Centar Splita sinoć
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Centar Splita sinoć
UKUPAN broj zaraženih koronavirusom na području Hercegovine premašio je u četvrtak 100, s petnaest novih slučajeva registriranih u posljednja 24 sata, od čega ih je desetero povezano sa slučajem redovnika u poznatom hodočasničkom mjestu Međugorju.debotoijusto wrote:"Počelo je od mise koja se na blagdan svetog Josipa, 19. ožujka, održala u Župi Solinskih mučenika iako je istog dana svuda objavljeno, pa i u Narodnim novinama, da se zabranjuju javna okupljanja, a samim tim i mise. O toj misi nitko ništa ne govori u javnosti, kao da nije ni održana i kao da crkva nije bila gotovo puna. Govori se samo o onome što nije istina, a to je da je moja majka nulti nositelj virusa u Solinu.
nakon sto je neodgovorna casna zarazila pola medjugorja jos jedno neodgovorno ponasanje zupnika zacinjeno sramotnim optuzbama spram obitelji u doba tankih zivaca
Infektolog Jurica Arapović iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru rekao je kako se većina od do sada 21 oboljelog u općini Čitluk odnosi na klaster Međugorje.
"Većina od 21 bolesnika iz Čitluka izravno je povezana sa samostanom časnih sestara. Svi zaraženi su u samostanu ili su smješteni u bolnici. Kontakata, nažalost, ima bezbroj", rekao je Arapović na konferenciji za novinare.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nadam se da je granica hermetički zatvorena. ako je nemogu u solin bez dozvole, ... nadam se da ekipa koja je prvo utekla iz ZGa tamo "kao tamo će biti sigurnije" nemogu bježati nazad preko granice. a ono ravnatelj njihove bolnice kopa nos, njega postavio Šušak, jao majka ljudima koji tamo zatrebaju respiratore
u ZGu sigurno ima par stotina respiratora pa si siguran.
jedan "moj" poslovni otisao u osijek a drugi na murter kad pocela prica o karanteni to nisu obicni kojima radijus kretanja poso kuca birtija te 7 istih ljudi vec drustvena dogadjanja s mnogo okupljenih/stranaca i ucestala putovanjaAssadNaPodmornici wrote:nadam se da je granica hermetički zatvorena. ako je nemogu u solin bez dozvole, ... nadam se da ekipa koja je prvo utekla iz ZGa tamo "kao tamo će biti sigurnije" nemogu bježati nazad preko granice. a ono ravnatelj njihove bolnice kopa nos, njega postavio Šušak, jao majka ljudima koji tamo zatrebaju respiratore
podsmjehljivo me gledali dok zborih da bi bilo najbolje odmah se razbolit dok postoje resursi i ZG dobar izbor za karantenu
ako se stanje ne popravi u narednih 15-20 dana nema nam druge nego pokrenit ekonomiju i tko ziv tko mrtav
2014-04-12
debotoijusto wrote:jedan "moj" poslovni otisao u osijek a drugi na murter kad pocela prica o karanteni to nisu obicni kojima radijus kretanja poso kuca birtija te 7 istih ljudi vec drustvena dogadjanja s mnogo okupljenih/stranaca i ucestala putovanjaAssadNaPodmornici wrote:nadam se da je granica hermetički zatvorena. ako je nemogu u solin bez dozvole, ... nadam se da ekipa koja je prvo utekla iz ZGa tamo "kao tamo će biti sigurnije" nemogu bježati nazad preko granice. a ono ravnatelj njihove bolnice kopa nos, njega postavio Šušak, jao majka ljudima koji tamo zatrebaju respiratore
podsmjehljivo me gledali dok zborih da bi bilo najbolje odmah se razbolit dok postoje resursi i ZG dobar izbor za karantenu
ako se stanje ne popravi u narednih 15-20 dana nema nam druge nego pokrenit ekonomiju i tko ziv tko mrtav
evo plenki rekao "plaće i mirovine ima još za ožujak" (a taj mjesec je prošao) a dalje ćemo vidjeti :D
u prijevodu od danas 1.4 država se mora brutalno zaduživati. mene kao ekonomista živo zanima kako će ići sada zaduživanje. vjerojatno će ECB tiskati pare , ali i to zaduživanje je ono privremena mjera.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
tako nekako , ove trenutne mjere su pola realnog proracuna neka se toliko zaduze i neka prodaju devizne pricuve...3 mjeseca i mozemo se vratit u doba radnih akcija i kazana na otvorenom plamenuAssadNaPodmornici wrote:debotoijusto wrote:jedan "moj" poslovni otisao u osijek a drugi na murter kad pocela prica o karanteni to nisu obicni kojima radijus kretanja poso kuca birtija te 7 istih ljudi vec drustvena dogadjanja s mnogo okupljenih/stranaca i ucestala putovanjaAssadNaPodmornici wrote:nadam se da je granica hermetički zatvorena. ako je nemogu u solin bez dozvole, ... nadam se da ekipa koja je prvo utekla iz ZGa tamo "kao tamo će biti sigurnije" nemogu bježati nazad preko granice. a ono ravnatelj njihove bolnice kopa nos, njega postavio Šušak, jao majka ljudima koji tamo zatrebaju respiratore
evo plenki rekao "plaće i mirovine ima još za ožujak" (a taj mjesec je prošao) a dalje ćemo vidjeti :D
u prijevodu od danas 1.4 država se mora brutalno zaduživati. mene kao ekonomista živo zanima kako će ići sada zaduživanje. vjerojatno će ECB tiskati pare , ali i to zaduživanje je ono privremena mjera.
vjerujem da uskoro proglase "pobjedu" i ljudi pocmu umirat od uobicajnih bolesti
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PLENKOVIĆ SE SINOĆ SASTAO S MACRONOM
» ''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''
» ''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad''
» 'Sinoć smo ih ubijali na Ovčari,joj da si čuo kako mole i cvile'
» Milica Pavlović je sinoć nastupila u punoj dvorani u Osijeku
» ''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''
» ''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad''
» 'Sinoć smo ih ubijali na Ovčari,joj da si čuo kako mole i cvile'
» Milica Pavlović je sinoć nastupila u punoj dvorani u Osijeku
Page 2 of 2