Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 25 of 43
Page 25 of 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
tako je suprug zamalo ubio Miru Furlan u ljepoti porokavuksadinare wrote:imao si jedan takav obicaj u crnoj gori,srbiji i u nekim djelovima gdje su stare ljude koji nisu mogli vise radno pomoci svojo obitelji...stvili kruh ili pogacu na glavu i lupili ga po glavi i ubili..u crnoj gori su kad je na taj nacin umoren starac koheg je umorio najcesce sin onda bi mu sin nakon sto je oca ubio reko..'nisam te ja ubio vec hljeb'mutava baštarda wrote:ima jedan Japanski film o selu u kojemu je bio običaj starog roditelja kad više nije sposoban za samostalan život odnijeti u planinu gdje bi umrao, a zvijeri bi pojele njegovo tijelo. Zanimljiva stvar, žene su bile promiskvitetne i morale su se pucati sa svima u selu... Ispada kao nekakav Švedski model.tre wrote:Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.vili40 wrote:Šveđani imaju svoj put a kako će to sve proći nitko ne zna.Ima tu samo jedna sitnica,to što sad oni rade kod nas ne bi prošlo kao i mnoge druge stvari.Mi možemo recimo shvatiti što je kod nas skoro pa svaki političar umješan u neku prljavu rabotu ali šveđane nećemo shvatiti nikad.Drugačija je to zemlja i drugačiji ljudi.mutava baštarda wrote:
Nisu ih obeshrabrili tekstovi iz jutarnjeg...
Podrška Švedskoj neutralnosti...
A nije tako, Šveđani su starije i bolesne pozvali da ne izlaze... I to je to. Nitko nije ostao bez ležaja u bolnici iako ih imaju najmanje u EU... Umrli su stariji, umrli su i kod nas po domovima, kod njih ih je sigurno više po domovima nego kod nas...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
nista neobicno za takve krajeve narocito pasivne..malo zemlje a puno celjade..trebao si sve to prehraniti i imati ruke d ih prehranis...starci narocito oni u visokim godinama vise nisu koristili..nisu mogli raditi na zemlji ili negdje drugdje a morao si im davati jesti..i time odkidati od usta djeci ili onima koji su mogli raditi...i taj starac je prije nego sto je umoren vjerojatno isto napravio svom ocu..nije se tad za starcima puno suz prolijevalo...vec ono das mu posljednju pomast i amen...ostaju price iza njegamutava baštarda wrote:tako je suprug zamalo ubio Miru Furlan u ljepoti porokavuksadinare wrote:imao si jedan takav obicaj u crnoj gori,srbiji i u nekim djelovima gdje su stare ljude koji nisu mogli vise radno pomoci svojo obitelji...stvili kruh ili pogacu na glavu i lupili ga po glavi i ubili..u crnoj gori su kad je na taj nacin umoren starac koheg je umorio najcesce sin onda bi mu sin nakon sto je oca ubio reko..'nisam te ja ubio vec hljeb'mutava baštarda wrote:ima jedan Japanski film o selu u kojemu je bio običaj starog roditelja kad više nije sposoban za samostalan život odnijeti u planinu gdje bi umrao, a zvijeri bi pojele njegovo tijelo. Zanimljiva stvar, žene su bile promiskvitetne i morale su se pucati sa svima u selu... Ispada kao nekakav Švedski model.tre wrote:Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.vili40 wrote:
Šveđani imaju svoj put a kako će to sve proći nitko ne zna.Ima tu samo jedna sitnica,to što sad oni rade kod nas ne bi prošlo kao i mnoge druge stvari.Mi možemo recimo shvatiti što je kod nas skoro pa svaki političar umješan u neku prljavu rabotu ali šveđane nećemo shvatiti nikad.Drugačija je to zemlja i drugačiji ljudi.
A nije tako, Šveđani su starije i bolesne pozvali da ne izlaze... I to je to. Nitko nije ostao bez ležaja u bolnici iako ih imaju najmanje u EU... Umrli su stariji, umrli su i kod nas po domovima, kod njih ih je sigurno više po domovima nego kod nas...
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
zvuci okrutno ali se to nekada najvise zbog neimastine railo ili si bio primoran raditi...pa tome tadasnja vlast ma koja bila nije mnogo paznje pridavala vec se smatrao kao lokalni obicaj...pa su to na jedan nacin postivali i nisu radili istrage ni uviđaje...
