'Sinoć smo ih ubijali na Ovčari,joj da si čuo kako mole i cvile'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'Sinoć smo ih ubijali na Ovčari,joj da si čuo kako mole i cvile'
http://www.24sata.hr/news/sinoc-smo-ih-ubijali-na-ovcari-da-si-cuo-kako-mole-i-cvile-660228
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Sinoć smo ih ubijali na Ovčari,joj da si čuo kako mole i cvile'
Znači imenom i prezimenom se zna manje-više tko je u tome sudjelovao jer su se sami hvalili i opet ništa.
Priča se da je Vrhovništvo za sve to znalo. Navodno da je Vrhovnik imao i snimke pogubljenja.
Mislim da neke stvari oko toga nećemo saznati u naše vrijeme.
Mislim da neke stvari oko toga nećemo saznati u naše vrijeme.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
politika...nevjerojatno da imas sve cinjenice a malo toga poduzmes ili nista...isti slucaj je i sa skabrnjom i drugim stratistima...evo npr.bosnjaci a i albanci su gotovo sve zlocine nad njima medijski i politicki uzdigli na vecu razinu narocito međunarodnu...a mi slabo...sve smo sveli na valstiti dvoriste i opet tu nekima je u interesu zataskavanje ili minimiziranje...catabbath wrote:Znači imenom i prezimenom se zna manje-više tko je u tome sudjelovao jer su se sami hvalili i opet ništa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:politika...nevjerojatno da imas sve cinjenice a malo toga poduzmes ili nista...isti slucaj je i sa skabrnjom i drugim stratistima...evo npr.bosnjaci a i albanci su gotovo sve zlocine nad njima medijski i politicki uzdigli na vecu razinu narocito međunarodnu...a mi slabo...sve smo sveli na valstiti dvoriste i opet tu nekima je u interesu zataskavanje ili minimiziranje...catabbath wrote:Znači imenom i prezimenom se zna manje-više tko je u tome sudjelovao jer su se sami hvalili i opet ništa.
Da smo pravi kako nismo ugledali bi se na Izrael. Hvastave arapčuge brzo zagnoje. Zagnoje i oni koji se ne hvastaju. MOSSAD ne prašta.
Guest- Guest
čista ekumena brajo, ako ovo nije ne znam što je!!
kad netko oriča o pimirenju dođe mi da vrištim, pa koje pomirenje kad oni nemaju osjećaj da su išta loše napravili i da smo u stvari jedini i pravi krivci mi koji smo se usudili braniti svoje dvorište
tre wrote:čista ekumena brajo, ako ovo nije ne znam što je!!
Jašta. Srbi i Hrvati su u nestajanju. Ima da se ujedinimo u Srbohrvate.
"Politička elita" s južnih padina Majevice sve to zna.
Guest- Guest
To onaj sto zivi u zadru i ona budaletina koja je sebi nadjenula ime Hektorovic.Joker wrote:tre wrote:čista ekumena brajo, ako ovo nije ne znam što je!!
Vid bas cudno nema ih u ova dva dana. Valjda osjecaju stid i sram. Iki pak nisu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
tre wrote:kad netko oriča o pimirenju dođe mi da vrištim, pa koje pomirenje kad oni nemaju osjećaj da su išta loše napravili i da smo u stvari jedini i pravi krivci mi koji smo se usudili braniti svoje dvorište
Nemoj jako vrištiti, nije zdravo za probavu i šupak.
crvenkasti-
2014-04-17
Nego rece li ti meni da jos po kozari trazis rodbinu.crvenkasti wrote:tre wrote:kad netko oriča o pimirenju dođe mi da vrištim, pa koje pomirenje kad oni nemaju osjećaj da su išta loše napravili i da smo u stvari jedini i pravi krivci mi koji smo se usudili braniti svoje dvorište
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ko im.jebe glupu srpsku mater brate. Stoka je rat izgubila. U vukovaru su kosti ostavili ti to najbolje znas mnogi cetnici. Prema njima neosjecam nista. Jednostavno mi je zao sto smo ih u oluji pustili da idu. Nije krscanski ali neka mi oprosti Bog. Ja bih to sve bio po kratkom postupku. Predavali su nam se za jednu pastetu. I jbt ja mu je miran dati a najradje bi mu dao nesto protiv bolova u glavitre wrote:kad netko oriča o pimirenju dođe mi da vrištim, pa koje pomirenje kad oni nemaju osjećaj da su išta loše napravili i da smo u stvari jedini i pravi krivci mi koji smo se usudili braniti svoje dvorište
2015-09-13
Majevica je, sa svim svojim padinama, gora u Republici Srpskoj, visine 916 m.n.m.Joker wrote:tre wrote:čista ekumena brajo, ako ovo nije ne znam što je!!
