Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 10 of 41
Page 10 of 41 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
pa znam... nek oni samo maštaju o turističkoj sezoni i odlasku na more...budu ga gledali na tv.u i umakali u fiziološku topinuGnječ wrote:to sam stavio zbog nevjernih Toma kojih na forumu ima poprilično.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
China: Vaccine Law Passed
(Aug. 27, 2019) On June 29, 2019, the National People’s Congress Standing Committee of the People’s Republic of China (PRC or China) adopted the PRC Law on Vaccine Administration (Vaccine Law). The official Xinhua news agency states that the Law provides for the “strictest” vaccine management with tough penalties in order to ensure the country’s vaccine safety.
Before the passage of this 100-article Law, provisions governing vaccines were contained in the PRC Drug Administration Law, PRC Law on the Prevention and Treatment of Infectious Diseases, and a few relevant administrative regulations and rules.
The new Law provides for regulatory requirements for researching, producing, distributing, and using vaccines. Such requirements, according to one legal commentator, are much more stringent than those for other drugs (art. 2). It also contains a chapter specifying penalties for violating the Vaccine Law, which are also stricter than those for violating other drug laws (ch. 10). According to the Law, if any violation of this Law constitutes a crime, a “heavier punishment” within the range of punishments provided by the Criminal Law on the relevant crimes is to be imposed (art. 79).
The Law mandates the launching of a national vaccine electronic tracking platform that integrates tracking information throughout the whole process of vaccine production, distribution, and use to ensure all vaccine products can be tracked and verified (art. 10).
According to the Law, China is to implement a state immunization program, and residents living within the territory of China are legally obligated to be vaccinated with immunization program vaccines, which are provided by the government free of charge. Local governments and parents or other guardians of children must ensure that children be vaccinated with the immunization program vaccines (art. 6).
The Law establishes a compensation system for abnormal reactions to vaccination. A recipient of an immunization program vaccine who dies or suffers significant disability or organ and tissue damage is to be paid from the vaccination funds of the provincial level government if the damage falls within the scope of abnormal reactions associated with a vaccine or cannot be prevented (art. 56).
The Law will take effect on December 1, 2019 (art. 100).
https://www.loc.gov/law/foreign-news/article/china-vaccine-law-passed/
(Aug. 27, 2019) On June 29, 2019, the National People’s Congress Standing Committee of the People’s Republic of China (PRC or China) adopted the PRC Law on Vaccine Administration (Vaccine Law). The official Xinhua news agency states that the Law provides for the “strictest” vaccine management with tough penalties in order to ensure the country’s vaccine safety.
Before the passage of this 100-article Law, provisions governing vaccines were contained in the PRC Drug Administration Law, PRC Law on the Prevention and Treatment of Infectious Diseases, and a few relevant administrative regulations and rules.
The new Law provides for regulatory requirements for researching, producing, distributing, and using vaccines. Such requirements, according to one legal commentator, are much more stringent than those for other drugs (art. 2). It also contains a chapter specifying penalties for violating the Vaccine Law, which are also stricter than those for violating other drug laws (ch. 10). According to the Law, if any violation of this Law constitutes a crime, a “heavier punishment” within the range of punishments provided by the Criminal Law on the relevant crimes is to be imposed (art. 79).
The Law mandates the launching of a national vaccine electronic tracking platform that integrates tracking information throughout the whole process of vaccine production, distribution, and use to ensure all vaccine products can be tracked and verified (art. 10).
According to the Law, China is to implement a state immunization program, and residents living within the territory of China are legally obligated to be vaccinated with immunization program vaccines, which are provided by the government free of charge. Local governments and parents or other guardians of children must ensure that children be vaccinated with the immunization program vaccines (art. 6).
The Law establishes a compensation system for abnormal reactions to vaccination. A recipient of an immunization program vaccine who dies or suffers significant disability or organ and tissue damage is to be paid from the vaccination funds of the provincial level government if the damage falls within the scope of abnormal reactions associated with a vaccine or cannot be prevented (art. 56).
The Law will take effect on December 1, 2019 (art. 100).
https://www.loc.gov/law/foreign-news/article/china-vaccine-law-passed/
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa znam... nek oni samo maštaju o turističkoj sezoni i odlasku na more...budu ga gledali na tv.u i umakali u fiziološku topinuGnječ wrote:to sam stavio zbog nevjernih Toma kojih na forumu ima poprilično.
ma kakva sezona i turisti. turističke sezone ne bude najmanje 3 godine.
Guest- Guest
Hvala ti prijatelju, bilo mi je od pomoći.Gnječ wrote:evo ti ovdje matematičke formule po kojima se radi izračun:
a, kada sam ja to napisao još prije, kolega novinar i zelenooka me napali da bulaznim.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:pa znam... nek oni samo maštaju o turističkoj sezoni i odlasku na more...budu ga gledali na tv.u i umakali u fiziološku topinuGnječ wrote:to sam stavio zbog nevjernih Toma kojih na forumu ima poprilično.
lijepo sam napisao zaboravi turizam do 2023e
2014-12-30
Ove godine ništa al ne zbog nekakvog straha od korone nego što je velika večina potrošila godišnji u ovoj izolaciji. trebat će to nadoknadit. Iduće sve punom parom.veber wrote:a, kada sam ja to napisao još prije, kolega novinar i zelenooka me napali da bulaznim.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:pa znam... nek oni samo maštaju o turističkoj sezoni i odlasku na more...budu ga gledali na tv.u i umakali u fiziološku topinuGnječ wrote:to sam stavio zbog nevjernih Toma kojih na forumu ima poprilično.
Koliki je strah korona otavila na ljude vidjet ćemo čim se otvore birtije.
ne poznajete germane. nit slijedeće godine neće doći jer će pomagati njemačkom gospodarstvu i upitno je da opet ne bukne, a nitko ne želi ostati u stranoj zemlji. na talijane možemo zaboraviti, slovenci ionako, da svi dođu ne bi nešto pomogli.danni1 wrote:Ove godine ništa al ne zbog nekakvog straha od korone nego što je velika večina potrošila godišnji u ovoj izolaciji. trebat će to nadoknadit. Iduće sve punom parom.veber wrote:a, kada sam ja to napisao još prije, kolega novinar i zelenooka me napali da bulaznim.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:pa znam... nek oni samo maštaju o turističkoj sezoni i odlasku na more...budu ga gledali na tv.u i umakali u fiziološku topinuGnječ wrote:to sam stavio zbog nevjernih Toma kojih na forumu ima poprilično.
zagreb se može oprostiti od koreanaca, japanaca i kineza na slijedećih par godina. a oni su glavni potrošači u zgu
2014-12-30
Ima milion naših po vani. Njima se jebe za tuđa gospodarstva. malo oni, malo naši bude to prošlo. Neće bit obarani rekordi al će ipak bit dobro.veber wrote:ne poznajete germane. nit slijedeće godine neće doći jer će pomagati njemačkom gospodarstvu i upitno je da opet ne bukne, a nitko ne želi ostati u stranoj zemlji. na talijane možemo zaboraviti, slovenci ionako, da svi dođu ne bi nešto pomogli.danni1 wrote:Ove godine ništa al ne zbog nekakvog straha od korone nego što je velika večina potrošila godišnji u ovoj izolaciji. trebat će to nadoknadit. Iduće sve punom parom.veber wrote:a, kada sam ja to napisao još prije, kolega novinar i zelenooka me napali da bulaznim.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
pa znam... nek oni samo maštaju o turističkoj sezoni i odlasku na more...budu ga gledali na tv.u i umakali u fiziološku topinu
zagreb se može oprostiti od koreanaca, japanaca i kineza na slijedećih par godina. a oni su glavni potrošači u zgu