2015-09-08
inace to nije bila masovna pojava jer tadasnje vrijeme ljudi nisu imali nesto dug zivotni vijek jer se ranije umiralo od bolesti,ratova...nego samo one koji su neobicno dozivjeli duboku starost i kad vise nisu mogli nista ni raditi ni ratoviti dozivjeli su to sto su dozivjeli..toljagom po kruhu i glavi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:nista neobicno za takve krajeve narocito pasivne..malo zemlje a puno celjade..trebao si sve to prehraniti i imati ruke d ih prehranis...starci narocito oni u visokim godinama vise nisu koristili..nisu mogli raditi na zemlji ili negdje drugdje a morao si im davati jesti..i time odkidati od usta djeci ili onima koji su mogli raditi...i taj starac je prije nego sto je umoren vjerojatno isto napravio svom ocu..nije se tad za starcima puno suz prolijevalo...vec ono das mu posljednju pomast i amen...ostaju price iza njegamutava baštarda wrote:tako je suprug zamalo ubio Miru Furlan u ljepoti porokavuksadinare wrote:imao si jedan takav obicaj u crnoj gori,srbiji i u nekim djelovima gdje su stare ljude koji nisu mogli vise radno pomoci svojo obitelji...stvili kruh ili pogacu na glavu i lupili ga po glavi i ubili..u crnoj gori su kad je na taj nacin umoren starac koheg je umorio najcesce sin onda bi mu sin nakon sto je oca ubio reko..'nisam te ja ubio vec hljeb'mutava baštarda wrote:ima jedan Japanski film o selu u kojemu je bio običaj starog roditelja kad više nije sposoban za samostalan život odnijeti u planinu gdje bi umrao, a zvijeri bi pojele njegovo tijelo. Zanimljiva stvar, žene su bile promiskvitetne i morale su se pucati sa svima u selu... Ispada kao nekakav Švedski model.tre wrote:
Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.
Evo ga, sin nosi roditelja starog 70g. u planinu da umre da može napraviti mjesta mladima...
Slažemo se da je nakaradno...
Hoćemo li se složiti i da je nakaradna i obrnuta situacija....
Bill vjerojatno ima šake do lakta umočene u pekmez u ovom slučaju kao i masu drugih slučajeva. Nije jedini ali je svakako bitna karika u cijeloj priči.catabbath wrote:vuksadinare wrote:
giralo dobro i ozbiljno...mozda i manje do 10%...bojim se samo da ce nakon ovog biti pusten puno jaci virus kad i gdje ne mozes predpostaviti...da li namjerno ili nenamjerno(hm)...ni to s ene zna..ali imam debeli osjecaj da nece proci neko duze vrijeme...ovisno kako ce se svjetske geopoliticke prilike razvijati...onaj koji nije shvatio ozbiljno ovo sa koronom docekat ce taj supervirus nespreman..
Bill Gates investira u 7 tvornica cjepiva protiv korone: ‘Na tome ću izgubiti milijarde dolara’
:D
https://www.telegram.hr/zivot/bill-gates-investira-u-7-tvornica-cjepiva-protiv-korone-na-tome-cu-izgubiti-milijarde-dolara/
Hint ID2020
Znam za taj film no oni su druga civilizacija, ono što mene brine je što švedi pripadaju istom civilizacijskom krugu kao i mi a ispada da smo miljama daleko od nekih etičkih i moralnih stajališta koja bi nas trebala povezivati.mutava baštarda wrote:ima jedan Japanski film o selu u kojemu je bio običaj starog roditelja kad više nije sposoban za samostalan život odnijeti u planinu gdje bi umrao, a zvijeri bi pojele njegovo tijelo. Zanimljiva stvar, žene su bile promiskvitetne i morale su se pucati sa svima u selu... Ispada kao nekakav Švedski model.tre wrote:Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.vili40 wrote:Šveđani imaju svoj put a kako će to sve proći nitko ne zna.Ima tu samo jedna sitnica,to što sad oni rade kod nas ne bi prošlo kao i mnoge druge stvari.Mi možemo recimo shvatiti što je kod nas skoro pa svaki političar umješan u neku prljavu rabotu ali šveđane nećemo shvatiti nikad.Drugačija je to zemlja i drugačiji ljudi.mutava baštarda wrote:Nisu ih obeshrabrili tekstovi iz jutarnjeg...vili40 wrote:Šveđani razmišljaju o povratku maturanata u škole, Volvo počeo s radom
