Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 24 of 43
Page 24 of 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Neš u Rusiju? To me malo čudi.Legendovich wrote:Ma nikud ja ne mrdam..ovdje je sasvim oke..Noor wrote:dobro, morete vi i na NordseeLegendovich wrote:evo ti Friško od Svabija...nema na Urlaub do kraja augusta..AssadNaPodmornici wrote:U njemačkoj turizam ima čak i negativni utjecaj na ekonomiju, jer nijemci više potroše para vanka nego što drugi turisti donesu u njemačku. U prijevodu kada bi zaustavio turizam, Njemačka bi bila još bogatija a mi bi umirali od gladi, epi bi morao nazad u Bosnu nprveber wrote:Direktno je 20 ako uzmemo da 50 se vrati udio je 10. Austrija želi srušiti ispod 5
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
gle švedska nema neko preogromno odstupanje u odnosu na susjede.. umiru 4-5puta više per capita od susjeda , a brže će doći do imuniteta krda. a mi ćemo konstatno imati umiranje i dolazak virusa u valovima.
nitko u švedskoj tko je trebao krevet nije odbijen, kao i mi, i amerikanci i oni su sa vojskom izgradili mobilne bolnice, koje su kao i kod nas, i u švedskoj i u americi ostale prazne. na sreću.
a što se tiče ravnanja krivulje, ideja toga je bila - da ćemo se svi zaraziti, ali samo ovako ravnamo krivulju da se zarazimo kroz duži period. evo ti si prva po tvojoj priči zaražana, dakle tvoj organizam je došao u kontakt sa virusom, a vidiš da nema nikakvih posljedica.
nama je neke godine od gripe umrlo puno više ljudi a bolnički kapaciteti su bili opterećeni . markotićka je to rekla, mislim da je bila 2017god
nitko u švedskoj tko je trebao krevet nije odbijen, kao i mi, i amerikanci i oni su sa vojskom izgradili mobilne bolnice, koje su kao i kod nas, i u švedskoj i u americi ostale prazne. na sreću.
a što se tiče ravnanja krivulje, ideja toga je bila - da ćemo se svi zaraziti, ali samo ovako ravnamo krivulju da se zarazimo kroz duži period. evo ti si prva po tvojoj priči zaražana, dakle tvoj organizam je došao u kontakt sa virusom, a vidiš da nema nikakvih posljedica.
nama je neke godine od gripe umrlo puno više ljudi a bolnički kapaciteti su bili opterećeni . markotićka je to rekla, mislim da je bila 2017god
u ostalom izgleda da taj virus najiše tamani ove somalijce, arape i nas balkance u švedskoj, pa im još ispalo super, rješavaju se ovih..
...nije problem ovaj umjetni virus...cak stjecem dojam da je corona pustena kao probni virus da se vidi kako ce svijet reagirati...ocito je mozda 10% drzava svijeta regiralo dobro i ozbiljno...mozda i manje do 10%...bojim se samo da ce nakon ovog biti pusten puno jaci virus kad i gdje ne mozes predpostaviti...da li namjerno ili nenamjerno(hm)...ni to s ene zna..ali imam debeli osjecaj da nece proci neko duze vrijeme...ovisno kako ce se svjetske geopoliticke prilike razvijati...onaj koji nije shvatio ozbiljno ovo sa koronom docekat ce taj supervirus nespreman..AssadNaPodmornici wrote:gle švedska nema neko preogromno odstupanje u odnosu na susjede.. umiru 4-5puta više per capita od susjeda , a brže će doći do imuniteta krda. a mi ćemo konstatno imati umiranje i dolazak virusa u valovima.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Stvar je kod ovog virusa da još niko nezna kako će se ponašati, dali će nestati, dali će mutirati kao gripa ili u nešto gore...
Britanci su isto išli na imunizaciju krda ali ona su skužili da se širi puno brže nego bi se mogla postići imunizacija a da ne bude jako puno mrtvih pa su odustali. Čak nisu ni sigurni da će do imunizacije uopće doći.
A Šveđani, oni valjda ne vole baš svoje starije ili im nisu toliko bitni koliko im je bitan novac, bo.
Britanci su isto išli na imunizaciju krda ali ona su skužili da se širi puno brže nego bi se mogla postići imunizacija a da ne bude jako puno mrtvih pa su odustali. Čak nisu ni sigurni da će do imunizacije uopće doći.
A Šveđani, oni valjda ne vole baš svoje starije ili im nisu toliko bitni koliko im je bitan novac, bo.
vuksadinare wrote:
giralo dobro i ozbiljno...mozda i manje do 10%...bojim se samo da ce nakon ovog biti pusten puno jaci virus kad i gdje ne mozes predpostaviti...da li namjerno ili nenamjerno(hm)...ni to s ene zna..ali imam debeli osjecaj da nece proci neko duze vrijeme...ovisno kako ce se svjetske geopoliticke prilike razvijati...onaj koji nije shvatio ozbiljno ovo sa koronom docekat ce taj supervirus nespreman..
Bill Gates investira u 7 tvornica cjepiva protiv korone: ‘Na tome ću izgubiti milijarde dolara’
:D
https://www.telegram.hr/zivot/bill-gates-investira-u-7-tvornica-cjepiva-protiv-korone-na-tome-cu-izgubiti-milijarde-dolara/
catabbath-
2015-08-22
ocito je jasno da c ebiolosko oruzje biti oruzje buducnosti...sofisiciranije je nego d anetko sikne nuklearnu bombu i samim time je direktno krivac...ako bacis ili pustis biolosko oruzje mozes preko njega manipulirati bar neko vrijeme dok ne dobijes na vremenu kao sto su to napravili kinezi...
2015-09-08
ma sigurni su da do imunizacije putem preboljenja neće doči, već sad to znaju s obzirom na neusporedivo velik broj mutacija sa drugim sličnim virusima. naravno da tu činjenicu ne dijele sa stanovništvom putem kriznih stožera jer isti za tonisu ni mjerodavni niti ičim obvezani da to ističu...catabbath wrote:Stvar je kod ovog virusa da još niko nezna kako će se ponašati, dali će nestati, dali će mutirati kao gripa ili u nešto gore...
2015-08-08
kinezima je utekao iz labaratorija u Wuhanu, nije da je namjerno pušten, nego su Kinezi aka "supersila" ispali nepsobni.
u oba slučaja su odgovorni i u oba slučaja će odgovarati...AssadNaPodmornici wrote:kinezima je utekao iz labaratorija u Wuhanu, nije da je namjerno pušten, nego su Kinezi aka "supersila" ispali nepsobni.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
svejedno rekao sam namjerno ili nenamjerno...biolosko oruzje je dakle daleko sofisticiranije oruzje masovnog unistenja nego nuklearno koje ce tesko netko uporabiti bar u blizoj buducnosti...naravno da je stvaranje bioloskog oruzja jako skupo i da si to ne mogu svi priustiti mozda svega 5,6 drzava u svijetu.....AssadNaPodmornici wrote:kinezima je utekao iz labaratorija u Wuhanu, nije da je namjerno pušten, nego su Kinezi aka "supersila" ispali nepsobni.
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:gle švedska nema neko preogromno odstupanje u odnosu na susjede
Pa Šveđani se ne druže nešto posebno, ne idu nonstop na kavice, ne idu nonstop u birtije, ne žive u zgradama nego u kućama, ne pričaju nešto previše sa susjedima, nisu nešto bliski sa roditeljima, autistični su po prirodi pa mogu
U Splitu bi bez mjera sve završilo ko u Italiji...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
skandinavski nacin zivota s eponesto razlikuje od ostatka europe..vjerojatno zbog klime..drugo gustoca naseljenosti u skandinaviji nije velika osim u vecim gradovima ali i ti gradovi nisu prenapuceni...npr...skoro 2/3 norveske nije naseljeno...sjever finske i svedske jako je slabo naseljen..tek juzniji dijelovi skandinavskih drzava su vise naseljeni jer je nesto toplije...ali interesantno dobar dio skandinavaca ima jednu verziju vikendica u slabije naseljenim podrucjima i njih posjecuju eventualno dva puta godisnje..najcesce u proljetnom i ljetnom periodu ali bilo je dosta odlzaka sad za vrijeme korone...plus sto to se te njihove vikendice ne nalaze jedna drugoj previse blizu...tako da oni imaju dobru prirodnu izolaciju..