Prelomite cijene pa neshto mozda i bude..ne mozete se ravnati po Caribima,Maldivima i slicno..danni1 wrote:Ima milion naših po vani. Njima se jebe za tuđa gospodarstva. malo oni, malo naši bude to prošlo. Neće bit obarani rekordi al će ipak bit dobro.veber wrote:ne poznajete germane. nit slijedeće godine neće doći jer će pomagati njemačkom gospodarstvu i upitno je da opet ne bukne, a nitko ne želi ostati u stranoj zemlji. na talijane možemo zaboraviti, slovenci ionako, da svi dođu ne bi nešto pomogli.danni1 wrote:Ove godine ništa al ne zbog nekakvog straha od korone nego što je velika večina potrošila godišnji u ovoj izolaciji. trebat će to nadoknadit. Iduće sve punom parom.veber wrote:a, kada sam ja to napisao još prije, kolega novinar i zelenooka me napali da bulaznim.Gnječ wrote:
Guest- Guest
Pa hoće. Ima tu malo prostora za korekciju cijena.Legendovich wrote:Prelomite cijene pa neshto mozda i bude..ne mozete se ravnati po Caribima,Maldivima i slicno..danni1 wrote:Ima milion naših po vani. Njima se jebe za tuđa gospodarstva. malo oni, malo naši bude to prošlo. Neće bit obarani rekordi al će ipak bit dobro.veber wrote:ne poznajete germane. nit slijedeće godine neće doći jer će pomagati njemačkom gospodarstvu i upitno je da opet ne bukne, a nitko ne želi ostati u stranoj zemlji. na talijane možemo zaboraviti, slovenci ionako, da svi dođu ne bi nešto pomogli.danni1 wrote:Ove godine ništa al ne zbog nekakvog straha od korone nego što je velika večina potrošila godišnji u ovoj izolaciji. trebat će to nadoknadit. Iduće sve punom parom.veber wrote:
a, kada sam ja to napisao još prije, kolega novinar i zelenooka me napali da bulaznim.
Osobno ne mrdam nikud..planirao doli,ali kako ide,kako je Feber reko,mosh zaglaviti pa se ti misli..radije zapucam u Švarcvald i na friski zrak..nedje nadjem zabiti,kamp zviznem,rostilj,i uzivaj..danni1 wrote:Pa hoće. Ima tu malo prostora za korekciju cijena.Legendovich wrote:Prelomite cijene pa neshto mozda i bude..ne mozete se ravnati po Caribima,Maldivima i slicno..danni1 wrote:Ima milion naših po vani. Njima se jebe za tuđa gospodarstva. malo oni, malo naši bude to prošlo. Neće bit obarani rekordi al će ipak bit dobro.veber wrote:ne poznajete germane. nit slijedeće godine neće doći jer će pomagati njemačkom gospodarstvu i upitno je da opet ne bukne, a nitko ne želi ostati u stranoj zemlji. na talijane možemo zaboraviti, slovenci ionako, da svi dođu ne bi nešto pomogli.danni1 wrote:
Ove godine ništa al ne zbog nekakvog straha od korone nego što je velika večina potrošila godišnji u ovoj izolaciji. trebat će to nadoknadit. Iduće sve punom parom.
Guest- Guest
Podržavam.Legendovich wrote:Osobno ne mrdam nikud..planirao doli,ali kako ide,kako je Feber reko,mosh zaglaviti pa se ti misli..radije zapucam u Švarcvald i na friski zrak..nedje nadjem zabiti,kamp zviznem,rostilj,i uzivaj..danni1 wrote:Pa hoće. Ima tu malo prostora za korekciju cijena.Legendovich wrote:Prelomite cijene pa neshto mozda i bude..ne mozete se ravnati po Caribima,Maldivima i slicno..danni1 wrote:Ima milion naših po vani. Njima se jebe za tuđa gospodarstva. malo oni, malo naši bude to prošlo. Neće bit obarani rekordi al će ipak bit dobro.veber wrote:
ne poznajete germane. nit slijedeće godine neće doći jer će pomagati njemačkom gospodarstvu i upitno je da opet ne bukne, a nitko ne želi ostati u stranoj zemlji. na talijane možemo zaboraviti, slovenci ionako, da svi dođu ne bi nešto pomogli.
Osobno daleko više cijenim i privlačniji mi je odmor u planinsko kraju bez ljudi.
