ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Centar Splita sinoć

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Centar Splita sinoć Empty Centar Splita sinoć

Post by AssadNaPodmornici 2/4/2020, 10:48

Centar Splita sinoć Split110

Centar Splita sinoć Split210

AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Centar Splita sinoć Empty Re: Centar Splita sinoć

Post by AssadNaPodmornici 2/4/2020, 10:49

na toj rivi u vremenima kada bi pričao tito ili tuđman stalo bi nekoliko desetaka tisuća ljudi.. nije bilo jebenog pasa

2018-06-14

Back to top Go down

Post by T. 2/4/2020, 10:50

AssadNaPodmornici wrote:Centar Splita sinoć Split110

svi igraju picigin ?
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vili40 2/4/2020, 10:56

Zaražena cijela obitelj iz Solina: Optužuju nas, a virus se raširio na misi
Centar Splita sinoć 4ee55e74-9518-4622-b3b8-55c65f477edd

OBITELJ Katić iz solinskog zaseoka Ninčevići bori se sa zarazom koronavirusa u svojoj kući.
Riječ je o 40-godišnjem Nenadu Katiću, njegovoj 38-godišnjoj supruzi Ivani te njihovoj djeci, 12-godišnjem sinu i 11-godišnjoj kćeri. Nenadova majka 64-godišnja Finka Katić već je tri dana hospitalizirana u bolnici na Križinama. 
Katić je odlučio javno govoriti nakon što su mjestom počele kružiti priče da je on glavni nositelj koronavirusa u Solinu i da je zarazio druge mještane.
>> Solinski svećenik testirao se na koronu: "Nemam simptome, samo temperaturu"
"Počelo je od mise koja se na blagdan svetog Josipa, 19. ožujka, održala u Župi Solinskih mučenika iako je istog dana svuda objavljeno, pa i u Narodnim novinama, da se zabranjuju javna okupljanja, a samim tim i mise. O toj misi nitko ništa ne govori u javnosti, kao da nije ni održana i kao da crkva nije bila gotovo puna. Govori se samo o onome što nije istina, a to je da je moja majka nulti nositelj virusa u Solinu. A prava je istina ovakva: tog jutra na svetog Josipa moja je majka Finka volonterski čistila crkvu, kao što inače čini, zajedno s još četiri žene, a već taj dan osjetila je prve simptome. Osjećala je glavobolju, vrtoglavicu, imala je temperaturu 37,6. Baš u to vrijeme održavala se popodnevna misa s koje su mnogi poslije bili zaraženi", priča Nenad za Slobodnu Dalmaciju.
"Naš svećenik rekao je za jedan portal da je zarazu koronavirusom prenijela čistačica i njezina četveročlana obitelj, što apsolutno nije istina jer su i drugi ljudi dobili simptome prije moje majke. Zaraženi su neki članovi crkvenog zbora, vjernici koji su bili u crkvi također su u smrtnom strahu, a po mjestu se jedino proširila priča o nama. Niti smo bili na misi niti smo prenijeli koronavirus, jedino smo ga najvjerojatnije dobili od moje majke", dodaje Katić.
Njegova supruga Ivana priča kako je sve počelo sa svekrvom koja se prva zarazila.

"Nakon tri dana iste simptome osjetila je i moja kći, a pet dana nakon nje, i osam dana nakon svekrve, simptome sam dobila ja, da bi ih moj sin osjetio u petak, dva dana poslije mene. Zadnji je obolio moj muž Nenad, kojemu je koronavirus evidentiran u nedjelju", govori Ivana i dodaje kako njezina svekrva ima teške simptome i da je u bolnici.
I svećenik je pozitivan
Župnik Župe Solinskih mučenika don Ante Matešan otkrio je jutros da mu je stigao nalaz i pozitivan je na koronavirus, javlja Dalmacija Danas.
"Gospođa koja je čistila crkvu jedina je oboljela od koronavirusa, a ostalih šest žena koje su joj pomagale nisu", rekao je svećenik za Slobodnu Dalmaciju.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 2/4/2020, 11:37

Policija će napokon početi hapsiti one koje nisu ZA DOM SPREMNI :))))))))

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 11:57

vili40 wrote:Zaražena cijela obitelj iz Solina: Optužuju nas, a virus se raširio na misi
Centar Splita sinoć 4ee55e74-9518-4622-b3b8-55c65f477edd