[]
tre wrote:Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.vili40 wrote:Šveđani imaju svoj put a kako će to sve proći nitko ne zna.Ima tu samo jedna sitnica,to što sad oni rade kod nas ne bi prošlo kao i mnoge druge stvari.Mi možemo recimo shvatiti što je kod nas skoro pa svaki političar umješan u neku prljavu rabotu ali šveđane nećemo shvatiti nikad.Drugačija je to zemlja i drugačiji ljudi.mutava baštarda wrote:Nisu ih obeshrabrili tekstovi iz jutarnjeg...vili40 wrote:Šveđani razmišljaju o povratku maturanata u škole, Volvo počeo s radom
[]
imamo i mi šveđane
Neki su očito sebi dali za pravo da budu Bogovi poput idiota pernara. On bolje da se ubije na vrijeme i ne dočeka starost, bio bi baren sam sebi dosljedan u svojoj gluposti.marcellus wrote:tre wrote:Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.vili40 wrote:Šveđani imaju svoj put a kako će to sve proći nitko ne zna.Ima tu samo jedna sitnica,to što sad oni rade kod nas ne bi prošlo kao i mnoge druge stvari.Mi možemo recimo shvatiti što je kod nas skoro pa svaki političar umješan u neku prljavu rabotu ali šveđane nećemo shvatiti nikad.Drugačija je to zemlja i drugačiji ljudi.mutava baštarda wrote:Nisu ih obeshrabrili tekstovi iz jutarnjeg...vili40 wrote:Šveđani razmišljaju o povratku maturanata u škole, Volvo počeo s radom
[]
imamo i mi šveđane
sad se više ne stigne bavit bankama, treba plaćat kredit...
Ni vitamin C mu neće pomoći :DDDmarcellus wrote:sad se više ne stigne bavit bankama, treba plaćat kredit...
inače šveđane uopće nije teško razumjet. Jako su humani dok im se to isplati bit.
tre wrote:Znam za taj film no oni su druga civilizacija, ono što mene brine je što švedi pripadaju istom civilizacijskom krugu kao i mi a ispada da smo miljama daleko od nekih etičkih i moralnih stajališta koja bi nas trebala povezivati.mutava baštarda wrote:ima jedan Japanski film o selu u kojemu je bio običaj starog roditelja kad više nije sposoban za samostalan život odnijeti u planinu gdje bi umrao, a zvijeri bi pojele njegovo tijelo. Zanimljiva stvar, žene su bile promiskvitetne i morale su se pucati sa svima u selu... Ispada kao nekakav Švedski model.tre wrote:Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.vili40 wrote:Šveđani imaju svoj put a kako će to sve proći nitko ne zna.Ima tu samo jedna sitnica,to što sad oni rade kod nas ne bi prošlo kao i mnoge druge stvari.Mi možemo recimo shvatiti što je kod nas skoro pa svaki političar umješan u neku prljavu rabotu ali šveđane nećemo shvatiti nikad.Drugačija je to zemlja i drugačiji ljudi.mutava baštarda wrote:
Nisu ih obeshrabrili tekstovi iz jutarnjeg...
u najširem mogućem smislu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-austriji-znacajan-pad-novozarazenih-u-svedskoj-do-sada-umrlo-skoro-1600-ljudi/2176349.aspx
dobre vijesti iz degenerirane švedske
40mrtvih , i 300 i nešto zaraženih
jučer iako je nedjelja , 29 mrtvih
dakle njima broj zaraženih registriranih pada konstatno, broj mrtvih.. hm. treba vidjeti iduća 2-3 dana ako se održi, to znači da su praktički postigli imunitet krda već
a moguće da tek u utorak navodno sam čuo dolaze pravi rezultati od vikenda :D
dakle njima broj zaraženih registriranih pada konstatno, broj mrtvih.. hm. treba vidjeti iduća 2-3 dana ako se održi, to znači da su praktički postigli imunitet krda već
AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-austriji-znacajan-pad-novozarazenih-u-svedskoj-do-sada-umrlo-skoro-1600-ljudi/2176349.aspx
ma jebo im pas mater degeneričnu gretoidnu dabogda svi pocrkali
Voliš ti lupat, pa-ga-jebi.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-austriji-znacajan-pad-novozarazenih-u-svedskoj-do-sada-umrlo-skoro-1600-ljudi/2176349.aspx
Potvrđeno pozitivnih 14,777, umrlih 1580, što će reći da je smrtnost 10,7%. Brat bratu ne može biti više od 1%.