gle. mi koji radimo vani jedva čekamo da počnemo raditi. mi koji smo zaglavili ovdje i oni koji su zaglavili po inozemstvu. kaj misliš da kada se otvore granice da ćemo nahrupiti na obalu ili ćemo ići raditi?danni1 wrote:Ima milion naših po vani. Njima se jebe za tuđa gospodarstva. malo oni, malo naši bude to prošlo. Neće bit obarani rekordi al će ipak bit dobro.veber wrote:ne poznajete germane. nit slijedeće godine neće doći jer će pomagati njemačkom gospodarstvu i upitno je da opet ne bukne, a nitko ne želi ostati u stranoj zemlji. na talijane možemo zaboraviti, slovenci ionako, da svi dođu ne bi nešto pomogli.danni1 wrote:Ove godine ništa al ne zbog nekakvog straha od korone nego što je velika večina potrošila godišnji u ovoj izolaciji. trebat će to nadoknadit. Iduće sve punom parom.veber wrote:a, kada sam ja to napisao još prije, kolega novinar i zelenooka me napali da bulaznim.Gnječ wrote:
ja osobno sam do potresa trošio preko soma eura mjesečno. neka to potraje uz komunalije, režije spizdit ću najmanje 10 soma i kaj misliš da ću ići na more spizdit još 2-3 soma za tjedan-dva?
a i iz moje perspektive.
prošle godine sam uplatio 2 tjedna u italiji u rujnu (tjedan u firenci, tjedan na siciliji) to je bilo u doba normalnog rada.
početkom veljače agencija je ponudila da se prolongira za 2021u i pristao sam. ovih dana ću tražiti povrat love i ne mislim osim na posao nikamo putovati do 2022e. a da agencija i propadne ja sve takve nesigurne stvari osiguram, jebeš 250kn na ukupni iznos.
2014-12-30
ej men..iako se svaki put sjetim dvi Čekinje,mama i tohter..oyebote ne znas koja je jebozovnija..onako najuljene,na plazi iznad menea lezale..u crikvenici to bilo..ufffff....da bi covjek rijec reko...danni1 wrote:Podržavam.Legendovich wrote:Osobno ne mrdam nikud..planirao doli,ali kako ide,kako je Feber reko,mosh zaglaviti pa se ti misli..radije zapucam u Švarcvald i na friski zrak..nedje nadjem zabiti,kamp zviznem,rostilj,i uzivaj..danni1 wrote:Pa hoće. Ima tu malo prostora za korekciju cijena.Legendovich wrote:Prelomite cijene pa neshto mozda i bude..ne mozete se ravnati po Caribima,Maldivima i slicno..danni1 wrote:
Ima milion naših po vani. Njima se jebe za tuđa gospodarstva. malo oni, malo naši bude to prošlo. Neće bit obarani rekordi al će ipak bit dobro.
Osobno daleko više cijenim i privlačniji mi je odmor u planinsko kraju bez ljudi.
ipak,odmor znaci ne guzvu,i ne cvarenje na suncu i preznojavanje...to je vise kad hoces aktivnosti..
Guest- Guest
ja ne idem nikamo gdje nema biciklističkih staza bilo to more ili breg.
osim ako idem na more, a iznajmim brodicu, onda bicikl ostaje doma.
osim ako idem na more, a iznajmim brodicu, onda bicikl ostaje doma.
2014-12-30
Jedan od briljantnijih i omiljenijih mi videja..gledati u 4K obavezno..
Guest- Guest
24.03. 67 novih ukupno 382
25.03. 60 - - 442 rast 15,7 % u odnosu na prošli dan
26.03. 53 - - 495 - 12,0 % -
27.03. 91 - - 586 - 18,5 % -
28.03. 71 - - 657 - 12,2 % -
29.03. 56 - - 713 - 8,5 % -
30.03. 77 - - 790 - 10,8 % -
31.03. 77 - - 867 - 9,8 % -
01.04. 96 - - 963 - 11,1 % -
02.04. 48 - - 1.011 - 5,0 % -
03.04. 68 - - 1.079 - 6,7 % -
04.04. 47 - - 1.126 - 4,4 % -
05.04. 56 - - 1.182 - 5,0 % -
06.04. 40 - - 1.222 - 3,4 % -
16 umrlih
130 oporavljenih
36 na respiratoru
25.03. 60 - - 442 rast 15,7 % u odnosu na prošli dan
26.03. 53 - - 495 - 12,0 % -
27.03. 91 - - 586 - 18,5 % -
28.03. 71 - - 657 - 12,2 % -
29.03. 56 - - 713 - 8,5 % -
30.03. 77 - - 790 - 10,8 % -
31.03. 77 - - 867 - 9,8 % -
01.04. 96 - - 963 - 11,1 % -
02.04. 48 - - 1.011 - 5,0 % -
03.04. 68 - - 1.079 - 6,7 % -
04.04. 47 - - 1.126 - 4,4 % -
05.04. 56 - - 1.182 - 5,0 % -
06.04. 40 - - 1.222 - 3,4 % -
16 umrlih
130 oporavljenih
36 na respiratoru
vili40-
2015-08-02
jel vidite pad u postocima o kojem sam pričao.. od dvoznamekanost rasta, do jednoznaenkastog, do jednoznamekanstog koji se kreće između 1-5%.. .pa će biti sve bliže 1-2% a onda će uskoro promili..