OBITELJ Katić iz solinskog zaseoka Ninčevići bori se sa zarazom koronavirusa u svojoj kući.
Riječ je o 40-godišnjem Nenadu Katiću, njegovoj 38-godišnjoj supruzi Ivani te njihovoj djeci, 12-godišnjem sinu i 11-godišnjoj kćeri. Nenadova majka 64-godišnja Finka Katić već je tri dana hospitalizirana u bolnici na Križinama. 
Katić je odlučio javno govoriti nakon što su mjestom počele kružiti priče da je on glavni nositelj koronavirusa u Solinu i da je zarazio druge mještane.
>> Solinski svećenik testirao se na koronu: "Nemam simptome, samo temperaturu"
"Počelo je od mise koja se na blagdan svetog Josipa, 19. ožujka, održala u Župi Solinskih mučenika iako je istog dana svuda objavljeno, pa i u Narodnim novinama, da se zabranjuju javna okupljanja, a samim tim i mise. O toj misi nitko ništa ne govori u javnosti, kao da nije ni održana i kao da crkva nije bila gotovo puna. Govori se samo o onome što nije istina, a to je da je moja majka nulti nositelj virusa u Solinu. A prava je istina ovakva: tog jutra na svetog Josipa moja je majka Finka volonterski čistila crkvu, kao što inače čini, zajedno s još četiri žene, a već taj dan osjetila je prve simptome. Osjećala je glavobolju, vrtoglavicu, imala je temperaturu 37,6. Baš u to vrijeme održavala se popodnevna misa s koje su mnogi poslije bili zaraženi", priča Nenad za Slobodnu Dalmaciju.
"Naš svećenik rekao je za jedan portal da je zarazu koronavirusom prenijela čistačica i njezina četveročlana obitelj, što apsolutno nije istina jer su i drugi ljudi dobili simptome prije moje majke. Zaraženi su neki članovi crkvenog zbora, vjernici koji su bili u crkvi također su u smrtnom strahu, a po mjestu se jedino proširila priča o nama. Niti smo bili na misi niti smo prenijeli koronavirus, jedino smo ga najvjerojatnije dobili od moje majke", dodaje Katić.
Njegova supruga Ivana priča kako je sve počelo sa svekrvom koja se prva zarazila.

"Nakon tri dana iste simptome osjetila je i moja kći, a pet dana nakon nje, i osam dana nakon svekrve, simptome sam dobila ja, da bi ih moj sin osjetio u petak, dva dana poslije mene. Zadnji je obolio moj muž Nenad, kojemu je koronavirus evidentiran u nedjelju", govori Ivana i dodaje kako njezina svekrva ima teške simptome i da je u bolnici.
I svećenik je pozitivan
Župnik Župe Solinskih mučenika don Ante Matešan otkrio je jutros da mu je stigao nalaz i pozitivan je na koronavirus, javlja Dalmacija Danas.
"Gospođa koja je čistila crkvu jedina je oboljela od koronavirusa, a ostalih šest žena koje su joj pomagale nisu", rekao je svećenik za Slobodnu Dalmaciju.
To je ta samoizolacija jel ? Pošalju te doma i onda doma zaraziš sve a onda ovi zaraze suside , rodbinu , prijatelje itd.

Jeben van pamet. A sve živo zatvorili a ove puštaju doma da zaraze cilo selo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 12:10

Na splitskom području danas ima 18 novozaraženih , ukupno 146

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2171348

To je tribalo u hotel neki van grad poslat sve i gotovo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/4/2020, 14:19

Ok, došlo je ljudima u glavu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/4/2020, 14:20

RayMabus wrote:Na splitskom području danas ima 18 novozaraženih , ukupno 146

Zar nije hotel Zagreb izolatorij?

Na koncu nek uzmu Lava.

Ima i kod vas u Solinu onaj novi, fino izoliran.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/4/2020, 14:30

Hektorović wrote:

ma ovako ti je od početka. kada je proglašeno da ljudi moraju biti doma , jedino u petak i subotu (prije 10ak dana) je bilo ono.. ljudi su još bili vanka. već od prošle nedjelje nema pasa u splitu. izađu nekada ljudi malo prošetati, ali drži se razmak. većina koje znam svi su u strahu.

ja sam još najluđi, ja svaki dan treniram na otvorenom. jedan dan trčanje, jedan dan zgibovi, jedan dan skelkovi, a jučer ja i dva frenda baš išli napraviti đir preko rive i centra splita. doslovno pasa nismo nigdje vidjeli.

a vuk govori da lju se skupljaju po rivi i igraju picigin. gle dozvoljeno je biti na zraku, ali držanje razmaka i nema grupiranja ,ali ovdje nema niti toga. ja nekome kažem, amo trenirati, ovi govore "zabranjeno je izlaziti vanka" :D većina ljudi misli da je tako, i to je dobro.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 14:43

Centar Splita sinoć Klix-logo2020

JOŠ JEDAN PREMINUO 

Stanje u Hrvatskoj bolje: Novozaraženih 48, ukupan broj narastao na 1,011
Centar Splita sinoć B_200402118

Stanje po pitanju pandemije koronavirusa u Hrvatskoj je dobro, ali nema prostora za opuštanje, kazano je na konferenciji za medije Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Ministar zdravstva Vili Beroš je objavio da je u zadnja 24 sata potvrđeno novih 48 slučajeva zaraze, čime je ukupan broj oboljelih narastao na 1011.