Koji je zaključak? Može biti samo to da je u ovoj kvoti barem 10x bilo više zaraženih iliti cca 160,000.
Da mi ne bi postavio dodatno pitanje: testirano je bilo 74,600.
Zaključak : barem toliko im je i "pobjeglo" ispod radara.
Pitanje: Šta misliš što radi sad ta dio zaraženih?
Ne žuri s odgovorom.
marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-austriji-znacajan-pad-novozarazenih-u-svedskoj-do-sada-umrlo-skoro-1600-ljudi/2176349.aspx
ma jebo im pas mater degeneričnu gretoidnu dabogda svi pocrkali
Guest- Guest
Abraham je osim toga još nešto rekao, nemoj birati što ti pašemutava baštarda wrote:Abraham govori da je Švedska propala već godinama...Noor wrote:Abraham govori nešto posve drugo...AssadNaPodmornici wrote:gle švedska nema neko preogromno odstupanje u odnosu na susjede.. umiru 4-5puta više per capita od susjeda , a brže će doći do imuniteta krda. a mi ćemo konstatno imati umiranje i dolazak virusa u valovima.
nitko u švedskoj tko je trebao krevet nije odbijen, kao i mi, i amerikanci i oni su sa vojskom izgradili mobilne bolnice, koje su kao i kod nas, i u švedskoj i u americi ostale prazne. na sreću.
...dude....tre wrote:Bill vjerojatno ima šake do lakta umočene u pekmez u ovom slučaju kao i masu drugih slučajeva. Nije jedini ali je svakako bitna karika u cijeloj priči.catabbath wrote:vuksadinare wrote:
giralo dobro i ozbiljno...mozda i manje do 10%...bojim se samo da ce nakon ovog biti pusten puno jaci virus kad i gdje ne mozes predpostaviti...da li namjerno ili nenamjerno(hm)...ni to s ene zna..ali imam debeli osjecaj da nece proci neko duze vrijeme...ovisno kako ce se svjetske geopoliticke prilike razvijati...onaj koji nije shvatio ozbiljno ovo sa koronom docekat ce taj supervirus nespreman..
Bill Gates investira u 7 tvornica cjepiva protiv korone: ‘Na tome ću izgubiti milijarde dolara’
:D
https://www.telegram.hr/zivot/bill-gates-investira-u-7-tvornica-cjepiva-protiv-korone-na-tome-cu-izgubiti-milijarde-dolara/
Hint ID2020
Guest- Guest
Smrtnost je 0.1 do 0.2, što znači da ih je cca 1milijun i više bilo zaraženih sa virusom. Imunitet krda po nekim ide čak na 15% populacije dakle blizu suEroo wrote:Voliš ti lupat, pa-ga-jebi.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-austriji-znacajan-pad-novozarazenih-u-svedskoj-do-sada-umrlo-skoro-1600-ljudi/2176349.aspx
Potvrđeno pozitivnih 14,777, umrlih 1580, što će reći da je smrtnost 10,7%. Brat bratu ne može biti više od 1%.
Koji je zaključak? Može biti samo to da je u ovoj kvoti barem 10x bilo više zaraženih iliti cca 160,000.
Ne žuri s odgovorom.
odakle ti taj podatak?AssadNaPodmornici wrote:Smrtnost je 0.1 do 0.2, što znači da ih je cca 1milijun i više bilo zaraženih sa virusom. Imunitet krda po nekim ide čak na 15% populacije dakle blizu suEroo wrote:Voliš ti lupat, pa-ga-jebi.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-austriji-znacajan-pad-novozarazenih-u-svedskoj-do-sada-umrlo-skoro-1600-ljudi/2176349.aspx
Ne žuri s odgovorom.
kolektivni imunitet ne postoji ako 80% i više populacije nije rezistentno na infekciju
jel uopće razumiješ što znači kolektivni imunitet?
Page 25 of 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 25 of 43