Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 18 of 41
Page 18 of 41 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
i kako to uklapaš u tvrdnju da će ukupno biti zaraženo 70% pučanstva... djeluješ kao da si na 96%-nom dezinficijensu... de se spusti na 22 grada, tu si bistriji... :)Eroo wrote:Ako si na mene mislio mogu i objasniti. Do kraja travnja ćete imati pozitivnu razliku takozvanih "odpuštenih" u odnosu na novo potvrđene.michaellcmacha wrote:tu su se neki pogubili da više ni ne znaju što pišu... kako će se do kraja travnja u hrvatskoj zaraziti 70% ljudi... a dobro možda je srameći pa je namjerno izostavio godinu... 2022... ;)Legendovich wrote:reko Ero do 15.04..datum je pomaknut?
Što to znači? Znači da če službena krivulja "potvrđenih" od tu dalje jedno vrijeme vibrirati oko nule..."Nepotvrđeni" će i dalje cirkulirati među nama sve dok se ne ispuni 70%. Jesam li te s ovim utješio?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
Teško je s tobom biti načisto. Ako pogledaš koju stranicu unatrag vidjet ćeš maš mojih analiza.Legendovich wrote:prvo pise da ce do 15.04. sve zavrsiti,a onda ide u drugu krajnost..sa Erama nikad covjek nacisto..michaellcmacha wrote:tu su se neki pogubili da više ni ne znaju što pišu... kako će se do kraja travnja u hrvatskoj zaraziti 70% ljudi... a dobro možda je srameći pa je namjerno izostavio godinu... 2022... ;)Legendovich wrote:reko Ero do 15.04..datum je pomaknut?
Ako ih ne razumiješ ti pitaj, pa ako budem pri volji objasnit ću ti. Ako ne budem...nikom ništa.
Kad bankrotiraju države onda će bit : Jebite se kako znate i umijete.danni1 wrote:kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kolko se sjećam,travanj bi trebao biti mjesec kad bi se dogodila ravna crta a ne potpuna normalizacija
vili40-
2015-08-02
Po cijelom svijetu se trude sastaviti matematični model širenja virusa. Sve je to još uvijek na staklenim nogama,danni1 wrote:kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
jer su ulazni podaci jako varijabili i nesigurni. Ovaj virus je jako zajeban za predviđanje sve i kad bi imali sigurne podatke.
Za sada ih dobivamo iz Kine. Mnogo toga je upitno kad je u pitanju širenje virusa u Kini.
Nema od te ravne crte ništa ako to tako i ostane. Prevelik je udar na ekonomiju.vili40 wrote:kolko se sjećam,travanj bi trebao biti mjesec kad bi se dogodila ravna crta a ne potpuna normalizacija
2014-04-11
više me od izolacije živcira što kad god odgovaram naneki upis dupla mi post. Stalno jednog moram brisat
pa baš. Stalo govore kako malo o virusu znaju, stalno nešto novo otkrivaju kako onda moš radit nekakav proračun il simulaciju a nemaš baš pouzdane podatke o tome kako se virus ponaša i koliko je otporan i na što je otporan kako i koliko brzo mutira i sl.Eroo wrote:Po cijelom svijetu se trude sastaviti matematični model širenja virusa. Sve je to još uvijek na staklenim nogama,danni1 wrote:kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
jer su ulazni podaci jako varijabili i nesigurni. Ovaj virus je jako zajeban za predviđanje sve i kad bi imali sigurne podatke.
Za sada ih dobivamo iz Kine. Mnogo toga je upitno kad je u pitanju širenje virusa u Kini.
sve je to bacanje graha i gledanje u karte.
kak je to uopće moguće? kome su države dužne? banci? čijoj?RayMabus wrote:Kad bankrotiraju države onda će bit : Jebite se kako znate i umijete.danni1 wrote:kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
Guest- Guest
Moguće je. Imaš veliki javni dug otprije , sve je ovo pogodilo , svi odjednom traže lovu jer im se proračun ne puni štaviše moraju davat gospodarstvu i onda ti dođeš kod nekoga tko ima lovu i tražiš miljardu eura a on te pita ; Kako ćeš mi to vratiti kad si obustavio svu ekonomsku aktivnost u državi a i od prije si puno dužan dakle kad ću jja vidit te pare ?ebenica wrote:kak je to uopće moguće? kome su države dužne? banci? čijoj?RayMabus wrote:Kad bankrotiraju države onda će bit : Jebite se kako znate i umijete.danni1 wrote:kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
I onda ti pajdo kaže ovako : Može al su ti kamate ogromne i uvjet je da ukineš karantenu tj pokreneš gospodarsku aktivnost u državi.
I onda ti kažeš : Al nemam cjepivo a imam 20% penzionera u državi koji su mi glasačko tijelo i moram se brinit za njih , na šta ti ovaj u koga dođeš žicat pare kaže : Jebe mi se.
I onda ti odbiješ i za mjesec dana opet kucaš na vrata ovoga i kažeš : Može.
2014-04-11
zna li netko koliko smo ukupno testirali ljudi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ali ja te pitam kome su države dužne? kome? ako svaka država ima svoju monetu kome si onda dužan? kome su sve države svijeta dužne? marsu? veneri? kojoj državi? tko to još osim država ima pravo štancati novac i onda posuđivati državama? k'o je banka u ovom monopolyu?RayMabus wrote:Moguće je. Imaš veliki javni dug otprije , sve je ovo pogodilo , svi odjednom traže lovu jer im se proračun ne puni štaviše moraju davat gospodarstvu i onda ti dođeš kod nekoga tko ima lovu i tražiš miljardu eura a on te pita ; Kako ćeš mi to vratiti kad si obustavio svu ekonomsku aktivnost u državi a i od prije si puno dužan dakle kad ću jja vidit te pare ?ebenica wrote:kak je to uopće moguće? kome su države dužne? banci? čijoj?RayMabus wrote:Kad bankrotiraju države onda će bit : Jebite se kako znate i umijete.danni1 wrote:kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
I onda ti pajdo kaže ovako : Može al su ti kamate ogromne i uvjet je da ukineš karantenu tj pokreneš gospodarsku aktivnost u državi.
I onda ti kažeš : Al nemam cjepivo a imam 20% penzionera u državi koji su mi glasačko tijelo i moram se brinit za njih , na šta ti ovaj u koga dođeš žicat pare kaže : Jebe mi se.
Guest- Guest
Iluminatima.ebenica wrote:ali ja te pitam kome su države dužne? kome? ako svaka država ima svoju monetu kome si onda dužan? kome su sve države svijeta dužne? marsu? veneri? kojoj državi? tko to još osim država ima pravo štancati novac i onda posuđivati državama? k'o je banka u ovom monopolyu?RayMabus wrote:Moguće je. Imaš veliki javni dug otprije , sve je ovo pogodilo , svi odjednom traže lovu jer im se proračun ne puni štaviše moraju davat gospodarstvu i onda ti dođeš kod nekoga tko ima lovu i tražiš miljardu eura a on te pita ; Kako ćeš mi to vratiti kad si obustavio svu ekonomsku aktivnost u državi a i od prije si puno dužan dakle kad ću jja vidit te pare ?ebenica wrote:kak je to uopće moguće? kome su države dužne? banci? čijoj?RayMabus wrote:Kad bankrotiraju države onda će bit : Jebite se kako znate i umijete.danni1 wrote:kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
2% ljudi drži praktički većinu love u svojim rukama.
Nije bitno kod koga ćeš se zadužit. Možeš i kod Kineza al ti nitko neće dat tolike pare da bi ti štito svoje biračko penzionersko tijelo a istovremeno ekonomija u blokadi a imaš visok javni dug otprije.
Pričamo o miljardama eura a nema tih koji imaju para a da će ti dat a tebi ekonomija u blokadi , imaš visok javni dug a pare tražiš da zaštitiš svoje biračko tijelo.
Ne meže.
2014-04-11
internet je zagušen. ljudi izolirani, a internet je prozor u svijet.danni1 wrote:više me od izolacije živcira što kad god odgovaram naneki upis dupla mi post. Stalno jednog moram brisat
hrpa televizija koristi veze. pa onda kada babinjak počne kokodakati...
2014-12-30
Manje-više.danni1 wrote:pa baš. Stalo govore kako malo o virusu znaju, stalno nešto novo otkrivaju kako onda moš radit nekakav proračun il simulaciju a nemaš baš pouzdane podatke o tome kako se virus ponaša i koliko je otporan i na što je otporan kako i koliko brzo mutira i sl.Eroo wrote:Po cijelom svijetu se trude sastaviti matematični model širenja virusa. Sve je to još uvijek na staklenim nogama,danni1 wrote:kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
sve je to bacanje graha i gledanje u karte.
