Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 34 of 43
Page 34 of 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Così sia scritto, così sia fattoaben wrote:jo mislin da će ovo biti izrazito plodna tiristička sezona.
iznajmljivoči su se prestrašili pa će kalati cijene
turisti jedva čekaju pojti nider
tolija je rekla da kod njih ne smiš, to više ljudi za ko nos
eto, neka se zapiše da sun jo tako misli.
Šandor Winnetou- Posts : 19789
2017-12-31
Joda i mutavi gledaju širu sliku, a ti pratiš ništa nas ne smije iznenaditi ili iduća dva tjedna su jako bitna...Noor wrote:ma ne ti...to mutavi i yoda rasturajuLegendovich wrote:Norči,nas se jebe hoćemol biti izopceni iz "znanstvenog" svijeta...oni gori moraju jako paziti sto govore..Noor wrote:jeboteled vodeći svjetski virolozi i epidemiolozi priznaju da nemaju sve odgovore, istražuju i čekaju, al ovi forumski sve živo znaju
iduća dva tjedna su jako bitnaveber wrote:masovno su tu. samo kaj nisu.Hektorović wrote:Gledajući dnevnik na HRT turisti samo što nisu navalili :D
Ne znam baš.aben wrote:jo mislin da će ovo biti izrazito plodna tiristička sezona.
Ovdje se savjetuje ne putovati van zemlje.
I počeli ugrađivati bazene sve više.
Trinity-
2014-04-17
To ona luda sekta #ostanidoma ?mutava baštarda wrote:Joda i mutavi gledaju širu sliku, a ti pratiš ništa nas ne smije iznenaditi ili iduća dva tjedna su jako bitna...Noor wrote:ma ne ti...to mutavi i yoda rasturajuLegendovich wrote:Norči,nas se jebe hoćemol biti izopceni iz "znanstvenog" svijeta...oni gori moraju jako paziti sto govore..Noor wrote:jeboteled vodeći svjetski virolozi i epidemiolozi priznaju da nemaju sve odgovore, istražuju i čekaju, al ovi forumski sve živo znaju
Trinity-
2014-04-17
Veća je vjerojatnost da ćeš se prije zaraziti virusom u bazenu nego u moru...Triny wrote:Ne znam baš.aben wrote:jo mislin da će ovo biti izrazito plodna tiristička sezona.
red wolf-
2016-02-10
A eto još se nitko nije dosjetio staklenim zvonima.red wolf wrote:Veća je vjerojatnost da ćeš se prije zaraziti virusom u bazenu nego u moru...Triny wrote:Ne znam baš.aben wrote:jo mislin da će ovo biti izrazito plodna tiristička sezona.
Mada i ovo jako vuče na tako nešto.
Last edited by Triny on 27/4/2020, 22:41; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Virus se prenosi kapljičnim putem.Triny wrote:A eto još se nitko nije dosjetio staklenim zvonima.red wolf wrote:Veća je vjerojatnost da ćeš se prije zaraziti virusom u bazenu nego u moru...Triny wrote:Ne znam baš.aben wrote:jo mislin da će ovo biti izrazito plodna tiristička sezona.
red wolf-
2016-02-10
Kako tvoja izolacija?red wolf wrote:Virus se prenosi kapljičnim putem.Triny wrote:A eto još se nitko nije dosjetio staklenim zvonima.red wolf wrote:Veća je vjerojatnost da ćeš se prije zaraziti virusom u bazenu nego u moru...Triny wrote:Ne znam baš.aben wrote:jo mislin da će ovo biti izrazito plodna tiristička sezona.
Ja nisam u izolaciji.mutava baštarda wrote:Kako tvoja izolacija?red wolf wrote:Virus se prenosi kapljičnim putem.Triny wrote:A eto još se nitko nije dosjetio staklenim zvonima.red wolf wrote:Veća je vjerojatnost da ćeš se prije zaraziti virusom u bazenu nego u moru...Triny wrote:
Ne znam baš.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja nisam u izolaciji.mutava baštarda wrote:Kako tvoja izolacija?red wolf wrote:Virus se prenosi kapljičnim putem.Triny wrote:A eto još se nitko nije dosjetio staklenim zvonima.red wolf wrote:
Veća je vjerojatnost da ćeš se prije zaraziti virusom u bazenu nego u moru...
veber-
2014-12-30
Čemu lupanje po glavi?mutava baštarda wrote:red wolf wrote:Ja nisam u izolaciji.mutava baštarda wrote:Kako tvoja izolacija?red wolf wrote:Virus se prenosi kapljičnim putem.Triny wrote:
A eto još se nitko nije dosjetio staklenim zvonima.
red wolf-
2016-02-10
kada se sjetim, jebote moje žana su me voljele.
kaj sam ja napravio.
kaj sam ja napravio.