"Jučer je preminula jedna osoba u KB Dubrava koja je imala 90 godina, a radi se muškarcu koji je bolovao od više kroničnih bolesti. Na respiratoru je 35 osoba, a dosad se od bolesti oporavilo 88 pacijenata", izjavio je.

Krunoslav Capak, direktor Zavoda za javno zdravstvo, kazao je da je stanje bolje, da se broj novozaraženih u odnosu na jučerašnji dan prepolovilo.

"U svim županijama broj zaraženih je iskazan položenom krivuljom, samo u Splitsko-dalmatinskoj je on u usponu", kazao je.

Navedeno je da građani iz inostranstva u ovoj situaciji ne bi trebali putovati u Hrvatsku uoči uskrsnih blagdana kako bi posjetili svoje porodice.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 15:34

iso ja po Rujku i prolazim cestom iza Rathauza,a ono me u oko ubode grupa od 15tak bakica vremesnih..75-85 godina..sve ruksaci na ledjova,i maske na licu,ali u špacirnj se mora-zasjalo sunce.... lol! lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/4/2020, 15:49

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:

ma ovako ti je od početka. kada je proglašeno da ljudi moraju biti doma , jedino u petak i subotu (prije 10ak dana) je bilo ono.. ljudi su još bili vanka. već od prošle nedjelje nema pasa u splitu. izađu nekada ljudi malo prošetati, ali drži se razmak. većina koje znam svi su u strahu.

ja sam još najluđi, ja svaki dan treniram na otvorenom. jedan dan trčanje, jedan dan zgibovi, jedan dan skelkovi, a jučer ja i dva frenda baš išli napraviti đir preko rive i centra splita. doslovno pasa nismo nigdje vidjeli.

a vuk govori da lju se skupljaju po rivi i igraju picigin. gle dozvoljeno je biti na zraku, ali držanje razmaka i nema grupiranja ,ali ovdje nema niti toga. ja nekome kažem, amo trenirati, ovi govore "zabranjeno je izlaziti vanka" :D većina ljudi misli da je tako, i to je dobro.  

Evo vidim Beroš opet po Splitu...

Ko da nema privatnih partija po ZG...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/4/2020, 15:53

pa radi se o tome da je sinoć vuco sa par svojih starkelja "renta" kafić i izopijali su se. i stavio je negdje, sada to kruži whatspaom kako ovaj jebe mater svima :D

i sada ispada da ovdje ima privatnih partija

pokušat ću video naći ili kasnije ga uploadat sa whatsappa ovdje :D

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 2/4/2020, 15:57

AssadNaPodmornici wrote:pa radi se o tome da je sinoć vuco sa par svojih starkelja "renta" kafić i izopijali su se. i stavio je negdje, sada to kruži whatspaom kako ovaj jebe mater svima :D

i sada ispada da ovdje ima privatnih partija

pokušat ću video naći ili kasnije ga uploadat sa whatsappa ovdje :D

debil bio, debil ostao

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/4/2020, 16:02

ggahhahahhahahahahahaha

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 16:05

RayMabus wrote:Na splitskom području danas ima 18 novozaraženih , ukupno 146

shvatite ovu pandemiju kao požar. imali ste prije neku godinu veliki požar pa se sjetite kako je bilo. shvatite da su liječnici kao vatrogasci onda sa opremom i količinom opreme koju imaju. neki luđak je išao usred šume i makije zapalit roštilj da bi okrenuo janjca. to je nulti pacijent. požar se proširio isto kao i zaraza, vatrogasci pokušavaju lokalizirati požar i stavit ga pod kontrolu da se ne širi dalje ali ima par tisuća luđaka koji se samozapale i podmeću požare na sto raznih lokacija. vatrogasci su premoreni nemaju ni toliko opreme i protupožarni sistem se raspada. nakon toga požar se širi nekontrolirano i spali sve.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 16:06

dalmoši disciplinirani kao i talijani
ne kažem da su svi takvi, ali zbog pojedinaca će se ova agonija samo produžiti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 2/4/2020, 16:08

"Počelo je od mise koja se na blagdan svetog Josipa, 19. ožujka, održala u Župi Solinskih mučenika iako je istog dana svuda objavljeno, pa i u Narodnim novinama, da se zabranjuju javna okupljanja, a samim tim i mise. O toj misi nitko ništa ne govori u javnosti, kao da nije ni održana i kao da crkva nije bila gotovo puna. Govori se samo o onome što nije istina, a to je da je moja majka nulti nositelj virusa u Solinu.

nakon sto je neodgovorna casna zarazila pola medjugorja jos jedno neodgovorno ponasanje zupnika zacinjeno sramotnim optuzbama spram obitelji u doba tankih zivaca
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 16:10

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content