mi smo do 1.5 čisti
mi smo do 1.5 čisti
Ako i samo ako ne dodje neko novo zariste u vidu pojedinca ili vise pojedinaca izvana, kao i pojedinaca iz samoizolacije koji se neodgovorno budu ponašali.AssadNaPodmornici wrote:jel vidite pad u postocima o kojem sam pričao.. od dvoznamekanost rasta, do jednoznaenkastog, do jednoznamekanstog koji se kreće između 1-5%.. .pa će biti sve bliže 1-2% a onda će uskoro promili..
mi smo do 1.5 čisti
Kako vjerojatnoca ovih pojava nije jednaka nuli, onda i gornja tvrdnja otpada:)
No i sam se nadam i vjerujem da cemo tada biti gotovo cisti, rjesavati samo te nove slucajeve koji ce se sigurno pojavljivati.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ako i samo ako ne dodje neko novo zariste u vidu pojedinca ili vise pojedinaca izvana, kao i pojedinaca iz samoizolacije koji se neodgovorno budu ponašali.AssadNaPodmornici wrote:jel vidite pad u postocima o kojem sam pričao.. od dvoznamekanost rasta, do jednoznaenkastog, do jednoznamekanstog koji se kreće između 1-5%.. .pa će biti sve bliže 1-2% a onda će uskoro promili..
mi smo do 1.5 čisti
No i sam se nadam i vjerujem da cemo tada biti gotovo cisti, rjesavati samo te nove slucajeve koji ce se sigurno pojavljivati.
a to da. nakon toga prelazimo svi na japanski, korejski, vijetnamski model.. otvara se ekonomija ali uz restrikcije.
međutim nakon toga ćemo pratiti šta će biti sa ostatkom Europe i ako oni se srede do 1.6, onda uz velike restrikcije moožda uhvatimo nešto od sezone... sa time da se virus vjerojatno nebi nikada do kraja istrebio nego će se vraćati u valovima.. ali možda uhvatimo nešto €€€ .. jer svaka deviza će nam biti ključna za preživiti ostatak godine.. i onda čekamo vakcinu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:dijagram wrote:Ako i samo ako ne dodje neko novo zariste u vidu pojedinca ili vise pojedinaca izvana, kao i pojedinaca iz samoizolacije koji se neodgovorno budu ponašali.AssadNaPodmornici wrote:jel vidite pad u postocima o kojem sam pričao.. od dvoznamekanost rasta, do jednoznaenkastog, do jednoznamekanstog koji se kreće između 1-5%.. .pa će biti sve bliže 1-2% a onda će uskoro promili..
mi smo do 1.5 čisti
a to da. nakon toga prelazimo svi na japanski, korejski, vijetnamski model.. otvara se ekonomija ali uz restrikcije.
međutim nakon toga ćemo pratiti šta će biti sa ostatkom Europe i ako oni se srede do 1.6, onda uz velike restrikcije moožda uhvatimo nešto od sezone... sa time da se virus vjerojatno nebi nikada do kraja istrebio nego će se vraćati u valovima.. ali možda uhvatimo nešto €€€ .. jer svaka deviza će nam biti ključna za preživiti ostatak godine.. i onda čekamo vakcinu
pazi ovo spasitelj svijeta bili debili gejts,citaj izmedju redova
https://nacionalnageografija.com/2020/04/06/trebamo-se-pripremiti-bill-gates-koronavirus-nije-najgori-moguci-scenario/?fbclid=IwAR0gz7ijP8_gQ9LYoynvNWNbQeK4JZ_4lInUPwXjcRprkPpPAVJjQ7rT0Bk#
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 10 of 41