2014-12-30
a " ništa nas ne smije iznenaditi"?mutava baštarda wrote:red wolf wrote:Ja nisam u izolaciji.mutava baštarda wrote:Kako tvoja izolacija?red wolf wrote:Virus se prenosi kapljičnim putem.Triny wrote:
A eto još se nitko nije dosjetio staklenim zvonima.
Ne vjeruj ženama koje lažuveber wrote:kada se sjetim, jebote moje žana su me voljele.
kaj sam ja napravio.
A što te ne smije iznenaditi? Ti si u izolaciji. Ja nisam. Ne mogu ti opisati kakav je osjećaj proći praznim trgom. Dođe ti da zaplešeš...Doduše, sad je već druga situacija unazad dva tjedna.mutava baštarda wrote:a " ništa nas ne smije iznenaditi"?mutava baštarda wrote:red wolf wrote:Ja nisam u izolaciji.mutava baštarda wrote:Kako tvoja izolacija?red wolf wrote:
Virus se prenosi kapljičnim putem.
red wolf-
2016-02-10
marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:danas švedska 80 mrtvih, jučer 2, prekjučer 40. čekamo sutra, utorak bude udarni dan za njihovu ekipu koja broji
inače čisto da ponovim
mi imamo sve ove kineske karantene radi "ravnanja krivulje"
naime svi naši stručnjaci su govorili -- ako ne poravnamo krivulju, smrtnost je 3% pa čak i 8%, dakle odjedanput će biti na stotine tisuća i milijuni zaraženih čak i u RH, virus se širi exponencijalno, a samo u RH će umrijeti njih možda 60 -70 000 glasača HDZa i SDPa, pardon penzića i nitko neće doći do medicinske skrbi
međutim, švedska nije uvela kinesku karantenu, i iako imaju dnevno u prosjeku 80-90 mrtvih, prvo velika većina kao i u italiji su bili jednom nogom u grobu, i dalje imaju manje mrtvih per capita od hrpe zapadnih zemalja koje koriste kineske metode karantene, a najbolje od svega izgleda da ništa od exponencijalnog rasta mrtvih , šveđani su izravnali crtu bez zatvaranja ekonomije. usput njihov zdravstveni sustav se nije skršio, i njihova je vojska kao i naša i američka , izgradili dodatne bolnice -koje zajape prazne na sreću
naravno --- ostaje jedini zajeb za švedsku ako se vrati drugi val -- i šveđani nebudu imuni
međutim , ako se vrati i drugi val , u tom drugom valu - mi nećemo moći priuštiti zatvaranje ekonomije, jer evo državna rupa bi mogla ove godine biti teška 10milijardi €,
ali ako dođe drugi val i švedi budu imuni, onda će ispasti da su bili najpametniji
usput u bjelorusiji ima mrtvih per capita koliko i kod nas, a nemaju ništa od karantene
ako dođe drugi val švedi neće bit imuni nego mrtvi. Jer se imunitet "krda" postiže samo, jedino i isključivo masovnim cijepljenjem (ili to, ili tri četiri vala zaraze u roku par desetljeća ko kuga u europi, što znači pobit pola nacije)
80 mrtvih? Wau... zemljica od 10 milijuna stanovnika. Ekvivalent 500 mrtvih u italiji...
Imaju 2500 službenih mrtvih na stanovništvo nekih 65% veće od Hrvatskog...
Hrvatska 63
Dakle nekih 20x gori prosjek
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Starija ekipa, a takve je znatan broj u lijepoj našoj, mogla bi ovo čuvanje honorirati plenkiju na izborima.
Bit će fraza, glasajte za nas, branit cemo vas do zadnjeg metka, erojski.
A ne ko ovi gore, svedi.
Bit će fraza, glasajte za nas, branit cemo vas do zadnjeg metka, erojski.
A ne ko ovi gore, svedi.
dijagram-
2015-08-09
švedska vikend. 40mrtvih, pa 2mrtvih, pa jučer 80 i danas 81
naznake pada krivulje i kolektivnog imuniteta? sutra je srijeda , sridom znaju udriti rekorde pa pratimo.. zasada je super,
ugl po teorijama exponencijalnog rasta zbog kojih je 90% svijeta uvelo kinesku karantenu, u švedskoj je sada po danu trebalo umirati po 1000-2000 ljudi
naznake pada krivulje i kolektivnog imuniteta? sutra je srijeda , sridom znaju udriti rekorde pa pratimo.. zasada je super,
ugl po teorijama exponencijalnog rasta zbog kojih je 90% svijeta uvelo kinesku karantenu, u švedskoj je sada po danu trebalo umirati po 1000-2000 ljudi
Last edited by AssadNaPodmornici on 28/4/2020, 16:54; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
tko radi, radi.mutava baštarda wrote:Ne vjeruj ženama koje lažuveber wrote:kada se sjetim, jebote moje žana su me voljele.
kaj sam ja napravio.
tko ne radi ne radi.
tko ne radi, a radi ne radi a radi
2014-12-30
Page 34 of 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 34 of 43