dnevno po tisuću mailova pa...Novinar pa jesu ili nisu???Ministrica:ajte kvragu,pa nisu jebem vas dosadne :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/4/2020, 15:08

tu ne bi trebalo biti puno rasprave plenkovič ukoliko ima imalo mozga, tog će ravnatelja smijeniti momentalno, pustiti njonju da ga izjebe u šupak, i tako priređenog poslat po kojoj god, makar i izmišljenoj, osnovi, u zatvor po dodatnu porciju njonje...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 41 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Next

Back to top

- Similar topics