No, ako želiš projektirati (predvidjeti) broj potrebnih respiratora, na primjer, i ostale medicinske opreme, moraš uraditi
neku procjenu. Nemaš primjera nekih zemalja na koje bi se mogao osloniti: zapadne su katastrofalno odreagirale na
širenje virusa, a istočnoazijske zemlje su iz drugih razloga nama neprimjenljive. WHO također nema neki model
kojie bi mogli ponuditi...Ostane svakoj državi da se snađe kako zna i umije. Vidim da Capak maše nekim modelom
o mogućem širenju virusa i očigledno s njim usklađuje mjere. Eno gledam da ste svjetski prvaci glede strogoće
mjera ( objavio Cambridge). Dok je epidemiološka slika zadovoljavajuća nema se razloga išta mijenjati.
Evo ja ću ti sve objasniti.ebenica wrote:ali ja te pitam kome su države dužne? kome? ako svaka država ima svoju monetu kome si onda dužan? kome su sve države svijeta dužne? marsu? veneri? kojoj državi? tko to još osim država ima pravo štancati novac i onda posuđivati državama? k'o je banka u ovom monopolyu?RayMabus wrote:Moguće je. Imaš veliki javni dug otprije , sve je ovo pogodilo , svi odjednom traže lovu jer im se proračun ne puni štaviše moraju davat gospodarstvu i onda ti dođeš kod nekoga tko ima lovu i tražiš miljardu eura a on te pita ; Kako ćeš mi to vratiti kad si obustavio svu ekonomsku aktivnost u državi a i od prije si puno dužan dakle kad ću jja vidit te pare ?ebenica wrote:kak je to uopće moguće? kome su države dužne? banci? čijoj?RayMabus wrote:Kad bankrotiraju države onda će bit : Jebite se kako znate i umijete.danni1 wrote:kad će sve bit gotovo je politička odluka tako da unatoč svim proračunima i grafovima to se može dogodit i sutra.
Kome su države dužne? Na svakoj državnoj obveznici piše kome je dužna i sa kojim rokom dospijeća.
Novac se ne stvara štampanjem
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
nema nikakvog matematičkog modela, jer je to teorija kaosa gdje jedna varijabla ovisi o hrpi drugih, a mijenjanjem jedne čak i na kraju može prouzročiti promjenu na početku.
može se napraviti matematički model posljedica korone s obzirom na broj zaraženih, izliječenih i umrlih.
na temelju tog modela može se ići u nabavu ili izradu medicinske opreme.
može se napraviti matematički model posljedica korone s obzirom na broj zaraženih, izliječenih i umrlih.
na temelju tog modela može se ići u nabavu ili izradu medicinske opreme.
2014-12-30
sve to stoji, ali monetarni sustav je svima ponudio moratorij. ako npr uzmeš 6mj za toliko ti se prolomgira rok otplate.AssadNaPodmornici wrote:Evo ja ću ti sve objasniti.ebenica wrote:ali ja te pitam kome su države dužne? kome? ako svaka država ima svoju monetu kome si onda dužan? kome su sve države svijeta dužne? marsu? veneri? kojoj državi? tko to još osim država ima pravo štancati novac i onda posuđivati državama? k'o je banka u ovom monopolyu?RayMabus wrote:Moguće je. Imaš veliki javni dug otprije , sve je ovo pogodilo , svi odjednom traže lovu jer im se proračun ne puni štaviše moraju davat gospodarstvu i onda ti dođeš kod nekoga tko ima lovu i tražiš miljardu eura a on te pita ; Kako ćeš mi to vratiti kad si obustavio svu ekonomsku aktivnost u državi a i od prije si puno dužan dakle kad ću jja vidit te pare ?ebenica wrote:kak je to uopće moguće? kome su države dužne? banci? čijoj?RayMabus wrote:
Kad bankrotiraju države onda će bit : Jebite se kako znate i umijete.
Kome su države dužne? Na svakoj državnoj obveznici piše kome je dužna i sa kojim rokom dospijeća.
Novac se ne stvara štampanjem
dug ostaje, ali imaš 6mj lufta, beskamatno.
2014-12-30
oko 12.000 ukupnovuksadinare wrote:zna li netko koliko smo ukupno testirali ljudi
vili40-
2015-08-02
nesto smo posustali..ili nemamo dovoljno testova ili smjena za one koji testirajuvili40 wrote:oko 12.000 ukupnovuksadinare wrote:zna li netko koliko smo ukupno testirali ljudi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 18 of 41 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 18 of 41