Na vrhu je u bivšoj Jugoslaviji bio izgrađen telekomunikacijski sustav za potrebe vojske i građana Bosne i Hercegovine.
Srušio ga je NATO zračnim udarima zračnim udarima Operacije Namjerna sila na položaje Republike Srpske 30. kolovoza 1995. godine u 03:00
Dodo je zakon
pa on je još malo južnije, ali to je otprilike to...Noor wrote:Majevica je, sa svim svojim padinama, gora u Republici Srpskoj, visine 916 m.n.m.Joker wrote:tre wrote:čista ekumena brajo, ako ovo nije ne znam što je!!
Na vrhu je u bivšoj Jugoslaviji bio izgrađen telekomunikacijski sustav za potrebe vojske i građana Bosne i Hercegovine.
Srušio ga je NATO zračnim udarima zračnim udarima Operacije Namjerna sila na položaje Republike Srpske 30. kolovoza 1995. godine u 03:00
Dodo je zakon
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne znam ja odakle je, sam kaže s južnih padina Majevice..a Majevica nije baš Velebit ili Dinara :)
vidi se da imaš iskustva u tome, jebiga nije lako preživljavati od 91e na ovamo kad si četnički nastrojen kao što je slučaj kod tebe četnička spodobocrvenkasti wrote:tre wrote:kad netko oriča o pimirenju dođe mi da vrištim, pa koje pomirenje kad oni nemaju osjećaj da su išta loše napravili i da smo u stvari jedini i pravi krivci mi koji smo se usudili braniti svoje dvorište
ma našoa je među živima, njegov đedo je osobno 18x ubijen na kozari i 68x u jasenovcu!PABLO ESCOBAR wrote:Nego rece li ti meni da jos po kozari trazis rodbinu.crvenkasti wrote:tre wrote:kad netko oriča o pimirenju dođe mi da vrištim, pa koje pomirenje kad oni nemaju osjećaj da su išta loše napravili i da smo u stvari jedini i pravi krivci mi koji smo se usudili braniti svoje dvorište
e tu jr razlika između nas i srbendi, kod njih je iq 86 i pravilo ko se ne osveti taj se ne posvetiPABLO ESCOBAR wrote:Ko im.jebe glupu srpsku mater brate. Stoka je rat izgubila. U vukovaru su kosti ostavili ti to najbolje znas mnogi cetnici. Prema njima neosjecam nista. Jednostavno mi je zao sto smo ih u oluji pustili da idu. Nije krscanski ali neka mi oprosti Bog. Ja bih to sve bio po kratkom postupku. Predavali su nam se za jednu pastetu. I jbt ja mu je miran dati a najradje bi mu dao nesto protiv bolova u glavitre wrote:kad netko oriča o pimirenju dođe mi da vrištim, pa koje pomirenje kad oni nemaju osjećaj da su išta loše napravili i da smo u stvari jedini i pravi krivci mi koji smo se usudili braniti svoje dvorište
ili učka ;)Noor wrote:ne znam ja odakle je, sam kaže s južnih padina Majevice..a Majevica nije baš Velebit ili Dinara :)
PABLO ESCOBAR wrote:Nego rece li ti meni da jos po kozari trazis rodbinu.crvenkasti wrote:tre wrote:kad netko oriča o pimirenju dođe mi da vrištim, pa koje pomirenje kad oni nemaju osjećaj da su išta loše napravili i da smo u stvari jedini i pravi krivci mi koji smo se usudili braniti svoje dvorište
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Nocas smo ih do jedan ubijali.Joj,da si cuo kako cvile'
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Kako su Rumunji ubijali Srbe
» Kako znamo da je zima gotova? Molitelji se vraćaju ispred bolnica, a sad se mole za muževe
» '''GLEDALI SMO KAKO DJECA IZ SIROMAŠNIJIH OBITELJI MOLE OSTATKE HRANE' Ovo je prva hrvatska županija u kojoj će svi učenici imati besplatan topli obrok!''
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Kako su Rumunji ubijali Srbe
» Kako znamo da je zima gotova? Molitelji se vraćaju ispred bolnica, a sad se mole za muževe
» '''GLEDALI SMO KAKO DJECA IZ SIROMAŠNIJIH OBITELJI MOLE OSTATKE HRANE' Ovo je prva hrvatska županija u kojoj će svi učenici imati besplatan topli obrok!''
Page 1 of 2