2015-09-08
interesantno u skandinavskoj kuhinji je zastupljena dosta sobovina ili meso soba koja je u skandinaviji prakticno udomacena zivotinja..meso soba se smatra najzdravijim mesom u zivotinjskom svijetu jer ima jako puno zdravih hranjivih sastojaka...opcenito u skandinavskoj kuhinji forsiraju puno prirodne namirnice tj iz same prirode...pa nije ni cudno onda da su skandinavci u vrhu onih koji trose najmanje antibiotike i posjecuju lijecnike
2015-09-08
vuksadinare wrote:.pa nije ni cudno onda da su skandinavci u vrhu onih koji trose najmanje antibiotike i posjecuju lijecnike
Zato rokaju po antidepresivima i alkoholu.
catabbath-
2015-08-22
to je nesto drugo...antidepresive koriste jer realno nije lako zivjeti tamo gdje je dan kraci od noci...a zime jake i duge sto se tice alkohol..nnego sam ne tako davno gledao na national geograificu...da u skandinaviji imaju puno autohtonih zestokih pica...cak jedno koja se pravi(u finskoj i svedskoj) od češera bora....mnoga zestoka pica s eprave i od sumskih plodova...i tako da su skandinavske zemlje prve po konzumiralju zestokih pica u europi i svijetu...a npr po konzumaciji vina...su među zadnjima..meni je frend pricao dok je kod nas bilo europsko prvenstvo u rukometu da su norveski navijaci koji su zlilzili u njegov kafic u centru zagreba samo derali po zestici..ono mozda tek 10-tak% po pivi a vino uopce nisu konzumiralicatabbath wrote:vuksadinare wrote:.pa nije ni cudno onda da su skandinavci u vrhu onih koji trose najmanje antibiotike i posjecuju lijecnike
Zato rokaju po antidepresivima i alkoholu.
2015-09-08
Abraham govori nešto posve drugo...AssadNaPodmornici wrote:gle švedska nema neko preogromno odstupanje u odnosu na susjede.. umiru 4-5puta više per capita od susjeda , a brže će doći do imuniteta krda. a mi ćemo konstatno imati umiranje i dolazak virusa u valovima.
ima jedan Japanski film o selu u kojemu je bio običaj starog roditelja kad više nije sposoban za samostalan život odnijeti u planinu gdje bi umrao, a zvijeri bi pojele njegovo tijelo. Zanimljiva stvar, žene su bile promiskvitetne i morale su se pucati sa svima u selu... Ispada kao nekakav Švedski model.tre wrote:Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.vili40 wrote:Šveđani imaju svoj put a kako će to sve proći nitko ne zna.Ima tu samo jedna sitnica,to što sad oni rade kod nas ne bi prošlo kao i mnoge druge stvari.Mi možemo recimo shvatiti što je kod nas skoro pa svaki političar umješan u neku prljavu rabotu ali šveđane nećemo shvatiti nikad.Drugačija je to zemlja i drugačiji ljudi.mutava baštarda wrote:Nisu ih obeshrabrili tekstovi iz jutarnjeg...vili40 wrote:Šveđani razmišljaju o povratku maturanata u škole, Volvo počeo s radom
[]
Podrška Švedskoj neutralnosti...
A nije tako, Šveđani su starije i bolesne pozvali da ne izlaze... I to je to. Nitko nije ostao bez ležaja u bolnici iako ih imaju najmanje u EU... Umrli su stariji, umrli su i kod nas po domovima, kod njih ih je sigurno više po domovima nego kod nas...
Abraham govori da je Švedska propala već godinama...Noor wrote:Abraham govori nešto posve drugo...AssadNaPodmornici wrote:gle švedska nema neko preogromno odstupanje u odnosu na susjede.. umiru 4-5puta više per capita od susjeda , a brže će doći do imuniteta krda. a mi ćemo konstatno imati umiranje i dolazak virusa u valovima.
imao si jedan takav obicaj u crnoj gori,srbiji i u nekim djelovima gdje su stare ljude koji nisu mogli vise radno pomoci svojo obitelji...stvili kruh ili pogacu na glavu i lupili ga po glavi i ubili..u crnoj gori su kad je na taj nacin umoren starac koheg je umorio najcesce sin onda bi mu sin nakon sto je oca ubio reko..'nisam te ja ubio vec hljeb'mutava baštarda wrote:ima jedan Japanski film o selu u kojemu je bio običaj starog roditelja kad više nije sposoban za samostalan život odnijeti u planinu gdje bi umrao, a zvijeri bi pojele njegovo tijelo. Zanimljiva stvar, žene su bile promiskvitetne i morale su se pucati sa svima u selu... Ispada kao nekakav Švedski model.tre wrote:Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.vili40 wrote:Šveđani imaju svoj put a kako će to sve proći nitko ne zna.Ima tu samo jedna sitnica,to što sad oni rade kod nas ne bi prošlo kao i mnoge druge stvari.Mi možemo recimo shvatiti što je kod nas skoro pa svaki političar umješan u neku prljavu rabotu ali šveđane nećemo shvatiti nikad.Drugačija je to zemlja i drugačiji ljudi.mutava baštarda wrote:Nisu ih obeshrabrili tekstovi iz jutarnjeg...vili40 wrote:Šveđani razmišljaju o povratku maturanata u škole, Volvo počeo s radom
[]
A nije tako, Šveđani su starije i bolesne pozvali da ne izlaze... I to je to. Nitko nije ostao bez ležaja u bolnici iako ih imaju najmanje u EU... Umrli su stariji, umrli su i kod nas po domovima, kod njih ih je sigurno više po domovima nego kod nas...
2015-09-08
tako je suprug zamalo ubio Miru Furlan u ljepoti porokavuksadinare wrote:imao si jedan takav obicaj u crnoj gori,srbiji i u nekim djelovima gdje su stare ljude koji nisu mogli vise radno pomoci svojo obitelji...stvili kruh ili pogacu na glavu i lupili ga po glavi i ubili..u crnoj gori su kad je na taj nacin umoren starac koheg je umorio najcesce sin onda bi mu sin nakon sto je oca ubio reko..'nisam te ja ubio vec hljeb'mutava baštarda wrote:ima jedan Japanski film o selu u kojemu je bio običaj starog roditelja kad više nije sposoban za samostalan život odnijeti u planinu gdje bi umrao, a zvijeri bi pojele njegovo tijelo. Zanimljiva stvar, žene su bile promiskvitetne i morale su se pucati sa svima u selu... Ispada kao nekakav Švedski model.tre wrote:Jeste, pustili su svoje roditelje niz kanalizaciju, to zaista teško da budemo ikada razumjeli.vili40 wrote:Šveđani imaju svoj put a kako će to sve proći nitko ne zna.Ima tu samo jedna sitnica,to što sad oni rade kod nas ne bi prošlo kao i mnoge druge stvari.Mi možemo recimo shvatiti što je kod nas skoro pa svaki političar umješan u neku prljavu rabotu ali šveđane nećemo shvatiti nikad.Drugačija je to zemlja i drugačiji ljudi.mutava baštarda wrote:
Nisu ih obeshrabrili tekstovi iz jutarnjeg...
Page 24 of 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 24 of 43