ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''

Go down

''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim'' Empty ''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''

Post by red wolf 5/6/2017, 22:23

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zrinka-paladino-dala-ostavku-zagrepcani-su-sinoc-izabrali-kaljuzu-ja-se-povlacim/975026.aspx

Nakon ovih lokalnih izbora kad ih provarimo do kraja, možemo reći da je ovo sumrak razuma...Zašto se više boriti, kad ljudi ove zemlje nisu vrijedni da se za njih bori?...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim'' Empty Re: ''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''

Post by red wolf 5/6/2017, 22:25

Morate razgovarati s ljudima. Običnim ljudima. Intelektualcima. Sa svima. Onda ćete dobit uvid u pravo stanje jedne nacije.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim'' Empty Re: ''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''

Post by Eva_ 6/6/2017, 08:34

a i postoje trenuci u kojima se čovjek definitivno treba odvojiti od ljudi s kojima nema ništa zajedničko i otići iz situacija u kojima je dokraja onemogućen raditi ono što zna i voli.

Naravno, radi svog zdravlja, a i novih prilika. Sretno, Zrinka!
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/6/2017, 08:37

...samo joj je bandic dao 'placicu' od kakvih desetak i vise tisuca kuna....no gđa paladino je bacila oko naravno ambiciozno na neke puno vise gradske fotelje...i lovicu..e onda je bandido rekao stop..'mala imas pristojnu funkciju,dobru placu sto hoces vise?..moju fotelju ili fotelju mojih ljudi..ne bu islo..budi u mojoj stranci i moj covjek pa se dogovorimo' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 08:40

Bandić nikome niš nije dao, jer ni mu ZG ćaćin. Osim toga Zrinka je stručna i svojim znanjem zaradi svoju plaću.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/6/2017, 08:44

Eva_ wrote:Bandić nikome niš nije dao, jer ni mu ZG ćaćin. Osim toga Zrinka je stručna i svojim znanjem zaradi svoju plaću.
sve pet..nije ju bandic otjerao niti rekao da ide..jednostavno kako to ide..budi iz mene biraj koju hoces funkciju..ova odbila i sve pet...mada kad sagledas...vise bi ovako mogla progurati svoje projekte ako su dobri..sumnjam da bi ej bandic odbio...jer bnandic ipak nije plenkovic kojem je vaznije da ima sonju i neznalicu uz sebe ali odanog...no paladino je kako sam rekoa odbila..i to ej ok..ima pravo izbora
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 08:48

Koliko sam pratila, odbila je dati suglasnost za projekte koji narušavaju izgled parka Maksimir. Nemreš na rubu šume gradit neboder. A kod Bandića prolazi sve gdje je njegova manča ukalkulirana.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/6/2017, 08:55

Eva_ wrote:Koliko sam pratila, odbila je dati suglasnost za projekte koji narušavaju izgled parka Maksimir. Nemreš na rubu šume gradit neboder. A kod Bandića prolazi sve gdje je njegova manča ukalkulirana.
....dobro to je malo pogresno...pa ima mjesta za nebodere.....dubrava recimo osim u studencu nema nebodera a ima mjesta...tu je i ferencica...zitnjak....ima mjesta i u vukovarskoj..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 08:59

Ma kod Bandića sve prolazi ak se on tu nađe.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/6/2017, 09:01

Eva_ wrote:Ma kod Bandića sve prolazi ak se on tu nađe.
....ma svi oni zele mancu....eto mrakaca je dobila dobru mancu na obnovi gunje....znas kako s ekaze jebes politicara koji ode iz politike siromasniji nego sto je usao...ali mislim da je bandic sada puno oprezniji kad je pod sumnjama i istargama..ne ulatava samo tako u mance...a uostalom i nagrabio se..svih ovih godina...cemu vise riskirati..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 09:06

Ovisnosti se ne rješava prek noći. Narkomani, pijanci, kockari i korumpirani političari dugotrajno se liječe raznim metodama da bi se moglo reć zdravi su. Ovi zadnji još najteže, jedino pomaže terapija Remetincom.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics