ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad''

Go down

''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad'' Empty ''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad''

Post by red wolf 7/6/2021, 22:50

Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad

Ovi su vidjeli slučajno, ali moguće je vidjeti i svjesno...Ne razmišljajte samo o ovoj stvarnosti...Postoji mnoštvo stvarnosti... ;)))))

Last edited by red wolf on 7/6/2021, 22:57; edited 1 time in total
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad'' Empty Re: ''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad''

Post by red wolf 7/6/2021, 22:51

Ovo sada što vidite oko sebe, golema promjena u odnosu na jučer, to je nova energija koja stvara novi svijet...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad'' Empty Re: ''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad''

Post by red wolf 7/6/2021, 22:54

Znate ono kad slušate radio pa dođe do miješanja dvije radio frekvencije...E, to vam je tako...hehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 7/6/2021, 22:56

Ono što je bitno što trebate znati, ne bojte se toga...Sve je izvan vas i sve je, istovremeno, unutar vas samih...;)))))
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by niels 8/6/2021, 13:32

Znam točno i što je vidio.

Zove se scudetto.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics